• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8
دوره آموزشی من امروز تموم شد پادگان هاشمی نزاد نیشابور بودم گردان حضرت رسول گروهان 102 دوره 174 بچه هایی که این دوره بودن همشون 102 رو فکر کنم بشناسن. دوره خیلی خوبی بود کاری کرده بودیم که هر کاری دلمون می خواست انجام می دادین. هرکی هاشمی نزاد افتاده سوالی داره بپرسه

سلام
منم افتادم هاشمی نیشابور
روی هم رفته زیاد سخت میگزره یا نه؟
نوع برخوردشون چجوریه؟
از وسایل بردنی میشه در باز کن قوطی،چاقو برد؟
موبایل ببریم و تحویل بدیم برای مرخصی میتونیم بگیریم؟
حمامش چجوری بود؟
ممنون.

Last edited:

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوسته عزیز

منم اول ابان کد185 خوردم یعنی همون جایی که شما خدمت کردی

1.ببینم این پادگان داخل شهره کرمانشاهه یا خارج کرمانشاهه؟
2.کلا برخورده فرماندهاو ادماش با سربازا چه جوری بود؟
3.شما از قبل پذیرش داشتین واسه ****؟ بعداز آموزشی قرار کجا بیفتین؟
3.در کل مقایسه با جاهای دیگه به نظرتون چه جوری بود این کرمانشاه؟
4.شنیدم کرمانشاه به مو خیلی گیر نمیدن.شما با چند موهاتو زدی؟
5.چند بار تو اموزشی مجبور شدی موهاتو بزنی؟ به نظرت کی و با چه شماره ای موهامو بزنم که اخرش که میخوام بیام از اموزشی موهام بلندترین حالت ممکن باشه؟(یکم سوالش پیچیده شد:D)
6.راسته میگن اخرش مراسمه تحلیف داره اموزشی که همه باید موهاشون از ته بزنن و رژه برن؟

ممنون دوست عزیز

با سلام و عرض ادب خدمت دوست گرامی آقا حمید.
درحد بضاعتم جواب سوالاتت رو میدم ،اگه بازهم ابهامی باقی موند،درخدمتیم:
1))این پادگان خارج از شهره،از شهرکرمانشاه که به سمت شهر کامیاران میری،در کیلومتر20 قرار داره،به عبارت ساده تر 20کیلومتر با شهر فاصله داره.
2))از انصاف نگذریم برخوردشون در مجموع خیلی مودبانه تر از ارتش و سایر مراکز آموزشی دیگه است،البته و صد البته خیلی بستگی داره چه کسی فرمانده ی گروهانتون باشه،اگه از این چند نفری که میگم باشه شانس آوردی(حیدریان-عزیزی-میرزایی-محمدبیگی)اینهایی که نوشتم به ترتیب خوبی هستند،حیدریان خیلی گله و عزیزی عالیه و میرزایی مطلوبه و محمدبیگی خوبه. فرمانده ی گردان هم صفری خیلی مرد باشخصیتی هست...اما اگه برخورد برات مهمه باید ببینیم مربی تاکتیکتون چه کسی میشه،مربی تاکتیک معمولا خشکترین مربی در کلاس هاست.
3))در مجموع به نظرمن اینجا دومین مرکز آموزش در ایران هست،تنها پادگانی که از لحاظ امکانات و طرز برخورد از اینجا بهتره پادگان آموزشی شهید مدرس کرج هست،اگه کرج هتل پنج ستاره باشه اینجا هتل چهار ستاره است.سرویس های بهداشتی درحد دانشگاه،حمام و امکانات خوب،آسایشگاه و محیط هم خوبه و تلویزیون و بوفه و محیط بزرگ برای پیاده روی درعصرها...اما مطلبی که باید توجه داشته باشی اینه که دوره ی ماکه داشت تموم میشد هوا کمکم داشت سرد میشد و شما حتما لباس گرم با خودت ببر تا زیر لباس رسمی بپوشی،اردوی پایاندوره ی شما حتما خیلی سرد میشه،دوره ی شما میشه دوره ی176
4و5))درمورد موها درست شنیدی،خیلی گیر نمیدهند،اما خوب بچه هایی بودند که موهاشون زیادی بلند بود و گیر دادند،ایونهم فقط یکبار در طول کل دوره،اما از من میشنوی یکبار با 4 بزن و بعد خیالت راحت باشه که هیچکس بهت گیر نمیده،ولی اگه مو برات مهمه شما با 12 بزن و برو و به احتمال 95درصد هیچکس بهت گیر نمیده.
6))تحلیف معمولا نمیشه چون معمولا ساعت 10صبح روز پنجاه و ششم (روز ترخیص) همه ترخیص میشند و وقت برای این تشریفات نیست،اما چندتا سرباز نمونه و فرمانده ی گروهان نمونه معرفی میشند، درمورد اصلاح دروباره ی موی سر اصلا اینتور نیست خیالت راحت،درمورد رژه ما فقط به خط شدیم و فقط یک گروهان رجز خوان رژه ی حماسی رفت و رزج خوند ولی هیچ گروهانی رژه نرفت

اگه یه وقت غلط املایی داشت ببخشید چون با عجله نوشتم

امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کنم

davood.2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لباس دو دست نظامي ميدن +8 تا جوراب +لباس زير +مهر +قران+چايي و قند و...

خيلي چرت و پرت ميدن...

با خودت پول ببر

نمكدون ببر !

+ چيزايي كه صفحه اول نوشته شده

يه دست لباس ببر

موهاتو بايد با 4 بزني

كلا 3 بار بايد موهاتو بزني تو اموزشي

موبايل ببر اگه ميخواي تحويل ميدي اگه مياندوره داشتين ميدن بهتون

تو اموزشي زياد به ريش گير نميدن ميتوني بزني...

ولي تو يگان تا مرز بازداشت هم ميبرن اگه بزني

ما الان نميتونيم دست به صورتمون بزنيم

مخصوصا اينكه جديدم هستيم خيلي گير ميده دژباني

تيغ هم ميتوني ببري

تو پادگان ما (اباده) گير نميدادن

حتي قرص مسكن هم گير نميدادن

تو اسايشگاه از صبح كلاس رژه ميرين عقديتي تاكتيك و....

نماز بعدشم ناهار

در روز حدودا 2 ساعت در اختيار خودتونين...

خودتونو اماده كنين واسه سينه خيز و غلط روي خاك و پا مرغي :D

حال كنين روزاي باقي موندرو....

موفق باشيد

مرسی گلم
متوجه شدم... راستی 85 درصد وسایل صفه اول بیخوده

من این وسایل رو فعلا گذاشتم تو ساک ببین کدوم زیاده و یا چی کم بردم:

پیراهن راحتی 2تا*****شلوار راحتی 1عدد****** شلوار بیرون : همون که پامه (لی ) و یه پارچه ای****** پیرهن بیرون: 2تا که یکی تنمه و یکی میبرم**** دمپایی***** واکس برس فرچه****** بند پوتین کشی******* پشقاب ملامین****** قاشق و چنگال****** لیف و صابون و یه بسته جیلت یه بار مصرف****** دوتا زیرپوش که یکی تنمه و یکی بردم****** دوتا شرت که یکی تنمه و یکی بردم****** قرص اعصاب ******* ماشین اصلاح فیلیپس (سه تیغه)
ناخن گیر دوروازکن دار ****** قیچی تاشو***** نخ وسوزن و سنجاق******* یه دفتر صدبرگ و خودکار****** مدارک لازم****** دوتا قفل مناسب برای ساک*******جوراب که یکی پامه ویکی بردم*****

به نظرت چی اضاف بردم چی نبردم تا جور کنم

یا علی...

filit

Registered User
لایک‌ها
7
مرسی گلم
متوجه شدم... راستی 85 درصد وسایل صفه اول بیخوده

من این وسایل رو فعلا گذاشتم تو ساک ببین کدوم زیاده و یا چی کم بردم:

پیراهن راحتی 2تا*****شلوار راحتی 1عدد****** شلوار بیرون : همون که پامه (لی ) و یه پارچه ای****** پیرهن بیرون: 2تا که یکی تنمه و یکی میبرم**** دمپایی***** واکس برس فرچه****** بند پوتین کشی******* پشقاب ملامین****** قاشق و چنگال****** لیف و صابون و یه بسته جیلت یه بار مصرف****** دوتا زیرپوش که یکی تنمه و یکی بردم****** دوتا شرت که یکی تنمه و یکی بردم****** قرص اعصاب ******* ماشین اصلاح فیلیپس (سه تیغه)
ناخن گیر دوروازکن دار ****** قیچی تاشو***** نخ وسوزن و سنجاق******* یه دفتر صدبرگ و خودکار****** مدارک لازم****** دوتا قفل مناسب برای ساک*******جوراب که یکی پامه ویکی بردم*****

به نظرت چی اضاف بردم چی نبردم تا جور کنم

یا علی...

