• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. یه سوال دارم.
امروز که بعد از یک ماه دنبال کار فارغ التحصیلی دانشگاه بودم یه چیزی به اسم گواهی اتمام دوره ی معافیت تحصیلی بهم دادن و یه جا ازم امضا گرفتن که نامه **** وظیفه را دریافت کردم از این حرفا.
حالا دو تا برگه دستمه که روشم نوشته کپی برابر با اصل. نوشته از طرف دانشگاه به **** وظیفه.
حالا باید چی کار کنم؟ دیگه با دانشگاه کاری ندارم؟ باید همینو با دفترچه خدمت پست کنم؟
این برگه که بهم دادن برگه ی مشمولیه؟
لطفا یه راهنمایی کنید:(

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
سلام بر همه
ببخشید دوستان در ارگان **** هم دوره کد یا دوره ای شبیه به کد داریم؟!

bia2a3moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اول دی اعزامم میخواستم بدونم کدهای جدید آمموزشی چی هستش؟
چه چیزهایی باید با خودم ببرم؟
همچنین تو برگه سبزم نوشته که ساعت 6 صبح میدان **** باشین . میخواستم بدونم آیا مارو همون روز اعزام میکنن یا چند روز دیگه میگن بیایین ترمینال؟
و همچنین من مدرکم لیسانس هستش (مهندسی عمران)
راسته میگن لیسانسه ها بعد آموزشی در محل سکونتشون خدمت میکنند؟
و همچنین راسته میگن که اگه آموزشی ارتش بیفتی چون لیسانسه هستی و محل سکونتم هم تهران هستش
تو تهران آموزشی رو میگذرونی؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوستان
همچنین تو برگه سبزم نوشته که ساعت 6 صبح میدان **** باشین . میخواستم بدونم آیا مارو همون روز اعزام میکنن یا چند روز دیگه میگن بیایین ترمینال؟
و همچنین راسته میگن که اگه آموزشی ارتش بیفتی چون لیسانسه هستی و محل سکونتم هم تهران هستش

من یک سری از جواب ها را می دونم می گم،دوست عزیز این که شما همون روز اعزام بشید یا روز بعد بستگی به شرایط پادگان ها داره.اگر ارتش بیافتید به احتمال زیاد محل اموزش شما 01 باید باشه که جای خوبی است و تا جایی که من می دونم رشته عمران کد دارن یعنی بعد از اتمام دوره اموزشی دو ماه در یک شهرستان دیگر یکسری اموزش های بی خودی دیگر می ببینید.(اما دوره کد از هر کسی می پرسم خیلی بهشون خوش گذشته و بهشون کاری نداشتن اما باز هم می گم اینا همه شانسی است و شرایط فرق می کنه)
در مورد محل سکونت اگر امریه و یا پارتی در جایی نداری یکم سخت است که در محل سکونتت خدمت کنی و این مسئله اصلا ارتباطی به مدرک تحصیلی نداره والبته در **** تا جایی که می دانم 95% داخل شهر خودشون میافتند اما در مورد ارتش ماسفانه این مسئله صدق نمی کنه و محل خدمت هم دقیقا معلوم نیست چون توی همین دوماه گذشته دو تا از دوستان من که عمران هم بودند یکی شون افتاد ارومیه و یکی دیگر تهران.اما اموزش هر دوتاشون 01 بود.

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه
ببخشید دوستان در ارگان **** هم دوره کد یا دوره ای شبیه به کد داریم؟!

خیر دوست عزیز، دوره کد مختص نیروی زمینی ارتش هستش. **** چنین دوره ای نداره.

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

سلام بر پسر خدمتی خودم!
من در تکمیل توضیحات دوست قبلی عرض کنم که احتمالاً 01، 02 و 06 باید آموزشیتونو بگذرونید. جدیداً شنیدم 04 هم لیسانس میگیره.
رشته عمران دوره کد نمیخوره، خیالت راحت! البته دوره کد از آموزشی هم شیرینتره. مخصوصاً سه هفته مرخصی پایان دوره اش!

