• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mska

Registered User
لایک‌ها
22
**** وظیفه تهران میدان **** پنج شنبه ها بازه؟

مرسی

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
کسی تا حالا تونسته اعزامش رو از سالی به سال دیگه بندازه؟

من میخوام از اسفند بندازه اردیبهشت سال دیگه، امروز رفتم **** وظیفه یارو سرهنگه گفت که منع قانونی و این چیزا داره.از حرفاش میشد فهمید که آشنا لازم داره

حالا دو سه تا سردار میشناسم ببینم چطور میشه. فقط تا حالا کسی رو دیدین که کرده باشه؟
گفتم فردا صبح پاشم بیام میدون **** تهران ببینم چی میگن. به نظرتون فرقی داره؟؟

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی تا حالا تونسته اعزامش رو از سالی به سال دیگه بندازه؟

من میخوام از اسفند بندازه اردیبهشت سال دیگه، امروز رفتم **** وظیفه یارو سرهنگه گفت که منع قانونی و این چیزا داره.از حرفاش میشد فهمید که آشنا لازم داره

حالا دو سه تا سردار میشناسم ببینم چطور میشه. فقط تا حالا کسی رو دیدین که کرده باشه؟
گفتم فردا صبح پاشم بیام میدون **** تهران ببینم چی میگن. به نظرتون فرقی داره؟؟

فکر نمی کنم منعی داشته باشه. شما میتونی اعزامت رو یک تا دو دوره و گاهی حتی تا سه دوره(یعنی شش ماه) تمدید یا تعجیل کنی. معمولاً هم در موارد پاسخگویی میگن که نمیشه، ولی دوست خود من همراه خودم که رفتیم این کارو کرد. من اعزامم رو از اسفند انداختم دی، اون از اردیبهشت انداخت اسفند.

جلسه مردمی روزای دوشنبه معجزه میکنه! نیازی به پارتی نیست.

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
فکر نمی کنم منعی داشته باشه. شما میتونی اعزامت رو یک تا دو دوره و گاهی حتی تا سه دوره(یعنی شش ماه) تمدید یا تعجیل کنی. معمولاً هم در موارد پاسخگویی میگن که نمیشه، ولی دوست خود من همراه خودم که رفتیم این کارو کرد. من اعزامم رو از اسفند انداختم دی، اون از اردیبهشت انداخت اسفند.

والا منم چند نفر دیگه رو هم شنیدم که مثلا اسفند رو انداختن برج 2 یا 4. پس میشه. فقط نمیفهمم چرا اون آدم مثلا سرهنگ مملکت یه قیافه گرفت که اصلا منع قانونی داره و هیچجوره نمیشه!

این جلسه مردمی دوشنبه صبحه یا سه شنبه صبح؟تا ساعت خاصی هستن؟ چون باید از شهرستان بیام

Last edited:

mska

Registered User
لایک‌ها
22
والا منم چند نفر دیگه رو هم شنیدم که مثلا اسفند رو انداختن برج 2 یا 4. پس میشه. فقط نمیفهمم چرا اون آدم مثلا سرهنگ مملکت یه قیافه گرفت که اصلا منع قانونی داره و هیچجوره نمیشه!

این جلسه مردمی دوشنبه صبحه یا سه شنبه صبح؟تا ساعت خاصی هستن؟ چون باید از شهرستان بیام

تا اونجایی که من میدونم نه.
شرايط و ضوابط تمديد و تعجيل در موعد اعزام مشمولان
شرايط و ضوابط تمديد و تعجيل در موعد اعزام مشمولان

شرايط تمديد:

مشمولاني كه هر يك از شرايط زير را داشته باشند مي‌توانند موعد اعزام خود را تمديد نمايند:

1. مشمولان بيمار يا حادثه ديده‌اي كه با تاييد بهداري نيروي انتظامي استان قادر به اعزام نباشند، موعد اعزام آنها حداكثر به مدت دو ماه تمديد مي‌شود.

2. مشمولان واجدشرايط استخدام در نيروهاي مسلح با اعلام كتبي مركز گزينش و استخدام نيروي مربوطه مبني بر اتمام مراحل گزينش كه موعد اعزام اين دسته از مشمولان حداكثر به مدت دو ماه تمديد مي‌شود.

3. مشمولان غيرغائب واجدشرايط ماده 127 آئين‌نامه اجرائي قانون خدمت وظيفه عمومي (دو يا سه برادر همزمان در شرايط اعزام قرار داشته باشند) كه در اينصورت اعزام يكي از برادران تا خاتمه خدمت برادر ديگر به تاخير خواهد افتاد.

