• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarbaz20

Registered User
لایک‌ها
9
1 دی
کد 123 :آموزشگاه نظامی شهيد هاشمی نژاد نيشابور
برگ سفیدم الان اومد.

Last edited:

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
الان برگ سفید من اومد . نوشته 10/1 ساعت 7 صبح پادگان آموزشی باشم (آدرسش هم نوشته) حالا من 10/1 باید برم پادگان یا باید برم **** وظیفه !!!! آحه تو برگ سبز نوشته بود ساعت 7 صبح **** وظیفه باشم:wacko::wacko:

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
اقا یک سوال مهم من دیروز دکتر چشم پزشکی بودم گفتم که من سربازم میتونم معاف از رزم بشم گفت تو میتونی معاف کامل بشی شماره چشمم 2.5 هر دو چشم ولی گفت به زبان دکتری شماره چشمت 9 هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا دارم میرم میدان **** ببینم چی میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

magnetnejati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دو هفته (89/10/1)دیگه اعزام به پادگان جوادنیا قزوین هستم اکه کسی اطلاعاتی در مورد اونجا داره بهم بده مرسی. من فوق لیسانس صنایع هستم ایا منم باید کچل کنم، چی با خودمون ببریم، چقدر پول ببریم .....
[email protected]
:wacko::wacko::wacko:

Last edited:

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک دی اعزامم. نیروی انتظامی افتادم، اراک! پادگان مالک اشتر... از آموزشی های نیرو انتظامی کسی اطلاع داره؟ کسی همسفر نیست؟

مالک اشتر جای خوبیه اگه سخت نگیری . سرهنگش ماهه .
اگه بیوفتی گردان ذولفقار و عاشورا که خیلی بهتره سرویس بهداشتی و سالن غذا خوریش تمیزه و مشکل نداری . اگه بیوفتی ذولفقار که دیگه به تر بهش میگن گردان غیر انتفاعی .
دژبان های گندی داره

Last edited:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان
من دو هفته (89/10/1)دیگه اعزام به پادگان جوادنیا قزوین هستم اکه کسی اطلاعاتی در مورد اونجا داره بهم بده مرسی. من فوق لیسانس صنایع هستم ایا منم باید کچل کنم، چی با خودمون ببریم، چقدر پول ببریم .....
[email protected]
:wacko::wacko::wacko:

بايد با شماره 4 بزني كه بعيد ميدونم تا اخر دوره بزارن موهاتون بلند بمونه....

وسايلي كه نوشته شده در صفحه اول رو بخون + 70 80 تومن پول ببر

البته افتادي قزوين اگه بچه تهران باشي يا نزديك اونجا

فكر كنم 5 شنبه جمعه ها بزارن بياين

كلا واسه شما هتله اردو هم فكر نكنم ببرنتون

حالا بري تو پادگان معلوم ميشه...

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام
اقا یک سوال مهم من دیروز دکتر چشم پزشکی بودم گفتم که من سربازم میتونم معاف از رزم بشم گفت تو میتونی معاف کامل بشی شماره چشمم 2.5 هر دو چشم ولی گفت به زبان دکتری شماره چشمت 9 هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا دارم میرم میدان **** ببینم چی میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز دکتری و غیر دکتری نداره که از شما یک شماره چشم می خوان حالا یکسری استیگمات هم هستند که به روی شماره چشم یک مقداری اضافه می کنه در ضمن اگر دیپلم هستی جمع نمره چشم هر دو تا باید بشه 8 و در خیلی از موارد توی تهران بعد از ریختن یک قطره است که الان اسمش را فراموش کردم باعث میشه قرینه باز بشه و دید چشم شما از حالت معمولی تغییر می کنه و در بعضی از موارد تا 1از شماره چشم شما کم میشه.و احتمال رد معافی کامل را دارد.هر چی مدرک تحصیلی شما بالاتر بره نمره چشم مورد نیاز هم برای معافی بیشتر میشه.حتما راجع به استیگمات بودن چشممت تحقیق کن و در خیلی از موارد پیش اومده که این استیگمات طرف را معاف کرده.
یک نصیحت:اگر لبه مرز است چشمات حواست باشه که اگر معاف نشی باید بری خدمت پس خوب قبلش فکرات را بکن.(ایشالا که معاف بشی مثل ما نری بیگاری:happy:)

amin42

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزيز
من فوق ديپلم كامپيوتر هستم و امروز برگه محل خدمتم اومد، 03 عجب شير افتادم.
سوال اول : مگه كد عجب شير 37 و 33 نبود؟ عوض شده؟
سوال دوم : من شنيدم كه قبلا عجب شير فقط براي آموزش ديپلم و زير ديپلم بوده، نكنه اشتباه كردن منو انداختن اونجا؟؟
من محل سكونتم تهران هست و اعزامم تا دو هفته ديگه. براي اندازه كردن لباس چند روز مهلت ميدن تا برگردم تهران؟
درجه من چي ميشه بعد آموزشي؟
و آيا كسي قبلا اونجا بوده ؟ كمي در مورد شرايط اونجا راهنمايي كنه.
اگر هم كسي هست كه 1/10 اعزامه عجب شير خوشحال ميشم با هم آشنا بشيم.
البته من خودم متولد آذربايجان هستم ولي موندم دوستم افتاده افسريه من عجب شير.

ببخشيد اگه زياد سوال كردم.
با تشكر از همه شما

و خدا رو شكر كه نه نيروي انتظامي افتادم و نه **** - دوست داشتم ارتش بيافتم كه شد فقط كمي دور.

amir135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اعزام در 1 دي شهيد بيگلري مشكين شهر كسي هست

اين ايميل منه pm بدين بيشتر آشنا بشيم:
[email protected]

sajjad30000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک دی اعزامم. نیروی انتظامی افتادم، اراک! پادگان مالک اشتر... از آموزشی های نیرو انتظامی کسی اطلاع داره؟ کسی همسفر نیست؟

منم یک دی اعزامم کد 6 اراک نیروی انتظامی مالک اشتر هستم .

ID : sajjad30000c

Last edited:

lockheed1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم افتادم مشکین شهر بیگلری 1 دی اعزام از تهران
لیسانس کامپیوترم
خدا به دادما برسه تو این سرما اونم اردبیل تو وسط کوه !! منم که حساس !

fجوونای مشکین شهری مسج بدن یاهو خوشحال میشیم تا 1 دی ببینیم جی میشه

id yahoo >>>> lockheed.sr71b

yaali

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من کد مازاد خوردم و اول دی باید ساعت 7 میدون **** باشم ! امروز آشنامون زنگ زد گفت افتادی نیروهوایی مشهد ! من که مازاد خوردم چطوری فهمیده من افتادم اونجا ؟ کسی میدونه ؟ گفت که بعدش هم میندازمت افسریه پادگان تختی ! میشه کسی راهنمایم کنه که راست میگه یا نه ؟ گفت ورق اعزامت دستمه اما من که مازاد خوردم چوری فهمیده من افتادم نیروهوایی مشهد ؟

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم یک دی اعزامم کد 6 اراک نیروی انتظامی مالک اشتر هستم .

ID : sajjad30000c

افتادید اراک یادتون باشه لباس گرم بیارید . بدترین دوره ای که میشد افتادید اراک. هوا الان سوز داره . خدا نکنه یه برف هم بیاد:blink:

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
شهید دستغیب جهرم
کسی نیست؟
کسی خبر نداره چجور پادگانیه؟

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
الان برگ سفید من اومد . نوشته 10/1 ساعت 7 صبح پادگان آموزشی باشم (آدرسش هم نوشته) حالا من 10/1 باید برم پادگان یا باید برم **** وظیفه !!!! آحه تو برگ سبز نوشته بود ساعت 7 صبح **** وظیفه باشم:wacko::wacko:

کسی نمیدونه؟

marhab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آق مجتبی منم جهرمم
کاملا میدونم چه جور جایی بچه کجایی؟

بالا