• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
اين طرح رو هم مد نظر داشته باشيد

banner%20payiz.gif

تقريبا تمام شركتها از نظر كيفيت اينترنت در يه سطح هستن اما بحث پشتيباني چيزيه كه فقط به خود اون شركت برميگرده.
ما الان سرويس شبانه رايگان و همچنين سرويس 1024 رو راه انداختيم و كلي مقاومت كرديم در مورد اينكه تعرفه هاي كرج رو افزايش ندن الان اگه توي سايت آسياتك تهران تعرفه ها رو ببينيد خيلي بالاتر از كرجه و فكر نميكنم هيچ تعرفه اي پايين تر از اين جايي باشه و كيفيت سرويس هم در حد نرمال هست يه وقتايي هست كه مثلا برق مركز قطع ميشه يا يه منطقه كابل برگردونه يا اينترنت كرج مشكل داره كه اينا واسه همه هست.
بازم اگه سوالي يا ابهامي هست يا اگه كسي انتقادي داره ما هستيم در خدمت شما

Last edited:

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
اين طرح رو هم مد نظر داشته باشيد

banner%20payiz.gif

تقريبا تمام شركتها از نظر كيفيت اينترنت در يه سطح هستن اما بحث پشتيباني چيزيه كه فقط به خود اون شركت برميگرده.
ما الان سرويس شبانه رايگان و همچنين سرويس 1024 رو راه انداختيم و كلي مقاومت كرديم در مورد اينكه تعرفه هاي كرج رو افزايش ندن الان اگه توي سايت آسياتك تهران تعرفه ها رو ببينيد خيلي بالاتر از كرجه و فكر نميكنم هيچ تعرفه اي پايين تر از اين جايي باشه و كيفيت سرويس هم در حد نرمال هست يه وقتايي هست كه مثلا برق مركز قطع ميشه يا يه منطقه كابل برگردونه يا اينترنت كرج مشكل داره كه اينا واسه همه هست.
بازم اگه سوالي يا ابهامي هست يا اگه كسي انتقادي داره ما هستيم در خدمت شما
بزرگترین ایراد شما پشتیبانی تقریبا بی مسئولیت و بیخیالتون هست.
اینم یه مشکل کوچیک محسوب نمیشه. به فکر حلش باشید بهتره تا اینکه مودم رایگان بدید

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
بزرگترین ایراد شما پشتیبانی تقریبا بی مسئولیت و بیخیالتون هست.
اینم یه مشکل کوچیک محسوب نمیشه. به فکر حلش باشید بهتره تا اینکه مودم رایگان بدید

من نمیدونم چه مشکلی برای شما پیش اومده اما ما از تمام تماس ها لاگ میگیریم و تا مشکل کسی حل نشه بیخیالش نمیشیم اگه موردی بوده لطفا در پیام خصوصی به من اعلام کنید تا پیگیری بشه

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
عاجزانه التماستون میکنم از پارس آنلاین سرویس نگیرین تو کرج!
تا چند ماه پیش عالی بود الان ریده شده دیگه!
شاتل 512 دارم خیلی هم خوبه

zara2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
خواستم بپرسم که شبدیز
196
128
سرعت dlرو چند میاد
من از پردیس استفاده میکنم
ماهی35 128k
بین 20-30
لطفا راهنمایی کنید.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
گویا اسم یردن مشکلی نداره
من الان ی سالی هست از شبدیز استفاده میکنم و البته بسیار راضی هستم

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
عاجزانه التماستون میکنم از پارس آنلاین سرویس نگیرین تو کرج!
تا چند ماه پیش عالی بود الان ریده شده دیگه!
شاتل 512 دارم خیلی هم خوبه
تایید میشه
من الآن از پارسی نت دارم و 4 روز هست که قطع هست و هیچ کسی هم جواب نمیده.
از ماه بعد 100% می رم از یه جا دیگه سرویس میگیرم.

power engineer

Registered User
لایک‌ها
0
:)سلام دوستان.اینجا کسی از سرویس های ADSL کیمیا استفاده میکنه؟اگه کسی هست لطفا نظرشو بگه که برام خیلی مهمه!!:rolleyes:البته من به سایتش سر زدم و تعرفه هارو دیدم.راستش موندم 128 نامحدود بگیرم با هزینه ماهیانه 27800 تومان یا 256 5گیگ با ماهی 18600؟؟؟البته نامحدود امکان اختصاصی آی پی استاتیک رو داره که من هیچی راجبش نمیدونم!!!!:wacko:لطفا راهنمایی کنید.ممنون

