vahiddddd
Registered User
- نوشتهها
- 1,048
- لایکها
- 352
در مورد دهه 70 حق باشماستعلیرضا جان من احساس می کنم صحبتهای شما یکجورهایی تایید بازی تیمتون هست که من فکر نمی کنم جاش در این تاپیک باشه.
من صحبتهام رو در پست قبل کردم و ضمن ارادت به شما با بسیاری از صحبتهای شما مخالفم. موفق باشید
ادیت:
سلام وحید جان
لطفا پاسخ من رو در مقابل صحبت علیرضا بگذارید ، علیرضا گفت اگر گل هم می زدید ما باز به شما گل می زدیم و من هم گفتم از کجا معلوم که گل نمی خوردید ؟
ضمنا چون در دهه 80 هیچ بازی با اختلاف بیش از یک گل تمام نشده دلیل منطقی نیست که دیگه این حالت تکرار نشه مگر مثلا در دهه 90 . استقلال باخت 3-0 و 2-0 به پرسپولیس کم نداده و من برد 3-1 استقلال رو هم به یاد دارم.
به هر حال بازی تموم شد و ما بازنده شدیم ، هم پرسپولیس و هم استقلال روزهای خوبی رو ندارند اما شخصا فکر می کنم نحوه بازی پرسپولیس رو میشه بهبود داد ولی استقلال ؟!! باید منتظر موند و دید
با اون قسمت از صحبتهای شما هم موافقم که دایی اشتباه زیاد داشت ولی مظلومی هم حرفی برای گفتن نداشت دوست من.
در همون نیمه اول که شما اشاره داشتید استقلال تیم برتر میدان بود هیچ فکر نمی کنید دلیلش شوک مثبت ناشی از خوردن گل برای آبی ها و شوک منفی ناشی از پذیرفته نشدن گل برای قرمزها بود؟ البته این برتر بودن خلاصه میشد در 4 موقعیت تک به تک که حداقل 3 تاش در حدود 5 دقیقه بعد از نپذیرفتن گل بود. نیمه دوم هم که مظلومی وقتی دید تحت فشار هست از مهاجمان کم کرد و به هافبکها اضافه کرد تا کمی جلوی فشار پرسپولیس رو بگیره. به هر حال آمار آخر بازی نشان از 4 موقعیت خطرناک برای پرسپولیس داشت که 3 تاش در نیمه دوم رخ داد.
دوستان من خودم در مقاله این هفته مجله اینترنتی پرشین تولز که همین الان برای امیر عزیز ارسال کردم نقاط ضعف پرسپولیس به زعم خودم رو نوشتم . اونجا خیلی بیشتر به نکات ضعف اشاره داشتم . به نظرم شما رفقای استقلالی هم همونطور که وحید گفت علاوه بر شادی بابت این پیروزی ارزشمند باید ایرادهای تیمتون رو ببینید و مانند فصل پیش که بعضی دوستان فقط از عملکرد مربی وقت دفاع می کردند عمل نکنید.
پ.ن: قضاوتهایم رو درباره استقلال ببخشید چون صحبتش رو دوستان استقلالی من پیش آوردند.
شاد و پیروز باشید
درسته اين دليل منطقی نيست،اما روند دربی تو اين چند ساله اين رو نشون داده
خلاصه حرف من اينه که اگه توپ گل گرفته ميشد ،تازه دقيق 10 بازی بود و نتيجه بازی دقيقه 90 مشخص ميشد
عجيبه که دايی و اکثر بازيکن های پرسپوليس اون گل رو گل پيروزی خودشون ميدونستن و ميخوان همه تقصير ها رو به گردن داور و فدراسيون بندازن
همون آقات شيث که ميگه داور حق تيم ما رو خورده ،هم تو اين بازی و هم بازی قبل پاشنه آشيل پرسپوليس بوده
اين بازی مجيدی بازی قبل اولادی
در مورد نيمه اول به اين دليل ميگم استقلال بهتر بود که پرسپوليس به غير از اون گل که روی کرنر انجام شده بود،واقعاً بد بود با اينکه مالکيت توپ رو داشتن ، به استقلال موقعيت های خوبی دادن
در کل اميدوارم اين دو تا تيم با اين که از نظر خودم بعيده, بتونن يه کاری تو ليگ انجام بدن،تا جام اونجايی که نبايد بره نره!
Last edited: