سلام / اول ابان/فقط 3 روز منده/اراك نيروي انتظامي/من فوق ليسانس هستم و متاهل/16 ماه سرويس رايگان به **** خدمتگذار:wacko:
منظور کد 11 هست؟
سلام / اول ابان/فقط 3 روز منده/اراك نيروي انتظامي/من فوق ليسانس هستم و متاهل/16 ماه سرويس رايگان به **** خدمتگذار:wacko:
منم 1آبان اعزاممکسی نبود ؟
عمو فرزانه کمک![]()
منظور کد 11 هست؟
اگر 2 برادرتان به خدمت رفته باشند و حداقل اگر كسري خدمت هم داشتند از 12 ماه خدمت كمتر نباشن شما كه برادر سوم هستيد با مراجعه به پليس +10 مداركتان را ارسال كنيد.در ضمن بايد هر 2 تا داداشاتون رفته باشند خدمت نه اينكه معافي داشته باشن/فقط سريعتر بجنب كه از اول سال 90 معلوم نيست چي بشه
با سلام
کسی از دوستان خبر داره پادگان شهید هاشمی نیشابور(باغرود) برای آموزشی مرخصی میان دوره میده یا پایان دوره؟
سلام به همه ی بروبچه های گل ...
من تازه از آمووزشی برگشتم، اعزامی اول شهریور 1389 و25 مهر آموزشی ام تموم شد. آموزشگاه رزم مقدماتی شهدای کرمانشاه(توی برگه ی سفید اعزام کد185 می خوره) دوره ی 175...
از آنجایی که من خودم دوسه ماه پیش به این فروم می اومدم و از بچه هایی از این سایت که تجربه ی سربازی داشتند سوالات و ابهاماتم درمورد سربازی رو می پرسیدم، و حالا خودم این دوره رو گذروندم هر کسی سوالی یا ابهامی درمورد آموزشی و حقوقها و مدرک تحصیلی و درجه و ... داره،خوشحال میشم جواب بدم...
به نام خدا
سلام دوستان - دو روز دیگه، اول آبان اعزام هستم (کد 181 - نیروی هوایی مشهد - فکر کنم ارتشه) ، من چند تا سوال دارم اگه دوستان لطف کنن جواب سوالاتم را بنویسند خیلی ممنون میشم:
1 - آیا میشه موبایل رو ببریم دم در پادگان تحویل بدیم و هر موقع خواستیم برویم بیرون تحویل بگیریم؟ (من در جایی شنیده بودم می شود و در جایی دیگر گفتند که خیلی دعوا می کنند و تنبیه می کنند و خیلی بابت این مسله که با وجود تذکری که در برگه اعلام محل خدمت که گفته بودند موبایل نیارید و باز ببریم خیلی شاکی می شوند)
2 - آیا درسته که همه بچه ها بدون استثناء یک مسئولیتی در رابطه با نظافت آسایشگاه (یا پادگان) دارند؟ اگر اینطور است آیا مسئولیت نظافت بخشها را خودمان انتخاب می کنیم؟ (کلاً برای نظافت چه مسئولیتهایی وجود دارد).
3 -آیا می تونیم کلاً مسئولیتی (غیر از نظافت) قبول نکنیم؟(در این صورت اگه مسئولیتی نداشته باشیم نسبت به اونایی که مسئولیتی دارند از لحاظ انجام کارها و گذران وقت چه تفاوتی داریم ؟)
4- چه مسئولیت هایی معمولاً در پادگان وجود داره (مثل ارشد آسایشگاه ، ارشد کلاس و ...) ؟ کدوم سخت تر و کدوم راحتتر هست؟
5 - آیا اونایی که مسئولیتی (مثل آسایشگاه یا منشی و ...) انتخاب می کنند نمی توانند مرخصی روزانه یا خارج شهر بگیرند؟
6 - چه مسئولیتهایی ار رژه و اردو و نگهبانی معاف هستند؟
7 - در مورد مسئولیت فرهنگی و مسئولیت منشی خیلی خلاصه توضیح می خواستم؟
8 - آیا باید روزی چند بار آسایشکاه رو بشوریم؟
9 - آیا اصل کارت ملی و شناسنامه احتیاج هست ببریم؟
10 - آیا مسئولیت ، تاثیری در نمره و درجه داره ؟ (یا اینکه فرقی از لحاظ کسب نمره بین اونایی که مسئولیتی مثل "ارشد آسایشگاه " دارند با اونی که دارای هیچ مسئولیتی نیست نداره؟)
11 - آیا قند و چایی و پودر رختشویی احتیاج هست ببریم؟
