• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
علیرضا جان من احساس می کنم صحبتهای شما یکجورهایی تایید بازی تیمتون هست که من فکر نمی کنم جاش در این تاپیک باشه.
من صحبتهام رو در پست قبل کردم و ضمن ارادت به شما با بسیاری از صحبتهای شما مخالفم. موفق باشید

ادیت:

سلام وحید جان
لطفا پاسخ من رو در مقابل صحبت علیرضا بگذارید ، علیرضا گفت اگر گل هم می زدید ما باز به شما گل می زدیم و من هم گفتم از کجا معلوم که گل نمی خوردید ؟
ضمنا چون در دهه 80 هیچ بازی با اختلاف بیش از یک گل تمام نشده دلیل منطقی نیست که دیگه این حالت تکرار نشه مگر مثلا در دهه 90 . استقلال باخت 3-0 و 2-0 به پرسپولیس کم نداده و من برد 3-1 استقلال رو هم به یاد دارم.
به هر حال بازی تموم شد و ما بازنده شدیم ، هم پرسپولیس و هم استقلال روزهای خوبی رو ندارند اما شخصا فکر می کنم نحوه بازی پرسپولیس رو میشه بهبود داد ولی استقلال ؟!! باید منتظر موند و دید
با اون قسمت از صحبتهای شما هم موافقم که دایی اشتباه زیاد داشت ولی مظلومی هم حرفی برای گفتن نداشت دوست من.
در همون نیمه اول که شما اشاره داشتید استقلال تیم برتر میدان بود هیچ فکر نمی کنید دلیلش شوک مثبت ناشی از خوردن گل برای آبی ها و شوک منفی ناشی از پذیرفته نشدن گل برای قرمزها بود؟ البته این برتر بودن خلاصه میشد در 4 موقعیت تک به تک که حداقل 3 تاش در حدود 5 دقیقه بعد از نپذیرفتن گل بود. نیمه دوم هم که مظلومی وقتی دید تحت فشار هست از مهاجمان کم کرد و به هافبکها اضافه کرد تا کمی جلوی فشار پرسپولیس رو بگیره. به هر حال آمار آخر بازی نشان از 4 موقعیت خطرناک برای پرسپولیس داشت که 3 تاش در نیمه دوم رخ داد.

دوستان من خودم در مقاله این هفته مجله اینترنتی پرشین تولز که همین الان برای امیر عزیز ارسال کردم نقاط ضعف پرسپولیس به زعم خودم رو نوشتم . اونجا خیلی بیشتر به نکات ضعف اشاره داشتم . به نظرم شما رفقای استقلالی هم همونطور که وحید گفت علاوه بر شادی بابت این پیروزی ارزشمند باید ایرادهای تیمتون رو ببینید و مانند فصل پیش که بعضی دوستان فقط از عملکرد مربی وقت دفاع می کردند عمل نکنید.
پ.ن: قضاوتهایم رو درباره استقلال ببخشید چون صحبتش رو دوستان استقلالی من پیش آوردند.

شاد و پیروز باشید
در مورد دهه 70 حق باشماست
درسته اين دليل منطقی نيست،اما روند دربی تو اين چند ساله اين رو نشون داده
خلاصه حرف من اينه که اگه توپ گل گرفته ميشد ،تازه دقيق 10 بازی بود و نتيجه بازی دقيقه 90 مشخص ميشد
عجيبه که دايی و اکثر بازيکن های پرسپوليس اون گل رو گل پيروزی خودشون ميدونستن و ميخوان همه تقصير ها رو به گردن داور و فدراسيون بندازن

همون آقات شيث که ميگه داور حق تيم ما رو خورده ،هم تو اين بازی و هم بازی قبل پاشنه آشيل پرسپوليس بوده
اين بازی مجيدی بازی قبل اولادی

در مورد نيمه اول به اين دليل ميگم استقلال بهتر بود که پرسپوليس به غير از اون گل که روی کرنر انجام شده بود،واقعاً بد بود با اينکه مالکيت توپ رو داشتن ، به استقلال موقعيت های خوبی دادن

در کل اميدوارم اين دو تا تيم با اين که از نظر خودم بعيده, بتونن يه کاری تو ليگ انجام بدن،تا جام اونجايی که نبايد بره نره!

Last edited:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بازی که تموم شد ولی حرف خنده دار نزنید!!اگه کار ساده ای بود چرا از دقیقه 46 تا 91 کل استقلالیها تو دفاع چپیده بودند دوست عزیز؟!!!!!!
شما کل برنامتون ضد حمله بود اگه بنا به حدس و گمان باشه خوب منطقی تر اینه اگه شما گل رو می خوردید و یار دوازدهمتون گل ما رو مردود نمی کرد اون موقع دیگه تاکتیک دفاع و ضد حمله رو باید بی خیال می شدید (یعنی کل برنامتون به هم میریخت!!) و دیگه n نفره دفاع نمی کردید و من می گم باز هم گل می خوردید!

