• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر 2 برادرتان به خدمت رفته باشند و حداقل اگر كسري خدمت هم داشتند از 12 ماه خدمت كمتر نباشن شما كه برادر سوم هستيد با مراجعه به پليس +10 مداركتان را ارسال كنيد.در ضمن بايد هر 2 تا داداشاتون رفته باشند خدمت نه اينكه معافي داشته باشن/فقط سريعتر بجنب كه از اول سال 90 معلوم نيست چي بشه

آقا كي گفته برادر سوم معاف ميشه!!! شايعه درست نكنيد!!! (قانون 2 برادري نداريم كه)
برادر چهارم معاف ميشه در صورتيكه سه برادر به خدمت رفته باشند (قانون 3 برادري)

من خودم فرزند سوم پسر خونواده ام. 2 تا برادرام هم خدمت كردن. 1 آبان هم اعزام هستم. قانون معافيت 2 برادي نداريم عزيزم. قانون معافيت 3 برادري داريم. لطفا دقت كنيد.

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
آقایون چرا شایعه درست می کنید آخه الکی ! برین توی سایت **** وظیفه کامل توضیح داده !
قانون دو برادري (ماده 127)

ماده127- از دو ياسه برادر واجد شرايط اعزام به خدمت يكي از آنان كه سن او از ديگران كمتر است به شرطي كه خود و برادري كه به خدمت رفته است فاقد غيبت باشد با ارائه گواهي اشتغال به خدمت برادر يا برادران ديگر مي تواند به تاريخ خاتمه خدمت برادر يا يكي از برادران دفترچه آماده به خدمت در يافت نمايد.

تبصره1- برادر بزرگتري كه برادر يا برادران كوچكتر او به خدمت اعزام شده اند و اعزام وي قبل از آنان به هر علت مقدور نبوده است چنانچه فاقد غيبت باشد مي تواند تا خاتمه خدمت يكي از آنان از تاخير در اعزام به خدمت استفاده نمايد.

تبصره2- در صورتيكه مشمولان مذكور به خدمت اعزام شده باشندنمي توانند از معافيت تاخير در اعزام موضوع بند(د) ماده44 قانون خدمت وظيفه عمومي استفاده نمايند

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما در مورد كچل كردن و بردن ساك و ... در روز اعزام.

من از تهران مطمئنم كه هيچكس در روز 1 آبان به پادگان اعزام نميشه. پس ميتونيد 1 آبان با همين مدل مو و بدون ساك و وسايل بيايد ميدون ****. لازم نيست روز اعزام كچل باشيد. :)

1 آبان پادگانها مشخص ميشه و ميگن كه مثلا فلان روز (يكي دو روز بعد) كجا باشيد كه اون روز ديگه بايد كچل كنيد.

چون خودم شنبه يه جشن عروسي دعوتم واسم مهم بود و اين رو از مشاوره **** وظيفه پرسيدم گفت نه بابا همينطوري معمولي بيايد. چون هيچكس 1 آبان اعزام نميشه و فقط پادگاناتون معلوم ميشه.

موفق باشيد ...

