جهرم 1/10سلام منم 1/10 اعزامم افتادم دستغیب جهرم اگه مایلید تا با هم آشنا بشیم.
جهرم 1/10
سلام منم افتادم جهرم . بچه کجایی؟
ممنون از راهنمایی . آموزشی من جهرم ناجا هستم . کسر خدمت جبهه والدین دارم . کلا 3 ماه و سه هفته سربازی مونده .
ممنون
منم اول دی اعزام میشم و کد مازاد خوردم
با مدرک فوق لیسانس عمران و معافیت از رزم دوره آموزشی امتیازی دارم یا همه مثل هم هستن؟؟
دوستان آموزشی نیروی انتظامی چند روزه ؟
معدلت چه ربطی دارشت حالا که گفتی؟؟میخواد معدلت 10 باشه یا بیست فرغ التحصیل شریف باشی یا غیر انتفاعی به مدرکت نگاه میکنن فکر کنم با لیسانس الان تو نیروی انتظامی استوار بشی فقط رفتی اونجا حواست باشه تو نیروی انتظامی بی پدر و مادر و حروم زاده زیاده اونجا راجب مسایل سیاسی و... اصلا صحبت نکن کلا کسایی که میرن طرف **** اکثرا ننه بابای درست حسابی ندارن ولی دیگه نیروی انتظامی واقعا نوبرن خیلی بی پدر و مادرن بعضی از کادریای نیروی انتظامی به خاطر خوش خدمت حتی امار ننه بابا و خواهر برادرشونم حاضرن بدنبا درود فراوان.......لیسانس هستم نیروی انتظامی معدل 16.98 چه درجه ای میگیرم؟؟ بعد از آموزشی کجاها ممکنه بیافتم؟؟
هتل مشکین شهر
10/1
نبوووووووووووووووووود؟
خوب
برگه سفید من هم امروز صبح امد
افتادم مشکین شهر
جالب اینه که کد ننوشته محل آموزشی رو نوشته فقط
و
از **** وظیفه پرسیدم گفت اعزامی های 1 دی به بعد غیر حضوری هستند یعنی باید خودشون بیان (تو برگه سفیدم نوشته 7 صبح اونجا باشبن)
ما مثل فدیم اتوبوس نمی گیریم تا برین
بازم سلام
دوستان یه سوال
تو برگ سبز من نوشته در تاریخ 89/10/01 جلوی **** وظیفه استان باشین. اما تو برگ سفید نوشته در همان تاریخ ساعت 7 صبح در پادگان مشکین شهر باشین. حالا باید کجا بریم؟
معدلت چه ربطی دارشت حالا که گفتی؟؟میخواد معدلت 10 باشه یا بیست فرغ التحصیل شریف باشی یا غیر انتفاعی به مدرکت نگاه میکنن فکر کنم با لیسانس الان تو نیروی انتظامی استوار بشی فقط رفتی اونجا حواست باشه تو نیروی انتظامی بی پدر و مادر و حروم زاده زیاده اونجا راجب مسایل سیاسی و... اصلا صحبت نکن کلا کسایی که میرن طرف **** اکثرا ننه بابای درست حسابی ندارن ولی دیگه نیروی انتظامی واقعا نوبرن خیلی بی پدر و مادرن بعضی از کادریای نیروی انتظامی به خاطر خوش خدمت حتی امار ننه بابا و خواهر برادرشونم حاضرن بدن
بازم سلام
دوستان یه سوال
تو برگ سبز من نوشته در تاریخ 89/10/01 جلوی **** وظیفه استان باشین. اما تو برگ سفید نوشته در همان تاریخ ساعت 7 صبح در پادگان مشکین شهر باشین. حالا باید کجا بریم؟