میگه شما گیر دادید به داور واسه اون گل دقیقه 4! عزیز مثل این که حواست نیست شما بازی رو با یه گل بردید پس بفهم که چقدر یک گل می تونه سرنوشت ساز باشه!

استقلال توپ و میدون رو به پرسپولیس داد در عوض بازی رو مدیرت کرد این کار راحتی نیست امار بازی کاملا گویای این مطلب بود چه نیمه اول چه نیمه دوم ... بماند که هافبک های پرسپولیس حدود 20 دقیقه از نیمه دوم بک های استقلال رو محو کردن و تمرکز استقلال رو به هم زدن پاسهای اشتباه پیاپی استقلالی ها کاملا مشهود بود.سوای مساله گل آفساید تیمی امتیاز رو گرفت که منطقی تر بازی کرد (نظر شخصی)
=-=-=-=-=-=
با احترام

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، شیث رضایی را در اختیار باشگاه پرسپولیس گذاشت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پس از بررسی عملکرد فنی بازیکنان پرسپولیس در بازی‌های این تیم در برابر ملوان بندرانزلی و استقلال تهران، علی دایی شیث رضایی را در اختیار باشگاه قرار داد تا کمیته انضباطی پرسپولیس در خصوص این بازیکن تصمیم گیری کند.
مدافع تیم پرسپولیس تا اعلام نظر کمیته انضباطی این باشگاه از حضور در تمرینات گروهی این تیم محروم است.

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
جالبه مثلا شما گیر دادید به داور ، گل دقیقه ی 4 زده شده بود از 4 تا 90 با این خط دفاعی داغون پرسپولیس و مهاجم های آماده ی استقلال گل زدن کار دشواری نبود ...

خداييش دلم شاد شد دست گلتون درد نكنه :دي
با وجود برهاني ميشه يه طنز 90 قسمتي ساخت از قهوه تلخم پر فروش تر ميشه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
داور داربی: از پرسپولیسی ها عذرخواهی می کنم!
بحث گل مردود پرسپولیس بعد از سوت پایان بازی همچنان ادامه دارد و کارشناسان بسیاری معتقد بر سالم بودن این گل دارند. در برنامه ورزش از نگاه دو، مسعود مرادی در استودیو برنامه حاضر شد و مرتضی کریمی کمک داوری که گل پرسپولیس را مردود اعلام کرد، تلفنی درباره این صحنه صحبت کرد.
مرتضی کریمی کمک داور داربی 3 بار از پرسپولیسی ها عذرخواهی کرد و گفت اگر این گل باعث باخت آنها شده است، عذرخواهی می کنم.

توان نیوز : هر چند که بحث های انجام شده در این برنامه به نتیجه خاصی نرسید، اما مسعود مرادی تفسیر جالبی داشت و گفت احساس می کنم عذرخواهی کریمی به معنای این است که وی به این نتیجه رسیده که اشتباه کرده است.

نکته جالب اینکه محمد نوری زننده این گل بحث برانگیز نیز در استودیو حضور داشت و تاکید خاصی بر صحیح بودن گل داشت. اما واکنش پرویز مظلومی سرمربی استقلال نیز جالب بود. مظلومی ابتدا گفت کمک داور بهترین فرد برای اظهار نظر در مورد این صحنه است، اما پس از بحث های زیاد بالاخره با بی میلی مجبور به اظهار نظر شد و گفت حتی اگر این گل صحیح اعلام می شد، ما با تعداد گل بیشتری پرسپولیس را می بردیم
پرویز مظلومی چرت پرت زیاد میگه:eek:اگه الانم یه خبرنگار بره ازش بپرسه گل پرسپولیس افساید بوده یانه بازم جواب میده گل افسایده اخه مظلومی چی حالیشه عقل نداره همش برای خودش تصمیم غلط می گیره و اصلآ حرف کمیته داوران ومسعود مرادی قبول نداره هنوز هم نظرش افسایده
تازه دیشب اومده میگه بیشتر به پرسپولیس گل می زدیم همچنین میگه بیشتر گل می زنیم انگار داره مربی گری تیم بارسلونا می کنه خیلی به خط حملش می نازه اگه پرسپولیس 11نفره دفاع می کرد استقلال اصلآ موقعیت کسب نمی کرد
همون داور کمکتون کرد

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بازی که تموم شد ولی حرف خنده دار نزنید!!اگه کار ساده ای بود چرا از دقیقه 46 تا 91 کل استقلالیها تو دفاع چپیده بودند دوست عزیز؟!!!!!!

دوست عزیز یک جوری حرف میزنید انگار 20 تا به تیرک زدید 10 تا تک به تک داشتید !
شما 2 تا موقعیت ایجاد شده رو بگو من حرف شما رو قبول دارم ، شما اصلا موقعیت 80% خطرناک هم نداشتید چه برسه به موقعیت گل !
شما یک جا بگو محمدی تیم استقلال رو نجات بده ، قرار نیست هر کی توپ رو بفرسته رو دروازه ی استقلال توپ بره رو گل !

اینکه شما میگی حالا نیم ساعت پرسپولیس درصد پاس های اشتباهش کم بود و استقلال رو به زد حمله آورده بود دلیل میشه شما عالی بودید ؟
به هر حال مدیریت بازی خیلی مهم تر از فشار آوردن هست :)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
مدیریت ؟! پرسپولیس توی دربی یه تیم متوسط بود .ولی در حد بضاعتش بازی کرد . ولی استقلال مخصوصا توی نیمه دوم واقعا ضعیف بود . مدیریت نبود بر عکس عدم مدیریت بود . فی الواقع استقلالی ها اونقدر گیج بازی کردند که دفاع پرسپولیس خیالش راحت بود و کشیده بود جلو تا تیم گل بزنه . و اون اتفاق افتاد . توی 20 دقیقه اول بازی هم دفاع پرسپولیس جلو بازی کرد و پرسپولیس داشت فشار میاورد و اگه دفاع های پرسپولیس میتونستند آفساید بگیرن یا میتونستند فروارد های سرعتی استقلال رو مهار کنند کار استقلال تموم بود . بعد مشخص شد دفاع پرسپولیس مرد اینکار نیست پس اجبارا علی دایی به دفاع گفت که بکشن عقب و خوب بعد اون استقلال هیچ موقعیتی نداشت . پرسپولیس هم موقعیتی نداشت چون فاصله خطوطش زیاد شده بود و نمیتونست فشار بیاره . کل بازی از لحاظ تاکتیکی همین بود . یعنی دایی خیلی راحت نیمچه تاکتیک استقلال رو بست . اون گل هم روی اتفاق بود . یه توپ جباری انداخت و مجیدی گل کرد . این گل هیچ ربطی به تیم استقلال نداره . گل مال مجیدی و جباری و البته شیث رضائی بود . اگه شیث رضایی میتونست اول بازی درست آفساید گیری کنه بازی شرایطش خیلی فرق میکرد . دلیل اینکه علی دایی اخراجش کرده هم به نظر میرسه همین باشه .

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
....... اگه شیث رضایی میتونست اول بازی درست آفساید گیری کنه بازی شرایطش خیلی فرق میکرد . دلیل اینکه علی دایی اخراجش کرده هم به نظر میرسه همین باشه .

دلیلش البته خیلی واضح تره . اونم اینه که هنوز بعد از این همه سال بازی کردن تو پست دفاع نمیدونه دقیقه 90 بازی با استقلال ( و بازیهای مهم دیگه ) وقتی یه مهاجم داره تک به تک میشه با دروازبان باید خطا کنه . هرچند اخراج بشه .
کاری که شیری توی نیمه اول کرد به نظر من خیلی حرفه ای تر از شیث رضائی بود . یه مدافع باید 3-4 برابر یه مهاجم باهوش باشه . دلیل اینکه تیم به این راحتی گل میخوره اینه که مدافعانی داره که ضریب هوشی خیلی پائینی دارن . و به همین خاطره که میبینیم خیلی اوقات سپهر حیدری با اون سوتی های معروفش توی تیم فیکس میشه . یعنی مربی ها هوش نصفه نیمش رو به سوتیهای وحشتناکش ترجیح میدن .
توقع ما از این تیم باید در همین حد باشه . تیمی با بازیکنهای معمولی و نتایج معمولی .
وقتی دیدم شیث رو محروم کردن از تمرین بالاخره یه دلیلی برای پست دادن توی این تاپیک پیدا کردم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوست عزیز یک جوری حرف میزنید انگار 20 تا به تیرک زدید 10 تا تک به تک داشتید !
شما 2 تا موقعیت ایجاد شده رو بگو من حرف شما رو قبول دارم ، شما اصلا موقعیت 80% خطرناک هم نداشتید چه برسه به موقعیت گل !
شما یک جا بگو محمدی تیم استقلال رو نجات بده ، قرار نیست هر کی توپ رو بفرسته رو دروازه ی استقلال توپ بره رو گل !

اینکه شما میگی حالا نیم ساعت پرسپولیس درصد پاس های اشتباهش کم بود و استقلال رو به زد حمله آورده بود دلیل میشه شما عالی بودید ؟
به هر حال مدیریت بازی خیلی مهم تر از فشار آوردن هست :)

نه ما موقعیت 10% هم نداشتیم خوبه؟ ولی یه گل درست داشتیم که داور قبول نکرد و همون باعث میشد nنفری دفاع نکنید!(ببخشید منظورم مدیریت بود!!)در نهایت موقعیتهای خطرناک 4 به 5 بود!
دوست عزیز شما جوری حرف میزنید انگار این تیم بارسا یا رئاله! آخه میگی اگه اون گل نمیشد با این دفاع سوراخ پرسپولیس ما گل میزدیم تو جواب منو بده مگه نمی گی دفاع سوراخ بوده و گل زدن کار 3 سوت؟!خوب 45 دقیقه دوم چرا همتون چپیده بودین تو دفاع؟!در مورد تک به تک و تیرک وقتی تیمی 8 نفره و چند لایه دفاع میکنه و کارش ضد حمله زدنه توقع نداری که که بشه به راحتی موقعیت گل ایجاد کرد؟!

کدوم مدیریت برادر من؟!تیمی مدیریت میکنه که توپ و میدان رو داره! این دیگه چه مدل مدیریتیه که یه نیمه 2 تا پاس درست هم رد و بدل نشد بینتون؟! فوتبال مدرن پرویز مظلومی!
از یه طرف میگه قرار نیست هر کی توپ بفرست رو دروازه استقلال بره تو گل از یه طرف دیگه میگن چرا موقعیتهای ما تو گل نرفت! مگه قراره هر توپی اومد رو دروازه پرسپولیس بره توگل؟!وظیفه دروازه بان اینه مترسک که نیست!!!فینال جام جهانی نمونه بارزش کاسیاس دو تا موقعیت خیلی خوب رو از روبن رو گرفت!

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
دلیلش البته خیلی واضح تره . اونم اینه که هنوز بعد از این همه سال بازی کردن تو پست دفاع نمیدونه دقیقه 90 بازی با استقلال ( و بازیهای مهم دیگه ) وقتی یه مهاجم داره تک به تک میشه با دروازبان باید خطا کنه . هرچند اخراج بشه .
کاری که شیری توی نیمه اول کرد به نظر من خیلی حرفه ای تر از شیث رضائی بود . یه مدافع باید 3-4 برابر یه مهاجم باهوش باشه . دلیل اینکه تیم به این راحتی گل میخوره اینه که مدافعانی داره که ضریب هوشی خیلی پائینی دارن . و به همین خاطره که میبینیم خیلی اوقات سپهر حیدری با اون سوتی های معروفش توی تیم فیکس میشه . یعنی مربی ها هوش نصفه نیمش رو به سوتیهای وحشتناکش ترجیح میدن .
توقع ما از این تیم باید در همین حد باشه . تیمی با بازیکنهای معمولی و نتایج معمولی .
وقتی دیدم شیث رو محروم کردن از تمرین بالاخره یه دلیلی برای پست دادن توی این تاپیک پیدا کردم

مهرداد جان آقا خیلی کم پیدایی;)
با این صحبتت تا اندازه زیادی موافقم. ولی من درباره اینکه پرسپولیس بازیکنهای معمولی داره باهات اختلاف نظر دارم . اگر الان فوتبال کشورمون رو نگاه کنی اکثر بازیکنهامون به حد یک بازیکن معمولی نزول کردند که این تنها مختص پرسپولیس نیست ، در بین همه تیمها پرسپولیس بازیکن خوب کم نداره (نظر شخصی) امثال غلام رضایی ، محمد نوری ، مازیار و حتی شیث بازیکنان بدی نیستند ولی مشکل اصلی اینه که تیم گنگ هست و ظاهرا هدفش رو نمی شناسه .

پ.ن: از همه این حرفها گذشته از اینکه بعد از مدتها هم شما و هم دوستان قدیمی دیگه iced earth و SherlockHolmes عزیز رو در این تاپیک میبینم از صمیم قلب خوشحالم.

شاد و پیروز باشید

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نه ما موقعیت 10% هم نداشتیم خوبه؟ ولی یه گل درست داشتیم که داور قبول نکرد و همون باعث میشد nنفری دفاع نکنید!(ببخشید منظورم مدیریت بود!!)در نهایت موقعیتهای خطرناک 4 به 5 بود!
دوست عزیز شما جوری حرف میزنید انگار این تیم بارسا یا رئاله! آخه میگی اگه اون گل نمیشد با این دفاع سوراخ پرسپولیس ما گل میزدیم تو جواب منو بده مگه نمی گی دفاع سوراخ بوده و گل زدن کار 3 سوت؟!خوب 45 دقیقه دوم چرا همتون چپیده بودین تو دفاع؟!در مورد تک به تک و تیرک وقتی تیمی 8 نفره و چند لایه دفاع میکنه و کارش ضد حمله زدنه توقع نداری که که بشه به راحتی موقعیت گل ایجاد کرد؟!

کدوم مدیریت برادر من؟!تیمی مدیریت میکنه که توپ و میدان رو داره! این دیگه چه مدل مدیریتیه که یه نیمه 2 تا پاس درست هم رد و بدل نشد بینتون؟! فوتبال مدرن پرویز مظلومی!
از یه طرف میگه قرار نیست هر کی توپ بفرست رو دروازه استقلال بره تو گل از یه طرف دیگه میگن چرا موقعیتهای ما تو گل نرفت! مگه قراره هر توپی اومد رو دروازه پرسپولیس بره توگل؟!وظیفه دروازه بان اینه مترسک که نیست!!!فینال جام جهانی نمونه بارزش کاسیاس دو تا موقعیت خیلی خوب رو از روبن رو گرفت!

ببین دوست من ما نیمه ی دوم نیم ساعت تیممون کشید عقب تا تیم شما بکشه جلو ! به همین سادگی ، نتیجش رو دیدیم ...

اگر قرار بود دفاع کنیم هیچ وقت تعویضای اینجوری نمیکردیم ، آوردن روانخواه سریع و جباری ، که هر دوشون تو کار دفاعی شرکت نمیکن ( با توجه به ترس از مصدومیت ... )

حالا در مورد مدیریت ، شما تعریف مدیریتت اینه که باید پاس درست به هم بدیدم ،من مگم هر مربی استراتژی خودش رو داره ، یونان تو جام ملت ها هم اینجوری مدیریت کرد و قهرمان شد و خیلی از تیم های دیگه !

من نگفتم چرا موقعیت های ما تو گل نرفت من میگم شما موقعیتات کجاست ؟
اصلا هیچ موقیعت 100% گلی نداشتی ...
این که وسط زمین پاسکاری کنی یعنی خیلی حمله کردی یا فشار آوردی ؟
شما حتی موقعتی نداشتی که محمدی واکنش خاص و عجیبی نشون بده ...

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
پ.ن: از همه این حرفها گذشته از اینکه بعد از مدتها هم شما و هم دوستان قدیمی دیگه iced earth و SherlockHolmes عزیز رو در این تاپیک میبینم از صمیم قلب خوشحالم.

شاد و پیروز باشید

ممون از لطفت ساسان جان.

حالا در مورد مدیریت ، شما تعریف مدیریتت اینه که باید پاس درست به هم بدیدم ،من مگم هر مربی استراتژی خودش رو داره ، یونان تو جام ملت ها هم اینجوری مدیریت کرد و قهرمان شد و خیلی از تیم های دیگه !

.
بله در کمال خوش شانسی ولی بعد از اون نمی دونم چرا این استراتژی هاگل جواب نداد و یونان قهرمان یورو 2004 محو شد!

اگر قرار بود دفاع کنیم هیچ وقت تعویضای اینجوری نمیکردیم ، آوردن روانخواه سریع و جباری ، که هر دوشون تو کار دفاعی شرکت نمیکن ( با توجه به ترس از مصدومیت ... )
میگی اگه می خواست دفاع کنه به خدا من موندم چی بگم!مگه غیر دفاع کار دیگه ای کرد تیمتون؟!! حتی اگرم نمی خواست مجبور شد که دفاع کنه!

ببین دوست من ما نیمه ی دوم نیم ساعت تیممون کشید عقب تا تیم شما بکشه جلو ! به همین سادگی ، نتیجش رو دیدیم ...

قضیه اینه یه گل سالم ما رو داور قبول نکرد(البته شاید اینم قسمتی از تاکتیک استقلال بوده!!) و یه گل در کمال خوش شانسی دقیقه 91 زدین حالا دیگه تمام حرکات تیمتون حتی اگه ناشی از ضعف تیم بوده باشه رو تحت عنوان تاکتیک توجیه می کنید!!!
اگه دقیقه 91 اون گل رو نمی زدید الان همگی تو تاپیک استقلال ندای وا اسلاما سر داده بودید که این مربی ترسید و تیم بد بازی کرد و.... ولی الان حرکات تدارکات تیمتون هم شده قسمتی از تاکتیک خاص و خارق العاده استقلال!!الان که فکر می کنم می بینم این که دقیقه 91 گل زدین هم قسمتی از تاکتیک مظلومی بوده که دیگه پرسپولیس وقتی برای جبران نداشته باشه!