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز لطفاً دقت کنید، لفظ "جهنم سبز" فقط و فقط مختص پادگان لشگرگ ارتش هستش. فقط کافیه یه بار شبانه از بغلش رد بشید...! تاریکی مطلق، برجک پیرزن(جن معروف پادگان) و...

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. یه سوال دارم.
امروز که بعد از یک ماه دنبال کار فارغ التحصیلی دانشگاه بودم یه چیزی به اسم گواهی اتمام دوره ی معافیت تحصیلی بهم دادن و یه جا ازم امضا گرفتن که نامه **** وظیفه را دریافت کردم از این حرفا.
حالا دو تا برگه دستمه که روشم نوشته کپی برابر با اصل. نوشته از طرف دانشگاه به **** وظیفه.
حالا باید چی کار کنم؟ دیگه با دانشگاه کاری ندارم؟ باید همینو با دفترچه خدمت پست کنم؟

اره عزیز دفترچه رو میگیری توش نوشته چه مدارکی رو باید ببری یکیش همین برگه هست گنه دیگه کاری با دانشگاه نداری مگر برای گرفتن مدرک موقت کارشناسیت که دیگه ارتباطی به مدارک سربازی نداره

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان عزیز لطفاً دقت کنید، لفظ "جهنم سبز" فقط و فقط مختص پادگان لشگرگ ارتش هستش. فقط کافیه یه بار شبانه از بغلش رد بشید...! تاریکی مطلق، برجک پیرزن(جن معروف پادگان) و...

میشه در مورد این برجک بیشتر توضیح بدی؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
مرسی
پس برگ سبز میاد پلیس +10 اونا برای ما میفرستن ؟ من فکر می کردم میره **** وظیفه و اونا پست میکنن برامون

راستی در مورد امریه گفتی باید بندازی اردیبهشت چه جوریه داستانش ؟ یعنی 4-5 ماه کاراش طول میکشه؟ چون منم میخوام امریه بگیرم

برگه سبز رو **** وظیفه میفرسته، ولی پلیس +10 به سیستم وصله میتونه برات استعلام بگیره.واسه امریه هم چون
اونجایی که میخوام برم سهمیه امسالشون تموم شده بود باید اعزامم رو بندازم سال دیگه.

چند وقت پیش حکم زدن که امریه فقط برای نقاط محروم هست. اگه شهرتون محرومه که هیچی وگرنه باید برین
نقاط محروم. فقط چهار تا شرط هست که اگه داشته باشین میتونین مراکز شهر امریه بگیرین (خانواده شهدا و ایثارگرا، معاف از رزم، تحت بهزیستی، متاهل) اگه ندارین میتونین فکر امریه مرکز شهر رو از سرتون بیرون کنین.:cool:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من یک سری از جواب ها را می دونم می گم،دوست عزیز این که شما همون روز اعزام بشید یا روز بعد بستگی به شرایط پادگان ها داره.اگر ارتش بیافتید به احتمال زیاد محل اموزش شما 01 باید باشه که جای خوبی است و تا جایی که من می دونم رشته عمران کد دارن یعنی بعد از اتمام دوره اموزشی دو ماه در یک شهرستان دیگر یکسری اموزش های بی خودی دیگر می ببینید.(اما دوره کد از هر کسی می پرسم خیلی بهشون خوش گذشته و بهشون کاری نداشتن اما باز هم می گم اینا همه شانسی است و شرایط فرق می کنه)
در مورد محل سکونت اگر امریه و یا پارتی در جایی نداری یکم سخت است که در محل سکونتت خدمت کنی و این مسئله اصلا ارتباطی به مدرک تحصیلی نداره والبته در **** تا جایی که می دانم 95% داخل شهر خودشون میافتند اما در مورد ارتش ماسفانه این مسئله صدق نمی کنه و محل خدمت هم دقیقا معلوم نیست چون توی همین دوماه گذشته دو تا از دوستان من که عمران هم بودند یکی شون افتاد ارومیه و یکی دیگر تهران.اما اموزش هر دوتاشون 01 بود.

