• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
من پدرم 9 ماه سابقه داشت . اول باید بری بسیج مستضعفین توی بزرگراه افسریه(بسیج) بببینی مدارک و سوابق پدرت هست یا نه . اگه بود که حله اگه نه باید بره دنبال اون نهادی که اعزامش کرده مثلا در مورد من **** محمد رسول ا... بود . گاخی ممکنه اینا سوابق رو نگه نداشته باشن . مثلا بابای من یه 3 ماه داشت یه 5 ماه و یه ماه . 3 ماه و 1 ماهش پیدا شد ولی 5 ماه نه . ولی چون برای اعزام از اداره محل کارش نامه درمورد اعزام به جبهه داشت از بایگانی اون اداره این سابقه رو گرفت و کارش انجام شد .
ولی کلا دوندگی زیادی داره

راستی منم یه سوال ازت دارم . شما کی دفترچه رو فرستادی که اعزامت افتاده 1 اسفند ؟

من بابام هیچ مدرکی نداره توی این بسیج مستضعفین هم نیست.
می شه کامل پروسشو بگی که چه مدارکی می خواد بعد کجاها رفتی برای تایید و ... آخر سر چی بهت می دن که بدونیم چقدر کم می شه؟؟ از الف تا ی رو بگو ممنون می شم؟
منم آخرای مهر بود که رفتم پلیس +10 بعد تاریخ صدور 1 آبان بود اما 8-9 آبان بود که اومد دستمو زده بود 1 اسفند.
راستی بچه ها آموزشی ****، کلا کرمانشاه بهتره یا یزد؟[/QUOTE]

اون توضیحاتی که دادم در شرایطی بود که پدرت داوطلبانه و به عنوان بسیجی به جبهه رفته باشه . ولی اگه خدمت سربازی رو در مناطق جنگی بوده کارت راحت تره .
در مورد خودم اول رفتیم بسیج که بهت گفتم توی افسریه هست . مدارک ما هم نبود . فقط بابام داوطلبی جبهه رفته بود و چون شغل دولتی داشت و به عنوان ماموریت به مناطق جنگی میرفت یک سری کپی نامه در مورد اعزام به جبهه در اختیار داشت که اصلش توی همون اداره محل کارش بود .کپی برابر اصل کردیم و بسیج ما رو فرستاد **** محمد رسول ا... توی نیایش . اونجا حکم دو ماموریت 3 ماهه و 1 ماهه رو تایید کردن ولی 5 ماه رو نه . ولی چون پدرم اون زمان دانشجو هم بود یک نامه مرخصی 5 ماهه از دانشگاه داشت اینو بردیم و بعد کلی دوندگی 9 ماه و 6 روز سابقه رو تایید کردن .

حالا اگه سوال دیگه ای هست بپرس بهت بگم

Last edited:

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
40 روز مونده به اعزامم

اعزامم 89/10/1 هست

دقیقا از کی میشه فهمید کجا افتادم؟

از کی باید بپرسم؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
40 روز مونده به اعزامم

اعزامم 89/10/1 هست

دقیقا از کی میشه فهمید کجا افتادم؟

از کی باید بپرسم؟

از هیچ جا نمیتونی بفهمی داداش
استان محل اعزامت کجاست؟ برای امریه یا پذیرش اقدام نکردی که؟
تقریباً 10 روز یا 1 هفته مونده به اعزام می فهمی شایدم 3-4 روز مونده می فهمی
استانت رو بگو من همینجوری برات حدس بزنم

راستی بچه ها من خاطرات دوران سربازیم رو توی وبلاگ می نویسم خوشحال میشم ببینمتون
bash-gah.blogfa.com

ali_759

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به هم
من 1 ابان اعزام شدم الن مرخصیم
اصلان نترسین خیلی راحته
هرچیم هوا سردتر و بارندگی باشه کمتر میرین بیرون:D

mahyar_111

Registered User
لایک‌ها
0
من بابام هیچ مدرکی نداره توی این بسیج مستضعفین هم نیست.
می شه کامل پروسشو بگی که چه مدارکی می خواد بعد کجاها رفتی برای تایید و ... آخر سر چی بهت می دن که بدونیم چقدر کم می شه؟؟ از الف تا ی رو بگو ممنون می شم؟
منم آخرای مهر بود که رفتم پلیس +10 بعد تاریخ صدور 1 آبان بود اما 8-9 آبان بود که اومد دستمو زده بود 1 اسفند.
راستی بچه ها آموزشی ****، کلا کرمانشاه بهتره یا یزد؟

اون توضیحاتی که دادم در شرایطی بود که پدرت داوطلبانه و به عنوان بسیجی به جبهه رفته باشه . ولی اگه خدمت سربازی رو در مناطق جنگی بوده کارت راحت تره .
در مورد خودم اول رفتیم بسیج که بهت گفتم توی افسریه هست . مدارک ما هم نبود . فقط بابام داوطلبی جبهه رفته بود و چون شغل دولتی داشت و به عنوان ماموریت به مناطق جنگی میرفت یک سری کپی نامه در مورد اعزام به جبهه در اختیار داشت که اصلش توی همون اداره محل کارش بود .کپی برابر اصل کردیم و بسیج ما رو فرستاد **** محمد رسول ا... توی نیایش . اونجا حکم دو ماموریت 3 ماهه و 1 ماهه رو تایید کردن ولی 5 ماه رو نه . ولی چون پدرم اون زمان دانشجو هم بود یک نامه مرخصی 5 ماهه از دانشگاه داشت اینو بردیم و بعد کلی دوندگی 9 ماه و 6 روز سابقه رو تایید کردن .

حالا اگه سوال دیگه ای هست بپرس بهت بگم[/QUOTE]

قربون داداش
مرسی از راهنمایی های خوبت.
چشم اگه به ذهنم چیزی اومد حتما مزاحم می شم.

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
از هیچ جا نمیتونی بفهمی داداش
استان محل اعزامت کجاست؟ برای امریه یا پذیرش اقدام نکردی که؟
تقریباً 10 روز یا 1 هفته مونده به اعزام می فهمی شایدم 3-4 روز مونده می فهمی
استانت رو بگو من همینجوری برات حدس بزنم

راستی بچه ها من خاطرات دوران سربازیم رو توی وبلاگ می نویسم خوشحال میشم ببینمتون
bash-gah.blogfa.com

از اردبیل

فوق دبپلم الکترونیک

امریه ندارم

بسیجی هم نیستم

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان دو سوال دارم! من فوق دیپلم کامپیوتر دارم و 3ماه هم اضافه خوردم.1شنبه هفته پیش رفتم پلیس +10 و گفت اگه تا دوهفته دیگه نیمد بیا اینجا ! سوال اول : من پارسال میخواستم برای کفالت اقدام کنم واکسن و همه کار کردم اما دیگه نشد پست کنم و ول کردم کلاً ! برای امسال که دفترچه پست میکردم پلیس +10 گفت احتمال اینکه تاریخ واکسن پارسالت رو قبول کنن کمه اما برام پست کرد ! به نظرتون قبول می کنن ؟ سوال 2 : من دائیم توی اطلاعات و **** بوده بهم گفت هرجا افتادی بگو که جا به جات کنم ! میشه ؟ با اینکه غیبت خوردم اگه پارتی داشته باشم میشه ؟ و اینکه اموزشی رو که نمیشه عوض کرد ؟ اصل یگان هست دیگه ؟
ممنون میشم جوابم رو بدید

pckho0r

Registered User
لایک‌ها
36
خوب به سلامتی ما هم افتادیم ارتش (پدافند هوایی اراک ، کد 30)
بچه های این جا که میگن معروفه به هتل هوایی !!! حالا تا ببینیم هتلشون چند ستاره است !!!!!!!!
جالبه 5 روز مرخصی دادن برای اندازه کردن لباس ها!
یه توصیه اکید: اصلآ با خودتون بار سنگین نبرید! از ما گفتن بود.

از دوستان کسی هست که در حال خدمت در این پادگان باشه؟

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من دیروز رفتم واکسن زدم. نمیدونم واکسنه خیلی قوی بود؟ یا من خیلی ضعیف شدم ؟ امروز تب کردم و کل بدنم درد میکنه.
این که اولش بود خدا آخرش و به خیر کنه.
قبلا قبل از اعزام واکسن میزدن چرا حالا موقع ارسال دفترچه این کار رو میکنن؛ شاید تا موقع اعزام یه جوری معاف شدیم دیگه نیازی به این کارا نیست . همون طور که موقع دانشگاه رفتن من شد.

bia2a3moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من دیروز رفتم واکسن زدم. نمیدونم واکسنه خیلی قوی بود؟ یا من خیلی ضعیف شدم ؟ امروز تب کردم و کل بدنم درد میکنه.
این که اولش بود خدا آخرش و به خیر کنه.
قبلا قبل از اعزام واکسن میزدن چرا حالا موقع ارسال دفترچه این کار رو میکنن؛ شاید تا موقع اعزام یه جوری معاف شدیم دیگه نیازی به این کارا نیست . همون طور که موقع دانشگاه رفتن من شد.

سلام دوست عزیز
ناراحت نشو هیچ مشکلی پیش نمیاد
تب کردنت به خاطر اینه که به واکسن حساسی. منم مثل تو شده بودم
امکان داره حد اکثر 2روز تب کنی.
روزی یک عدد قرص استامینفون بخور بدون کدیین
همچنین حوله گرم کن رو دستی که واکسن زده و درد میکنه 5 دقیقه ای قرار بده .
همچنین اون دستی که درد میکنه چیز سنگین بلند نکن.

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان دو سوال دارم! من فوق دیپلم کامپیوتر دارم و 3ماه هم اضافه خوردم.1شنبه هفته پیش رفتم پلیس +10 و گفت اگه تا دوهفته دیگه نیمد بیا اینجا ! سوال اول : من پارسال میخواستم برای کفالت اقدام کنم واکسن و همه کار کردم اما دیگه نشد پست کنم و ول کردم کلاً ! برای امسال که دفترچه پست میکردم پلیس +10 گفت احتمال اینکه تاریخ واکسن پارسالت رو قبول کنن کمه اما برام پست کرد ! به نظرتون قبول می کنن ؟ سوال 2 : من دائیم توی اطلاعات و **** بوده بهم گفت هرجا افتادی بگو که جا به جات کنم ! میشه ؟ با اینکه غیبت خوردم اگه پارتی داشته باشم میشه ؟ و اینکه اموزشی رو که نمیشه عوض کرد ؟ اصل یگان هست دیگه ؟
ممنون میشم جوابم رو بدید

دوستان این برام خیلی مهمه ! خواهشاً اگه میدونید بگید

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان این برام خیلی مهمه ! خواهشاً اگه میدونید بگید

سلام ببین توی این مملکت کمتر چیزی رایگان گیر آدم میاد شما از واکسنش باید استفاده میکردی مفته دیگه ضرر که نداره
غیبت داری کاری نمیشه کرد اضافه خوردی
به نظر من بهتره واگذار کنی به شانست ببینی دست تقدیر تو رو کجا میندازه
توی اینطور چیزا پارتی شگون نداره

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ببین توی این مملکت کمتر چیزی رایگان گیر آدم میاد شما از واکسنش باید استفاده میکردی مفته دیگه ضرر که نداره
غیبت داری کاری نمیشه کرد اضافه خوردی
به نظر من بهتره واگذار کنی به شانست ببینی دست تقدیر تو رو کجا میندازه
توی اینطور چیزا پارتی شگون نداره

دستت درد نکنه.پس چی میگن که پارتی حرفه اول رو میزنه ! نمیدونم چرا ما نباید معاف بشیم ! چرا تقدیر میگه من و امثال من باید برن خدمت و سختی بکشن ! بعد یه عده که سوسولو داغونن باید معاف بشن !

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
دستت درد نکنه.پس چی میگن که پارتی حرفه اول رو میزنه ! نمیدونم چرا ما نباید معاف بشیم ! چرا تقدیر میگه من و امثال من باید برن خدمت و سختی بکشن ! بعد یه عده که سوسولو داغونن باید معاف بشن !
سلام دوست عزیز،پارتی و آشنا داشتن در خدمت خیلی کمک می کنه چون ایران کشوری است که بیشتر بر اساس روابط است تا ضوابط.در مورد معافیت هم کسی تا حالا بهش جواب نتونسته بده چرا من و شما باید بریم پاره بشیم اما یک عده که بی کار هم هستند و هیچ مشکلی ندارن معاف بشند.اما خوب یک جورایی میشه گفت برای حفظ BALANCE اینجوری میشه.اما زیاد خودت را اذیت نکن چون چیزی جلو نمی ره بالاخره شتری که جلو در خانه ما خوابیده باید بریم.بی خیالی طی کن راحتر می گذره.:)

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز،پارتی و آشنا داشتن در خدمت خیلی کمک می کنه چون ایران کشوری است که بیشتر بر اساس روابط است تا ضوابط.در مورد معافیت هم کسی تا حالا بهش جواب نتونسته بده چرا من و شما باید بریم پاره بشیم اما یک عده که بی کار هم هستند و هیچ مشکلی ندارن معاف بشند.اما خوب یک جورایی میشه گفت برای حفظ BALANCE اینجوری میشه.اما زیاد خودت را اذیت نکن چون چیزی جلو نمی ره بالاخره شتری که جلو در خانه ما خوابیده باید بریم.بی خیالی طی کن راحتر می گذره.:)

آره حاجی بیخیال دیگه عادت کردیم.ما که تا اومدیم ماشین بخریم سهمیه بندی شد تا اومدیم زندگی کنیم یارانه ها اجرا شد شانسم نداریم تا بریم سربازی جنگ میشه:p

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
منم امروز رفتم دفتر پلیس +10 ثبت نام کردم، الهی به امید تو.
فقط یه اشتباهی اون اپراتوره کرد و منم اونوقت نفهمیدم، نمیدونم حالا با اون چکار کنم؟
شماره تمام نامه های دانشگاهم با 3 شروع میشه اما شماره نامه فراغت از تحصیل و اینقدر بد خط نوشته بود که 2 خونده میشد، منم توی دفتر حواسم نبود. فرم ها رو که چک کردم دیدم همه چیز درسته و اطلاعات و تایید کردم اما وقتی اومد خونه یادم افتاد که نامه های دانشگاه با 3 شروع میشد نه 2. حالا چه کار میشه کرد؟

mahyar_111

Registered User
لایک‌ها
0
منم امروز رفتم دفتر پلیس +10 ثبت نام کردم، الهی به امید تو.
فقط یه اشتباهی اون اپراتوره کرد و منم اونوقت نفهمیدم، نمیدونم حالا با اون چکار کنم؟
شماره تمام نامه های دانشگاهم با 3 شروع میشه اما شماره نامه فراغت از تحصیل و اینقدر بد خط نوشته بود که 2 خونده میشد، منم توی دفتر حواسم نبود. فرم ها رو که چک کردم دیدم همه چیز درسته و اطلاعات و تایید کردم اما وقتی اومد خونه یادم افتاد که نامه های دانشگاه با 3 شروع میشد نه 2. حالا چه کار میشه کرد؟

واسه منم یه عدد نامه دانشگاهم اشتباه بود. اما برگه سبزم اومد. مهم نیست این چیزا.
این مملکت همه چی شیر تو شیره به این چیزا کسی دقت نمی کنه !

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
واسه منم یه عدد نامه دانشگاهم اشتباه بود. اما برگه سبزم اومد. مهم نیست این چیزا.
این مملکت همه چی شیر تو شیره به این چیزا کسی دقت نمی کنه !
امروز دوباره رفتم دفتر پلیس +10, خانمه گفت ایمیل میزنم درستش می کنن.
همچین پایین برگه نوشته بود اطلاعات پس از ثبت قابل تغییر نمی باشد, که گفتم حتما باید تا تهران برم. خدا را شکر.
فعلا تا 10 روز دیگه که معلوم بشه تاریخ اعزامم کی هست!!!!!!!!:cool:

بالا