4. فوت بستگان درجه يك مشمول (پدر، مادر، برادر، خواهر،همسر و فرزند) كه در اينصورت اعزام مشمول حداكثر به مدت دو ماه از تاريخ فوت بستگان به تاخير خواهد افتاد.

5. پذيرفته شدگان قطعي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي با اعلام كتبي دانشگاه مربوطه و به شرط داشتن شرايط ثبت نام و عدم ورود به غيبت كه در اينصورت، موعد اعزام آنها حداكثر به مدت دو ماه تمديد مي شود.

6. مشمولان متولد نيمه دوم سال كه در سال اعزام قانوني خود قرار داشته باشند و مدرك تحصيلي ديپلم فني‌و‌حرفه‌اي يا كارودانش و يا پيش‌دانشگاهي را بصورت حضوري دريافت كرده باشند (به عنوان مثال مشمولان متولد نيمه دوم سال 1370 كه سال اعزام قانوني آنها 1389 مي‌باشد). موعد اعزام اين دسته از مشمولان حداكثر به مدت يكسال به تاخير خواهد افتاد تا امكان شركت مجدد در آزمون دانشگاه‌ها براي آنها فراهم شود.

شرايط تعجيل:

مشمولاني كه هر يك از شرايط زير را داشته باشند مي‌توانند موعد اعزام خود را به جلو بيندازند:

1. مشمولاني كه داراي كسرخدمت بيش از يكسال باشند.

2. مشمولان غايبي كه در دوره‌هاي اعزام بعدي قرار گرفته‌اند.

3. با توجه به ظرفيت مراكز آموزش نيروهاي مسلح، امكان اعزام مشمول در موعد مورد تقاضا وجود داشته باشد.

ضوابط تمديد و تعجيل:

1. مشمولان واجد شرايط جهت ارايه درخواست تمديد و تعجيل صرفاً به مراكز وظيفه عمومي شهرستان يا استان محل سكونت خود مراجعه نمايند.

2. مشمولاني كه داراي يكي از شرايط تمديد باشند به درخواست آنها حتي در روز اعزام نيز توسط مراكز وظيفه عمومي استان محل سكونت رسيدگي خواهد شد.

3. مشمولاني كه تقاضاي تعجيل در موعد اعزام را دارند مي‌بايست در سال اعزام قرار داشته باشند.

4. خدمات به مشمولان در زمينه تمديد يا تعجيل صرفاً براي يكبار قابل ارائه خواهد بود.

5. رسيدگي به درخواست تمديد و يا تعجيل صرفاً با حضور شخص مشمول امكان پذير مي‌باشد.