این که وسط زمین پاسکاری کنی یعنی خیلی حمله کردی یا فشار آوردی ؟
شما حتی موقعتی نداشتی که محمدی واکنش خاص و عجیبی نشون بده ..
تکراریه جواب اینو بالا دادم! تیمی که 8 نفره دفاع کنه موقعیت ایجاد کردن رو دروازش سخته! توی هر سطحی! بازی برگشت بارسا - اینتر توی نوکمپ نمونه بارز این قضیه!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خواهشی دارم از تمام دوستان پرسپولیسی:
لطفا دیگه این بحث کی بهتر بازی کرد رو با دوستانی که استقلالی هستند و به این تاپیک میان ادامه ندید چون اونها منطق خاص خودشون رو دارند و ما هم منطق خودمون رو.

ادامه این مباحث باعث خارج شدن تاپیک از روند اصلیش میشه ، ضمن اینکه الان واضحه که دوستان استقلالی از بردشون بسیار خوشحال هستند و ما هم از باخت ثانیه آخرمون ناراحت. توی چنین فضایی به نظر من چندان نمیشه بحث کارشناسانه داشت ( این فرض خوب ماجرا هست که همه قصد دارند بحث کارشناسی کنند و فرض بدش هم روشنه که چی هست)

شاد باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
این هم آخرین اخبار از سایت باشگاه پرسپولیس

کاشانی: برنده واقعی داربی هواداران فهیم پرسپولیس هستن

در خصوص عملکرد داوری انجام شد/ اعتراض رسمی باشگاه پرسپولیس به فدراسیون فوتبال

تمرينات امروز سرخ پوشان/ گزارش تصويري

اخبار دیگه اینکه دایی برای شرکت در نشست کمیته فنی فیفا به دعوت سپ پلاتر ریاست فیفا دیشب عازم زوریخ سوییس شد و فردا شب هم بر خواهد گشت.

این هم صفحه اول روزنامه پرسپولیس مورخ 89/7/25 که به عذرخواهی کمک داور و امید دایی به آینده اشاره داشته است.