samansepehri44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا
سلام دوستان - دو روز دیگه، اول آبان اعزام هستم (کد 181 - نیروی هوایی مشهد - فکر کنم ارتشه) ، من چند تا سوال دارم اگه دوستان لطف کنن جواب سوالاتم را بنویسند خیلی ممنون میشم:
1 - آیا میشه موبایل رو ببریم دم در پادگان تحویل بدیم و هر موقع خواستیم برویم بیرون تحویل بگیریم؟ (من در جایی شنیده بودم می شود و در جایی دیگر گفتند که خیلی دعوا می کنند و تنبیه می کنند و خیلی بابت این مسله که با وجود تذکری که در برگه اعلام محل خدمت که گفته بودند موبایل نیارید و باز ببریم خیلی شاکی می شوند)
2 - آیا درسته که همه بچه ها بدون استثناء یک مسئولیتی در رابطه با نظافت آسایشگاه (یا پادگان) دارند؟ اگر اینطور است آیا مسئولیت نظافت بخشها را خودمان انتخاب می کنیم؟ (کلاً برای نظافت چه مسئولیتهایی وجود دارد).
3 -آیا می تونیم کلاً مسئولیتی (غیر از نظافت) قبول نکنیم؟(در این صورت اگه مسئولیتی نداشته باشیم نسبت به اونایی که مسئولیتی دارند از لحاظ انجام کارها و گذران وقت چه تفاوتی داریم ؟)
4- چه مسئولیت هایی معمولاً در پادگان وجود داره (مثل ارشد آسایشگاه ، ارشد کلاس و ...) ؟ کدوم سخت تر و کدوم راحتتر هست؟
5 - آیا اونایی که مسئولیتی (مثل آسایشگاه یا منشی و ...) انتخاب می کنند نمی توانند مرخصی روزانه یا خارج شهر بگیرند؟
6 - چه مسئولیتهایی ار رژه و اردو و نگهبانی معاف هستند؟
7 - در مورد مسئولیت فرهنگی و مسئولیت منشی خیلی خلاصه توضیح می خواستم؟
8 - آیا باید روزی چند بار آسایشکاه رو بشوریم؟
9 - آیا اصل کارت ملی و شناسنامه احتیاج هست ببریم؟
10 - آیا مسئولیت ، تاثیری در نمره و درجه داره ؟ (یا اینکه فرقی از لحاظ کسب نمره بین اونایی که مسئولیتی مثل "ارشد آسایشگاه " دارند با اونی که دارای هیچ مسئولیتی نیست نداره؟)
11 - آیا قند و چایی و پودر رختشویی احتیاج هست ببریم؟
12 - آیا در آموزشی مرخصی نگیریم (هر نوع مرخصی ای که باشه) آیا تاثیری در مدت کل خدمت سربازی (منظورم کل 17 ماه است نه دوره آموزشی) داره ؟
13 - آیا هر جایی آموزشی بیافتیم اردوی آخر دوره داره؟ (آیا میشه از اردو معاف شد؟)
14 - طبق قانونی که تصویب شده بود ، کلیه حرکات کلاغ پر ، پا مرغی و بشین و پاشوی مکرر و چمپاتمه زدن بیش از 5 دقیقه در مراکز آموزشی به عنوان تنبیه سربازها ممنوع شده بود ، می خواستم بدانم آیا این قانون در پادگانها رعایت می شود یا اینکه این موارد دیگر وجود ندارد؟
15 - من که لیسانس کامپیوترم و ارتش مشهد افتادم حقوقم چقدر است و آیا دوره آموزشی هم حقوق میدن یا نه و اگه میدن کی میدن؟
---------------------
از اینکه تعدا سوالات زیاد بود :eek:عذر می خوام از دوستان:blush: (همه سوالات رو جمع کرده بودم تا در یک درخواست مطرح کنم):rolleyes:
منتظر جواب دوستان هستم - با تشکر

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
یکی بگه غیر از وسایلی که می گن چی لازم می شه ؟

viperG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
اخوی خیلی سخت گرقفتی به خودت.
منم اعزامم 1/8 و همون نیروهوایی مشهد افتادم.لیسانس برق-
خودمونیم سوالات از سوالای امتحانای دانشگاه سخت تر هستن.
*رفیق به نظر من چه اجباری موبایل رو ببری اونجا که همش بخوای نگرانی گم شدن یا خراب شدنش رو داشته باشی.
*خیلی داری از العان سخت میگیری آموزشی رو.آدم با تمییز کردن آسایشگاه یا پست دادن یا 10 دقیقه کلاغ پر رفتن نابود نمیشه .بهتره که بیخیالی طی کنی.هرچی قسمت باشه همون میشه.ارتش رونمیشه براش حساب دقیق قائل شد.
*اخوی حقوق آموزشی یا اقدام ارتش به واریز حقوق ازپایان ماه سوم و تقسیم تو یگان هستش.چشم به حقوقش تو آموزشی نداشته باش اگر هم بدن نهایتش 40 هزار تومن هستش.
*راستی نگفتی از کجا هستی ؟