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
:)سلام دوستان.اینجا کسی از سرویس های ADSL کیمیا استفاده میکنه؟اگه کسی هست لطفا نظرشو بگه که برام خیلی مهمه!!:rolleyes:البته من به سایتش سر زدم و تعرفه هارو دیدم.راستش موندم 128 نامحدود بگیرم با هزینه ماهیانه 27800 تومان یا 256 5گیگ با ماهی 18600؟؟؟البته نامحدود امکان اختصاصی آی پی استاتیک رو داره که من هیچی راجبش نمیدونم!!!!:wacko:لطفا راهنمایی کنید.ممنون

من از كيميا استفاده نكردم اما شما بستگي به نوع استفادت داره، اگه دانلود زياد داري نامحدود بگير و يه سرويسي بگير كه شبانه رايگان داشته باشه و اگه وبگردي ميكني 512 يا 1024 محدود بگير ، IP static وقتي به دردت ميخوره كه مثلا بخواي سيستمت به عنوان يه سرويس دهنده عمل كنه يا مثلا بخواي از بيرون بهش remote كني وگرنه در حالت معمول فرقي به حالت نداره

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
256 با5 گیگ بگیر. البته نظر شخصی بنده هست. چون سرعت رو اولویت میدم.

placebo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واحد پشتیبانی پارس آنلاین در حد شهرداری هرات هم کارایی نداره.
مشکل دیگه ای که داره اینه که صاف صاف تو چشای مردم نگاه می کنن دروغ می گن. تو قرار داد گفتن که اگه سرویس قطع بشه دو برابر مدت قطعی به قرارداد اضافه می کنن ولی سرویس لا اقل هفته ای یه بار قطع می شه، همیشه هم مشکل از مخابراته و هیچی به قرارداد اضافه نمی کنن.
شبها هم که ادعا می کنن ترافیک نا محدود می دن پهنای باند رو در حد لا لیگا کم می کنن. اینو بگم که امشب و در آستانه سال 2011 من داشتم یه فایل رو با سرعت 500 Bytes/sec دانلود می کردم!!
اگه سرویس قطع نباشه سرعت سرویس 128 به 100 میرسه ولی خوب 27،000 تومن بابتش پول می گیرن.
در کل دنبال یه شرکت می گردم که از این مشکلات نداشته باشه سرعت هم در حد همون 100 باشه و با همون پول. اگه پیدا بشه با کله می رم سرویسمو عوض می کنم.

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
سلام خدمت دوستان
دوستان یک راهنمایی میخواستم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
میخوام adsl بگیرم.به نظرتون سرویس حجمی 512 شبدیز رو بگیرم یا از خود مرکز مخابرات منطقمون اینترنت بگیرم؟(که فقط 128 میده)

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
این پارسی نت ISP نیست حواستون باشه، Reseller
البته Reseller بودن مشکلی از نظر سرعت قیمت نداره ولی عیبش این که وقتی مشکلی پیش میاد پیگیریش خیلی مشکل میشه، چون ISP بیکار نیست مشکلات کاربرهای Reseller را برطرف یا حتی پیگیری کنه، زمانی اینکارو میکنه که 101% مطمئن بشن مشکل از سمت کاربر نیست البته گاهی اوقاتم به دلیل پیجیده بود و هزینه بر بودن رفع مشکل ترجیح میدن حتی یوزر خودشون بیخیال سرویسش بشه و بره جای دیگه (کاربرای خود ISP از این نظر کمتر مشکل دارن چون از خود شرکت مستقیم سرویس میگیرن بخاطر همین شرکت برای اینکه آبروش نره حتی لازم بشه مجانی تیمش رو میفرسته و اینترنت رو در محل تحویل میده)

من چند ماهی از این پارسی نت سرویس داشتم سرعتشم راضی کننده بود ولی در شروع سرویس یک مشکلی از طرف ISP بود که دهن من سرویس شد تا درست بشه، اون آقایون پارسی نت اصرار داشتن که مشکل از سیستم ماست که یک پولی بتیغن بعد از یک هفته پیگیری وقتی دیدن من واردم و نم پس نمیدم ایراد کارو بهم گفتن و بالاخره آخرشم خودم زنگ زدم به ISP (خودشون روشون نمیشد به ISP زنگ بزننن و کار منو پیگیری کنن) و با چه فلاکتی اینترنت من راه افتاد، آخرین ماه هم تو 15 روز آخر سرویس من از کار افتاد و هر چه تماش گرفتم آقایون نتونشتن مشکل من رو حل کنن و حدود 10 تومنی هم ضرر کردم که اونم چون رسید نداشتم مالونده شد!

خلاصه پشتیبانیش ضعیف اگه مشکل از سمت شما باشه راهنمایی میکنن تا شاید حل بشه ولی وای از آن روزی که مشکل از سمت سرویس دهنده باشه! در چنین حالتی تا نیان تو محل شما جیب شما رو نزنن و مطمئن بشن که مشکل از سمت شما نیست کارتون رو از سمت سرویس دهنده پیگیری نمیکنن و از اونجایی که سرویس دهنده هم پاسخگوی مشکلات کاربران Reseller نیست یعنی یا باید سر کیسه رو شل کنی تا آقایون مشکل رو حل کنن یا بیخیال سرویس اینترنتت بشی.

Last edited:

bahmanav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم تو كرج adsl دارم از پارسي نت گرفتم
سرويساش همه حجمي ولي ارزش داره
سرويساييش كه شبانه نداره 110k دانلود ميده
شبانه داراش 60k دانلود ميده
قيمتش هم خوبه
من اين طرح جديدش كه 39000 راه اندازي. مودم. سرويس 1 ماهه است رو گرفتم
به نظرم عاليه
امتحان كن ضرر نداره
تو اين طرح جديد اگر حتي 2 يا 3 بارم بيان براي رفع اشكال 1 ريال هم نميگيرن.
من سيم كشي داخليم مشكل داشت اومدن سيم از الكتريكي گرفتم برام كشيدن
بدون هزينه .
لينك رو هر جوري بود تحويل دادن
من 4 تا شركت رو دادم برام adsl بزنن هيچ كدوم لينك نتونستن بهم بدنچ
فقط پارسي نت فهميد خطم چشه و حلش كرد.

Last edited:

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
منم تو كرج adsl دارم از پارسي نت گرفتم
سرويساش همه حجمي ولي ارزش داره
سرويساييش كه شبانه نداره 110k دانلود ميده
شبانه داراش 60k دانلود ميده
قيمتش هم خوبه
من اين طرح جديدش كه 39000 راه اندازي. مودم. سرويس 1 ماهه است رو گرفتم
به نظرم عاليه
امتحان كن ضرر نداره
تو اين طرح جديد اگر حتي 2 يا 3 بارم بيان براي رفع اشكال 1 ريال هم نميگيرن.
من سيم كشي داخليم مشكل داشت اومدن سيم از الكتريكي گرفتم برام كشيدن
بدون هزينه .

لينك رو هر جوري بود تحويل دادن
من 4 تا شركت رو دادم برام adsl بزنن هيچ كدوم لينك نتونستن بهم بدنچ
فقط پارسي نت فهميد خطم چشه و حلش كرد.

اولین بار همچین چیزی میشنوم، اونم از زبان فروشنده، زمان ما از این خبرها نبود!

تایید میشه
من الآن از پارسی نت دارم و 4 روز هست که قطع هست و هیچ کسی هم جواب نمیده.
از ماه بعد 100% می رم از یه جا دیگه سرویس میگیرم.

لطفا این رو جواب بده که مشکلش حل شد یا نه؟

من که با شما دشمنی ندارم ولی مشکل پارسی نت اینکه اگر قطع بشه شما نمیتونید پیگیری کنید، شاید برای استفاده کوتاه مدت واسه یکی دو سه ماهی خوب باشه (سرعت و قیمت مناسب،مجانی براتون تبلیغ کردم :f34r:) ولی در دراز مدت سرویس جالب نیست اگه تو فرومم نگاه کنید مطالب دیگر دوستان هم اینو تایید میکنه.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
قبلا که دو نفر بودند و جا و مکانی داشتند پارسی نت بد نبود
ولی الان کلا یه شماره ایرانسل هست
و من ماهایانه با بدبختی شارژ میکنم
تازه پولو واریز میکنم 100 بار اس ام اس
طرف بعد از یک روز شارژ رو میزنه

hamidhesari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من هم همين مشكل را با پارسي نت داشتم. بعد از يك سال اشتراكم را به نمايندگي اصلي ( فن اوا نوين - نمايندگي فن اوا تهران )منتقل كردم. الان نزديك يك سال است مشكل خاصي با فن اوا ندارم.از نظر نوع برخورد و پاسخگويي رضايت دارم.ادرس اينترنتي انها fanavanovin.com است.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
با سلام
من هم همين مشكل را با پارسي نت داشتم. بعد از يك سال اشتراكم را به نمايندگي اصلي ( فن اوا نوين - نمايندگي فن اوا تهران )منتقل كردم. الان نزديك يك سال است مشكل خاصي با فن اوا ندارم.از نظر نوع برخورد و پاسخگويي رضايت دارم.ادرس اينترنتي انها fanavanovin.com است.

واسه این انتقال که دیگه پول رانژه ندادید درسته ؟

hamidhesari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه این انتقال که دیگه پول رانژه ندادید درسته ؟

نخير فكر كنم فقط 7-8 تومان بابت انجام كارهاي اداري پرداختم.ضمنا زمان قطعي اينترنت نيز در اين انتقال خيلي كوتاه بود.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام

این شبدیز کیفیت سرویسش چطوریه؟ از لحاظ سرعت و افت و قطعی و این جور موارد منظورم هست.

شبدیز: آری یا خیر؟ :D

بالا