panizgraphic

Registered User
لایک‌ها
6
خوب بــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــــــه
ماهم که افتادیم 04 بیرجند و بعد 3روز بهمون 5روز مرخصی دادن که 2روزشو تو راهیم ! به بقیه هم 5روز دادن که مسافت طولانیشون مشهدی بودن 12-13 ساعت رفت و برگشتونه! بعد ما تهرانیا که کم کم 34ساعت رفت و برگشتمون میشه هم 5روز دادن! اینجاس که میگن با تهرانیا لج هستند! ، موقع مرخصی اول شهرستانیا رفتن آخر از همه تهرانیا ! 1 ساعت تو آفتاب بودیم بلکه بیشتر
امروز 24ام رسیدم 5.5 صبح جمعه ساعت 1 ظهر راه بیافتم که شنبه 5.5 صبح پادگان باشم خداییش حقه؟
اونجا که بودم فقط می خواستم یک جوری مرخصی ساعتی بگیرم در برم! 3روز اونجا بودم تازه !!!!
ببین چیکارمون کردن. آقا 10بار مارو تقسیم کردن هر کی میومد دوباره تقسیم می شدیم آخرین بار که ستوان 2 محمودی اومد دوباره تقسیم شدیم 6 دسته که من تو دسته 4 افتادم که فقط من تهرانیم یعنی فاتحـــــــــــــــــه !
من به شخصه چیزی ازم نمونده کسی می خواد بره یه 2-3 ماه کوه و باشگاه بره اگه نه مثل من بیچارس نمی تونه تند بدو ئه بعد لج می کنه میندازه نگهبانی :دی
پری روز ساعت 6 تا 11:30 رژه میرفتیم بدونه آب خوردن ! بعد اومدین واسه ناهار سیخ کرد منو فرستاد نگهبان دستشویی ! ساعت 11:30 تا 2:30 نگهبانی دادم اومدم شانسم ناهار یکم مونده بود :ی باز شبش پاس 3 اسلحه خونه 2-4:30 هست که من تا 5:37 دقیقه یعنی بعد صبحانه وایساده بودم که صبحانه رسید اما چایی نه :( تو اون سرما چایی نرسه یعنی ته ضد حال.
من میدونستم اینطوری هست به جون ماردم نمی رفتم خدمت !
شب یک داستانیه!!! جاتون خالی شب قبل مرخصی 300تا پامرغی با 200-300 تا بشین پاشو رفیتم شیشه آسایشگاه بخار کرد روش یه چیز نوشت بعد ولمون کرد !
باورتون نمیشه 3روزه اونجا بودیم بعضیامون گلاب به روتون 1بار دستشویی بزرگ نکردن ! هر چی می خوری جذب میشه از بس دهنمونو صاف کردن!
از من به شما نصیحت ساک سنگین نبرید چرت و پرت مثل من نبرید ! خودشون اینارو میدن:
حوله دست و صورت
حوله متوسط واسه حمام (ما که هنوز حمام ندیدیم اما میگن آبش سرده!)
2 تا صابون
2تا شامپو از این شبنم زردا
دمپایی
کیسه انفرادی میدن که همینارو بریزی توش
کلاه پشمی واسه سرما (البته فقط پست های بیرون مثل دستشویی و زمان های آزاد می تونی سرت کنی تو صف باشی بمیریم نمی تونی سرت کنی!)
دستکش (مثل همون کلاه هست قضیه اش!)
دیگه شلوار و 2تا کمربند خنده دار و لباس و کلاه و پوتین که با خودشون هست که فقط پوتین اندازه پیدا میشه.
یه اورکت خوبم میدن که اگه مثل ما شانس بیارید توش یک لایه پشمی داره خوبه گرمه :دی .
2 دست لباس زیر میدن سفید (کفن :ی )
4 عدد واکس + فرچه هاش
2تا پتو + 2 تا ملحفه واسه آنکارد کردن تخت.
1 عدد مسواک و خمیر دندان
1 عدد جوراب میدن اما دیر میدن خودتون ببرید یه جوراب کلفت خوب که نه پاتون سرد شه نه پوتین پاتو بزنه
دیگه همینا یادمه چیزه دیگه ای فکر نکنم داده باشن بهمون.

ساک سبک ببرین آموزشی خواهشا، که پدرتون در میاد مثل من از بس که تقسیمم کردن ! من خودم که زیاد نتونستم ساکمو باز کنم ببینم چی آوردم چی نه! چون همش بشین پاشو ،رژه ،بکوب زمین و از این کارا بوده
1 ظرف غذا ببرید نشکن ! چون یک موفع مثل من یقلوی بهتون یا نمیدن یا شاید دیر بدن ! + قاشق 100% + لیوان واسه چایی 100% ببرید.
من فکر می کردم کمد میدن که ندادن ساک و کیسه انفرادی زیر تخت میذاریم خیلی نافرمه . قفل ببرید حتما 2 تا

خسته شدم دیگه از بس تایپ کردم:ی خلاصه بگم بیچاره ایم ! فقط تمرین کنید بدن قوی برید که به خدا قسم مترکید! شانس هم چیزه خوبیه که متاسفانه من کلا ندارم :دی چون نه فرمانده و گروهبانامون آدمن نه تو جای خوبی افتادم و نه گروهان و گردان خوبی!و..
خیلی خیلی سخت میگذره نمیدونم شاید میگن آموزشی خاطره هست یا خالی می بندن یا اینکه بعد دوره انقدر سگ میشه آدم که روزای اول یادش میره میگن خوش میگذره و خاطره هستو اینا واسه من که فعلا این حرفا پشم بوده :x
دعا کنید طاقت بیارم در نرم ، دعا کنید بتونم برگه مرگه بگیرم از دویدن و اینا معاف بشم ، دعا کنید سالم برگردم:دی
همگی موفق باشید

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من سوال دارم مهمه !
من فوق دیپلم کامپیوتر دارم و 3ماه اضافه خوردم ! امروز برگه سبزم اومد زده 1 اسفند اعزامی و نوشته بود 90 روز اضافه خدمت به دلیل غیبت ! امروز رفتم **** وظیفه بندازم ماه دی برم خیلی راحت قبول کردن و یه برگ سبز جدید دادن اما توی اون ننوشته دیگه 90 روز غیبت ؟ ! چرا ؟

mska

Registered User
لایک‌ها
22

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
من فوق دیپلم کامپیوتر دارم و 3ماه اضافه خوردم ! امروز برگه سبزم اومد زده 1 اسفند اعزامی و نوشته بود 90 روز اضافه خدمت به دلیل غیبت ! امروز رفتم **** وظیفه بندازم ماه دی برم خیلی راحت قبول کردن و یه برگ سبز جدید دادن اما توی اون ننوشته دیگه 90 روز غیبت ؟ ! چرا ؟

ممنون میشم جواب بدید دوستان:wub:

mska

Registered User
لایک‌ها
22
ممنون میشم جواب بدید دوستان:wub:

2 حالت بیشتر نداره
احتمالا داره آن اضافه خدمت پیچیده شده باشه که بعیده
یا اینکه روی کاغذ مهم نیست چی نوشته باشته و سرجاش هست;)

چون غیبت داشتی راحت برات تاریخ را جلو انداختن

Last edited:

panizgraphic

Registered User
لایک‌ها
6

احتمالا شانس آوردی و 90 روزت پیچیده :D (اگه اینطور شد خیلی خر شانسی)
اما فعلا خوشحالی نکن وایسا برگه سفید بیاد 7-10 روز قبل اعزام میاد رو اونم اگه نزده بود بدون که پیچیده :D
ولی احتمال خیلی خیلی زیاد چون جلو انداختی برات 90 روز رو کم کردن که حالشو ببری .
منم 90 روز اضافه دارم از کسایی که باهام بودن 80% اضافه داشتن. 10% کسری + 10% هم نه کسری نه اضافه
ما که خواستیم 2ماه عقب بندازیم گفتن نمیشه فکر کردم نیرو کمه بعد کد مازاد (نیرو اضافه) خوردیم. شناس نداریم که

Last edited:

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
احتمالا شانس آوردی و 90 روزت پیچیده :D (اگه اینطور شد خیلی خر شانسی)
اما فعلا خوشحالی نکن وایسا برگه سفید بیاد 7-10 روز قبل اعزام میاد رو اونم اگه نزده بود بدون که پیچیده :D
ولی احتمال خیلی خیلی زیاد چون جلو انداختی برات 90 روز رو کم کردن که حالشو ببری .
منم 90 روز اضافه دارم از کسایی که باهام بودن 80% اضافه داشتن. 10% کسری + 10% هم نه کسری نه اضافه
ما که خواستیم 2ماه عقب بندازیم گفتن نمیشه فکر کردم نیرو کمه بعد کد مازاد (نیرو اضافه) خوردیم. شناس نداریم که

واقعاً؟ خدا کنه !!! خیلی ناراحتم که 90 روز خوردم ! اما توی جدیده نوشته تمدید شده و چیزی به نام غیبت ننوشته !تاریخشم نوشته اعلام میشود ! میشه یعنی کم بشه ؟ من به خاطر این خوردم که 1ترم اضاه تر خوندم ! درسمم 31/4 تموم شده!! کسی اینطوری شده ؟

Last edited:

panizgraphic

Registered User
لایک‌ها
6
واقعاً؟ خدا کنه !!! خیلی ناراحتم که 90 روز خوردم ! اما توی جدیده نوشته تمدید شده و چیزی به نام غیبت ننوشته !تاریخشم نوشته اعلام میشود ! میشه یعنی کم بشه ؟ من به خاطر این خوردم که 1ترم اضاه تر خوندم ! درسمم 31/4 تموم شده!! کسی اینطوری شده ؟

شاید ببخشن
اگه داشتی درس می خوندی که از دانشگاه باید نامه بگیری که تا کی دانشجو بودی .
فکر کنم 3 ماه باشه ، اگر تاریخ پایان ترمت تا تاریخ ارسال مدارکت برای نام وظیفه 3 ماه باشه فکر کنم اصلا بهت اضافه نخوره. ( این زمان 3ماه رو مطمئن نیستم دقیق 3ماهه یا نه) .
حالا انشا الله که کسر می خوری. یا برو از **** وظیفه بپرس یا وایسا برگه سفید بیاد.
شانس بیاری ارتشم نیوفتی مخصوصا مثل ما نیروزمینی که خیلی نابودیه.