Last edited:

poopoo_11

Registered User
لایک‌ها
0
دوره آموزشی من امروز تموم شد پادگان هاشمی نزاد نیشابور بودم گردان حضرت رسول گروهان 102 دوره 174 بچه هایی که این دوره بودن همشون 102 رو فکر کنم بشناسن. دوره خیلی خوبی بود کاری کرده بودیم که هر کاری دلمون می خواست انجام می دادین. هرکی هاشمی نزاد افتاده سوالی داره بپرسه

poopoo_11

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
کسی از دوستان خبر داره پادگان شهید هاشمی نیشابور(باغرود) برای آموزشی مرخصی میان دوره میده یا پایان دوره؟

من امروز ترخیص شدم از پادگان شهید هاشمی نیشابور تموم شد اموزشیم
آره میدن 5 روز میان دوره و پایان دوره

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه ی بروبچه های گل ...
من تازه از آمووزشی برگشتم، اعزامی اول شهریور 1389 و25 مهر آموزشی ام تموم شد. آموزشگاه رزم مقدماتی شهدای کرمانشاه(توی برگه ی سفید اعزام کد185 می خوره) دوره ی 175...
از آنجایی که من خودم دوسه ماه پیش به این فروم می اومدم و از بچه هایی از این سایت که تجربه ی سربازی داشتند سوالات و ابهاماتم درمورد سربازی رو می پرسیدم، و حالا خودم این دوره رو گذروندم هر کسی سوالی یا ابهامی درمورد آموزشی و حقوقها و مدرک تحصیلی و درجه و ... داره،خوشحال میشم جواب بدم...

aloneknight66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه از آمووزشی برگشتم، اعزامی اول شهریور 1389 و25 مهر آموزشی ام تموم شد. آموزشگاه رزم مقدماتی شهدای کرمانشاه(توی برگه ی سفید اعزام کد185 می خوره) دوره ی 175...
از آنجایی که من خودم دوسه ماه پیش به این فروم می اومدم و از بچه هایی از این سایت که تجربه ی سربازی داشتند سوالات و ابهاماتم درمورد سربازی رو می پرسیدم، و حالا خودم این دوره رو گذروندم هر کسی سوالی یا ابهامی درمورد آموزشی و حقوقها و مدرک تحصیلی و درجه و ... داره،خوشحال میشم جواب بدم...

سلام

دوره اموزشیت چطور بود؟

برنامه روزانت تو اموزشی چی بود.روزا چیکار میکردین؟

به نظرت چه چیز هایه ضروری با خودمون ببریم؟:D

اگه توضیح بدی ممنون میشم:happy:

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
به نام خدا
سلام دوستان - دو روز دیگه، اول آبان اعزام هستم (کد 181 - نیروی هوایی مشهد - فکر کنم ارتشه) ، من چند تا سوال دارم اگه دوستان لطف کنن جواب سوالاتم را بنویسند خیلی ممنون میشم:
1 - آیا میشه موبایل رو ببریم دم در پادگان تحویل بدیم و هر موقع خواستیم برویم بیرون تحویل بگیریم؟ (من در جایی شنیده بودم می شود و در جایی دیگر گفتند که خیلی دعوا می کنند و تنبیه می کنند و خیلی بابت این مسله که با وجود تذکری که در برگه اعلام محل خدمت که گفته بودند موبایل نیارید و باز ببریم خیلی شاکی می شوند)
2 - آیا درسته که همه بچه ها بدون استثناء یک مسئولیتی در رابطه با نظافت آسایشگاه (یا پادگان) دارند؟ اگر اینطور است آیا مسئولیت نظافت بخشها را خودمان انتخاب می کنیم؟ (کلاً برای نظافت چه مسئولیتهایی وجود دارد).
3 -آیا می تونیم کلاً مسئولیتی (غیر از نظافت) قبول نکنیم؟(در این صورت اگه مسئولیتی نداشته باشیم نسبت به اونایی که مسئولیتی دارند از لحاظ انجام کارها و گذران وقت چه تفاوتی داریم ؟)
4- چه مسئولیت هایی معمولاً در پادگان وجود داره (مثل ارشد آسایشگاه ، ارشد کلاس و ...) ؟ کدوم سخت تر و کدوم راحتتر هست؟
5 - آیا اونایی که مسئولیتی (مثل آسایشگاه یا منشی و ...) انتخاب می کنند نمی توانند مرخصی روزانه یا خارج شهر بگیرند؟
6 - چه مسئولیتهایی ار رژه و اردو و نگهبانی معاف هستند؟
7 - در مورد مسئولیت فرهنگی و مسئولیت منشی خیلی خلاصه توضیح می خواستم؟
8 - آیا باید روزی چند بار آسایشکاه رو بشوریم؟
9 - آیا اصل کارت ملی و شناسنامه احتیاج هست ببریم؟
10 - آیا مسئولیت ، تاثیری در نمره و درجه داره ؟ (یا اینکه فرقی از لحاظ کسب نمره بین اونایی که مسئولیتی مثل "ارشد آسایشگاه " دارند با اونی که دارای هیچ مسئولیتی نیست نداره؟)
11 - آیا قند و چایی و پودر رختشویی احتیاج هست ببریم؟
12 - آیا در آموزشی مرخصی نگیریم (هر نوع مرخصی ای که باشه) آیا تاثیری در مدت کل خدمت سربازی (منظورم کل 17 ماه است نه دوره آموزشی) داره ؟
13 - آیا هر جایی آموزشی بیافتیم اردوی آخر دوره داره؟ (آیا میشه از اردو معاف شد؟)
14 - طبق قانونی که تصویب شده بود ، کلیه حرکات کلاغ پر ، پا مرغی و بشین و پاشوی مکرر و چمپاتمه زدن بیش از 5 دقیقه در مراکز آموزشی به عنوان تنبیه سربازها ممنوع شده بود ، می خواستم بدانم آیا این قانون در پادگانها رعایت می شود یا اینکه این موارد دیگر وجود ندارد؟
15 - من که لیسانس کامپیوترم و ارتش مشهد افتادم حقوقم چقدر است و آیا دوره آموزشی هم حقوق میدن یا نه و اگه میدن کی میدن؟
---------------------
از اینکه تعدا سوالات زیاد بود :eek:عذر می خوام از دوستان:blush: (همه سوالات رو جمع کرده بودم تا در یک درخواست مطرح کنم):rolleyes:
منتظر جواب دوستان هستم - با تشکر

