سلام دوستان
واقعا كلي اطلاعات از اين تاپيك به دست آوردم.ممنون
من امروز برگه سفيدم اومد تاريخ اعزام 21 آذر 89 هستش و كد مركز آموزش هم 75 خورده
اونجور كه من سرچ كردم وزارت دفاع قزوين پادگان جوادنيا افتادم
حالا چند سوال دارم كه ممنون ميشم كسي ميدونه جواب بده:
- اگه دوستان اطلاعات مفيدي دارند از اين پادگان بدن
-من قبلا كپي دفترچه خودم رو به يه آشنا دادم كه بعد آموزشي به قولي مارو تو پادگان تهران پذيرش كنه بندازه **** تهران اما امروز ديدم افتادم وزارت دفاع ميخواستم ببينم يعني كلا اون بنده خدا نتونسته كاري كنه يا بعد از آموزشي احتمال داره برم اونجا؟
-وزارت دفاع جاي خوبيه ؟ اگه خوبه كلا بيخيال **** بشم. و اگه جاي بديه بخوام ميتونم پيگير بشم عوض كنم كه برم ****؟
- آيا روز 21 كه بايد برم ميدون **** همون موقع ميفرستن قزوين؟يا ممكنه چند روز بعد باشه ؟
-چه وسايلي با خودم به پادگان ببرم؟
- من به خاطر غيبت 90 روز اضافه خدمت تو برگه سبز بهم خورد.اما امروز تو برگه سفيد چيزي ار اضافه خدمت نزده!احتمال داره بخشيده باشند؟
و در آخر كسي هست روز 21 آذر بخواد بره پادگان جوادنيا قزوين؟ آشنايي بده اونجا آشنا بشيم :happy:
خب آشنای شما شاید شما رو از وزارت دفاع پذیرش کردن و ممکنه بعد از آموزشی خدمتت تهران باشه توی همون وزارت دفاع
شما ازش بپرس ببین چی میگه
وزارت دفاع من شنیدم که جای خیلی خوبیه اگه از خیلی افراد بپرسی خدمت رو از خوب به بد اینطور ردیف میکنن:
وزارت دفاع> **** > ارتش> نیروی انتظامی
منم اینو تایید میکنم من خورم آموزشیم نیروی انتظامی بود و یه مدت کوتاهی هم خدمت کردم
واقعا افتضاحه
معمولا اعزامیای دیپلم 18 و زیر دیپلم 19 هر ماه هست من گمان میکنم به شما که گفتن 21 احتمال زیاد همون روز می برنتون
وسایل بسته به نیاز خودت داره و استحقاقی که اونا میدن
با توجه به سردی هوا لباس گرم ببر
کیسه فریزر لازمت میشه
خودکار و دفتر داشته باش
کش با خودت ببر
ساقبند مشکی ببر
مواد خوردنی ببری از همه چیز بهتره مثل کشمش و گردو و ...
در مورد غیبت نمیتونم نظر بدم ولی خداییش من تو یه چیز موندم شما چرا خودتونو به دردسر میندازین و 3 ماه اضافه میخورید بالاخره که باید برید پس چرا لفتش میدید؟؟؟؟!!!!