آق مجتبی منم جهرمم
کاملا میدونم چه جور جایی بچه کجایی؟
از تهران اعزامم
حالا چجور جایی هست؟
شما از کجا اعزام میشی؟
آق مجتبی منم جهرمم
کاملا میدونم چه جور جایی بچه کجایی؟
سلام آقا عباس ارادت داریم .
1/10 باید بری **** وظیفه. ولی احتمالا 3/10 باید پادگان باشی چون 1/10 میشه چهارشنبه . بعد چون 5 شنبه و جمعه هم لیسانسا تعطیلن . میشه 3/10 .
راستی کجای شیراز میشینین؟
سلام من کد مازاد خوردم و اول دی باید ساعت 7 میدون **** باشم ! امروز آشنامون زنگ زد گفت افتادی نیروهوایی مشهد ! من که مازاد خوردم چطوری فهمیده من افتادم اونجا ؟ کسی میدونه ؟ گفت که بعدش هم میندازمت افسریه پادگان تختی ! میشه کسی راهنمایم کنه که راست میگه یا نه ؟ گفت ورق اعزامت دستمه اما من که مازاد خوردم چوری فهمیده من افتادم نیروهوایی مشهد ؟
کسی نبود عجب شیر 1 /10
1 دی
کد 123 :آموزشگاه نظامی شهيد هاشمی نژاد نيشابور
برگ سفیدم الان اومد.
راسته جدیدا متاهل ها امکان داره شهر خوذشون نیوفتن؟
سلام من کد مازاد خوردم و اول دی باید ساعت 7 میدون **** باشم ! امروز آشنامون زنگ زد گفت افتادی نیروهوایی مشهد ! من که مازاد خوردم چطوری فهمیده من افتادم اونجا ؟ کسی میدونه ؟ گفت که بعدش هم میندازمت افسریه پادگان تختی ! میشه کسی راهنمایم کنه که راست میگه یا نه ؟ گفت ورق اعزامت دستمه اما من که مازاد خوردم چوری فهمیده من افتادم نیروهوایی مشهد ؟
دوست عزیز دکتری و غیر دکتری نداره که از شما یک شماره چشم می خوان حالا یکسری استیگمات هم هستند که به روی شماره چشم یک مقداری اضافه می کنه در ضمن اگر دیپلم هستی جمع نمره چشم هر دو تا باید بشه 8 و در خیلی از موارد توی تهران بعد از ریختن یک قطره است که الان اسمش را فراموش کردم باعث میشه قرینه باز بشه و دید چشم شما از حالت معمولی تغییر می کنه و در بعضی از موارد تا 1از شماره چشم شما کم میشه.و احتمال رد معافی کامل را دارد.هر چی مدرک تحصیلی شما بالاتر بره نمره چشم مورد نیاز هم برای معافی بیشتر میشه.حتما راجع به استیگمات بودن چشممت تحقیق کن و در خیلی از موارد پیش اومده که این استیگمات طرف را معاف کرده.
یک نصیحت:اگر لبه مرز است چشمات حواست باشه که اگر معاف نشی باید بری خدمت پس خوب قبلش فکرات را بکن.(ایشالا که معاف بشی مثل ما نری بیگاری:happy![]()