فایل های ضمیمه

• 1287289401.jpg
    1287289401.jpg
    198.6 KB · نمایش ها: 10

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل - خبر اخراج شیث رضایی برای خیلی از هواداران فوتبال و روزنامه نگاران خبر شوکه کننده ای بود.
بسیار مقاله ها در مذمت رفتار علی دایی با مدافع تیمش نوشته شد و تاریخچه ی مشکلاتی که این دو با هم داشتند در همین بخش فارسی وبسایت گل نوشته شد، اما هیچ کس به گلی که پرسپولیس در مقابل ملوان و استقلال خورد دقتی نکرد. شاید از این جهت که برای بسیاری از روزنامه نگاران وطنی پرداختن و باد زدن خرمن کهنه جذاب تر است از آنالیز بازی یا دیدن یک بار دیگر فیلم بازی ها.
پرسپولیس فصل را با زوج سپهر حیدری و رضا نورمحمدی در قلب خط دفاعی آغاز کرد. نورمحمدی که باهوش بازی کردنش بسیاری از علاقه مندان به فوتبال را یاد یحیی گل محمدی می اندازد که به جای خشونت از قدرت پیش بینی و هوش خود استفاده می کرد. هفته های نخست پشت این دو مدافع میانی علیرضا حقیقی بود که تا قبل از هفته هشتم در مقابل پاس دروازه بان اصلی این تیم بود. این ترکیب خط دفاعی در 7 دیدار اول پرسپولیس 7 گل خورد و البته در 2 بازی دروازه خود را بسته دید. اما بعد از دیدار مقابل راه آهن و دریافت دو گل ساده از راه آهن علی دایی در فکر تغییر در خط دفاعی خود افتاد.
ابتدا هافبک دفاعی تیم خود را عوض کرد ، اما باز هم این مشکل سر جای خود بود. در برابر شاهین و فولاد 1 بار دروازه پرسپولیس باز شد تا بالاخره به رحمان احمدی هم در تیم بازی برسد. ضمن این که از دیدار مقابل راه آهن شیث رضایی به ترکیب تیم برگشت.
نتایج ضعیف پرسپولیس از دیدار مقابل پاس همدان در تهران و از دست دادن 2 امتیاز در لحظات پایانی آغاز شد و همین سناریو در برابر شهرداری،ملوان و استقلال هم تکرار شد. باید دید چه مشکلی در تیم پرسپولیس وجود دارد که بعد از دقیقه 85 خط دفاعی تیم "وا" می دهد تا تیمهای مقابل به راحتی به گل برسند.
گلهایی که عموماً نه از روی کار تاکتیکی بلکه به خاطر عدم پوشش مناسب فضاها توسط پرسپولیس برای حریفان فراهم می شود. بسیاری در مقاله های قبلی به علی دایی ایراد گرفتند که قصد فرار رو به جلو دارد، اما هیچ کس از این نویسندگان صبر نکردند تا علی دایی بابت این اخراج شیث از تمرینات پرسپولیس توضیح دهد یا این که خودشان فیلم گلهای خورده پرسپولیس را بار دیگر نگاه کنند.
وقتی در دوران دبیرستان و پس از آن دانشگاه در تیم منتخب حاضر بودم، سرمربی تیم به جمع ما مدافعین همیشه تذکر می داد که اگر بازیکن رد شد، توپ رد نشود و اگر توپ رد شد بازیکن نباید از شما عبور کند. نکته ای که در تمام رده های سنی توسط همه سرمربیان گوشزد می شود.
یک بار دیگر فاصله دو مدافع میانی پرسپولیس را روی گل سوم ملوان به پرسپولیس مشاهده کنید. پژمان نوری بدن خود را بین شیث و توپ حایل می کند و با حرکت بدن شیث رضایی را که ادعای پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارد دور می زند و گل !
پاس در عمق مجتبی جباری از بالای سر شیث رضایی به فرهاد مجیدی می رسد و این بازیکن در حالی که در دقیقه 90 مسابقه هستیم و شیث پا به پای فرهاد مجیدی سریع در 34 سالگی می دود تا شاید به توپ برسد، در حالی که موقعیت این را داشت که با خطا روی فرهاد مجیدی در بدترین حالت اخراج را به جان بخرد اما موقعیت گل در اختیار حریف قرار ندهد. اما شیث ترجیح داد فرهاد مجیدی را اسکورت کند تا نورمحمدی اصل پوشش را رعایت بکند. کاری که هیچ کدام انجام ندادند و به همین راحتی دروازه پرسپولیس باز شد.
عدم تمرکز روی این دو گل به خوبی نشان دهنده ضعف در قدرت تصمیم گیری شیث رضایی در لحظات حساس است. مدافعی که اگر هوش یحیی گل محمدی را ندارد، خشونت ذاتی علی انصاریان را هم در اختیار ندارد. آمار چند سطر بالاتر را یادتان هست؟ خط دفاعی پرسپولیس در 7 بازی اول 7 گل دریافت کرد، اما خط دفاعی با حضور شیث رضایی در ترکیب در 4 بازی 6 گل دریافت کرده است.
آیا علی دایی حق ندارد از سهل انگاری مدافع تیمش که ادعای پوشیدن پیراهن تیم ملی را هم دارد شاکی باشد و برای شوک دادن به او و تنبیهش به خاطر بازی ضعیف روی نیمکت بنشاند یا حتی به تیم دوم پرسپولیس تبعید کند؟ آیا این روند مقاله نوشتن که قصد تبرئه شیث رضایی را از هر گونه ایرادی را دارد به پرسپولیس کمکی می کند؟
علی دایی حال فهمید که ایراد خط دفاعی تیمش کجاست که به راحتی هر چه تمام تر باز می شود، آیا نباید از او برای تصمیمی که می گیرد حمایت کرد؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
لطفا دیگه این بحث کی بهتر بازی کرد رو با دوستانی که استقلالی هستند و به این تاپیک میان ادامه ندید چون اونها منطق خاص خودشون رو دارند و ما هم منطق خودمون رو.

سلام

منم موافقم

چون یک وقته که دوطرفی که مشغول بحثن یک کدوم دلیل اون یکی رو میپذیره و بحث تموم میشه ولی یک وقته که 2 طرف بر درست بودن حرفشون مطمئن هستن اونوقته که کشدار شدن این بحث ها به عاقبت خوشی سرانجام نمیشه

الان هم دوستان از نقطه نظرات هم با اطلاع شدن و فکر میکنم تا همینجا کافی باشه

پاینده باشید ..

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا بازی تمام شده و رفته

دیگه بهتره بحثشو نکنیم :)

فعلا بچسبید به بازی بعد که جلو ذوب اهن هست و بسیار خطرناک

امیدوارم ذوب به فینال اسیا برسه

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
بازی یه بویایی میداد ........ !!! همونظور که شب قبلش تو شبکه 1 فقط رو اس اس ها زوم کرده بود !!