عمران 4 دوره است که کد نخورده و بنده هم دوره 4 بودم.

mahyar_111

Registered User
لایک‌ها
0
من پدرم 9 ماه سابقه داشت . اول باید بری بسیج مستضعفین توی بزرگراه افسریه(بسیج) بببینی مدارک و سوابق پدرت هست یا نه . اگه بود که حله اگه نه باید بره دنبال اون نهادی که اعزامش کرده مثلا در مورد من **** محمد رسول ا... بود . گاخی ممکنه اینا سوابق رو نگه نداشته باشن . مثلا بابای من یه 3 ماه داشت یه 5 ماه و یه ماه . 3 ماه و 1 ماهش پیدا شد ولی 5 ماه نه . ولی چون برای اعزام از اداره محل کارش نامه درمورد اعزام به جبهه داشت از بایگانی اون اداره این سابقه رو گرفت و کارش انجام شد .
ولی کلا دوندگی زیادی داره

راستی منم یه سوال ازت دارم . شما کی دفترچه رو فرستادی که اعزامت افتاده 1 اسفند ؟[/QUOTE]

من بابام هیچ مدرکی نداره توی این بسیج مستضعفین هم نیست.
می شه کامل پروسشو بگی که چه مدارکی می خواد بعد کجاها رفتی برای تایید و ... آخر سر چی بهت می دن که بدونیم چقدر کم می شه؟؟ از الف تا ی رو بگو ممنون می شم؟
منم آخرای مهر بود که رفتم پلیس +10 بعد تاریخ صدور 1 آبان بود اما 8-9 آبان بود که اومد دستمو زده بود 1 اسفند.
راستی بچه ها آموزشی ****، کلا کرمانشاه بهتره یا یزد؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. یه سوال دارم.

سلام دوست عزیز
اولین چیزی که باید خیلی بهش دقت کنید اینه که دقیقاً تاریخ فارغ التحصیلی تون کی هست یعنی توی برگه ای به شما دادن چندم فارغ التحصیل شدید
از اون تاریخ به بعد شما 6 ماه فرصت دارید اقدام کنید اگه انصرافی یا اخراجی می بودید 4 ماه وقت داشتید البته یه پیشنهاد از من که به آخرا کار رو نگذارید یعنی حداکثر تا 4.5-5 ماه اقدام کنید. از روی این تاریخ شما می تونید تاریخ اعزامتون رو حدس بزنید مثلا اگه دوست دارید بیفتید تیر 89 یکی دو ماه دیگه اقدام کنید حله
یا میخواید بیفتید اسفند یا اردیبهشت همین چند روزه باید اقدام کنید
شما میری پلیس + 10 هیچ مدرکی هم نمیخواد ببری و یک دفترچه **** وظیفه میگیری زمان ما 600 تومان بود
مطالبش رو میخونی و اون فرمهایی که باید پر کنی از دفترچه جدا میکنی
بقیه مدارک رو مثل عکس 2*3 و 3*4 آماده میکنی
واکسنت رو میزنی ولی مواظب این برگ واکسیناسیون باش تا گم نشه چون روز اول آموزشی ازت میخوان
بعد یه فرم پزشکی داره که باید بری پزشکان نیروهای مسلح مثل بیمارستان ارتش **** یا نیروی انتظامی تا پرش کنن البته قبل از رفتن به دکتر حتما عکست رو بزن رو فرم
بقیه رو هم خودت میدونی بوقتش

bia2a3moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر پسر خدمتی خودم!
من در تکمیل توضیحات دوست قبلی عرض کنم که احتمالاً 01، 02 و 06 باید آموزشیتونو بگذرونید. جدیداً شنیدم 04 هم لیسانس میگیره.
رشته عمران دوره کد نمیخوره، خیالت راحت! البته دوره کد از آموزشی هم شیرینتره. مخصوصاً سه هفته مرخصی پایان دوره اش!

دوست عزیز مگه 06 برای نیروی انتظامی اراک نیستش؟
راسته میگن اگه آموزشی نیروی انتظامی بیفتی مابقی خدمتت هم تو نیروی اتتظامی میفتی؟
لیسانسه ها رو تو نیروی انتظامی اذیت میکنن یا نه؟
من باید وسایلم و برای روز اول دی ساعت 6 آماده کنم ولی نمی دونم چی با خودم ببرم . چون دوستانم میگفتن میفرستنتون خونه میگن فردا یا پس فردا بیایین ترمینال از ترمینال بریم.