سلام،من بهمن هستم،من دوسه روز پیش از آموزشی برگشتم،اینهم از جواب سوالات،امیدوارم کمکی کرده باشم:
1)وقتی موبایل بیاری دژبانی می گیره ولی فقط وقت ترخیص بهت میده،به عبارتی موقع مرخصی بهت نمیدهند.اما می تونی موبایلتو بگیری و توی همون دژبانی با موبایلت تماس بگیری..حق خروج با موبایل رو (به جز روز ترخیص) نداری
2)کاملا درسته،کل گروهان 100 نفری به چند گروه تقسیم میشند و نوبتی هر گروه مسئولیت نظافت سلف،آسایشگاه،سرویس بهداشتی و ... را به عهده می گیرند
3)بله میشه،نمونه ی بارزش ارشد منشی یا ارشد گروهان یا ارشد نظافت یا...است،هیچکدوم از اینها نظافت نمی کنند،اما به مسئولیتش نمی ارزه...
4)آیونتر از همه ارشد نظافت و سختتر از همه ارشد گروهانه...(درضمن بسته به نوع گادگان تنوع ارشدیت هم وجود داره)
5)ارشدین یا به قول شما همون مسئولین معمولا نور چشمی فرماندهان هستند و به پاس زحمات و آدم فروشی هاشون حتما امتیازاتی خواهند داشت
6)ارشد بودن دلیلی برای معافی از اینهایی که میگی نمیشه،همه هستند...حتی ارشدها
7)ارشد فرهنگی مسئولیت هماهنگی نماز و کتابخانه و مسابقات علمی فرهنگی و قرآنی داره...ارشد آمار مسئولیت حظور غیاب و نامه نگاری ها و اطلاع رسانی داره
8)روزی یکبار ، اونهم توسط گروهی که مسئول نظافت اون روز هستند
9)نه اصلش رو نیار،گم میشه،اما از هر کدوم چندتا کپی ببر،حتما لازم میشه،مثلا در صدور کارت اعتباری لازمه
10)اولا نمره ها همه الکی هستند،چون آموزشگاه کلی هزینه می کنه و به خاطر اون هزینه ها هم که شده همه مربی ها نمره قبولی میدهند...دوما ارشدیت هیچ تاثیری در نمرات نداره
11)نه،لازم نیست،به قدر کفایت میدهند،محض احتیاط از هر کدوم یه بسته کوچیک ببر
12)نه،تاثیری نداره
13)همه جا طبق قانون اردو داره،البته شرایط اردو بسته به نوع آموزشگاه و سطح تحصیلات متفاوته...
14)نه،همه ی اینهایی که گفتی به وفور انجام میشه...من خودم با لیسانس کامپیوتر-گرایش سخت افزار کلی غلط رو یسنگلاخ و خار و تیغ و ...رفتم،تا دلت بخواد سینه خیز و پا مرغی و کلاغ پر روی آسفالت و خاکی رفتم...{اگه شانس بیاری و مربی تاکتیک و فرمانده ی گروهانتون آدم های با انصافی باشند ،اصلا اذیت نمی شی}
15)من افتادم نیروی زمینی ****،درجه در **** دودرجه کم شده،من با لیسانس کامپیوتر رزم دار یکم(استوار یکم)گرفتم،حقوق من شده ماهی حدودا 50 هزار تومان و در آموزشی حقوق نصف حقوق یگان هست،یعنی برای دوماه به من 50 تومن میدهند...اما شما که افتادی ارتش ،ارتش هنوز درجه هارو کم نکرده(حداقل تا 30مهر89) و شما ستوان دوم میشی و حقوقت هم بین 50تا60هزار تومن میشه

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم...اگه بازهم سوالی بود خوشحال میشم جواب بدم

Last edited:

viperG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.دوستانی که تو ارتش بودن خبر ندارن ارتش از کی درجه ها رو کم میکنه؟

Last edited:

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

دوره اموزشیت چطور بود؟

برنامه روزانت تو اموزشی چی بود.روزا چیکار میکردین؟

به نظرت چه چیز هایه ضروری با خودمون ببریم؟:D

اگه توضیح بدی ممنون میشم:happy:

ببین دوست من،به نظر من توی آموزشی تنها و تنها یه چیز یاد میگیری و اونهم اینه که قدر خونه و امکانات و آزادی عمل و اختیار و ... رو میفهمی...
برنامه ی روزانه که برنامه ی سین مینامیدندش بدین شرح بود:
4:30 بیدار باش
5:30ورزش صبحگاهی
6:00صبحانه و نظافت گروهی و گردانی
7:00مراسم صبحگاه
7:30 شروع کلاسها
13:00استراحت و نماز و ناهار
15:00کلاس عصر
16:30مراسم شامگاه
17:00استراحت
19:30نماز و شام
21:30خاموشی
البته برنامه ای که گفتم تاحد ممکن خلاصه بود و مثلا نگفتم که در روز پنج کلاس خواهید داشت و...
سختی و آسونی روزها هم بستگی به خودتون و صد البته کلاس ها و مربی هاتون داره،مثلا بعدها حتما با من موافق خواهید بود که روزهایی که کلاس تاکتیک و آمادگی جسمانی دارید مذخرفترین روز و روزهایی که کلاس بهداشت و احکام و ...دارید بهترین روزهاست...
نیازی نیست چیز خاصی ببرید،همه چیز بهتون میدهند...چیزی که به ذهنم میرسه اینهاست:
در بازکن قوتی کنسرو
یک بسته نایلون فریزر
قاشق و چنگال و ناخن گیر
لیوان(حتما پلاستیکی(شیشه ای میشکنه و فلزی موقع چای خوردن میسوزونتتون و اذیت میشید)
لباس گرم برای فصل سرد(از زیر لباس نظامی بپوشید)
قرص سرماخوردگی و دل درد و سر درد(چند بسته ببرید)
مدارک بسیجی هرچی دارید یه کپی ببرید
کپی کارت ملی و شناسنامه دوسه تا ببرید
ساعت،مخصوصا کامپیوتری حتما ببرید...دونستن زمان در اونجا خیلی مفیده
دوسه تا لیوان ساندیسی با خودتون ببرید
نخود و کشمش و شکلات...سعی کنید خرما و انجیر خشک نیارید چون ممکنه حشرات ریز داشته باشند و بقیه آجیلتون رو خراب کنند،شکلات خیلی بهتره...
سعی کنید زیاد پول نقد نبرید و پولهاتون در کارت عابرتون باشه...
درضمن هرکی از راه رسید ذرتی شماره ی تلفن خونه و همراه و اینور و اونور و آدرس خونتونو ندید...اول آدمتونو بشناسید بعد...

