• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بابا ریش معمولی بزارید ، مشکلی نداره ، فقط کله قندی و از این جور صحبت ها باشه گیر میدن...

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
اگر آبان اقدام كني و مداركت رو از طريق پليس +10 ارسال كني احتمال زياد برج 12 اعزام ميشي و شايد هم برج 2 سال بعد. احتمال خيلي كمي داره كه برج 10 اعزام بشي. البته بعد اومدن برگ سبزت (كه تاريخ اعزام رووش درج شده) يك دوره يعني 2 ماه ميتوني اعزامت رو جلو يا عقب بندازي.

من با مدرك ليسانس كامپيوتر 25 مرداد دفترچم رو در پليس +10 ثبت كردم كه بعد 10 روز برگه سبز اومد جلوي در و تاريخ اعزامم خورده بود برج 10!! يعني تقريلا 4 ماه بعد ثبت نام اعزام ميشدم. يه دوره انداختم جلو و برج 8 يعني چند روز ديگه اعزامم.

در مورد آموزشي هم 2 ماه آموزشي داري. مگه اين كه ارتش بيفتي و كد بخوري. كه اينرو از بچه هايي كه ارتش خدمت كردن بپرس كه آيا كامپيوتر هم كد ميخوره يا نه. من اطلاعي در اين زمينه ندارنم. ولي احتمالا تو ارتش هم همون 2 ماه آموزش ميبيني.

موفق باشيد ...

مرسی که جواب دادی ;)
موفق باشی:)

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه سرباز های جدید الورود عزیز ....
هیچ نگران نباشید .... میگذره خیلی زود ... طوری که وقتی داره تموم میشه به گذشتتون نگاه میکنید و با حسرت میگید چه دورانی بود .... انشالله که شما که آموزشیتون تموم شد خدمت من هم در 04 بیرجند تموم میشه .... من افسر آموزش بودم .... کلی به بچه هایی که با من بودن خوش گذشت ... مگر مواقعی که من مرخصی بودم .... اون ها کار هاشون رو درست انجام میدادن و من تا جایی که ممکن بود براشون ساده میگرفتن .... این مهمترین قسمت خدمته .... یعنی هرچی کارتون رو خودتون بهتر انجام بدین دیگران هم خیلی بهتر با شما برخورد میکنن ..... تو خدمت مخصوصا ارتش 3 چیز از شما میخوان ... ایمان ---- آموزش ---- انضباط ---
یک چیز مهم دیگه هیچ وقت تو آموزشی حتی هوس جواب دادن به بالا سریتون رو نداشته باشید چون خیلی راحت بازداشت می شد و اضاف میخورید ..... موفق باشید کسی افتاد 04 بیرجند بگه تا به خدمتش برسیم ....

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
یک آبان که سربازا میرن باید موهاشونو از ته زده باشند یا میرن پادگان وسایل میگیرن و بعد موهاشونو کوتاه می کنن ؟

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4

یکی پیدا نشد به ما درست وحسابی بگه کد05 مال کجاست!!!
1.معاونت **** وظیفه استان خودمون میگه :**** کرمانشاه!
2.تلن گویا استان تهران بهم گفت:نیروی انتظامی ولی هرچی اصرار کردم جاشم بگین گفت معلوم نمیشه روز اعزام متوجه میشی!
3.دوستان هم که میگن ارتش کرمان
پاک گیج شدم !!!!!!!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
یک آبان که سربازا میرن باید موهاشونو از ته زده باشند یا میرن پادگان وسایل میگیرن و بعد موهاشونو کوتاه می کنن ؟

پادگان هم اگر کسی باشه ( که هست ) خودشون کوتاه میکنند به شما نمیدن که...

بهترین کار اینه که شما خودت بری کوتاه کنی بعدش هم یک حموم مشتی بزنی :D

اگر دیپلم و یا زیر دیپلم هستید با شماره 8 که بشه مثل بادمجان باید بزنید(تقریبا) اگر لیسانس و بالاتر هستید هم با 12

ali_759

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه های اعزامی اول آبان باید آماده باشن.3 روز دیگه باید بریم.من که امروز رفتم موهامو زدم.افتادم ارتش 01 تهران.میگن جای خوبیه.حالا ببینیمو تعریف کنیم.راستی کسی با ما هم دوره ای نشده تا با هم آشنا بشیم؟
:D:D:D

سلام ما هم 01 هستیم .
البته از مشهد .
شما هم اگه از مشهدی به این آیدی پیغام بده باهم باشیم .
ali759ali:rolleyes:

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
۶۲ روز مونده تا اعزامم کاش می شد همین ۲ روز دیگه رفت

دوست عزیز زیاد عجله نکن! از دو ماه باقیمانده به اندازه کافی لذت ببر چون دو ماه بعدش زندگیت کلاً بهم میریزه. البته نگران نباش، بقول دوستان میگذرد و چون می گذرد غمی نیست!:happy:

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
عزیزان دقیقا بفرمایید که چه چیزایی لازم هست اونجا ؟ ریشو پشم آدمو کی اونجا کوتاه می کنه ؟ خودم دسته تیغ ببرم یا موزر ؟ :lol:
لطفا زود تند سریع پاسخ بدید شنبه دارم می رم لباسامو باید بریزم تو ساک :D
نبود ؟ :eek:

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه های اعزامی اول آبان باید آماده باشن.3 روز دیگه باید بریم.من که امروز رفتم موهامو زدم.افتادم ارتش 01 تهران.میگن جای خوبیه.حالا ببینیمو تعریف کنیم.راستی کسی با ما هم دوره ای نشده تا با هم آشنا بشیم؟
:D:D:D

از همین الان بزار یه چیزایی بهت بگم. 01 دو تا هنگ داره، هنگ 1(که با عدد 5 مشخص می شده) و هنگ 2(با عدد 7 مشخص میشه). هر هنگی سه الی چهار تا گردان داره، هر گردان سه الی چهار تا گروهان. فرمانده هنگ 1 فکر کنم هنوز جناب سرهنگ شاهمرادی باشه(شریفترین نظامی که توی عمرم دیدم). این مسئله رو روزای اول اینقدر روش تاکید دارن که نگو و نپرس! باید بلد باشی خودتو دقیق معرفی کنی، اگه نه ممکنه حتی فرمانده گروهانت بازداشتت کنه(مال ما که می کرد!).

سخت نگیر رفیق! از بوفه نهایت استفاده رو ببر، حتی سیگار هم میتونی توش پیدا کنی!

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
از همین الان بزار یه چیزایی بهت بگم. 01 دو تا هنگ داره، هنگ 1(که با عدد 5 مشخص می شده) و هنگ 2(با عدد 7 مشخص میشه). هر هنگی سه الی چهار تا گردان داره، هر گردان سه الی چهار تا گروهان. فرمانده هنگ 1 فکر کنم هنوز جناب سرهنگ شاهمرادی باشه(شریفترین نظامی که توی عمرم دیدم). این مسئله رو روزای اول اینقدر روش تاکید دارن که نگو و نپرس! باید بلد باشی خودتو دقیق معرفی کنی، اگه نه ممکنه حتی فرمانده گروهانت بازداشتت کنه(مال ما که می کرد!).

سخت نگیر رفیق! از بوفه نهایت استفاده رو ببر، حتی سیگار هم میتونی توش پیدا کنی!

سلام منظورت از اینکه باید بلد باشی خودت رو خوب معرفی کنی چیه ؟

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام / اول ابان/فقط 3 روز منده/اراك نيروي انتظامي/من فوق ليسانس هستم و متاهل/16 ماه سرويس رايگان به **** خدمتگذار:wacko:

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
کسی از قانون معافیت 2 برادری خبری داره ؟

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر وقت دارید کمی بیشتر توضیح بفرمایید :)

اگر 2 برادرتان به خدمت رفته باشند و حداقل اگر كسري خدمت هم داشتند از 12 ماه خدمت كمتر نباشن شما كه برادر سوم هستيد با مراجعه به پليس +10 مداركتان را ارسال كنيد.در ضمن بايد هر 2 تا داداشاتون رفته باشند خدمت نه اينكه معافي داشته باشن/فقط سريعتر بجنب كه از اول سال 90 معلوم نيست چي بشه

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
اگر 2 برادرتان به خدمت رفته باشند و حداقل اگر كسري خدمت هم داشتند از 12 ماه خدمت كمتر نباشن شما كه برادر سوم هستيد با مراجعه به پليس +10 مداركتان را ارسال كنيد.در ضمن بايد هر 2 تا داداشاتون رفته باشند خدمت نه اينكه معافي داشته باشن/فقط سريعتر بجنب كه از اول سال 90 معلوم نيست چي بشه

:(همین فردا صبح میرم ببینم چی میشه ممنون از شما

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزگار غريبيست كباب قناري به روي آتش سوسن و ياس

بالا