Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
دوستان توی آموزشی و یا خدمت وقتی تعطیل رسمی باشه و یا شهادت و ولادت و الی آخر ، ما هم تعطیل هستیم؟
چجوریاست؟
چجوریاست؟
سلام
کسی اطلاع داره اگه تو برگه سبز اسم رشته تحصیلی دانشگاهی رو اشتباه زده باشن بعدا مشکل ایجاد میشه یا نه ؟
ط
بله سپاهه کرجه
سلام
کسی اطلاع داره اگه تو برگه سبز اسم رشته تحصیلی دانشگاهی رو اشتباه زده باشن بعدا مشکل ایجاد میشه یا نه ؟
من بابام دوره ی سربازیش تو جبهه بوده .برای کسر خدمت پرسیدم گفتن که باید بعد از اعزام از طریق همون ارگانی که توش آموزش میبینی برای کسری اقدام کنی.اگر کسی در این مورد اطلاعی داره راهنماییم کنه.ممنون میشم.
آقا کسی هست که از جدید ترین کد های مرکز آموزش ها خبر داشته باشه؟
مال منو زدن 05.کسی میدونه کجاست؟؟خواهشا زود جواب بدین><
یکی میگفت **** کرمانشاهه::hmm:
تاریخ اعزام1389/8/18 مرک دیپلم
برگم امد ۸۹/۱۰/۱ اعزام هستم / دیسک کمر دارم(خفیف) مشکلی پیس میاد تو آموزشی؟ اگه کمر دردم شدت پیدا کنه چیکار کنم؟
اقایون جواب مارو نمیدید من فکر کنم بد سوال کردمیه سوالی داشتم ازتون
فرمهای دفترچه را باید پر کنیم یا فرمهای داخل دفترچه تزیینی است و باید فرمهای اصلی را بگیرم و پر کنیم؟؟
(اخه دفترچه که کیفیتش خیلی بده و کاهی هست! )
ممنون از همه اشخورهای عزیز
اقایون جواب مارو نمیدید من فکر کنم بد سوال کردم
ببینید الان من میخوام برم برای واکسن باید خود دفترچه را ببرم تا صفحه مربوط به واکسیناسیونش را پر کنه؟؟
یه سوالی داشتم ازتون
فرمهای دفترچه را باید پر کنیم یا فرمهای داخل دفترچه تزیینی است و باید فرمهای اصلی را بگیرم و پر کنیم؟؟
(اخه دفترچه که کیفیتش خیلی بده و کاهی هست! )
ممنون از همه اشخورهای عزیز
سلامبا سلام
کسی از دوستان خبر داره پادگان شهید هاشمی نیشابور(باغرود) برای آموزشی مرخصی میان دوره میده یا پایان دوره؟
نیروی زمینی ارتش کرمان افتادی .من هم همونجا 8/1 اعزامم.آقا کسی هست که از جدید ترین کد های مرکز آموزش ها خبر داشته باشه؟
مال منو زدن 05.کسی میدونه کجاست؟؟خواهشا زود جواب بدین><
یکی میگفت **** کرمانشاهه:
تاریخ اعزام1389/8/18 مرک دیپلم