• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

behnam-sg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من داده بودم به يكي از دوستانم داده بود كپي ها رو به يه آشنا كه تو پادگان كار ميكرد گفته بوده 90% حله اما خوب امروز فهميدم افتادم وزارت دفاع, به هركي گفتم ميگن جاي خوبيه حتي بهتر از **** ! خيلي ها ميگن ملت دنبال پارتي هستند بيوفتند وزارت دفاع !

اميدوارم شما هم جاي خوبي بيوفتي

دوستان اگه جواب سوال هاي بالاي من رو دارند بدن ممنون ميشم

Last edited:

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام اقا برگه سفیدمن اومد کد 76 خورده نیروی انتظامی تبریز :blink::blink::blink::blink::blink::blink:
حالا من اگه یک ماه عقب بندازم دوباره کد عوض میشه؟ یا فرقی نمیکنه؟
ممنونم

سلام خدمت شما دوست عزیز
اول اینکه منم دیدم 76 نوشته نیروی انتظامی تبریز ولی تا جایی که من میدوم تبریز دو تا آموزشگاه داره یکی ولیعصر با کد 1 اونیکی سعید آباد با کد 2
در اینکه 76 مربوط به نیروی انتظامی باشه شک دارم
اگه دقت کنید کدها یه رنجهای مشخصی دارند مثلا کدهای 1 تا حدود 15-16 مربوط به نیروی انتظامی هستند بعد کدها تا حدود 60 مال ارتش و کدهای 70 -71 - الی صد و خورده ای مال سپاهن
البته این فقط حدس بنده هست
بهر حال اونطور که من خوندم و شنیدم شما تا زمانی میتونی جابجا کنی که کد نخوره باشی
yahoo ID: far_kh1986

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان

واقعا كلي اطلاعات از اين تاپيك به دست آوردم.ممنون

من امروز برگه سفيدم اومد تاريخ اعزام 21 آذر 89 هستش و كد مركز آموزش هم 75 خورده
اونجور كه من سرچ كردم وزارت دفاع قزوين پادگان جوادنيا افتادم

حالا چند سوال دارم كه ممنون ميشم كسي ميدونه جواب بده:

- اگه دوستان اطلاعات مفيدي دارند از اين پادگان بدن

-من قبلا كپي دفترچه خودم رو به يه آشنا دادم كه بعد آموزشي به قولي مارو تو پادگان تهران پذيرش كنه بندازه **** تهران اما امروز ديدم افتادم وزارت دفاع ميخواستم ببينم يعني كلا اون بنده خدا نتونسته كاري كنه يا بعد از آموزشي احتمال داره برم اونجا؟

-وزارت دفاع جاي خوبيه ؟ اگه خوبه كلا بيخيال **** بشم. و اگه جاي بديه بخوام ميتونم پيگير بشم عوض كنم كه برم ****؟

- آيا روز 21 كه بايد برم ميدون **** همون موقع ميفرستن قزوين؟يا ممكنه چند روز بعد باشه ؟

-چه وسايلي با خودم به پادگان ببرم؟

- من به خاطر غيبت 90 روز اضافه خدمت تو برگه سبز بهم خورد.اما امروز تو برگه سفيد چيزي ار اضافه خدمت نزده!احتمال داره بخشيده باشند؟
و در آخر كسي هست روز 21 آذر بخواد بره پادگان جوادنيا قزوين؟ آشنايي بده اونجا آشنا بشيم :happy:

خب آشنای شما شاید شما رو از وزارت دفاع پذیرش کردن و ممکنه بعد از آموزشی خدمتت تهران باشه توی همون وزارت دفاع
شما ازش بپرس ببین چی میگه
وزارت دفاع من شنیدم که جای خیلی خوبیه اگه از خیلی افراد بپرسی خدمت رو از خوب به بد اینطور ردیف میکنن:
وزارت دفاع> **** > ارتش> نیروی انتظامی
منم اینو تایید میکنم من خورم آموزشیم نیروی انتظامی بود و یه مدت کوتاهی هم خدمت کردم
واقعا افتضاحه
معمولا اعزامیای دیپلم 18 و زیر دیپلم 19 هر ماه هست من گمان میکنم به شما که گفتن 21 احتمال زیاد همون روز می برنتون
وسایل بسته به نیاز خودت داره و استحقاقی که اونا میدن
با توجه به سردی هوا لباس گرم ببر
کیسه فریزر لازمت میشه
خودکار و دفتر داشته باش
کش با خودت ببر
ساقبند مشکی ببر
مواد خوردنی ببری از همه چیز بهتره مثل کشمش و گردو و ...

در مورد غیبت نمیتونم نظر بدم ولی خداییش من تو یه چیز موندم شما چرا خودتونو به دردسر میندازین و 3 ماه اضافه میخورید بالاخره که باید برید پس چرا لفتش میدید؟؟؟؟!!!!

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
والا من داده بودم به يكي از دوستانم داده بود كپي ها رو به يه آشنا كه تو پادگان كار ميكرد گفته بوده 90% حله اما خوب امروز فهميدم افتادم وزارت دفاع, به هركي گفتم ميگن جاي خوبيه حتي بهتر از **** ! خيلي ها ميگن ملت دنبال پارتي هستند بيوفتند وزارت دفاع !

اميدوارم شما هم جاي خوبي بيوفتي

دوستان اگه جواب سوال هاي بالاي من رو دارند بدن ممنون ميشم

اگه کسانی که از **** پذیرش گرفتند و روی این موضوع هم اطمینان دارند اگه کدشون برای **** نبود برن **** وظیفه بهشون اطلاع بدن

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام دوباره خدمت همه

کسی اطلاعاتی راجع به این پادگان کد 105 : پادگان المهدی بابل نیروی زمینی **** نداره؟!
من تاریخ مراجعه ام را زده 21 شنبه صبح ساعت 6 میدان **** حالا می خواستم ببینم دوستانی که تجربه دارند وسایل با خودم ببرم و یا می فرستند خانه می گن مثلا فلان ساعت ترمینال باشیم؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید.

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت شما دوست عزیز
اول اینکه منم دیدم 76 نوشته نیروی انتظامی تبریز ولی تا جایی که من میدوم تبریز دو تا آموزشگاه داره یکی ولیعصر با کد 1 اونیکی سعید آباد با کد 2
در اینکه 76 مربوط به نیروی انتظامی باشه شک دارم
اگه دقت کنید کدها یه رنجهای مشخصی دارند مثلا کدهای 1 تا حدود 15-16 مربوط به نیروی انتظامی هستند بعد کدها تا حدود 60 مال ارتش و کدهای 70 -71 - الی صد و خورده ای مال سپاهن
البته این فقط حدس بنده هست
بهر حال اونطور که من خوندم و شنیدم شما تا زمانی میتونی جابجا کنی که کد نخوره باشی
yahoo ID: far_kh1986
------------------------------------------------------------------------------------------
ممنونم از راهنمایی شما حالا میگی چی کار کنم به هرکی میگم نیروی انتظامی میگه یا حسین
حالا شما میگی نیست جه راهی رو پیشنهاد میکنی چون از اون موقه که شنیدم خیلی ناراحت شدم
یکی میکه اگه خواستی نری برگهه واکسینا سیون رو نبر ؟؟؟؟؟
البطه میگه چون تو 3 ماه اظافه خوردی دیگه به تو اظافه نمیخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟
چون 3 ماه اظافه دوم برای سرباز فراری هستش حالا؟؟؟؟؟
اقا اونجا که میرم میدان **** اول میگن کجا افتادی یا اینکه مدارک رو تحویل میگیرن بعدن میگن
ممنون میشم جواب بدین:blink::blink::blink::blink::f34r:

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خدمت ما 2 ماه دیگه تمومه اگه خدا بخواد. اولش که می خواستم برم تو همین تاپیک نظر داده بودم.خیلی مزخرفـــــه . اگه می تونین یه کسری جور کنین راحت شین

