• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها من يكم گيج شدم.:blink:

منم كسري خدمت بهم ميخوره ولي نامشو هنوز نگرفتم يكي ميگه تا اعزام نشي نامه بهت نميدن يكي ميگه حالا كه هنوز دفترچه هم پست نكردم بابام بره نامه بهش ميدن. يكي ميگه بايد از يگان خدمتت نامه ببري كلا هركي يه جيزي ميگه. خواهشا يه نفر كه اطلاع داره بگه كه چجورياست؟؟؟ من هنوز دفترچه پست نكردم اگر پدرم الان بره نامه بهش ميدن برا كسري؟؟؟:eek:

يه سوال ديگه. حالا اومديم و پدرم نامرو گرفت و من بهمن همراه دفترچه نامرو پست كردم و تاريخ اعزامم افتاد بعد از 90. اون موقع خدمتم كم ميشه يا نه؟؟؟؟ داخل برگ سبز ميزنه مدت خدمتت چقدره يا اون برگه سفيده؟؟؟ برگه سبز چند روزه مياد؟؟؟؟:wacko:

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
22 روز

هتل 5 ستاره مشکین شهر نبووووووووووووووووووووددددددددددددددددددددد

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. بچه ها من يكم گيج شدم.:blink:

منم كسري خدمت بهم ميخوره ولي نامشو هنوز نگرفتم يكي ميگه تا اعزام نشي نامه بهت نميدن يكي ميگه حالا كه هنوز دفترچه هم پست نكردم بابام بره نامه بهش ميدن. يكي ميگه بايد از يگان خدمتت نامه ببري كلا هركي يه جيزي ميگه. خواهشا يه نفر كه اطلاع داره بگه كه چجورياست؟؟؟ من هنوز دفترچه پست نكردم اگر پدرم الان بره نامه بهش ميدن برا كسري؟؟؟:eek:

يه سوال ديگه. حالا اومديم و پدرم نامرو گرفت و من بهمن همراه دفترچه نامرو پست كردم و تاريخ اعزامم افتاد بعد از 90. اون موقع خدمتم كم ميشه يا نه؟؟؟؟ داخل برگ سبز ميزنه مدت خدمتت چقدره يا اون برگه سفيده؟؟؟ برگه سبز چند روزه مياد؟؟؟؟:wacko:

بله متاسفانه به منم همینو گفتن ، مثل اینکه اونایی که خدمت بودن رو ارتش قبل اعزام کسری رو صادر میکنه و اونایی که داوطلب رفتن جبهه کارشون دست بسیج و سپاهه و اونا هم بعد از اعزام کسری رو میدن . چون یه سری مدارک مثل گواهی استغال به خدمت میخواد که خب قاعدتا باید در زمان خدمت گرفته بشه . شما دفترچه رو بفرست سریعتر و احتمالا اردیبهشت 90 میشه اگه فوق دیپلم به بالایی و میتونی بندازی اسفند ماه کاری که منم کردم بعد برو اقدام کن ببین چی میشه دیگه . از الان هم دنبال سوابق خدمت پدرت باش که کارت جلو باشه .

من رفتم **** بهم گفتن که بعیده قوانین عوض بشه و این همه رزمنده هستن که میخوان برای بچه ها شون کسری بگیرن و این حرفا ... منم نگرانم حقیقتش

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
برگ سفید اعزامی های 1 دی اومده براشون ؟ مال من نیومده هنوز

bia2a3moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای منم نیمده ! امروز رفتم پلیس +10 گفتم بهش بگه کجا افتادم برام نخوند گفت باید برگه سفیدت بیاد

سلام دوستان برای منم نیومده . منم 1 دی اعزامم یعنی امکان داره منم مشکین شهر افتاده باشم
بچه ها میشه تمام لیسانسه هارو بندازن مشکین شهر یا یک تعدادی نیرو می خوان؟
خدا به دادمون برسه.:(

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
به سلامتی سه کص
زندانی سرباز و بی کص
(خودم می دونم با سین هست )
به سلامتی سه تا که از کله صبح بیدارن
سگ و رفتگر و سرباز
(یک چیزی بود تو همین مایه ها )

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله متاسفانه به منم همینو گفتن ، مثل اینکه اونایی که خدمت بودن رو ارتش قبل اعزام کسری رو صادر میکنه و اونایی که داوطلب رفتن جبهه کارشون دست بسیج و سپاهه و اونا هم بعد از اعزام کسری رو میدن . چون یه سری مدارک مثل گواهی استغال به خدمت میخواد که خب قاعدتا باید در زمان خدمت گرفته بشه . شما دفترچه رو بفرست سریعتر و احتمالا اردیبهشت 90 میشه اگه فوق دیپلم به بالایی و میتونی بندازی اسفند ماه کاری که منم کردم بعد برو اقدام کن ببین چی میشه دیگه . از الان هم دنبال سوابق خدمت پدرت باش که کارت جلو باشه .

من رفتم **** بهم گفتن که بعیده قوانین عوض بشه و این همه رزمنده هستن که میخوان برای بچه ها شون کسری بگیرن و این حرفا ... منم نگرانم حقیقتش

خوب پدر من يگان خدمتش ارتش بوده يعني حالا برم نامه كسري بهم ميدن كه همراه دفترچه پستش كنم؟؟؟:blink:

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
من 1 دی ازامم

برگه سفید من نیومده

من تو **** وظیفه اشنا دارم

زنگ زدم گفت افتادی مشکین شهر

مشکین شهر اردبیل فقط فوق دیپلم و لیسانس بر میداره

دومین اموزشگاه نمونه شناخته شده

همه چیزش بهترینه به جز حمومش

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
خوب پدر من يگان خدمتش ارتش بوده يعني حالا برم نامه كسري بهم ميدن كه همراه دفترچه پستش كنم؟؟؟:blink:

کسری لازم نیست با دفترچه ارسال بشه
باز بپرس از **** وظیفه

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
این قدر توی این دو هفته به تهران تعطیلی خورده و خواهد خورد که فکر نکنم برگ سفیدتون به این زودیا بیاد. من که 22 آذر مدارکم و ارسال کرده بودم، هنوز برگ سبزم نیومده. رفتم دفتر پلیس +10 تاریخ اعزامم و گفت 90/2/1 اما نگفت که برگه ات پست شده.
این برگه بیاد ببینم میشه برم اعزامم و یه دوره بندازم جلو اسفند برم.

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
پس زوده هنوز تا بیاد . میگن برای **** یا میفتیم کرمانشاه یا نیشابور یا یزد . ببینیم چی میشه .

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
سلام اقا یک سوال تو برگ سبز من نوشتن 19 این ماه بیایید **** وظیفه ساعت 6
بعد که برک سفیدم اومد نوشته که 21 همین ماه بیاد **** وظیفه
حالا من گدومشو برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
سلام اقا یک سوال تو برگ سبز من نوشتن 19 این ماه بیایید **** وظیفه ساعت 6
بعد که برک سفیدم اومد نوشته که 21 همین ماه بیاد **** وظیفه
حالا من گدومشو برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز باید 21 بری و بگه سفید و برگ سبزت را با خودت ببری برگ سفید را می گیرن ازت.

کسی از دوستان اطلاعاتی راجعه به مرکز اموزش 105 بابل نداره ؟!!

alirezapars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
04 کد نیست اسم پادگانه قبلا به یکی از دوستان توضیح دادم 01 02 03 04 05 06 07 08 اسم پادگانهای ارتش هستند و کدهاشون هم بترتیب از 35 شروع میشه حالا پادگانی که اسمش 04 هست کد 38 داره و مربوط به ارتشه در بیرجند
اما کد 4 هم اتفاقا مربوط به شهر بیرجند میشه ولی بنام محمد رسول ا... که متعلق به رسته ی مرزبانی ناجا هست

سلام ؛ حاجی این دیگه چه صیغه ای یه ؟ مرزبانی ناجا ؟

من رو برگه سفیدم نوشته کد 4
چیزه دیگه ای ننوشته ! یعنی نیرو انتظامی افتادم ؟
من با دیپلم اقدام کردم ، و مدرک Linux دارم ، چند سالی هست شبکه کار میکنم ، متولد 61 ام ، دیر اقدام کردم ، به نظرت چطور میشه ُ؟
20 آذر هم اعزام هستم به سلامتی و میمنت و شادی :lol:

Last edited:

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1

اره عزیز ، یه فرمی هست در مورد اینکه برادر یا برادرای شما از این کسری استفاده نکردن و باید پر بشه و با دفترچه بفرستید ولی در حین آموزشی یا بعدش هم میشه اینکارو کرد

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ؛ حاجی این دیگه چه صیغه ای یه ؟ مرزبانی ناجا ؟

من رو برگه سفیدم نوشته کد 4
چیزه دیگه ای ننوشته ! یعنی نیرو انتظامی افتادم ؟
من با دیپلم اقدام کردم ، و مدرک Linux دارم ، چند سالی هست شبکه کار میکنم ، متولد 61 ام ، دیر اقدام کردم ، به نظرت چطور میشه ُ؟
20 آذر هم اعزام هستم به سلامتی و میمنت و شادی :lol:

سلام همونطور که گفتم کد 4 مربوط به مرکز آموزش محمد رسول ا... بیرجند هست که به تربیت نیروهای مرزبانی می پردازه و شما ادامه خدمتتون مربوط به فرماندهی مرزبانی خواهد شد
چون با دیپلم اقدام کردید افتادید اونجا چون این پادگان دیپلم و زیردیپلم میگیره

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
منم رفتم از **** وظیفه پرسیدم افتادم کد 87 پایگاه خاتمی یزد

bia2a3moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم رفتم از **** وظیفه پرسیدم افتادم کد 87 پایگاه خاتمی یزد

دوست عزیز منم میخوام برم بپرسم میشه بگی سازمان **** وظیفه کدوم سالن و کدوم اتاق باید برم بپرسم که کجا افتادم
من لیسانس دارم و اول دی هم اعزامم . شما لیسانس هستید که کد 87 پایگاه خاتمی یزد افتادید.

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
اره . برو قسمت رایانه بهت میگن . هرکی یه سیستم جلوش باشه بگی حال داشته باشه میگه بهت

بالا