Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
بابا ریش معمولی بزارید ، مشکلی نداره ، فقط کله قندی و از این جور صحبت ها باشه گیر میدن...
اگر آبان اقدام كني و مداركت رو از طريق پليس +10 ارسال كني احتمال زياد برج 12 اعزام ميشي و شايد هم برج 2 سال بعد. احتمال خيلي كمي داره كه برج 10 اعزام بشي. البته بعد اومدن برگ سبزت (كه تاريخ اعزام رووش درج شده) يك دوره يعني 2 ماه ميتوني اعزامت رو جلو يا عقب بندازي.
من با مدرك ليسانس كامپيوتر 25 مرداد دفترچم رو در پليس +10 ثبت كردم كه بعد 10 روز برگه سبز اومد جلوي در و تاريخ اعزامم خورده بود برج 10!! يعني تقريلا 4 ماه بعد ثبت نام اعزام ميشدم. يه دوره انداختم جلو و برج 8 يعني چند روز ديگه اعزامم.
در مورد آموزشي هم 2 ماه آموزشي داري. مگه اين كه ارتش بيفتي و كد بخوري. كه اينرو از بچه هايي كه ارتش خدمت كردن بپرس كه آيا كامپيوتر هم كد ميخوره يا نه. من اطلاعي در اين زمينه ندارنم. ولي احتمالا تو ارتش هم همون 2 ماه آموزش ميبيني.
موفق باشيد ...
دوست من اینقد نگین بیشتر میشه . . . اصلا 2 ماهم نیست ته تهش 6 هفتس . . . . کمتر میشه بیشتر نمیشه... رشتت خوفه تو یگان جات راحته
فدات
یک آبان که سربازا میرن باید موهاشونو از ته زده باشند یا میرن پادگان وسایل میگیرن و بعد موهاشونو کوتاه می کنن ؟
بچه های اعزامی اول آبان باید آماده باشن.3 روز دیگه باید بریم.من که امروز رفتم موهامو زدم.افتادم ارتش 01 تهران.میگن جای خوبیه.حالا ببینیمو تعریف کنیم.راستی کسی با ما هم دوره ای نشده تا با هم آشنا بشیم؟
![]()
۶۲ روز مونده تا اعزامم کاش می شد همین ۲ روز دیگه رفت
نبود ؟عزیزان دقیقا بفرمایید که چه چیزایی لازم هست اونجا ؟ ریشو پشم آدمو کی اونجا کوتاه می کنه ؟ خودم دسته تیغ ببرم یا موزر ؟ :lol:
لطفا زود تند سریع پاسخ بدید شنبه دارم می رم لباسامو باید بریزم تو ساک![]()
بچه های اعزامی اول آبان باید آماده باشن.3 روز دیگه باید بریم.من که امروز رفتم موهامو زدم.افتادم ارتش 01 تهران.میگن جای خوبیه.حالا ببینیمو تعریف کنیم.راستی کسی با ما هم دوره ای نشده تا با هم آشنا بشیم؟
![]()
از همین الان بزار یه چیزایی بهت بگم. 01 دو تا هنگ داره، هنگ 1(که با عدد 5 مشخص می شده) و هنگ 2(با عدد 7 مشخص میشه). هر هنگی سه الی چهار تا گردان داره، هر گردان سه الی چهار تا گروهان. فرمانده هنگ 1 فکر کنم هنوز جناب سرهنگ شاهمرادی باشه(شریفترین نظامی که توی عمرم دیدم). این مسئله رو روزای اول اینقدر روش تاکید دارن که نگو و نپرس! باید بلد باشی خودتو دقیق معرفی کنی، اگه نه ممکنه حتی فرمانده گروهانت بازداشتت کنه(مال ما که می کرد!).
سخت نگیر رفیق! از بوفه نهایت استفاده رو ببر، حتی سیگار هم میتونی توش پیدا کنی!
کسی از قانون معافیت 2 برادری خبری داره ؟
هنوز داره اجرا ميشه
اگر وقت دارید کمی بیشتر توضیح بفرمایید![]()
اگر 2 برادرتان به خدمت رفته باشند و حداقل اگر كسري خدمت هم داشتند از 12 ماه خدمت كمتر نباشن شما كه برادر سوم هستيد با مراجعه به پليس +10 مداركتان را ارسال كنيد.در ضمن بايد هر 2 تا داداشاتون رفته باشند خدمت نه اينكه معافي داشته باشن/فقط سريعتر بجنب كه از اول سال 90 معلوم نيست چي بشه