• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
راسته که پول لباسایی رو که می دن و می گیرن؟ آخه یکی ازدستان افتاده بود نیروی انتطامی 40000تومن ازش پول لباس گرفته بودن.

منم ۸۹/۱۰/۱ اعزامم از الان استرس عجیبی دارم

اینجا کسی ۸۹/۱۰/۱ اعزام هست؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
راسته که پول لباسایی رو که می دن و می گیرن؟ آخه یکی ازدستان افتاده بود نیروی انتطامی 40000تومن ازش پول لباس گرفته بودن.

منم ۸۹/۱۰/۱ اعزامم از الان استرس عجیبی دارم

اینجا کسی ۸۹/۱۰/۱ اعزام هست؟

نه پول لباس را نمی گیرن!
اصلا لباساشون 20 تومن هم نمی ارزه
اگه اینجور باشه خودت میری بیرون 40 تومن میدی لباس خوب میگیری!

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
سلام /من فردا ميرم اونجا/چه جوري همين فردا ميبرمون اراك/پادگانش چه جوريه /چي به خودم ببرم/من متاهلم و فوق ليسانس/مرخصي و مياندوره داره/كي دقيقا تموم شد و تقسيم شديد/
ali4646 is online now Report Post Edit/Delete Message

شما اواضعت خیلی عالی میشه.
فوق لیسانس ها رو میدن گردان ذوالفقار که خوابگاهاش و ساختموناش جدید هست و کاملن بزرگ و راحت.
جالبته بدونی که LCD داره جای تلویزیون.
از نظر پادگان خیالت راحت جاش عالیه به خصوص که این گردان داخل خودش بوفه داره.
چون متاهل هستید هر چهارشنبه عصر میای خونه تا جمعه عصر
میان دوره که به ما ندادن ولی احتمال زیاد به شما بدن.

اراک هم جاش سرده با خودت لباس گرم حتمن ببر. کلن تجهیزات کامل برو. چون فک نکنم بهتون مرخصی لباس بدن.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان من الان کاردانیو تموم کردم یعنی اردیبهشت ماه تموم کردم
واسه کارشناسی دانشگاه آزاد هم ثبت نام کردم
مشکلی نداره که تا جواب کنکور اومدنی دغترچه خدمت سربازیو بفرستم
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین

:exclamati:eek:hno::eek:hno:

fcien

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
درجه ها جدا کم شدن یا کی کم میشه؟هرکی یه حرفی میزنه گیج شدم.:wacko::wacko::wacko::wacko:

دوست عزیز درجه ها در ارتش و نیروی زمینی که ما بودیم کم نشده....مگر در موارد خاصی اگه با کسی لج کنن که اونم بعیده اعمال کرده باشن
از نیرو هوایی و دریایی ارتش خبری ندارم
اما **** و ناجا درجه هارو کم کردن
خیلی برات مهم نباشه چون زیاد فرقیم نمیکنه....در هر صورت وظیفه هستی!!

mehdi sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام /من فردا ميرم اونجا/چه جوري همين فردا ميبرمون اراك/پادگانش چه جوريه /چي به خودم ببرم/من متاهلم و فوق ليسانس/مرخصي و مياندوره داره/كي دقيقا تموم شد و تقسيم شديد/
سلام دوست عزیز.احتمالا تا دوم یا سوم باید پادگان باشید احتمال اینکه یکم برید کمه.باسه متاهلین اینجا عالی شما 20 روز در مجموع مرخصی هستی بجز هفته اول هر هفته 4 شنبه تا شنبه صبح میری مرخصی .فوق لیسانس هم که هستی برو حالشو ببر یه 4 ،5 روزم میان دوره میخوری .راجب وسایلم بجز موبایل و سیگارو فندک هرچی دوست داری ببر.تا خود سی ام پادگانید همون روزم تقسیمه

ali.hashem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چند تا سوال:
من آموزشیم تازه تموم شده از ارتش نیرو زمینی.......و تقسیمم افتاده یه شهرستان دور.........لیسانس هستم و دوره کد نخوردم.........

می خواستم ببینم اگه نرم و خودم رو معرفی نکنم چی میشه؟؟؟؟؟

غیبت می خورم؟؟؟؟برای هر روز غیبتم چقدر اضافه می خورم؟؟؟؟مثلا" مدت مشخصی اضافه می خورم یا اینکه بستگی به تعداد روز غیبتم داره؟؟؟؟

بعدا" دوباره اگه بخوام برگردم چه جوریه؟؟؟؟همون جا می افتم یا دوباره تقسیم میشم؟؟؟؟؟؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
آقا چند تا سوال:
من آموزشیم تازه تموم شده از ارتش نیرو زمینی.......و تقسیمم افتاده یه شهرستان دور.........لیسانس هستم و دوره کد نخوردم.........

غیبت می خورم؟؟؟؟برای هر روز غیبتم چقدر اضافه می خورم؟؟؟؟مثلا" مدت مشخصی اضافه می خورم یا اینکه بستگی به تعداد روز غیبتم داره؟؟؟؟

بعدا" دوباره اگه بخوام برگردم چه جوریه؟؟؟؟همون جا می افتم یا دوباره تقسیم میشم؟؟؟؟؟؟

به ازاي هر روز غيبت دو روز اضاف ميخوري...

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
آقا چند تا سوال:

به ازاء هر روز غیبت 3 روز اضاف میخوری!(2روز که برای اموزشی بود - برای یگان3 روز هست)

همونجا هستی دیگه!

