من یک دی اعزامم. نیروی انتظامی افتادم، اراک! پادگان مالک اشتر... از آموزشی های نیرو انتظامی کسی اطلاع داره؟ کسی همسفر نیست؟
سلام دوستان
من دو هفته (89/10/1)دیگه اعزام به پادگان جوادنیا قزوین هستم اکه کسی اطلاعاتی در مورد اونجا داره بهم بده مرسی. من فوق لیسانس صنایع هستم ایا منم باید کچل کنم، چی با خودمون ببریم، چقدر پول ببریم .....
[email protected]
:wacko::wacko::wacko:
دوست عزیز دکتری و غیر دکتری نداره که از شما یک شماره چشم می خوان حالا یکسری استیگمات هم هستند که به روی شماره چشم یک مقداری اضافه می کنه در ضمن اگر دیپلم هستی جمع نمره چشم هر دو تا باید بشه 8 و در خیلی از موارد توی تهران بعد از ریختن یک قطره است که الان اسمش را فراموش کردم باعث میشه قرینه باز بشه و دید چشم شما از حالت معمولی تغییر می کنه و در بعضی از موارد تا 1از شماره چشم شما کم میشه.و احتمال رد معافی کامل را دارد.هر چی مدرک تحصیلی شما بالاتر بره نمره چشم مورد نیاز هم برای معافی بیشتر میشه.حتما راجع به استیگمات بودن چشممت تحقیق کن و در خیلی از موارد پیش اومده که این استیگمات طرف را معاف کرده.با سلام
اقا یک سوال مهم من دیروز دکتر چشم پزشکی بودم گفتم که من سربازم میتونم معاف از رزم بشم گفت تو میتونی معاف کامل بشی شماره چشمم 2.5 هر دو چشم ولی گفت به زبان دکتری شماره چشمت 9 هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا دارم میرم میدان **** ببینم چی میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک دی اعزامم. نیروی انتظامی افتادم، اراک! پادگان مالک اشتر... از آموزشی های نیرو انتظامی کسی اطلاع داره؟ کسی همسفر نیست؟
منم یک دی اعزامم کد 6 اراک نیروی انتظامی مالک اشتر هستم .
ID : sajjad30000c
شهید دستغیب جهرم
کسی نیست؟
کسی خبر نداره چجور پادگانیه؟
سلام
الان برگ سفید من اومد . نوشته 10/1 ساعت 7 صبح پادگان آموزشی باشم (آدرسش هم نوشته) حالا من 10/1 باید برم پادگان یا باید برم **** وظیفه !!!! آحه تو برگ سبز نوشته بود ساعت 7 صبح **** وظیفه باشم:wacko::wacko:
شما هم جهرمی؟
من هم جهرم هستم
اول دی اعزامی ؟
آره اول دی
از پادگان و شهرش اطلاعات داری؟
آق مجتبی منم جهرمم
کاملا میدونم چه جور جایی بچه کجایی؟