شلوار يكي بسه

دمپايي ميدن ولي 2 3 روز طول ميكشه وسايل بدن

واكس فرچه ميدن

پوتين دو تا ميدن بهت بند هم داره ولي حواستون باشه اندازه پاتون بگيرين تا مثه من پاهاتون جر نخوره و تاول نزنه

بقيه چيزارو ببر

قفل حتما ببر چون اونايي كه ميفروشن كليداشون يكيه و باز ميشه همه قفل ها...

زياد سخت نگير يكم طول ميكشه با جو اشنا شي و جا ميفتي...

يكي دو هفته اول يكم سخته

شامپو بردار ببر چون كيفيت شامپوهاشون خوب نيست

يه چيزي هم ميگم

من خودم نماز خون نبودم

ولي نماز اونجا ميخوندم باعث ميشد دلگرم بشم و كمتر احساس تنهايي كنم...

شما هم امتحان كنين.. :)

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام و عرض ادب خدمت دوست گرامی آقا حمید.
درحد بضاعتم جواب سوالاتت رو میدم ،اگه بازهم ابهامی باقی موند،درخدمتیم:
1))این پادگان خارج از شهره،از شهرکرمانشاه که به سمت شهر کامیاران میری،در کیلومتر20 قرار داره،به عبارت ساده تر 20کیلومتر با شهر فاصله داره.
2))از انصاف نگذریم برخوردشون در مجموع خیلی مودبانه تر از ارتش و سایر مراکز آموزشی دیگه است،البته و صد البته خیلی بستگی داره چه کسی فرمانده ی گروهانتون باشه،اگه از این چند نفری که میگم باشه شانس آوردی(حیدریان-عزیزی-میرزایی-محمدبیگی)اینهایی که نوشتم به ترتیب خوبی هستند،حیدریان خیلی گله و عزیزی عالیه و میرزایی مطلوبه و محمدبیگی خوبه. فرمانده ی گردان هم صفری خیلی مرد باشخصیتی هست...اما اگه برخورد برات مهمه باید ببینیم مربی تاکتیکتون چه کسی میشه،مربی تاکتیک معمولا خشکترین مربی در کلاس هاست.
3))در مجموع به نظرمن اینجا دومین مرکز آموزش در ایران هست،تنها پادگانی که از لحاظ امکانات و طرز برخورد از اینجا بهتره پادگان آموزشی شهید مدرس کرج هست،اگه کرج هتل پنج ستاره باشه اینجا هتل چهار ستاره است.سرویس های بهداشتی درحد دانشگاه،حمام و امکانات خوب،آسایشگاه و محیط هم خوبه و تلویزیون و بوفه و محیط بزرگ برای پیاده روی درعصرها...اما مطلبی که باید توجه داشته باشی اینه که دوره ی ماکه داشت تموم میشد هوا کمکم داشت سرد میشد و شما حتما لباس گرم با خودت ببر تا زیر لباس رسمی بپوشی،اردوی پایاندوره ی شما حتما خیلی سرد میشه،دوره ی شما میشه دوره ی176
4و5))درمورد موها درست شنیدی،خیلی گیر نمیدهند،اما خوب بچه هایی بودند که موهاشون زیادی بلند بود و گیر دادند،ایونهم فقط یکبار در طول کل دوره،اما از من میشنوی یکبار با 4 بزن و بعد خیالت راحت باشه که هیچکس بهت گیر نمیده،ولی اگه مو برات مهمه شما با 12 بزن و برو و به احتمال 95درصد هیچکس بهت گیر نمیده.
6))تحلیف معمولا نمیشه چون معمولا ساعت 10صبح روز پنجاه و ششم (روز ترخیص) همه ترخیص میشند و وقت برای این تشریفات نیست،اما چندتا سرباز نمونه و فرمانده ی گروهان نمونه معرفی میشند، درمورد اصلاح دروباره ی موی سر اصلا اینتور نیست خیالت راحت،درمورد رژه ما فقط به خط شدیم و فقط یک گروهان رجز خوان رژه ی حماسی رفت و رزج خوند ولی هیچ گروهانی رژه نرفت

اگه یه وقت غلط املایی داشت ببخشید چون با عجله نوشتم

امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کنم

واقعا ممنون و بسیار ممنون دوست گلم
خیلی کامل جواب دادی و به دردم خورد فقط یکی دوتا سوال دیگه:
شما اونجا سرهنگی به نام سرهنگ گدینی داشتین؟
بعد من یه بار با چهار موهامو بزنم دیگه تا اخره دوره لازم نیس موهامو بزنم؟(فکر کنم زیاد درمیادا تو 56 روز)
بعدش شما رو خودشون بردن پادگان یا خودمون باید بریم کرمانشاه(من از تهرانم)
بعد میگن کرمانشاه مرخصی تو اموزشی زیاد نمیدن درسته ؟

خیلی ممنون از وقتی که میذاری و سوالا رو جواب میدی.

Last edited:

viperG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
دوستانی که تو ارتش بودن خبر ندارن درجه ها تا کی تغییر نمیکنه؟

aloneknight66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دوست من،به نظر من توی آموزشی تنها و تنها یه چیز یاد میگیری و اونهم اینه که قدر خونه و امکانات و آزادی عمل و اختیار و ... رو میفهمی...
برنامه ی روزانه که برنامه ی سین مینامیدندش بدین شرح بود:
4:30 بیدار باش
5:30ورزش صبحگاهی
6:00صبحانه و نظافت گروهی و گردانی
7:00مراسم صبحگاه
7:30 شروع کلاسها
13:00استراحت و نماز و ناهار
15:00کلاس عصر
16:30مراسم شامگاه
17:00استراحت
19:30نماز و شام
21:30خاموشی
البته برنامه ای که گفتم تاحد ممکن خلاصه بود و مثلا نگفتم که در روز پنج کلاس خواهید داشت و...
سختی و آسونی روزها هم بستگی به خودتون و صد البته کلاس ها و مربی هاتون داره،مثلا بعدها حتما با من موافق خواهید بود که روزهایی که کلاس تاکتیک و آمادگی جسمانی دارید مذخرفترین روز و روزهایی که کلاس بهداشت و احکام و ...دارید بهترین روزهاست...
نیازی نیست چیز خاصی ببرید،همه چیز بهتون میدهند...چیزی که به ذهنم میرسه اینهاست:
در بازکن قوتی کنسرو
یک بسته نایلون فریزر
قاشق و چنگال و ناخن گیر
لیوان(حتما پلاستیکی(شیشه ای میشکنه و فلزی موقع چای خوردن میسوزونتتون و اذیت میشید)
لباس گرم برای فصل سرد(از زیر لباس نظامی بپوشید)
قرص سرماخوردگی و دل درد و سر درد(چند بسته ببرید)
مدارک بسیجی هرچی دارید یه کپی ببرید
کپی کارت ملی و شناسنامه دوسه تا ببرید
ساعت،مخصوصا کامپیوتری حتما ببرید...دونستن زمان در اونجا خیلی مفیده
دوسه تا لیوان ساندیسی با خودتون ببرید
نخود و کشمش و شکلات...سعی کنید خرما و انجیر خشک نیارید چون ممکنه حشرات ریز داشته باشند و بقیه آجیلتون رو خراب کنند،شکلات خیلی بهتره...
سعی کنید زیاد پول نقد نبرید و پولهاتون در کارت عابرتون باشه...
درضمن هرکی از راه رسید ذرتی شماره ی تلفن خونه و همراه و اینور و اونور و آدرس خونتونو ندید...اول آدمتونو بشناسید بعد...

بازهم اگه سوال داشتی...
فقط کافیه یه پر ققنوس رو آتیش بزنید...

سلام

اقا بهمن از اینکه جواب سوال منو دادی ممنونم.

موفق باشی.:happy:

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبری در این مورد رسید به دستت ما رو هم بی خبر نذار:D
البته فکر کنم از اونجایی ما ها کم شانسیم به محض ورود به ارتش درجه ها کم میشه
هرچند دیگه آب که از سر گذشته باشه چه یه وجب چه 100 وجب فرقی نداره
بیخیالی طی بفرمائید دوستان عزیزم
ا روز و نصفی دیگه نبود ؟؟؟؟:D

poopoo_11

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم افتادم هاشمی نیشابور
روی هم رفته زیاد سخت میگزره یا نه؟
نوع برخوردشون چجوریه؟
از وسایل بردنی میشه در باز کن قوطی،چاقو برد؟
موبایل ببریم و تحویل بدیم برای مرخصی میتونیم بگیریم؟
حمامش چجوری بود؟
ممنون.