بازهم اگه سوال داشتی...
فقط کافیه یه پر ققنوس رو آتیش بزنید...

peymandel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوره آموزشی من امروز تموم شد پادگان هاشمی نزاد نیشابور بودم گردان حضرت رسول گروهان 102 دوره 174 بچه هایی که این دوره بودن همشون 102 رو فکر کنم بشناسن. دوره خیلی خوبی بود کاری کرده بودیم که هر کاری دلمون می خواست انجام می دادین. هرکی هاشمی نزاد افتاده سوالی داره بپرسه

سلام دوست من
من افتادم نیشابور ... فضای پادگانش چطوره؟ سخت میگذره یا آسون؟ چه وسایلی با خودمون ببریم؟ اونجا میخوایم بریم حتما شلوار پارچه ای بپوشیم یا با تیپ اسپرت هم میشه وارد شد؟به شما 5 روز میان دوره دادن و 5 روز پایان دوره؟ ساک ببریم داریم میریم؟

ممنون میشم جوابمو بدین

davood.2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام
خسته نباشی!!!
خیلی دنبال همچین آدمی میگشتم من چندتا سوال دارم اگه میشه زود و واضح و کامل بنویس چون من و بقیه نیشابوری ها شنبه اعزامیم

1) تو ساکت چه چیزایی گذاشتی؟ اگه میشه کامل بگو ... مثلا چند دست لباس راحتی ، خورده ریز، و ...
اونجا کلا چی بتون دادن ؟ خواهش میکنم کامل بگو . چه چیزایی نیاز نیت با خودم ببرم ؟؟؟

2) آیا نیازه از اینجا لباس راحتی ببرم یا خودشون میدن؟

3) موهات رو با چند زدی رفتی؟ اگه من با 16 بزنم ایراد میگیرن؟

4)یه جز میاندوره و پایان دوره بازم بتون مرخصی میدادن مثلا پنجشنه یا جمعه؟

5) این سوال برام خیلی حیاتیه: تو **** چطور با ریشات کنار اومدی؟ میشه تیغ زد اونجا یا میشه یه فیلیپس سه تیغه برد یا ... کلا چه روشی بهتره ؟
6) یکم از فضای و مقررات پادگان بگو: مثلا تو آسایشگاه چه امکاناتی داره؟ تو روز چه برنامه هایی داشتین؟ چند ساعت تو روز در اختیار خودتون بودین؟ برخورد اونجا چطوریه؟ کلا کمی توضیح بده!!!