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
6 ساعت دیگه باید میدون **** خراب شده باشم
حتما هم تا ظهر الافمون میکنن
روز شماری تموم شد
ولی روز شماری معکوس که بدتر هم هست داره شروع میشه

خدا بخیر کنه

davood.2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من امروز صبح ساعت 7 رفتم حوزه یه بلیط بمون دادن و گفتن ساعت 2.30 ترمینال باشین و 3 حرکته
خیلی ضد حال بود....

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
رفتم میدون **** گفتن امشب ساعت هشت شب ترمینال غرب میبریمتون کرمانشاه!! ضده حاللللللللللللللللللللللللل!!!!غافلگیر شدمممم:(:(:(:( اصلا امادگی ندارم!!!!!!!

mojtaba-civil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من امروز تاریخ اعزامم بود(مازاد بودم) افتادم نیرو دریایی ارتش سیرجان.
فکر کنم سیرجان کد 119 باشه.
اونجا چه جوریه؟
کسی اطلاع داره؟

تو شهر من (اهواز) همه لیسانسه های مازاد رو فرستادن سیرجان.
فردا(یکشنبه) ساعت 3:30 حرکتمونه.

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام منم امروز 1389/8/1 رفتم به محل مورد نظر . ساعت 45 : 6 اونجا بودم . دمشون گرم اصلا معطلمون نکردن.
برای کسانی که قراره بعدا اعزام بشن می گم که ساک نمی خواد روز اعزام با خودشون ببرن.پس
ساک نبرین
من قراره فردا اعزام بشم.بعضی ها امروز اعزام می شدن.در ضمن حتما نیاز نیست که امروز کوتاه کنید موهاتون رو , می تونید قبل از سوار شدن به اتوبوس موهاتون رو بزنید ولی خوب من دیروز خودم رو راحت کردم و موهام رو زدم که عجله ای نباشه کارهام.خیلی ها امروز که دیدم موهاشون رو کوتاه کرده بودن . اکثرا هم با خانواده هاشون اومده بودن.
به هنگام عزیمت در روز اعزام یعنی امروز برگه سفید باید همراهتون باشه چون برای ورود اول برگه سفیدتون رو چک می کنن بعد هم که وارد شدید اون کسی که قراره بهتون بگه کجا می افتید ازتون برگه سفیدتون رو می گیره.
به هنگام سوار شدن به اتوبوس در تاریخ معین شده حتما برگه معاینه ی پزشکی رو ببرید. در ضمن من امروز با یک راننده تاکسی حرف می زدم می گفت اگر واکسن نزدید و قصد دارید حالا بزنید بگید حتما تاریخش رو 20 روز قبل و یا قبل تر از تاریخ اعزامتون بزنن در غیر این صورت پادگان راهتون نمی دن.

mska

Registered User
لایک‌ها
22
به امید سلامتی و موفقیت برای همه دوستانی که این روزها اعزام هستند:)

davood.2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه سوال ؟
من عازم نیشابورم ساعت 3 عصر امروز
می خواستم بدونم من نامه از دکتر دارم به خاطر بیمارزی اعصابم که اگه فعالیت بدنیم خیلی خیلی خیلی زیاد شد دچار سردرد شدید میشم و باید روزی دو تا قرص بخورم تو نامه دکتر بیماریم رو نوشته و درخواست معاف رزم برام کرده
به نظرتون نامه رو اونجا رو کنم؟ تحویل میگیرن ؟ یا حاضرن مسیولیت عواقب اون رو بپذیرن؟
در کل نامه رو نشون بدم یا عادی خدمت کنم؟

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
امرزو رفتم میدون ****
اعزام فردا ساعت6 عصر از ترمینال جنوب به سمت نیشابور:D
چه جمعیت زیادی امروز اونجا بودن چه سرباز چه خانواده.
-------------------
یه سوال فردا تو راه شام بهمون میدن یا باید خودمون تهیه کنیم؟

viperG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که کد 181 بودیم رفتیم یه بلیط دادن و گفتن ساعت 4 برین ترمینال اتوبوس می بره مشهد.
ضد حال اساسی بود
کد 181= پدافند هوایی مشهد.
بریم ببینیم پدافند هوایی مشهد چطوره؟خداکنه افسراش اذیت نکنن و خوب باهامون رفتارکنن.

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
یه سوال ؟
من عازم نیشابورم ساعت 3 عصر امروز
می خواستم بدونم من نامه از دکتر دارم به خاطر بیمارزی اعصابم که اگه فعالیت بدنیم خیلی خیلی خیلی زیاد شد دچار سردرد شدید میشم و باید روزی دو تا قرص بخورم تو نامه دکتر بیماریم رو نوشته و درخواست معاف رزم برام کرده
به نظرتون نامه رو اونجا رو کنم؟ تحویل میگیرن ؟ یا حاضرن مسیولیت عواقب اون رو بپذیرن؟
در کل نامه رو نشون بدم یا عادی خدمت کنم؟
به نظرم نامتو نشون بدی بهتره.خدا رو چه دیدی شاید معاف از رزمت کردن.ضرر نداره

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که از مشهد اعزام بودیم 01 تهران، ساعت 7.5 **** وظیفه بودیم گفتن برین فردا ساعت 3 بیاین ترمینال واسه حرکت به سمت تهران. ضد حالی بود.:wacko: البته قبل ما اونطور که شنیدم 3 تا اتوبوس به سمت 01 تهران از مشهد حرکت کرده بودند.

بالا