من پدرم 9 ماه سابقه داشت . اول باید بری بسیج مستضعفین توی بزرگراه افسریه(بسیج) بببینی مدارک و سوابق پدرت هست یا نه . اگه بود که حله اگه نه باید بره دنبال اون نهادی که اعزامش کرده مثلا در مورد من **** محمد رسول ا... بود . گاخی ممکنه اینا سوابق رو نگه نداشته باشن . مثلا بابای من یه 3 ماه داشت یه 5 ماه و یه ماه . 3 ماه و 1 ماهش پیدا شد ولی 5 ماه نه . ولی چون برای اعزام از اداره محل کارش نامه درمورد اعزام به جبهه داشت از بایگانی اون اداره این سابقه رو گرفت و کارش انجام شد .
ولی کلا دوندگی زیادی داره
راستی منم یه سوال ازت دارم . شما کی دفترچه رو فرستادی که اعزامت افتاده 1 اسفند ؟
من بابام هیچ مدرکی نداره توی این بسیج مستضعفین هم نیست.
می شه کامل پروسشو بگی که چه مدارکی می خواد بعد کجاها رفتی برای تایید و ... آخر سر چی بهت می دن که بدونیم چقدر کم می شه؟؟ از الف تا ی رو بگو ممنون می شم؟
منم آخرای مهر بود که رفتم پلیس +10 بعد تاریخ صدور 1 آبان بود اما 8-9 آبان بود که اومد دستمو زده بود 1 اسفند.
راستی بچه ها آموزشی ****، کلا کرمانشاه بهتره یا یزد؟[/QUOTE]
اون توضیحاتی که دادم در شرایطی بود که پدرت داوطلبانه و به عنوان بسیجی به جبهه رفته باشه . ولی اگه خدمت سربازی رو در مناطق جنگی بوده کارت راحت تره .
در مورد خودم اول رفتیم بسیج که بهت گفتم توی افسریه هست . مدارک ما هم نبود . فقط بابام داوطلبی جبهه رفته بود و چون شغل دولتی داشت و به عنوان ماموریت به مناطق جنگی میرفت یک سری کپی نامه در مورد اعزام به جبهه در اختیار داشت که اصلش توی همون اداره محل کارش بود .کپی برابر اصل کردیم و بسیج ما رو فرستاد **** محمد رسول ا... توی نیایش . اونجا حکم دو ماموریت 3 ماهه و 1 ماهه رو تایید کردن ولی 5 ماه رو نه . ولی چون پدرم اون زمان دانشجو هم بود یک نامه مرخصی 5 ماهه از دانشگاه داشت اینو بردیم و بعد کلی دوندگی 9 ماه و 6 روز سابقه رو تایید کردن .
حالا اگه سوال دیگه ای هست بپرس بهت بگم
Last edited: