• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
آقا يك سوال فوري:

برگه سبز من وقتي اومد زده بود 19 آذر اعزام و برگه سفيد اومد زده بود 21 آذر
حالا فردا 19 جمعه هستش

من بايد شنبه كه بعد اولين روز تعطيل 20 آذر برم؟ يا همون 21 آذر برم كه ميشه يكشنبه ؟

دوست عزیز شما 21 باید بری جایی که توی برگ سفیدت زده.همون روز ازتون برگ سفید را می گیرند و ادرس و زمان که باید خودت را به پادگان اموزشی معرفی کنی را بهت می دن.اگر شهرستان باشی می گن کی بیا ترمینال (1% ممکن همان لحظه اعزام بشید).

---------------------------------------------------------------------
سلام رفتم در **** وظیفه بسته بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتن شنبه رفتم پیش دکتر گفت :شماره چشم معمولی شما 2.25 است و استیکمات شما 2 است این دوتارو با هم جمع کرد شد 9 البته دو چشم من رو بعد گفت که تو معاف کامل هستید
حالا من 21 اعزامم باید اونجا اقدام کنم یا اینجا؟

ممنون از راهنمایی شما

اگر منظورت اینه که 21 همین هفته که داره میای باید بری،متاسفانه چاره ای نداری ممکن مجبور بشی بری اونجا اما حتما 20 ،برو حوزه **** وظیفه و این وضعیت را بگو.چون تا برات بخوان وقت دکتر اینا بزارن یک 2 هفته حداقل طول می کشه و عدم حضور شما در پادگان هم به معنی غیبت خواهد بود.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
شهید دستغیب جهرم نبود 12 روز دیگه 1/10/89

:rolleyes: من 12 روز دیگه از اینجا ترخیص میشم الانم تا فردا تو مرخصی ام سوالی داشتی بپرس;)

یه توضیحی میدم
اونجا 3 تا گردان داره
بیشتر فوق دیپلم های استان فارس را میدن گردان 3 اگر فوق دیپلم هستی سعی کن با پارتی تو گردان 3 نیوفتی بد نیست ولی فرمانده و وضعیت رفاهی گردانهای دیگه و جوو بهتر هست
گردانهای 1 و2 بچه های لیسانس تهران و اصفهان و استان فارسی لیسانس و اندکی فوق دیپلم استان فارسی هستن(سلف غذا و اسایشگاهشون خیلی بهتر از گردان 3 هست)
روز دوم تا چهارم به هر کسی یک مسئولیت میدن به صورت اتفاقی که اگه میخوای مسئولیت خوب بهت بخوره سریع فرمانده گروهان و 2 نفر درجه دار همکارش و اتاقشون را بشناس و باهاشون جور شو و بگو میخوای مسئول غذا بشی یا انبار دار
اونجا نماز اجباری هست-مسئول غذاهای ما معاف از نماز بودند و انبار هم یک پاتوق خوبی هست برا جیم زدن
هر روز صبح میرید رژه 2 هفته اول براتون رژه سخته بعد بدنتون عادت میکنه
غذا هم بد نیست چلو مرغ-چلو کباب-استامبولی-پلو ماهی بوفه هم هر گردانی واسه خودش داره
اگر دستختت هم خوب باشه میتونی منشی بشی که یکم سختی های خودش را داره ولی دیکه تو اتاق فرمانده هستی و کارای گروهانتون و نوشتنی ها رو انجام میدی(برای زمستون خوبه)
کلا سعی کن رژه را تا میتونی جیم بزنی بعد از چند وقت میفهمید چجوری جیم بزنید
معاف از رزم هم اگ داری یا بگیری خوبه و رژه نمیخواد بری=هوا هم اونجا الان خوبه و صبح ها یکم سرده و سرماش خشک هست ولی برای شما فکر کنم سردتر بشه

Last edited:

farid_491

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من کد مازاد خوردم واول دی باید برای اعزام برم.در ضمن دوره کفایت آموزشی سپاه45روزه(کارت سبز) رو رفتم و بعلت مشکلاتی نتونستم بموقع مدارکم رو بوسیله نیروی انسانی **** بفرستم از طرفی می خوام در صورت امکان با **** اعزام بشم چون کفایت آموزشی دارم
دوستان اگه اطلاعاتی دارن لطفا بگن چطور میتونم با **** اعزام بشم ؟کارت سبز **** کمکی میکنه؟لطفا راهنمایی کنید.
مازاد رو قبل اعزام میشه فهمید کجا میفرستن؟

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:rolleyes: من 12 روز دیگه از اینجا ترخیص میشم الانم تا فردا تو مرخصی ام سوالی داشتی بپرس;)

یه توضیحی میدم
اونجا 3 تا گردان داره
بیشتر فوق دیپلم های استان فارس را میدن گردان 3 اگر فوق دیپلم هستی سعی کن با پارتی تو گردان 3 نیوفتی بد نیست ولی فرمانده و وضعیت رفاهی گردانهای دیگه و جوو بهتر هست
گردانهای 1 و2 بچه های لیسانس تهران و اصفهان و استان فارسی لیسانس و اندکی فوق دیپلم استان فارسی هستن(سلف غذا و اسایشگاهشون خیلی بهتر از گردان 3 هست)
روز دوم تا چهارم به هر کسی یک مسئولیت میدن به صورت اتفاقی که اگه میخوای مسئولیت خوب بهت بخوره سریع فرمانده گروهان و 2 نفر درجه دار همکارش و اتاقشون را بشناس و باهاشون جور شو و بگو میخوای مسئول غذا بشی یا انبار دار
اونجا نماز اجباری هست-مسئول غذاهای ما معاف از نماز بودند و انبار هم یک پاتوق خوبی هست برا جیم زدن
هر روز صبح میرید رژه 2 هفته اول براتون رژه سخته بعد بدنتون عادت میکنه
غذا هم بد نیست چلو مرغ-چلو کباب-استامبولی-پلو ماهی بوفه هم هر گردانی واسه خودش داره
اگر دستختت هم خوب باشه میتونی منشی بشی که یکم سختی های خودش را داره ولی دیکه تو اتاق فرمانده هستی و کارای گروهانتون و نوشتنی ها رو انجام میدی(برای زمستون خوبه)
کلا سعی کن رژه را تا میتونی جیم بزنی بعد از چند وقت میفهمید چجوری جیم بزنید
معاف از رزم هم اگ داری یا بگیری خوبه و رژه نمیخواد بری=هوا هم اونجا الان خوبه و صبح ها یکم سرده و سرماش خشک هست ولی برای شما فکر کنم سردتر بشه
ممنون از توضیحاتت . منم 1 دی اعزام جهرمم
وسایل چی همراهمون ببریم ؟
اوضاع مرخصی چطوره ؟
بعد پایان دوره کجا میوفتی؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
ممنون از توضیحاتت . منم 1 دی اعزام جهرمم
وسایل چی همراهمون ببریم ؟
اوضاع مرخصی چطوره ؟
بعد پایان دوره کجا میوفتی؟

وسایل که بهش میگند استحقاقی همه چیز میدند + لباس گرم کلاه دستکش
شما ظرف غذا قاشق چنگال ناخنگیر دستمال کاغذی قرص سرماخورگی (البته بهداری سریع راه میفته و دارو و دکتر هست) و چیزایی که تو برگ سفید گفته ببرید حوله حمام و وسایل حمام مسواک و اینا هم میدند خودتون هم میتونید ببرید دمپایی هم میدند
به ما که سریع استحقاقی دادند ولی شما میتونید یک ساک وسایل ببرید که خیالتون راحت باشه
اوضاع مرخصی هم خوبه مشکلی نداره به ما هفته اول هم دادند همیشه یه 30 نفری از 100 نفر باید برای نگهبانی میموندند تو گروهان ما
موهاتونم با یک یا 2 بزنید که دیگه خیالتون تخت باشه که زود بلند نمیشه

بعد پایان دوره هم اکثرا مرزبانی(خراسان) یا زاهدان یا زابل اگر نیرو بخواهند بجز شرایط دارها

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من اعزامي 89/8/1 به پادگان جوادنيا قزوين (كد 75 - وزرات دفاع) هستم.
23 آذر يعني 5 روز ديگه آموزشي تموم ميشه و مراسم تحليف برگزار ميشه و ترخيص ميشيم. (تا جمعه بعد از ظهر مرخصي هستيم)

چون خود من قبل از اعزام به خدمت اطلاعات زيادي رو در اين فاروم بدست اوردم گفتم يه سري بزنم و اگه از دوستان سوالي در مورد اين پادگان داشت تا اونجايي كه بتونم كمك كنم.

در مورد پادگان جوادنيا ميتونيد اطلاعات بيشتري رو در http://sarbazekhaste.blogfa.com/ بدست بياريد.

از دوستان اعزامي 1 دي اگه كسي افتاده جوادنيا و سوالي داره در خدمتيم.

برخي توضيحات در مورد اعزام به پادگان جوادنيا:

1. هر هفته چهار شنبه ساعت 16 تا جمعه ساعت 17 مرخصي ميدن.
2. از نظر برنامه غذايي فكر كنم تو كل نيروهاي مسلح وضعش بهتره و از نظر كيفيت غذا وضع مناسبي داره.
3. روز 1 آبان تو ميدون **** به ما يه برگه دادن و گفتن 2 روز ديگه بياين ترمينال غرب كه بريد پادگان. (لازم نيست كچل كنيد و هيچ وسيله اي نبريد)
4. روزي كه ميريد پدگان بهتون لباس ميدن و ميگن بريد لباساتون رو آماده كنيد و 2 روز ديگه برگرديد. اينبار با لباس نظامي و موهاي تراشيده شده. (ما كه اعزامي آبان بوديم گفتن 5 آبان خودتون رو به پادگان معرفي كنيد)
5. اكثر سربازهاي اين پادگان امريه دارن.
6. رفتار فرمانده ها با گردان دانشجويي واقعا خوبه و كلا به گردان دانشجويي سخت نميگذره.

در كل واسه آموزشي پادگان خوبيه ....

باز اگه سوالي بود در خدمتم. اميدوارم توضيحاتم به دردتون بخوره. التماس دعا. موفق باشيد ...

sina1984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم دیروز برگ سفیدم اومد پادگان خاتمی یزد افتادم
کسی میدونه چه جور جایی هست؟

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
خوب
برگه سفید من هم امروز صبح امد

افتادم مشکین شهر

جالب اینه که کد ننوشته

محل آموزشی رو نوشته فقط

و

از **** وظیفه پرسیدم گفت اعزامی های 1 دی به بعد غیر حضوری هستند

یعنی باید خودشون بیان (تو برگه سفیدم نوشته 7 صبح اونجا باشبن)

ما مثل فدیم اتوبوس نمی گیریم تا برین

حالا من که اردبیلم 1 ساعته می رم مشکین

تکلیف اونایی که از شهرهای اظراف میان چیه؟

marhab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید منم افتادم جهرم . ممنون از راهنماییتون .

میخواستم بدونم سروان گلی فرمانده کدوم گردانه ؟

اینکه بعد از آموزشی میندازنمون مرز حتمیه ؟ یعنی راهی نداره که جای دیگه بندازنمون؟

موهامون رو با ماشین چند بزنیم 1 یا 2 که خیلی کوتاهه نمیشه بلندتر باشه مثلا 10 یا 20 ؟

راستی من لیسانس عمرانم

ممنون که جواب میدین

marhab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وسایل که بهش میگند استحقاقی همه چیز میدند + لباس گرم کلاه دستکش
شما ظرف غذا قاشق چنگال ناخنگیر دستمال کاغذی قرص سرماخورگی (البته بهداری سریع راه میفته و دارو و دکتر هست) و چیزایی که تو برگ سفید گفته ببرید حوله حمام و وسایل حمام مسواک و اینا هم میدند خودتون هم میتونید ببرید دمپایی هم میدند
به ما که سریع استحقاقی دادند ولی شما میتونید یک ساک وسایل ببرید که خیالتون راحت باشه
اوضاع مرخصی هم خوبه مشکلی نداره به ما هفته اول هم دادند همیشه یه 30 نفری از 100 نفر باید برای نگهبانی میموندند تو گروهان ما
موهاتونم با یک یا 2 بزنید که دیگه خیالتون تخت باشه که زود بلند نمیشه

بعد پایان دوره هم اکثرا مرزبانی(خراسان) یا زاهدان یا زابل اگر نیرو بخواهند بجز شرایط دارها

اینکه بعد از آموزشی میندازنمون مرز حتمیه ؟ یعنی راهی نداره که جای دیگه بندازنمون؟

موهامون رو با ماشین چند بزنیم 1 یا 2 که خیلی کوتاهه نمیشه بلندتر باشه مثلا 10 یا 20 ؟

راستی من لیسانس عمرانم

یه چیزه دیگه گفتین مرخصی چند روز میدن؟
ممنون که جواب میدین

e.m

Registered User
لایک‌ها
199

راستی من لیسانس عمرانم

یه چیزه دیگه گفتین مرخصی چند روز میدن؟
ممنون که جواب میدین

فرمانده گروهان هستش گروهان لیسانسا دقیق یادم نیست کدوم گردان و گروهان
مرز و زاهدان اگر نیرو بخواد آره احتمالش زیاد هست دقیق جریان لیسانسه هارو نمیدونم که چند درصد بیفتند سیستان(دارای شرایط خاص باشید شهر خودتون میفتید)
تو برگ سفید نوشته 4 من برای راحتی خودتون که دیرتر بلند شه موهاتون گفتم 2 بزنی دیرتر میخواد دوباره بزنید
گیر دادن به مو سلیقه ای هست یه فرمانده میبینید خیلی گیر میده یکی هم کمتر
متاهل ها از چهارشنبه عصر تا جمعه مجردها پنج شنبه بعد ناهار تا جمعه ساعت 9 شب

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرمانده گروهان هستش گروهان لیسانسا دقیق یادم نیست کدوم گردان و گروهان
مرز و زاهدان اگر نیرو بخواد آره احتمالش زیاد هست دقیق جریان لیسانسه هارو نمیدونم که چند درصد بیفتند سیستان(دارای شرایط خاص باشید شهر خودتون میفتید)
تو برگ سفید نوشته 4 من برای راحتی خودتون که دیرتر بلند شه موهاتون گفتم 2 بزنی دیرتر میخواد دوباره بزنید
گیر دادن به مو سلیقه ای هست یه فرمانده میبینید خیلی گیر میده یکی هم کمتر
متاهل ها از چهارشنبه عصر تا جمعه مجردها پنج شنبه بعد ناهار تا جمعه ساعت 9 شب

ممنون از جوابت:heart::heart:
روز اول که رفتی برای اندازه کردن لباس مرخصی دادن؟ یا نه همون جهرم رفتین برای اندازه کردن؟
اوضاع حمامش چطوره ؟
وقت آزاد زیاد داریم یا نه سرمون مشغوله همیشه ؟
خاموشی و بیدارباش چه ساعتی هست؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام
من جهرم 10/1 هستم . نیروی انتظامی .
Id yahoo : [email protected]

ممنون از جوابت:heart::heart:
روز اول که رفتی برای اندازه کردن لباس مرخصی دادن؟ یا نه همون جهرم رفتین برای اندازه کردن؟
اوضاع حمامش چطوره ؟
وقت آزاد زیاد داریم یا نه سرمون مشغوله همیشه ؟
خاموشی و بیدارباش چه ساعتی هست؟

کوچیکم:heart:
جهرم کنترات سرباز گرفته همه جهرمی شدن!

من شنیده بودم مرخصی میدند ولی به ما ندادند و شهری دادند رفتیم تو شهر اندازه کردیم(اول بین بچه ها بگردین با هم عوض کنید سایزتون نبود)
حمام هم هر گردان یکی داره که یه تعدادیش در دیوار داره بقیه هم عمومی هست:lol: واسه گردان ما که اینجوری بود/یک ساعت هایی را اعلام میکنن گروهانتون میتونه بره حمام هر روز صبح قبل از بیدار باش و بعد بیدار باش هم حمام باز هستش
وقت آزاد 5 عصر به بعد هستش که طبق برنامه "سین "کلاس ها تمام میشه
ساعت 4:15 بیدار باش بعد نظافت شخصی بعد میرید نماز بعد صبحانه بعد نظافت مناطق محوله که بهتون میدند بعد اسلحه میگیرید میرید برای رژه روزای اول حسابی رژه میرید و صف جمع کار میکنید
یک کلاس که صف جمع هست صبح ها تا ظهر هم یک کلاس دیگه هم براتون میذارند 11:15 دقیقه کلاس 2 تمام میشه میرید آماده میشید میروید نماز بعد میاید نهار میخورید 2 دوباره میروید کلاس 3 و بعدش هم کلاس 4 و سرانجام ساعت 5 عصر کلاس تمام میشه و میرید نماز
در وقت استراحت هم دو کار هست که باید انجام بدید شستن جوراب و واکس زدن پوتینتون
ساعت 8:30 هم آمار هست تو اسایشگاه
9ربع کم هم تا 9 قرق هست و سرانجام ساعت 9 خاموشی
روزهای 3 و5شنبه هم عصر مراسم دعا هست تو نماز خونه بعد از نماز

4 دوره هم میرید میدون تیر
2روز هم اردوگاه اگر ببرنتون

خاطره میشه همش:lol:

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من یه سوالی دارم دوستان اگر آدم بخواد بگرده یه آشنایی چیزی گیر بیاره که مثلا توی **** یا ارتش بیوفته برام سواله که از کی باید اقدام کنم؟ بعد اینکه دفترچه ارسال کردم باید به طرف بگم سفارشمو بکنه یا موقع آموزشی یا...؟؟ من زیاد راجع به این تشریفات نظامی نمیدونم اما اینطوریه که آموزشیت هر نیرویی بیوفتی یعنی تا آخر تو اون نیرو باید خدمت کنی درسته؟ پس اینطور نتیجه گرفتم که طرف باید به محض ارسال دفترچه برام اقذام کنه نه؟
اصولا برای اینکه یه همچین آشنایی گیربیارم طرف باید حداقل چه جور برش و درجه ای داشته باشه؟
میدونید آخه دیدم یکی دوتا از بچه ها که تو نیروی انتظامی افتادن خیلی سختی کشیدم برام مهم شده که تو این نیرو نیوفتم :(

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
كسي نيروي هوايي **** اردكان نيست؟
من يك دي اعزامم البته برگه سفيدم نيومده.
مي‌خواستم ببينم آموزشي دقيقاً كي تموم مي‌شه من ارشد شركت كردم مي‌خوام ببنيم آموزشي تا 27 بهمن تموم ميشه يا بايد به فكر مرخصي باشم؟
دوستاني كه تازيگيها اونجا بودن يك مقدار درباره اونجا توضيح ميدن؟

sarbaz20

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

یه سوال دارم.1 دی 7 صبح باید میدان **** باشم یا پادگان.؟:(

آخه تو برگم ادرس پادگانو ننوشته فقط اسم پادگانو نوشته(مرکز آموزش:مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد نیشابور)

و آدرس محل مراجعه زده :تهران-میدان ****-سازمان وظیفه عمومی/تاریخ مراجعه:1/10/1389 -ساعت حضور :7

marhab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کوچیکم:heart:
جهرم کنترات سرباز گرفته همه جهرمی شدن!

من شنیده بودم مرخصی میدند ولی به ما ندادند و شهری دادند رفتیم تو شهر اندازه کردیم(اول بین بچه ها بگردین با هم عوض کنید سایزتون نبود)
حمام هم هر گردان یکی داره که یه تعدادیش در دیوار داره بقیه هم عمومی هست:lol: واسه گردان ما که اینجوری بود/یک ساعت هایی را اعلام میکنن گروهانتون میتونه بره حمام هر روز صبح قبل از بیدار باش و بعد بیدار باش هم حمام باز هستش
وقت آزاد 5 عصر به بعد هستش که طبق برنامه "سین "کلاس ها تمام میشه
ساعت 4:15 بیدار باش بعد نظافت شخصی بعد میرید نماز بعد صبحانه بعد نظافت مناطق محوله که بهتون میدند بعد اسلحه میگیرید میرید برای رژه روزای اول حسابی رژه میرید و صف جمع کار میکنید
یک کلاس که صف جمع هست صبح ها تا ظهر هم یک کلاس دیگه هم براتون میذارند 11:15 دقیقه کلاس 2 تمام میشه میرید آماده میشید میروید نماز بعد میاید نهار میخورید 2 دوباره میروید کلاس 3 و بعدش هم کلاس 4 و سرانجام ساعت 5 عصر کلاس تمام میشه و میرید نماز
در وقت استراحت هم دو کار هست که باید انجام بدید شستن جوراب و واکس زدن پوتینتون
ساعت 8:30 هم آمار هست تو اسایشگاه
9ربع کم هم تا 9 قرق هست و سرانجام ساعت 9 خاموشی
روزهای 3 و5شنبه هم عصر مراسم دعا هست تو نماز خونه بعد از نماز

4 دوره هم میرید میدون تیر
2روز هم اردوگاه اگر ببرنتون

خاطره میشه همش:lol:

عذر میخوام شما خودتون فوق دیپلم هستین ؟ به لیسانسا چه درجه ای میدن ؟

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من یه سوالی دارم دوستان اگر آدم بخواد بگرده یه آشنایی چیزی گیر بیاره که مثلا توی **** یا ارتش بیوفته برام سواله که از کی باید اقدام کنم؟ بعد اینکه دفترچه ارسال کردم باید به طرف بگم سفارشمو بکنه یا موقع آموزشی یا...؟؟ من زیاد راجع به این تشریفات نظامی نمیدونم اما اینطوریه که آموزشیت هر نیرویی بیوفتی یعنی تا آخر تو اون نیرو باید خدمت کنی درسته؟ پس اینطور نتیجه گرفتم که طرف باید به محض ارسال دفترچه برام اقذام کنه نه؟
اصولا برای اینکه یه همچین آشنایی گیربیارم طرف باید حداقل چه جور برش و درجه ای داشته باشه؟
میدونید آخه دیدم یکی دوتا از بچه ها که تو نیروی انتظامی افتادن خیلی سختی کشیدم برام مهم شده که تو این نیرو نیوفتم :(

وقتي برگه سبز اومد بايد اقدام كنيد. فكر كنم حداقل سه ماه هم بايد تا تاريخ اعزام مهلت باشه.
درجه فكر نكنم خيلي مهم باشه فقط بايد نظامي باشه البته من واسه **** را ميگم. اگر هم كه بسيج دارين كه خودتون بايد اقدام كنيد.​

بالا