راسته که پول لباسایی رو که می دن و می گیرن؟ آخه یکی ازدستان افتاده بود نیروی انتطامی 40000تومن ازش پول لباس گرفته بودن.
منم ۸۹/۱۰/۱ اعزامم از الان استرس عجیبی دارم
اینجا کسی ۸۹/۱۰/۱ اعزام هست؟
سلام /من فردا ميرم اونجا/چه جوري همين فردا ميبرمون اراك/پادگانش چه جوريه /چي به خودم ببرم/من متاهلم و فوق ليسانس/مرخصي و مياندوره داره/كي دقيقا تموم شد و تقسيم شديد/
ali4646 is online now Report Post Edit/Delete Message
دوستان من الان کاردانیو تموم کردم یعنی اردیبهشت ماه تموم کردم
واسه کارشناسی دانشگاه آزاد هم ثبت نام کردم
مشکلی نداره که تا جواب کنکور اومدنی دغترچه خدمت سربازیو بفرستم
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین
سلام
درجه ها جدا کم شدن یا کی کم میشه؟هرکی یه حرفی میزنه گیج شدم.:wacko::wacko::wacko::wacko:
سلام دوست عزیز.احتمالا تا دوم یا سوم باید پادگان باشید احتمال اینکه یکم برید کمه.باسه متاهلین اینجا عالی شما 20 روز در مجموع مرخصی هستی بجز هفته اول هر هفته 4 شنبه تا شنبه صبح میری مرخصی .فوق لیسانس هم که هستی برو حالشو ببر یه 4 ،5 روزم میان دوره میخوری .راجب وسایلم بجز موبایل و سیگارو فندک هرچی دوست داری ببر.تا خود سی ام پادگانید همون روزم تقسیمهسلام /من فردا ميرم اونجا/چه جوري همين فردا ميبرمون اراك/پادگانش چه جوريه /چي به خودم ببرم/من متاهلم و فوق ليسانس/مرخصي و مياندوره داره/كي دقيقا تموم شد و تقسيم شديد/
آقا چند تا سوال:
من آموزشیم تازه تموم شده از ارتش نیرو زمینی.......و تقسیمم افتاده یه شهرستان دور.........لیسانس هستم و دوره کد نخوردم.........
می خواستم ببینم اگه نرم و خودم رو معرفی نکنم چی میشه؟؟؟؟؟
غیبت می خورم؟؟؟؟برای هر روز غیبتم چقدر اضافه می خورم؟؟؟؟مثلا" مدت مشخصی اضافه می خورم یا اینکه بستگی به تعداد روز غیبتم داره؟؟؟؟
بعدا" دوباره اگه بخوام برگردم چه جوریه؟؟؟؟همون جا می افتم یا دوباره تقسیم میشم؟؟؟؟؟؟
آقا چند تا سوال:
من آموزشیم تازه تموم شده از ارتش نیرو زمینی.......و تقسیمم افتاده یه شهرستان دور.........لیسانس هستم و دوره کد نخوردم.........
می خواستم ببینم اگه نرم و خودم رو معرفی نکنم چی میشه؟؟؟؟؟
غیبت می خورم؟؟؟؟برای هر روز غیبتم چقدر اضافه می خورم؟؟؟؟مثلا" مدت مشخصی اضافه می خورم یا اینکه بستگی به تعداد روز غیبتم داره؟؟؟؟
بعدا" دوباره اگه بخوام برگردم چه جوریه؟؟؟؟همون جا می افتم یا دوباره تقسیم میشم؟؟؟؟؟؟
به نظرم نامتو نشون بدی بهتره.خدا رو چه دیدی شاید معاف از رزمت کردن.ضرر ندارهسلام
یه سوال ؟
من عازم نیشابورم ساعت 3 عصر امروز
می خواستم بدونم من نامه از دکتر دارم به خاطر بیمارزی اعصابم که اگه فعالیت بدنیم خیلی خیلی خیلی زیاد شد دچار سردرد شدید میشم و باید روزی دو تا قرص بخورم تو نامه دکتر بیماریم رو نوشته و درخواست معاف رزم برام کرده
به نظرتون نامه رو اونجا رو کنم؟ تحویل میگیرن ؟ یا حاضرن مسیولیت عواقب اون رو بپذیرن؟
در کل نامه رو نشون بدم یا عادی خدمت کنم؟