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
شاید ببخشن
اگه داشتی درس می خوندی که از دانشگاه باید نامه بگیری که تا کی دانشجو بودی .
فکر کنم 3 ماه باشه ، اگر تاریخ پایان ترمت تا تاریخ ارسال مدارکت برای نام وظیفه 3 ماه باشه فکر کنم اصلا بهت اضافه نخوره. ( این زمان 3ماه رو مطمئن نیستم دقیق 3ماهه یا نه) .
حالا انشا الله که کسر می خوری. یا برو از **** وظیفه بپرس یا وایسا برگه سفید بیاد.
شانس بیاری ارتشم نیوفتی مخصوصا مثل ما نیروزمینی که خیلی نابودیه.

ببینید من مهر 85 دانشگاه قبول شدم اما جا نداشت و به همه 1ترم مرخصی اجباری داد ! بهمن رفتم دانشگاه ! من کاردانی خوندم و کاردانی مجازش 6ترم هستش ! من هم 6ترم خوندم که با مرخصی میشه 7ترم در صورتی که من مرخصی بودم ! اما باز واحدام مونده بود و تموم نشد درسم رفتم واحد برداشتم و 7ترم خوندم که با مرخصی میشه 8ترم و برای ترم 7 که همون 8 با مرخصی هستش رفتم **** وظیفه کرج سنوات گرفتم اونجا گفت غیبت خوردی ! اگه مرخصی نمیدادن من میتونستم 7ترم بخونم خوده **** وظیفه 1ترم بدون غیبت ارفاق میکنه ! منم 31/4/89 درسم تموم شد اما تا کارای دانشگاه رو کردم شد آبان دانشگاه یه برگه داد که ببرم واسه پلیس +10 و من اوایل آبان دفترچه خدمت پست کردم از طریق پلیس +10 ! منم دیدم 15 روز شد برگه سبزم نیمد رفتم **** وظیفه گفتم نیمده دید توی کامپیوتر گفت اول اسفند اعزامی گفتم میتونم زودتر برم ؟با 2نفر صحبت کرد و گفت آره و یدونه برگ سبز چاپ کرد و داد دیدم توی اون ننوشته غیبت اما اومدم خونه دیدم برگ سبز اعزام ماه اسفندم اومده اما توی اون نوشته 90روز اضافه خدمت به دلیل غیبت !

Last edited:

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1

سلام دوست عزیز ، اعزام من افتاده 1 اردیبهشت ، می خوام بندازم اسفند . **** وظیفه که میریم باید فرمی رو پر کنیم و دلایل درخواست تعجیل رو بنویسیم ؟

من یکم گیج شدم شما میگی تونستی ولی این دوستمون میگه برای اینکار باید شرایطی داشت :eek:

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان عزیز
راستش پدرم رفت محل خدمتش و به ازای 23 ماه جبهه 14 ماه برای من کسری گرفت
حالا مشکل اینجاست:
رفتم پلیش +10 گفت باید برای شیراز ((مرکز استانمون)) خلاصه من برگه کسری رو برداشتم رفتم شیراز همونجایی که گفته بود اونجا گفت باید بری شهرستان اونجا این برگه رو ایمیل کنه برای تهاران بعد بیاری تا کارش رو برات انحام بدم.
میشه این برگه رو زمان اعزامم بدم؟
تاریخ اعزامم هم 19/10 هست.
میشه تو اموزشی بدم؟
حالا باید چیکار کنم
خلاصه یه راهنمایی کوچولو:(

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزیز
راستش پدرم رفت محل خدمتش و به ازای 23 ماه جبهه 14 ماه برای من کسری گرفت
حالا مشکل اینجاست:
رفتم پلیش +10 گفت باید برای شیراز ((مرکز استانمون)) خلاصه من برگه کسری رو برداشتم رفتم شیراز همونجایی که گفته بود اونجا گفت باید بری شهرستان اونجا این برگه رو ایمیل کنه برای تهاران بعد بیاری تا کارش رو برات انحام بدم.
میشه این برگه رو زمان اعزامم بدم؟
تاریخ اعزامم هم 19/10 هست.
میشه تو اموزشی بدم؟
حالا باید چیکار کنم
خلاصه یه راهنمایی کوچولو:(

منم کسری داشتم . رفتم پلیس +10 گفتن میتونی زمان ارسال دفترچه و یا زمانی که توی آموزشی هستی بفرستی . گفت اگه الان مدارکت آمادست همین الان بده .

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به دوستان
آقا من باید با ملاقات مردمی اعزام خودمو عقب بندازم؟ یا این که نه
بعد ببینم با داشتن کارت فعال بسیج چه فرقی تو خدمتم میکنه ؟
ایا کسی فعال داره که به دردش بخوره؟
ممنون میشم از پاسختون:wacko:

بالا