• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
هتل مشکین شهر

10/1

نبوووووووووووووووووود؟

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم اول دی اعزام میشم و کد مازاد خوردم
با مدرک فوق لیسانس عمران و معافیت از رزم دوره آموزشی امتیازی دارم یا همه مثل هم هستن؟؟

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
ممنون از راهنمایی . آموزشی من جهرم ناجا هستم . کسر خدمت جبهه والدین دارم . کلا 3 ماه و سه هفته سربازی مونده .
ممنون

شما وقتي ميوفتي مرز كه تو پادگان اموزشي مرزباني افتاده باشي و 2 ماه رو اونجا اموزش ببيني ..در مورد اون 2 ماه زياد نميدونم ولي تو پادگان خود ما(كسايي كه 18-19 روز) بيشتر خدمت نداشتن رو هم انداختن مرز ...پس با اين حساب فك نكنم اون 2 ما به شماها تعلق بگيره

منم اول دی اعزام میشم و کد مازاد خوردم
با مدرک فوق لیسانس عمران و معافیت از رزم دوره آموزشی امتیازی دارم یا همه مثل هم هستن؟؟

شما با اين شرايط برو اموزشي زندگي كن!

Last edited:

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان " مالک اشتر اراک" .......اگه کسی تجربه داره بگه چه جور پادگانی هستش ؟؟(از نظر امکانات و بهداشت و سختگیری و......) تقسیم تو گروهان ها چطوره؟ من با چند تا از دوستام با هم هستیم چی کار باید بکنم بیافتیم تو یه گروهان؟ کدوم گروهان از بقیه بهتره؟

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود فراوان.......لیسانس هستم نیروی انتظامی معدل 16.98 چه درجه ای میگیرم؟؟ بعد از آموزشی کجاها ممکنه بیافتم؟؟

s a j j a d

Registered User
لایک‌ها
20
من 1 دی میرم پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور نیروی زمینی کسی اطلاعاتی از اونجا داره برام بگه؟؟؟:blink:

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
با درود فراوان.......لیسانس هستم نیروی انتظامی معدل 16.98 چه درجه ای میگیرم؟؟ بعد از آموزشی کجاها ممکنه بیافتم؟؟
معدلت چه ربطی دارشت حالا که گفتی؟؟میخواد معدلت 10 باشه یا بیست فرغ التحصیل شریف باشی یا غیر انتفاعی به مدرکت نگاه میکنن فکر کنم با لیسانس الان تو نیروی انتظامی استوار بشی فقط رفتی اونجا حواست باشه تو نیروی انتظامی بی پدر و مادر و حروم زاده زیاده اونجا راجب مسایل سیاسی و... اصلا صحبت نکن کلا کسایی که میرن طرف **** اکثرا ننه بابای درست حسابی ندارن ولی دیگه نیروی انتظامی واقعا نوبرن خیلی بی پدر و مادرن بعضی از کادریای نیروی انتظامی به خاطر خوش خدمت حتی امار ننه بابا و خواهر برادرشونم حاضرن بدن

fery826

Registered User
لایک‌ها
0
هتل مشکین شهر

10/1

نبوووووووووووووووووود؟

سلام بر همه
منم اعزامی اول دی هستم. مشکین شهر. از نقده (آذربایجان غربی) اگه اونطور که میگین مشکین شهر فقط فوق دیپلم و لیسانس بر میداره، من فوق لیسانس دارم. پس چطوری شده یعنی؟ اینم آی دی منه farshid826 خوشحال میشم قبل از اعزام باهم آشنا بشیم.

Last edited:

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
ما هم که با سر اصلاح شده فردا صبح میدان **** هستم بر اخرین بار کسی نبود برای 105 بابل؟!!!!!!!!!!!جا نمونید

alone_a3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم فوق ليسانس هستم و اعزامي اول دي. افتادم مشكين شهر. ظاهرا اين بار فوق هم برداشتن
آي دي من a.9173

fery826

Registered User
لایک‌ها
0
بازم سلام
دوستان یه سوال
تو برگ سبز من نوشته در تاریخ 89/10/01 جلوی **** وظیفه استان باشین. اما تو برگ سفید نوشته در همان تاریخ ساعت 7 صبح در پادگان مشکین شهر باشین. حالا باید کجا بریم؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
خوب
برگه سفید من هم امروز صبح امد
افتادم مشکین شهر
جالب اینه که کد ننوشته محل آموزشی رو نوشته فقط
و
از **** وظیفه پرسیدم گفت اعزامی های 1 دی به بعد غیر حضوری هستند یعنی باید خودشون بیان (تو برگه سفیدم نوشته 7 صبح اونجا باشبن)
ما مثل فدیم اتوبوس نمی گیریم تا برین

بازم سلام
دوستان یه سوال
تو برگ سبز من نوشته در تاریخ 89/10/01 جلوی **** وظیفه استان باشین. اما تو برگ سفید نوشته در همان تاریخ ساعت 7 صبح در پادگان مشکین شهر باشین. حالا باید کجا بریم؟

..........

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
معدلت چه ربطی دارشت حالا که گفتی؟؟میخواد معدلت 10 باشه یا بیست فرغ التحصیل شریف باشی یا غیر انتفاعی به مدرکت نگاه میکنن فکر کنم با لیسانس الان تو نیروی انتظامی استوار بشی فقط رفتی اونجا حواست باشه تو نیروی انتظامی بی پدر و مادر و حروم زاده زیاده اونجا راجب مسایل سیاسی و... اصلا صحبت نکن کلا کسایی که میرن طرف **** اکثرا ننه بابای درست حسابی ندارن ولی دیگه نیروی انتظامی واقعا نوبرن خیلی بی پدر و مادرن بعضی از کادریای نیروی انتظامی به خاطر خوش خدمت حتی امار ننه بابا و خواهر برادرشونم حاضرن بدن

آقاي محترم اين چه طرز صحبت كردنه شما از كجا مي‌دوني كه اين حرفها را مي‌زنيد. آدم مشكل دار همجا هست ولي آيا اين درسته كه چون اينجور آدما همه جا هستند بگيم همه جا و همه ... .
پس با اين حساب شما سربازي نرفتين يا نمي‌خواهيد بريد چون در هر صورت وارد **** مي‌شوبد.
لطفاً تو صحبت كردنتون يكم دقت كنيد.

Last edited:

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
بازم سلام
دوستان یه سوال

از دی به بعد غیر حضوری شده

یعنی باید 7 صبح خودتو به دزبانی مشکین شهر معرفی کنی

اگه دیر بیای غیبت می خوری

اگه دقت کنی واست کد ننوشتن
بچه کجایی؟

منم افتادم مشکین شهر

بالا