خوب بــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــــــه
ماهم که افتادیم 04 بیرجند و بعد 3روز بهمون 5روز مرخصی دادن که 2روزشو تو راهیم ! به بقیه هم 5روز دادن که مسافت طولانیشون مشهدی بودن 12-13 ساعت رفت و برگشتونه! بعد ما تهرانیا که کم کم 34ساعت رفت و برگشتمون میشه هم 5روز دادن! اینجاس که میگن با تهرانیا لج هستند! ، موقع مرخصی اول شهرستانیا رفتن آخر از همه تهرانیا ! 1 ساعت تو آفتاب بودیم بلکه بیشتر
امروز 24ام رسیدم 5.5 صبح جمعه ساعت 1 ظهر راه بیافتم که شنبه 5.5 صبح پادگان باشم خداییش حقه؟
اونجا که بودم فقط می خواستم یک جوری مرخصی ساعتی بگیرم در برم! 3روز اونجا بودم تازه !!!!
ببین چیکارمون کردن. آقا 10بار مارو تقسیم کردن هر کی میومد دوباره تقسیم می شدیم آخرین بار که ستوان 2 محمودی اومد دوباره تقسیم شدیم 6 دسته که من تو دسته 4 افتادم که فقط من تهرانیم یعنی فاتحـــــــــــــــــه !
من به شخصه چیزی ازم نمونده کسی می خواد بره یه 2-3 ماه کوه و باشگاه بره اگه نه مثل من بیچارس نمی تونه تند بدو ئه بعد لج می کنه میندازه نگهبانی :دی
پری روز ساعت 6 تا 11:30 رژه میرفتیم بدونه آب خوردن ! بعد اومدین واسه ناهار سیخ کرد منو فرستاد نگهبان دستشویی ! ساعت 11:30 تا 2:30 نگهبانی دادم اومدم شانسم ناهار یکم مونده بود :ی باز شبش پاس 3 اسلحه خونه 2-4:30 هست که من تا 5:37 دقیقه یعنی بعد صبحانه وایساده بودم که صبحانه رسید اما چایی نه

تو اون سرما چایی نرسه یعنی ته ضد حال.
من میدونستم اینطوری هست به جون ماردم نمی رفتم خدمت !
شب یک داستانیه!!! جاتون خالی شب قبل مرخصی 300تا پامرغی با 200-300 تا بشین پاشو رفیتم شیشه آسایشگاه بخار کرد روش یه چیز نوشت بعد ولمون کرد !
باورتون نمیشه 3روزه اونجا بودیم بعضیامون گلاب به روتون 1بار دستشویی بزرگ نکردن ! هر چی می خوری جذب میشه از بس دهنمونو صاف کردن!
از من به شما نصیحت ساک سنگین نبرید چرت و پرت مثل من نبرید ! خودشون اینارو میدن:
حوله دست و صورت
حوله متوسط واسه حمام (ما که هنوز حمام ندیدیم اما میگن آبش سرده!)
2 تا صابون
2تا شامپو از این شبنم زردا
دمپایی
کیسه انفرادی میدن که همینارو بریزی توش
کلاه پشمی واسه سرما (البته فقط پست های بیرون مثل دستشویی و زمان های آزاد می تونی سرت کنی تو صف باشی بمیریم نمی تونی سرت کنی!)
دستکش (مثل همون کلاه هست قضیه اش!)
دیگه شلوار و 2تا کمربند خنده دار و لباس و کلاه و پوتین که با خودشون هست که فقط پوتین اندازه پیدا میشه.
یه اورکت خوبم میدن که اگه مثل ما شانس بیارید توش یک لایه پشمی داره خوبه گرمه :دی .
2 دست لباس زیر میدن سفید (کفن :ی )
4 عدد واکس + فرچه هاش
2تا پتو + 2 تا ملحفه واسه آنکارد کردن تخت.
1 عدد مسواک و خمیر دندان
1 عدد جوراب میدن اما دیر میدن خودتون ببرید یه جوراب کلفت خوب که نه پاتون سرد شه نه پوتین پاتو بزنه
دیگه همینا یادمه چیزه دیگه ای فکر نکنم داده باشن بهمون.
ساک سبک ببرین آموزشی خواهشا، که پدرتون در میاد مثل من از بس که تقسیمم کردن ! من خودم که زیاد نتونستم ساکمو باز کنم ببینم چی آوردم چی نه! چون همش بشین پاشو ،رژه ،بکوب زمین و از این کارا بوده
1 ظرف غذا ببرید نشکن ! چون یک موفع مثل من یقلوی بهتون یا نمیدن یا شاید دیر بدن ! + قاشق 100% + لیوان واسه چایی 100% ببرید.
من فکر می کردم کمد میدن که ندادن ساک و کیسه انفرادی زیر تخت میذاریم خیلی نافرمه . قفل ببرید حتما 2 تا
خسته شدم دیگه از بس تایپ کردم:ی خلاصه بگم بیچاره ایم ! فقط تمرین کنید بدن قوی برید که به خدا قسم مترکید! شانس هم چیزه خوبیه که متاسفانه من کلا ندارم :دی چون نه فرمانده و گروهبانامون آدمن نه تو جای خوبی افتادم و نه گروهان و گردان خوبی!و..
خیلی خیلی سخت میگذره نمیدونم شاید میگن آموزشی خاطره هست یا خالی می بندن یا اینکه بعد دوره انقدر سگ میشه آدم که روزای اول یادش میره میگن خوش میگذره و خاطره هستو اینا واسه من که فعلا این حرفا پشم بوده :x
دعا کنید طاقت بیارم در نرم ، دعا کنید بتونم برگه مرگه بگیرم از دویدن و اینا معاف بشم ، دعا کنید سالم برگردم:دی
همگی موفق باشید