دوست عزیز مگه 06 برای نیروی انتظامی اراک نیستش؟
راسته میگن اگه آموزشی نیروی انتظامی بیفتی مابقی خدمتت هم تو نیروی اتتظامی میفتی؟
لیسانسه ها رو تو نیروی انتظامی اذیت میکنن یا نه؟
من باید وسایلم و برای روز اول دی ساعت 6 آماده کنم ولی نمی دونم چی با خودم ببرم . چون دوستانم میگفتن میفرستنتون خونه میگن فردا یا پس فردا بیایین ترمینال از ترمینال بریم.
سلام دوست من
اکثر بچه ها عین شما اشتباه می کنن
06 که دوستمون گفت اسم پادگان هست نه کد
کد 6 بله برای مالک اشتر اراک ناجا هست و کد 40 مربوط به پادگان 06 نزاجا است
پادگان 01 و 02 تهرانن 03 عجبشیر 04 بیرجند 05 کرمان 06 کازرون
07 نمیدونم و 08 هم خاش
اینا کد نیستند کدهای اینا از 35 شروع میشه 35-36-37 و ...
و اما در مورد نیروی انتظامی توضیح بدم با علم به اینکه بنده پایه خدمتی تیرماه 89 مدرک لیسانس آموزشیم رو توی نیروی انتظامی گذروندم کد 13 مرکز آموزش شهید بیگلری مشگین شهر
نیروی انتظامی در رابطه با امکانات ضعیفتر از ارتش و **** هست
ارتش و **** یه آقا بالاسر دارن نیروی انتظامی هر کی به هرکیه فرمانده گروهان یه چیز میگه گردان یه چیز و بقیه هم همینطور
مدت آموزشی نیروی انتظامی طولانی تر از بقیه هست یعنی 2 ماه تمام 60-62 روز
ما درست 1 تیر اعزام شدیم 1 شهریور ترخیص 63 روز
یکی از بزرگترین عیبهاشم اینه که توی نیروی انتظامی بین ستواندوم، ستوانسوم، استوار، گروهبان و سرباز صفر وظیفه فرقی نیست هر جاش که باشی کلانتری، راهور، مرزبانی، پلیس راه و ... ولی ارتش اینطور نیست
در مورد وسایل بشقاب و لیوان و قاشق و چنگال و در بازکن کنسرو تن ماهی ابداً فراموش نشه کش با خودت ببر برای گتر شلوار، قفل با خودت همراه داشته باش برای در کوله انفرادیت و کمد البته اگه کمدی در کار باشه که معمولا نیروی انتظامی نداره
نخ و سوزن بدردت میخوره برنگ لباست ببر
خوراکی حتما ببر اصلا یادت نره خرماخشک، انجیر خشک، برگه زردآلو، نخود و کشمش و ... که بیشتر از همه بدردت میخورن
بطری خالی کوچک و بزرگ از همین نوشابه ها یدونه باشه بد نیست
کیسه فریزر پیشنهاد میکنم داشته باشی بخصوص برای مواقعی که اگه بخوای بکشی رو بشقابت تا چرب نشه تا وایستی توی صف برای شستنش
یاهو آیدی منو داشته باش خواستی پیام بده هر چی به یادم اومد مفصلا توضیح بدم far_kh1986
راستی دارو هم ببر