ته سخت نمی گذره بر خوردشون خیلی خوبه خیلی محترمانه وسیله هرچی می خوای ببر ولی اونجا همه چی داره فروشگاه خیاطی ... موبایل ببر می گیرن واسه مرخصی میدن... 3 4 تا مرخصی 30 ساعتی هم میدن بری مشهد
حمام هم خوبه کلا همه چیزش خوبه ...آب و هوا عالی پادگان هم مثله پارک جنگلیه

viperG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبری در این مورد رسید به دستت ما رو هم بی خبر نذار:D
البته فکر کنم از اونجایی ما ها کم شانسیم به محض ورود به ارتش درجه ها کم میشه
هرچند دیگه آب که از سر گذشته باشه چه یه وجب چه 100 وجب فرقی نداره
بیخیالی طی بفرمائید دوستان عزیزم
ا روز و نصفی دیگه نبود ؟؟؟؟:D

دقیقا.این سربازی هم شانس آدم رو تست میکنه.

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ها دیگه همینجوری واقعا هم این روزا سربازی یا با پارتی بازیه یا بی پارتی بازیه ( خدا ) !
ولی در کل نباید زیاد سخت گرفت
اوایل واسه من خیلی مهم بود این درجه در سربازی ولی این اواخر و اونم هرچی داره نزدیکتر میشه . با چیزایی که از این و اون می بینم و می شنوم دیگه واسه مهم نیست
به قوله یه دوستی که توی همین فروم گفته بود به خودم ( چه رئیس جمهور هم که بشیم در سربازی باز یه پسوند وظیفه اولش میاد که فاتحشو می خونه ) !! پس دل و زدیم و به دریا و آماده ی رفتن
42 ساعت دیگه نبود ؟:D

viperG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ها دیگه همینجوری واقعا هم این روزا سربازی یا با پارتی بازیه یا بی پارتی بازیه ( خدا ) !
ولی در کل نباید زیاد سخت گرفت
اوایل واسه من خیلی مهم بود این درجه در سربازی ولی این اواخر و اونم هرچی داره نزدیکتر میشه . با چیزایی که از این و اون می بینم و می شنوم دیگه واسه مهم نیست
به قوله یه دوستی که توی همین فروم گفته بود به خودم ( چه رئیس جمهور هم که بشیم در سربازی باز یه پسوند وظیفه اولش میاد که فاتحشو می خونه ) !! پس دل و زدیم و به دریا و آماده ی رفتن
42 ساعت دیگه نبود ؟:D

ایول رفیق:cool:.حالا کجا افتادی؟از کجایی؟مدرکت چی هستش؟
من نیرو هوایی مشهد افتادم.:blink:اصلا نمیدونم چطوریه!!!!!!!:wacko:

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لیسانس و دست بر غذا ( قضا ) ! :D من مشهدی ام اما تهران افتادم
آی این نیرو هوایی مشهد که تو افتادی آی جای توپییه !:D ( ستاد روحیه دهی به سربازا )
اما نه شوخی بود جدی گفتم جای خوبیه
تازه 5 شنبه جمعه هم تعطیلی و می تونی بری توی شهر بگردی اهل حرم و این حرفا هم بودی که دیگه خود دانی
ولی روی هم رفته اصلا به خودت نگرانی راه نده که بد میگذره ها

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
دوره آموزشی من امروز تموم شد پادگان هاشمی نزاد نیشابور بودم گردان حضرت رسول گروهان 102 دوره 174 بچه هایی که این دوره بودن همشون 102 رو فکر کنم بشناسن. دوره خیلی خوبی بود کاری کرده بودیم که هر کاری دلمون می خواست انجام می دادین. هرکی هاشمی نزاد افتاده سوالی داره بپرسه
سلام
آقا خیلی ممنونتم
اگه ممکن باشه ساعت شروع کلاس ها راهم بنویسی خیلی عالی میشه
مثلا 4.15بیدارباش
--صبحانه
--نظافت
--ورزش
--کلاس اول
--کلاس دوم
...
بجای-- لطفا ساعت شروع را بنویسی عالی میشه
قربانت

viperG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لیسانس و دست بر غذا ( قضا ) ! :D من مشهدی ام اما تهران افتادم
آی این نیرو هوایی مشهد که تو افتادی آی جای توپییه !:D ( ستاد روحیه دهی به سربازا )
اما نه شوخی بود جدی گفتم جای خوبیه
تازه 5 شنبه جمعه هم تعطیلی و می تونی بری توی شهر بگردی اهل حرم و این حرفا هم بودی که دیگه خود دانی
ولی روی هم رفته اصلا به خودت نگرانی راه نده که بد میگذره ها

حالا دست روزگار رو ببین.من تهرانیم مشهد افتادم و شما که مشهدی هستی تهران افتادی.
واقعا خنده داره.
من که خودم به شوق ((((نور هشتم)))) دارام میام مشهد.
حالا کجا تهران افتادی؟

poopoo_11

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشی!!!
خیلی دنبال همچین آدمی میگشتم من چندتا سوال دارم اگه میشه زود و واضح و کامل بنویس چون من و بقیه نیشابوری ها شنبه اعزامیم

1) تو ساکت چه چیزایی گذاشتی؟ اگه میشه کامل بگو ... مثلا چند دست لباس راحتی ، خورده ریز، و ...
اونجا کلا چی بتون دادن ؟ خواهش میکنم کامل بگو . چه چیزایی نیاز نیت با خودم ببرم ؟؟؟

2) آیا نیازه از اینجا لباس راحتی ببرم یا خودشون میدن؟

3) موهات رو با چند زدی رفتی؟ اگه من با 16 بزنم ایراد میگیرن؟

4)یه جز میاندوره و پایان دوره بازم بتون مرخصی میدادن مثلا پنجشنه یا جمعه؟

5) این سوال برام خیلی حیاتیه: تو **** چطور با ریشات کنار اومدی؟ میشه تیغ زد اونجا یا میشه یه فیلیپس سه تیغه برد یا ... کلا چه روشی بهتره ؟
6) یکم از فضای و مقررات پادگان بگو: مثلا تو آسایشگاه چه امکاناتی داره؟ تو روز چه برنامه هایی داشتین؟ چند ساعت تو روز در اختیار خودتون بودین؟ برخورد اونجا چطوریه؟ کلا کمی توضیح بده!!!

7) تقسیمات اون معمولا چه مناطقیه ؟ هرکس رو میفرستن استان خودش؟ مثلا من دارم ار اهواز میرم؟؟

هر چی دوست داری می تونی ببری ولی همه چیز بهت میدن حتی فروشگاه هم داره که خیلی چیزا داره فقط کنسرو ببر و یه ازین لیوانای بزرگ فلزی که گرم نگاه میداره.
محیطش خیلی خوبه آب و هوا عالیه رفتارشون خیلی خوبه
من با 8 موهامو زدم ولی کسایی که با 20 هم زده بودن کاری نداشتن آرایشگاه هم داره کلا 1 بار هم نباید موهاتو بیشتر بزنی
مرخصی 4 یا 3 تا 30 ساعتی میدن داخل شهری هم 4 ساعته میدن که میتونی راحشو پیدا کنی که زیاد تو شهری بری مثلا یه مریضی بهانه کنی ... یا بری پیشه افسر جانشین تو شهری بگیری البته 10 روزه اول نمیشه
تیغ نه نزن با ماشین نمره 2 بزن
فضاش عالیه مثله پارک جنگلیه حتی یه رودخانه هم داخلشه مخصوصا گردان حضرت رسول .آسایشگاه هم تلویزون کولر همه چی داره... برنامه ها هم اعلام می کنن ولی 4 صبح بیداباش 9:30 خاموشی به 5 6 ساعتی تو روز واسه خودتی .تلفن کارتی هم داره مخابرات هم داره .برخوردشون هم خیلی مودبانه و خوبه... تقسیم هم شهره خودتی.
اگه خواستی مسولیت بگیری این 2 تا خیلی خوبه یکی بیسیم چی و یکی واسه تحویل غذا . تحویل غذا هم یه امتیاز داره هم میتونی یسری کلاسارو بپیچونی.بیسیم چی هم بشی توی رزما راحتری مخصوصا واسه اردو راحتی خیلی.
دیگه سوالی بود بپرس

Last edited:

poopoo_11

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا خیلی ممنونتم
اگه ممکن باشه ساعت شروع کلاس ها راهم بنویسی خیلی عالی میشه
مثلا 4.15بیدارباش
--صبحانه
--نظافت