12 - آیا در آموزشی مرخصی نگیریم (هر نوع مرخصی ای که باشه) آیا تاثیری در مدت کل خدمت سربازی (منظورم کل 17 ماه است نه دوره آموزشی) داره ؟
13 - آیا هر جایی آموزشی بیافتیم اردوی آخر دوره داره؟ (آیا میشه از اردو معاف شد؟)
14 - طبق قانونی که تصویب شده بود ، کلیه حرکات کلاغ پر ، پا مرغی و بشین و پاشوی مکرر و چمپاتمه زدن بیش از 5 دقیقه در مراکز آموزشی به عنوان تنبیه سربازها ممنوع شده بود ، می خواستم بدانم آیا این قانون در پادگانها رعایت می شود یا اینکه این موارد دیگر وجود ندارد؟
15 - من که لیسانس کامپیوترم و ارتش مشهد افتادم حقوقم چقدر است و آیا دوره آموزشی هم حقوق میدن یا نه و اگه میدن کی میدن؟
---------------------
از اینکه تعدا سوالات زیاد بودعذر می خوام از دوستان:blush: (همه سوالات رو جمع کرده بودم تا در یک درخواست مطرح کنم)
منتظر جواب دوستان هستم - با تشکر
سلام
دوره اموزشیت چطور بود؟
برنامه روزانت تو اموزشی چی بود.روزا چیکار میکردین؟
به نظرت چه چیز هایه ضروری با خودمون ببریم؟
اگه توضیح بدی ممنون میشم:happy:
دوره آموزشی من امروز تموم شد پادگان هاشمی نزاد نیشابور بودم گردان حضرت رسول گروهان 102 دوره 174 بچه هایی که این دوره بودن همشون 102 رو فکر کنم بشناسن. دوره خیلی خوبی بود کاری کرده بودیم که هر کاری دلمون می خواست انجام می دادین. هرکی هاشمی نزاد افتاده سوالی داره بپرسه
دوره آموزشی من امروز تموم شد پادگان هاشمی نزاد نیشابور بودم گردان حضرت رسول گروهان 102 دوره 174 بچه هایی که این دوره بودن همشون 102 رو فکر کنم بشناسن. دوره خیلی خوبی بود کاری کرده بودیم که هر کاری دلمون می خواست انجام می دادین. هرکی هاشمی نزاد افتاده سوالی داره بپرسه
سلام
خسته نباشی!!!
خیلی دنبال همچین آدمی میگشتم من چندتا سوال دارم اگه میشه زود و واضح و کامل بنویس چون من و بقیه نیشابوری ها شنبه اعزامیم
1) تو ساکت چه چیزایی گذاشتی؟ اگه میشه کامل بگو ... مثلا چند دست لباس راحتی ، خورده ریز، و ...
اونجا کلا چی بتون دادن ؟ خواهش میکنم کامل بگو . چه چیزایی نیاز نیت با خودم ببرم ؟؟؟
2) آیا نیازه از اینجا لباس راحتی ببرم یا خودشون میدن؟
3) موهات رو با چند زدی رفتی؟ اگه من با 16 بزنم ایراد میگیرن؟
4)یه جز میاندوره و پایان دوره بازم بتون مرخصی میدادن مثلا پنجشنه یا جمعه؟
5) این سوال برام خیلی حیاتیه: تو **** چطور با ریشات کنار اومدی؟ میشه تیغ زد اونجا یا میشه یه فیلیپس سه تیغه برد یا ... کلا چه روشی بهتره ؟
6) یکم از فضای و مقررات پادگان بگو: مثلا تو آسایشگاه چه امکاناتی داره؟ تو روز چه برنامه هایی داشتین؟ چند ساعت تو روز در اختیار خودتون بودین؟ برخورد اونجا چطوریه؟ کلا کمی توضیح بده!!!
7) تقسیمات اون معمولا چه مناطقیه ؟ هرکس رو میفرستن استان خودش؟ مثلا من دارم ار اهواز میرم؟؟
خیلی ماهی ....
منتظرم....
سلام به همه ی بروبچه های گل ...
من تازه از آمووزشی برگشتم، اعزامی اول شهریور 1389 و25 مهر آموزشی ام تموم شد. آموزشگاه رزم مقدماتی شهدای کرمانشاه(توی برگه ی سفید اعزام کد185 می خوره) دوره ی 175...
از آنجایی که من خودم دوسه ماه پیش به این فروم می اومدم و از بچه هایی از این سایت که تجربه ی سربازی داشتند سوالات و ابهاماتم درمورد سربازی رو می پرسیدم، و حالا خودم این دوره رو گذروندم هر کسی سوالی یا ابهامی درمورد آموزشی و حقوقها و مدرک تحصیلی و درجه و ... داره،خوشحال میشم جواب بدم...