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
از دوستان کسانی که دی ماه اعزام هستن به من پیام بدن.من محمد از تهرانم
=================================================
آی دی :
hot_boy_5ive

Last edited:

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
یک سوال از دوستان دارم
آیا معافیت پزشکی تو استخدام شخص تو شرکت های خصوصی و ارگان های دولتی تاثیر داره؟
کسی تجربه ای داره بزاره استفاده کنیم؟ دو سال نرفتن خدمت باعث میشه یک شخص یک عمر بیکار بمونه؟ :blink:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
[quote="Mohammad";3184296]سلام
یک سوال از دوستان دارم
کسی تجربه ای داره بزاره استفاده کنیم؟ دو سال نرفتن خدمت باعث میشه یک شخص یک عمر بیکار بمونه؟ :blink:[/quote]

یقیناً تأثیر داره بخصوص در بعضی ادارات دولتی

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
[quote="Mohammad";3184296]سلام
یک سوال از دوستان دارم
کسی تجربه ای داره بزاره استفاده کنیم؟ دو سال نرفتن خدمت باعث میشه یک شخص یک عمر بیکار بمونه؟ :blink:[/quote]

بیشتر تو جاها دولتی مشکل داره. تو شرکتای خصوصی هم بعضی جاها گیر میدن. یعنی استعلام میکنن که مشکل چی بوده . به نظر من اگه واقعا سربازی برات مشکله معافی بگیر. خودم میتونستم برا دیسک کمر معافی بگیرم اما ترجیح دادم برم

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام

رفقا کد 4 با 04 چه فرقی داره ؟ چه ارگانی ؟ کدوم شهر ؟ (کد 4 )

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
من دو تا داداش دارم که یکیشون موقعی که می فروختن سربازیشو خریده و اون یکی رفته خدمت تموم کرده. خودم وسطی هستم تازه درسم تموم شده لیسانس دارم. سن پدرم بالای 60 سال.
ایا شرایطی برای معاف شدن دارم؟
تا جایی که من میدونم، نه شرایط معافی را نداری.
عین متن دفترچه را برات می نویسم:
مشمول برادر تنی یا ناتنی بیش از 18 سال از پدر نداشته باشد و اگر دارد با تایید شورای پزشکی وظیفه عمومی توانایی کافی برای مراقبت از پدر را نداشته باشد.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

رفقا کد 4 با 04 چه فرقی داره ؟ چه ارگانی ؟ کدوم شهر ؟ (کد 4 )

04 کد نیست اسم پادگانه قبلا به یکی از دوستان توضیح دادم 01 02 03 04 05 06 07 08 اسم پادگانهای ارتش هستند و کدهاشون هم بترتیب از 35 شروع میشه حالا پادگانی که اسمش 04 هست کد 38 داره و مربوط به ارتشه در بیرجند
اما کد 4 هم اتفاقا مربوط به شهر بیرجند میشه ولی بنام محمد رسول ا... که متعلق به رسته ی مرزبانی ناجا هست

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سلام
من دی اعزام هستم و میخوام برم واکسن مننژیت بزنم اما هر جا میرم ندارن ! من تهران هستم کسانی که زدن میشه بگن کجا زدن ؟ و اینکه یه سوال داشتم وقتی واکسن زدیم تا چند روز مریض هستیم ؟

behnam-sg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من دی اعزام هستم و میخوام برم واکسن مننژیت بزنم اما هر جا میرم ندارن ! من تهران هستم کسانی که زدن میشه بگن کجا زدن ؟ و اینکه یه سوال داشتم وقتی واکسن زدیم تا چند روز مریض هستیم ؟

من درمانگاه ثالث زدم, خيابان مولوي بين خ وليعصر و خ وحدت اسلامي. بستگي به مقاوت بدنت داره اما يكي از واكسن هارو به صورت افقي ميزنند دو يا 3 روز كمي بازوها درد ميگيره اما باعث ايجاد مريضي نميشه

بالا