بسم تعالي
هواداران و طرفداران پرسپوليس(پيروزي)
از اينكه اين اتفاقات همواره بر اين باشگاه پر طرفدار مي افتد واقعاً تاسف ميخورم.چرا طي ده سال گذشته يعني زمانيكه رسوايي هاي آقايان عابديني و محلوجي رو شد . اين باشگاه و تمام طرفدارانش به چنان ورطه اي افتادند كه هرگز سابقه نداشته همانند زلزله اي 8 ريشتري دل هواداران را لرزاندند. حقيقت را كتمان كردند و خواب وخوراك را از طرفداران گرفتند.
اين باشگاه 10-15 بار تهديد به سقوط شد و چندين مدير عامل تغيير كرد, يعني بي ثباتي محض در 10 سال گذشته و بدتر از آن رقيبان جديد و ديرينه كه از اين فرصت نهايت استفاده را كردند و هر ركوردي و قهرماني كه خواستند به دست آوردند.حتي به جرات ميتوان گفت كه مدير عاملان تيمهاي ديگر سنگ اندازي هاي فراوان براي اين كار كردند.همچنين اعضاي محترم هيات رييسه فدراسيون فوتبال از هيچگونه تلاشي براي چوب لاي چرخ گذاشتن پرسپوليس , دريغ نكردند.(بعضي شواهد و قرائن چنين ميگويد) عمق فاجعه زماني بود كه بارها اين باشگاه آماده صدر نشيني بود ولي به يك باره اين تيم به رده هاي پايين جدول سقوط كرد. مثلاً :سال 1382-1383بازي با سپاهان و استقلال و… با مربيگري بگوويچ و زوبل وبارها اين سناريو تكرار شده.الان هم مثل سال 1382 شده است.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
تاکتیک تیم استقلال ظاهرا این بوده
بچه ها نیمه دوم 46 دقیقه دفاع مطلق می کنیم بعد دقیقه 91 فرهاد فرار می کنه توپو می کنه توی گل . البته قبلش باید توپو به تیر بکوبه . آ ماشاالله . برید توی زمین !

بابا جمع کنید
تیمی می گه می کشیم عقب که ضدحمله بزنیم که توی 45 دقیقه لااقل 2 بار ( سه بار هم نخواستیم ) 2 بار ضدحمله کرده باشه . 45 دقیقه دفاع مطلق کردید جوریکه صدای مزدک میرزایی رو هم در اوردید همه تون هم آماده شده بودید آخر بازی از خجالت پرویز در بیاید که با درایتش تیم نیمه اول استقلال رو تبدیل کرده بود به اون دفاع 12 نفره ( به انضمام مرادی ) در نیمه دوم ! حالا دری به تخته خورد و ... بجای اینکه بقول امیرخان " خدا رو شاکر باشید ! " اومدید دم از تاکتیک می زنید ؟!
البته من به استقلالی ها تبریک می گم . بهرحال بازی رو بردن و اونا نه ضد فوتبال بازی کردند به اون معنی و نه اونا بودن که باعث شدن گل صحیح ما مردود اعلام بشه ولی دیگه دم از تاکتیک زدن واقعا بحث مضحکیه . تاکتیکتون این بود که تا 10 ثانیه پیش از گل ، امن یجیب بخونید و دست به دامن خدا بشید که زودتر سوت رو بزنه ؟!

پ.ن : کل یوم 1-2 ماه پیش بعد از درگیری دایی و فدراسیون عرض کردم که بزودی دست انتقام برادرا از آستین امثال مرادی بیرون میاد و 4 تا باخت که بره توی نتایج پرسپولیس اونوقت هوادار هم حوصله اش سر میره و میره سراغ علی دایی و آقایان هم انتقامشون رو می گیرن
نه فقط مسابقه با استقلال . کلا وضعیت داوری بازیهای ما رو ببینید !
البته باختن در دربی هم یکی از مهمترین ضربه هایی بود که میشد به دایی زد .

مظلومی هم در راستای حرفهای خنده دارش میگه اگر گل پرسپولیس ثبت می شد ما با گلهای بیشتری بازی رو می بردیم !
یکی نیست بگه نیست حالا 45 دقیقه نیمه دوم دروازه ما رو بسته بودید به توپ !؟
واقعا خدا رو شکر اینا نیمه دوم یکبارم از نیمه زمین رد نشده بودن والا این بابا دیگه الان خدا رو بنده نبود و در مورد تاکتیکش کنفرانس بین المللی راه می نداخت

بالا