• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

marhab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا عباس ارادت داریم .

1/10 باید بری **** وظیفه. ولی احتمالا 3/10 باید پادگان باشی چون 1/10 میشه چهارشنبه . بعد چون 5 شنبه و جمعه هم لیسانسا تعطیلن . میشه 3/10 .

راستی کجای شیراز میشینین؟

marhab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه کم سخت میگیرن ولی در کل اینجور که برادر دوستم گفت جای بدی نیست . زیاد نگران نباشین پادگان رو منفجر میکنیم بچه ها.

آخه برادر دوستم 1/6 تا 1/8 اونجا بوده ولی احتمالا همگی بعد از آموزشی میریم زاهدان ( دستیار جناب ریگی )

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا عباس ارادت داریم .

1/10 باید بری **** وظیفه. ولی احتمالا 3/10 باید پادگان باشی چون 1/10 میشه چهارشنبه . بعد چون 5 شنبه و جمعه هم لیسانسا تعطیلن . میشه 3/10 .

راستی کجای شیراز میشینین؟

پی ام دادم
آی دی یاهو جیمیل icq نداری اونجا بریم اینجا گفتگو سخته

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من کد مازاد خوردم و اول دی باید ساعت 7 میدون **** باشم ! امروز آشنامون زنگ زد گفت افتادی نیروهوایی مشهد ! من که مازاد خوردم چطوری فهمیده من افتادم اونجا ؟ کسی میدونه ؟ گفت که بعدش هم میندازمت افسریه پادگان تختی ! میشه کسی راهنمایم کنه که راست میگه یا نه ؟ گفت ورق اعزامت دستمه اما من که مازاد خوردم چوری فهمیده من افتادم نیروهوایی مشهد ؟

کسی نمیدونه

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
فردا برم ببینم برگه سفیدم امده پست یا نه

فامیلمون تو **** وظیفه گفت افتادم مشکین شهر کد 13

Eh262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من لیسانس مکانیک ام.اعزامی 1دی.مازاد خوردم.کسی میدونه که لیسانسه مازاد رو کجا میندازن؟:)

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
کسی نبود عجب شیر 1 /10

سلام دوست عزیز
اگه یه صفحه قبل رو نگاه میکردی منو میدیدی !
منم افتادم عجب شیر و 1 دی ماه اعزامم .
فکر کنم فوق دیپلمی های کامپیوتر همه با هم هستند ....
من بچه ساری هستم و اسمم بهروزه .
منم خوشحال میشم بیشتر آشنا شیم ....

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان/من الان آموزشي تو مالك اشتر اراك هستم/تو صفحات قبل هم درباره اش زياد نوشتم/فقط حتما دستكش و كلاه و لباس گرم ببريد تا استحقاقي رو بهتون دادند منجمد نشيد:f34r:/جاي خوبيه به ما كه فوق ليسانسيم كه اصلا كاري ندارند از صبح تا شب برا خودمون مي چرخيم/4 تا گردان داره هر گردان هم 4 گروهان/عاشورا و ذولفقار خوبترند/فرمانده هاشونم خيلي خوبند/تا ترمينال اراك 4 كيلومتر فاصله داره/غذاشم خوبه/بوفه هم داره و هر چي كه فكر كنيد بوفه هاش دارند/صورتتون هم با تيغ بزنيد گير نميدند/ميان دوره هم ميبرند ولي چون سرده عصر برميگرديد پادگان/من كه ديگه فكر كنم هفته آخري كه اونجا هستم/ساعت 4/5 هم بيدار باشه/هفته اول هم مرخصي نميدند/تقريبا همه چي ميدند زياد وسايل نبريد/

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من کد مازاد خوردم و اول دی باید ساعت 7 میدون **** باشم ! امروز آشنامون زنگ زد گفت افتادی نیروهوایی مشهد ! من که مازاد خوردم چطوری فهمیده من افتادم اونجا ؟ کسی میدونه ؟ گفت که بعدش هم میندازمت افسریه پادگان تختی ! میشه کسی راهنمایم کنه که راست میگه یا نه ؟ گفت ورق اعزامت دستمه اما من که مازاد خوردم چوری فهمیده من افتادم نیروهوایی مشهد ؟

marhab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهید دستغیب جهرم نبود 12 روز دیگه 1/10/89

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام/من هم مثل شما بودم اولش مازاد 226 بودم ولي درست 10 روز قبل اعزام خود **** وظيفه كدمو تغيير داد و انداخت اراك نيروي انتظامي/
نيروي پدافند مشهد هم جاي خوبيه/كنار فرودگاه مشهده/يكم مرخصي كم ميدن/تو تهران دو جا هم داره يكي افسريه يكي هم تهرانسر تو غرب تهران/الان پسر خاله ام اونجاست/اعزامي اول آبان/براي اولين بار تازه دوشنبه امد مرخصي/فقط اولش مرخصي اندازه كردن لباس بهتون ميدن/همون اول دي هم اعزام نميشيد/ميگن سوم دي بياييد ترمينال جنوب/البته شنيدم كه از اول دي ديگه **** وظيفه ماشين نميزاره و هر كي خودش بايد بره هر جا كه آموزشيش افتاده/اينو فرمانده پادگان مالك اشتر ناجا بهمون تو صبحگاه گفت!/

Last edited:

behnam-sg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يك سوال فوري:

برگه سبز من وقتي اومد زده بود 19 آذر اعزام و برگه سفيد اومد زده بود 21 آذر
حالا فردا 19 جمعه هستش

من بايد شنبه كه بعد اولين روز تعطيل 20 آذر برم؟ يا همون 21 آذر برم كه ميشه يكشنبه ؟

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز دکتری و غیر دکتری نداره که از شما یک شماره چشم می خوان حالا یکسری استیگمات هم هستند که به روی شماره چشم یک مقداری اضافه می کنه در ضمن اگر دیپلم هستی جمع نمره چشم هر دو تا باید بشه 8 و در خیلی از موارد توی تهران بعد از ریختن یک قطره است که الان اسمش را فراموش کردم باعث میشه قرینه باز بشه و دید چشم شما از حالت معمولی تغییر می کنه و در بعضی از موارد تا 1از شماره چشم شما کم میشه.و احتمال رد معافی کامل را دارد.هر چی مدرک تحصیلی شما بالاتر بره نمره چشم مورد نیاز هم برای معافی بیشتر میشه.حتما راجع به استیگمات بودن چشممت تحقیق کن و در خیلی از موارد پیش اومده که این استیگمات طرف را معاف کرده.
یک نصیحت:اگر لبه مرز است چشمات حواست باشه که اگر معاف نشی باید بری خدمت پس خوب قبلش فکرات را بکن.(ایشالا که معاف بشی مثل ما نری بیگاری:happy:)

---------------------------------------------------------------------
سلام رفتم در **** وظیفه بسته بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتن شنبه رفتم پیش دکتر گفت :شماره چشم معمولی شما 2.25 است و استیکمات شما 2 است این دوتارو با هم جمع کرد شد 9 البته دو چشم من رو بعد گفت که تو معاف کامل هستید
حالا من 21 اعزامم باید اونجا اقدام کنم یا اینجا؟

ممنون از راهنمایی شما

Last edited:
بالا