7) تقسیمات اون معمولا چه مناطقیه ؟ هرکس رو میفرستن استان خودش؟ مثلا من دارم ار اهواز میرم؟؟

خیلی ماهی ....
منتظرم....

filit

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
خسته نباشی!!!
خیلی دنبال همچین آدمی میگشتم من چندتا سوال دارم اگه میشه زود و واضح و کامل بنویس چون من و بقیه نیشابوری ها شنبه اعزامیم

1) تو ساکت چه چیزایی گذاشتی؟ اگه میشه کامل بگو ... مثلا چند دست لباس راحتی ، خورده ریز، و ...
اونجا کلا چی بتون دادن ؟ خواهش میکنم کامل بگو . چه چیزایی نیاز نیت با خودم ببرم ؟؟؟

2) آیا نیازه از اینجا لباس راحتی ببرم یا خودشون میدن؟

3) موهات رو با چند زدی رفتی؟ اگه من با 16 بزنم ایراد میگیرن؟

4)یه جز میاندوره و پایان دوره بازم بتون مرخصی میدادن مثلا پنجشنه یا جمعه؟

5) این سوال برام خیلی حیاتیه: تو **** چطور با ریشات کنار اومدی؟ میشه تیغ زد اونجا یا میشه یه فیلیپس سه تیغه برد یا ... کلا چه روشی بهتره ؟
6) یکم از فضای و مقررات پادگان بگو: مثلا تو آسایشگاه چه امکاناتی داره؟ تو روز چه برنامه هایی داشتین؟ چند ساعت تو روز در اختیار خودتون بودین؟ برخورد اونجا چطوریه؟ کلا کمی توضیح بده!!!

7) تقسیمات اون معمولا چه مناطقیه ؟ هرکس رو میفرستن استان خودش؟ مثلا من دارم ار اهواز میرم؟؟

خیلی ماهی ....
منتظرم....

لباس دو دست نظامي ميدن +8 تا جوراب +لباس زير +مهر +قران+چايي و قند و...

خيلي چرت و پرت ميدن...

با خودت پول ببر

نمكدون ببر !

+ چيزايي كه صفحه اول نوشته شده

يه دست لباس ببر

موهاتو بايد با 4 بزني

كلا 3 بار بايد موهاتو بزني تو اموزشي

موبايل ببر اگه ميخواي تحويل ميدي اگه مياندوره داشتين ميدن بهتون

تو اموزشي زياد به ريش گير نميدن ميتوني بزني...

ولي تو يگان تا مرز بازداشت هم ميبرن اگه بزني

ما الان نميتونيم دست به صورتمون بزنيم

مخصوصا اينكه جديدم هستيم خيلي گير ميده دژباني

تيغ هم ميتوني ببري

تو پادگان ما (اباده) گير نميدادن

حتي قرص مسكن هم گير نميدادن

تو اسايشگاه از صبح كلاس رژه ميرين عقديتي تاكتيك و....

نماز بعدشم ناهار

در روز حدودا 2 ساعت در اختيار خودتونين...

خودتونو اماده كنين واسه سينه خيز و غلط روي خاك و پا مرغي :D

حال كنين روزاي باقي موندرو....

موفق باشيد

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7

سلام دوسته عزیز

منم اول ابان کد185 خوردم یعنی همون جایی که شما خدمت کردی

1.ببینم این پادگان داخل شهره کرمانشاهه یا خارج کرمانشاهه؟
2.کلا برخورده فرماندهاو ادماش با سربازا چه جوری بود؟
3.شما از قبل پذیرش داشتین واسه ****؟ بعداز آموزشی قرار کجا بیفتین؟
3.در کل مقایسه با جاهای دیگه به نظرتون چه جوری بود این کرمانشاه؟
4.شنیدم کرمانشاه به مو خیلی گیر نمیدن.شما با چند موهاتو زدی؟
5.چند بار تو اموزشی مجبور شدی موهاتو بزنی؟ به نظرت کی و با چه شماره ای موهامو بزنم که اخرش که میخوام بیام از اموزشی موهام بلندترین حالت ممکن باشه؟(یکم سوالش پیچیده شد:D)
6.راسته میگن اخرش مراسمه تحلیف داره اموزشی که همه باید موهاشون از ته بزنن و رژه برن؟

ممنون دوست عزیز

Last edited:
بالا