Last edited:

spide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یکی به ما بگه تو یگان باید چه وسایلی دنبال خودت ببری
در ضمن اگر کسی در مورد لشگر 28 پیاده سنندج اطلاعاتی داره به من بگه ثواب داره

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز مگه 06 برای نیروی انتظامی اراک نیستش؟
راسته میگن اگه آموزشی نیروی انتظامی بیفتی مابقی خدمتت هم تو نیروی اتتظامی میفتی؟
لیسانسه ها رو تو نیروی انتظامی اذیت میکنن یا نه؟
من باید وسایلم و برای روز اول دی ساعت 6 آماده کنم ولی نمی دونم چی با خودم ببرم . چون دوستانم میگفتن میفرستنتون خونه میگن فردا یا پس فردا بیایین ترمینال از ترمینال بریم.

سلام دوست من
اکثر بچه ها عین شما اشتباه می کنن
06 که دوستمون گفت اسم پادگان هست نه کد
کد 6 بله برای مالک اشتر اراک ناجا هست و کد 40 مربوط به پادگان 06 نزاجا است
پادگان 01 و 02 تهرانن 03 عجبشیر 04 بیرجند 05 کرمان 06 کازرون
07 نمیدونم و 08 هم خاش
اینا کد نیستند کدهای اینا از 35 شروع میشه 35-36-37 و ...
و اما در مورد نیروی انتظامی توضیح بدم با علم به اینکه بنده پایه خدمتی تیرماه 89 مدرک لیسانس آموزشیم رو توی نیروی انتظامی گذروندم کد 13 مرکز آموزش شهید بیگلری مشگین شهر
نیروی انتظامی در رابطه با امکانات ضعیفتر از ارتش و **** هست
ارتش و **** یه آقا بالاسر دارن نیروی انتظامی هر کی به هرکیه فرمانده گروهان یه چیز میگه گردان یه چیز و بقیه هم همینطور
مدت آموزشی نیروی انتظامی طولانی تر از بقیه هست یعنی 2 ماه تمام 60-62 روز
ما درست 1 تیر اعزام شدیم 1 شهریور ترخیص 63 روز
یکی از بزرگترین عیبهاشم اینه که توی نیروی انتظامی بین ستواندوم، ستوانسوم، استوار، گروهبان و سرباز صفر وظیفه فرقی نیست هر جاش که باشی کلانتری، راهور، مرزبانی، پلیس راه و ... ولی ارتش اینطور نیست
در مورد وسایل بشقاب و لیوان و قاشق و چنگال و در بازکن کنسرو تن ماهی ابداً فراموش نشه کش با خودت ببر برای گتر شلوار، قفل با خودت همراه داشته باش برای در کوله انفرادیت و کمد البته اگه کمدی در کار باشه که معمولا نیروی انتظامی نداره
نخ و سوزن بدردت میخوره برنگ لباست ببر
خوراکی حتما ببر اصلا یادت نره خرماخشک، انجیر خشک، برگه زردآلو، نخود و کشمش و ... که بیشتر از همه بدردت میخورن
بطری خالی کوچک و بزرگ از همین نوشابه ها یدونه باشه بد نیست
کیسه فریزر پیشنهاد میکنم داشته باشی بخصوص برای مواقعی که اگه بخوای بکشی رو بشقابت تا چرب نشه تا وایستی توی صف برای شستنش
یاهو آیدی منو داشته باش خواستی پیام بده هر چی به یادم اومد مفصلا توضیح بدم far_kh1986
راستی دارو هم ببر

bia2a3moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان داروهایی مثل استامینفون و سرما خوردگی میشه برد
یکی از دوستان میگفت گیر میدن
من سرماییم اگه گیر میدن ببری .چه طوری میتونم ببرم.
راسته میگن چایی نپتون نمیشه برد.
تو آموزشی حقوق هم میدن؟

Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
دوستان داروهایی مثل استامینفون و سرما خوردگی میشه برد
یکی از دوستان میگفت گیر میدن
من سرماییم اگه گیر میدن ببری .چه طوری میتونم ببرم.
گیر که نمیدن. فقط واسه داروهای خاص مثل ترامادول و... سختگیری میشه و اجازه ی ورود نمیدن
دژبان میپرسه این چیه؟ میگی قرص سرماخوردگی
اگر هم احتمالا گیر دادن (که نمیدن) و اجازه ندادن دارو رو ببری داخل، مشکلی نیست. پادگان خودش بهداری داره. دکتر داره. داروخونه داره.
اگر داروی خاصی داری (یعنی دارویی که نمیشه به دژبان زبون نفهم حالی کرد که واسه چیه) نسخه ی دکتر رو هم با خودت ببر. اگر خواست گیر بده نسخه رو نشونش بده حله
یه راه دیگه هم هست (که توصیه نمیشه) جاسازی دارو (یا هر چیز دیگه) داخل وسایلته. مثلا داخل جعبه ی بیسکوئیت، طوری که اگر جعبه رو هم باز کنه متوجه نشه

راسته میگن چایی نپتون نمیشه برد.
بعضی پادگانا نمیشه، بعضی پادگانا میشه
پادگان ما (هوابرد شیراز) توی بوفه ها هم چای نپتون می فروختن

تو آموزشی حقوق هم میدن؟
حقوق آموزشیتون 10 روز بعد از پایان دوره ی آموزشی به حسابتون واریز میشه

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام دوست من
اکثر بچه ها عین شما اشتباه می کنن
06 که دوستمون گفت اسم پادگان هست نه کد
کد 6 بله برای مالک اشتر اراک ناجا هست و کد 40 مربوط به پادگان 06 نزاجا است
پادگان 01 و 02 تهرانن 03 عجبشیر 04 بیرجند 05 کرمان 06 کازرون
07 نمیدونم و 08 هم خاش
اینا کد نیستند کدهای اینا از 35 شروع میشه 35-36-37 و ...
و اما در مورد نیروی انتظامی توضیح بدم با علم به اینکه بنده پایه خدمتی تیرماه 89 مدرک لیسانس آموزشیم رو توی نیروی انتظامی گذروندم کد 13 مرکز آموزش شهید بیگلری مشگین شهر
نیروی انتظامی در رابطه با امکانات ضعیفتر از ارتش و **** هست
ارتش و **** یه آقا بالاسر دارن نیروی انتظامی هر کی به هرکیه فرمانده گروهان یه چیز میگه گردان یه چیز و بقیه هم همینطور
مدت آموزشی نیروی انتظامی طولانی تر از بقیه هست یعنی 2 ماه تمام 60-62 روز
ما درست 1 تیر اعزام شدیم 1 شهریور ترخیص 63 روز
یکی از بزرگترین عیبهاشم اینه که توی نیروی انتظامی بین ستواندوم، ستوانسوم، استوار، گروهبان و سرباز صفر وظیفه فرقی نیست هر جاش که باشی کلانتری، راهور، مرزبانی، پلیس راه و ... ولی ارتش اینطور نیست
در مورد وسایل بشقاب و لیوان و قاشق و چنگال و در بازکن کنسرو تن ماهی ابداً فراموش نشه کش با خودت ببر برای گتر شلوار، قفل با خودت همراه داشته باش برای در کوله انفرادیت و کمد البته اگه کمدی در کار باشه که معمولا نیروی انتظامی نداره
نخ و سوزن بدردت میخوره برنگ لباست ببر
خوراکی حتما ببر اصلا یادت نره خرماخشک، انجیر خشک، برگه زردآلو، نخود و کشمش و ... که بیشتر از همه بدردت میخورن
بطری خالی کوچک و بزرگ از همین نوشابه ها یدونه باشه بد نیست
کیسه فریزر پیشنهاد میکنم داشته باشی بخصوص برای مواقعی که اگه بخوای بکشی رو بشقابت تا چرب نشه تا وایستی توی صف برای شستنش
یاهو آیدی منو داشته باش خواستی پیام بده هر چی به یادم اومد مفصلا توضیح بدم far_kh1986
راستی دارو هم ببر

کد 40 مربوط به "مرکز آموزش 07* نیروی زمینی ارتش" هست. شهرستان کازرون
*: صفر هفت

بالا