• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
كسي نيروي هوايي **** اردكان نيست؟
من يك دي اعزامم البته برگه سفيدم نيومده.
مي‌خواستم ببينم آموزشي دقيقاً كي تموم مي‌شه من ارشد شركت كردم مي‌خوام ببنيم آموزشي تا 27 بهمن تموم ميشه يا بايد به فكر مرخصي باشم؟
دوستاني كه تازيگيها اونجا بودن يك مقدار درباره اونجا توضيح ميدن؟

سلام
كسي اردكان نبود؟

شوخی ميکنی مرد، يعنی اگر عزامم سال 90 بيفته بايد 24 ماه خدمت کنم ، يا اينکه هنوز شايعه است
2: مرکز بهداشتی شهرمون ديگه کدوم گروييه ، تهران شهر بزرگيه ها ها

دوست عزير شما برو يك بيمارستان يا يك درمانگاه بگو براي معاينه و واكسن سربازي اومدم اگر خودشون انجام بدن كه هيج وگرنه جاهايي را كه انجام ميدن بهتون معرفي مي‌كنن.

Last edited:

s a j j a d

Registered User
لایک‌ها
20
شوخی ميکنی مرد، يعنی اگر عزامم سال 90 بيفته بايد 24 ماه خدمت کنم ، يا اينکه هنوز شايعه است
2: مرکز بهداشتی شهرمون ديگه کدوم گروييه ، تهران شهر بزرگيه ها ها

از پلیس +10 بپرسی بهت میگن

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
مرسی از پاسخ هاتون ، فک کنم اگه برم پليس 10 بهتره ،
به هر روی ............
کسی اينجا تونسته امريه بگيره ؟ اگه آره ميشه راحت گرفت ? بدونه عضو بودن تو بسيج و اين کسشرا ......

s a j j a d

Registered User
لایک‌ها
20
من کفالت از اموزش دارم به من گفتن میری محل اموزش اونجا ازت امتحان می گیرن کسی می دونه چه امتحانی میگیرن؟؟؟:wacko::wacko::wacko:

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
سلام اقا من رفتم میدان **** گفتم که میخوام معاف کامل بشمولی فردا اعزامم گفت باید بری بهداری همون جایی که میفرستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا من فردا میرم اونجا ببینن میفرستن کمسیون یا اینکه میگن خدمت کن بعد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
ببین برو درخواست بده اعزامتو لغو کن بعد اقدام کن برای معافی بری تو لباس خیلی باید بدویی تا معاف شی بلایی که سر خود منم اومد و وقتی معاف شدم اموزشیم تمو شده بود که خودتون میدونید سخت ترین قسمت خدمت همون اموزشیه اگر صد در صد مطمینی معافی برو معافیتتو لغو کن یا بنداز برای اعزام بعدی تا بیفتی دنبال کارای معافیت

tarnas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من معاف از رزمم
آموزشی من با بقیه چه فرقی داره؟! بعد آموزشی چطور؟!

یه سوال دیگه: روز اعزام باید مستقیما رفت پادگان یا **** وظیفه؟! آخه هر دوتاش تو یه شهره!

یک دی اعزامم - اراک - نیرو انتظامی...

ID Yahoo: pharshud

fery826

Registered User
لایک‌ها
0
بازم سلام به همه
من میخوام اعزاممو بندازم اسفند. به نظر شماها و اونایی که این کارو کردن، رفتم اونجا باید چی بگم تا با درخواستم موافقت کنن؟ خیلی عجله دارم اگه دوستان اطلاعاتی دارن خواهش می کنم حتما منو راهنمایی کنن. بینهایت از لطفتون ممنونم.

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
ليست کجاست مرد، دفترچه رو گرفت ام ، نميدون ام پزشکی و وکسينسيون رو کجا برم ،ليستی تو دفترچه نيست

تو دفترچه نیست ، بعضی از درمانگاهها لیستشو زدن . تو اینترنت یه سرچی بزن شاید پیدا کردی ! نگران نباش دیر نمیشه !

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
مرسی از پاسخ هاتون ، فک کنم اگه برم پليس 10 بهتره ،
به هر روی ............
کسی اينجا تونسته امريه بگيره ؟ اگه آره ميشه راحت گرفت ? بدونه عضو بودن تو بسيج و اين کسشرا ......

امریه بیشتر رشته کامپیوتر و معماری. باید بری سازمان های دولتی ببینی سهمیه دارن یا نه.استانداری، آموزش پرورش و بقیه جاهای دولتی

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم سلام به همه
من میخوام اعزاممو بندازم اسفند. به نظر شماها و اونایی که این کارو کردن، رفتم اونجا باید چی بگم تا با درخواستم موافقت کنن؟ خیلی عجله دارم اگه دوستان اطلاعاتی دارن خواهش می کنم حتما منو راهنمایی کنن. بینهایت از لطفتون ممنونم.

تا چند ماه پیش زیاد سخت نبود اما از اول مهر امسال یه دستور آمده که بدون دلیل موجه کسیو عقب نندازن پس یا بگرد پارتی خوبی پیدا کن یا یه دلیل خوب مثل عمل جراحی یا... که با یه مدرک یا نامه بتونی ثابت کنی وگرنه امکانش کمه!!!

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
بازم سلام به همه

راحت میتونی انجام بدی. من از اسفند انداختم برج 2 (البته با 2 هفته رفت و آمد) اگه معاونت شهرتون مزخرف گفت یه سفر برو میدون **** تهران حله

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
ببین برو درخواست بده اعزامتو لغو کن بعد اقدام کن برای معافی بری تو لباس خیلی باید بدویی تا معاف شی بلایی که سر خود منم اومد و وقتی معاف شدم اموزشیم تمو شده بود که خودتون میدونید سخت ترین قسمت خدمت همون اموزشیه اگر صد در صد مطمینی معافی برو معافیتتو لغو کن یا بنداز برای اعزام بعدی تا بیفتی دنبال کارای معافیت

--------------------------------------------------------------
سلام اقا من رفتم که اصلا نرم دکتر اونجا گفت که کی اعزامی گفتم فردا گفت :که باید بری همون جایی که اموزشی افتادی اونجا باید اقدام کنی تو بهداری منم نسخه می برم میگم شماره چشمم 9 هستش ولی فکر کنم به من نه پست بدن نه کار رزمی انجام بدم (((((خدا عالمه))))) ؟؟؟؟
حالا من اگه فردا برم گفتن ساعت 6 اونجا باشیم میدان **** چی کار میکنن لباس میدن میگن برید خونه یا اینکه باید با خودم وسایلم ببرم میفرستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی گفتم که میتونم اعزام نشم معافیت بگیرم گفت باید اونجا انجام بدی وگرنه کارت خیلی سخت میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هرکی میگم فردا میرم میگن میندازن بعد از عاشورا بیا من هم اینو فکر میکنم
ممنون از راهنمایی شما دوستان خوب این سایت

Last edited:

marhab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهید دستغیب جهرم 1/10 نبود 10 روز دیگه[/COLOR]

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
درود به همه
من ميدونم که اينجا همه عزام شدند، ولی من هنوز اول راهم ميشه يکی به من روند پر کردن دفترچه و مراهلشو بگه. من واقعاً کسی رو ندارم که ازش سؤال کنم .
اگه کسی بتونه کمکم کنه که اين فرم ها رو مثل معاينه اوليه پزشلی و واکسينسيون استعلام متولدين پيش از 64 و اينها رو کجاا بايد برم تو تهران
يک دنيا به من کمک کرده، ديگه نميدونستم از کی و کجا بپرسم
مرسی از پيش

دوست عزیز من امروز در کمتر از سی دقیقه بدون هیچ آگاهی قبلی دفترچمو پست کردم و رفت!!! حالا مراحل کار رو بهت میگم
اول رفتم پست که دفترچه بگیرم گفت باید بری +۱۰ رفتم اونجا اول بهم گفت دفترچه تموم کردم ولی برو نامه پایان تحصیل از دانشگاه به **** وظیفه و یه قطعه عکس برام بیار که همراهم بود. بعد کد ملیم رو زد و همه زارو زندگیم رو گفت (محل تحصیل و... و حتی دانشگاهی که یه ترم ثبت نام کردم و بعد انصراف دادم وغیره) که کلی حال کردم
بعد قدو وزنو آدرسو تلفونو یه سری چرندیات دیگه توی سیستم وارد کرد و حتی عکس رو همونجا اسکن کرد و یه گزارش از تمام این اطلاعات پرینت کرد وداد بهم گفت چک کن اگردرسته زیرشو امضا کن. بعد هم دکمه ثبت و زد و رفت پی کارش!!!!
اما گفت باید حتما دفترچه تهیه کنی و از توش فقط فرم واکسیناسیون لازمه و برو فلانجا واکسن بزن فرم رو بیار من ببینم. تا برم این کارارو انجام بدم واکسیناسیون بسته بود رفته بود. برگشتم پیش خودش گفت موردی نداره من برات رد کردم اما حتما برو واکن رو بزن و فرم رو داشته باش....

karoon1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان، من 1 /10 افتادم 05 کرمان
اگه کسی رفته و خبر داره به چه صورته ممنون میشم اگه راهنمایی کنه.
کسانی هم که مثل من کرمان هستند خبر بدن همدیگرو بشناسیم.

کسی نبود راهنمایی کنه؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز من امروز در کمتر از سی دقیقه بدون هیچ آگاهی قبلی دفترچمو پست کردم و رفت!!! حالا مراحل کار رو بهت میگم
اول رفتم پست که دفترچه بگیرم گفت باید بری +۱۰ رفتم اونجا اول بهم گفت دفترچه تموم کردم ولی برو نامه پایان تحصیل از دانشگاه به **** وظیفه و یه قطعه عکس برام بیار که همراهم بود. بعد کد ملیم رو زد و همه زارو زندگیم رو گفت (محل تحصیل و... و حتی دانشگاهی که یه ترم ثبت نام کردم و بعد انصراف دادم وغیره) که کلی حال کردم
بعد قدو وزنو آدرسو تلفونو یه سری چرندیات دیگه توی سیستم وارد کرد و حتی عکس رو همونجا اسکن کرد و یه گزارش از تمام این اطلاعات پرینت کرد وداد بهم گفت چک کن اگردرسته زیرشو امضا کن. بعد هم دکمه ثبت و زد و رفت پی کارش!!!!
اما گفت باید حتما دفترچه تهیه کنی و از توش فقط فرم واکسیناسیون لازمه و برو فلانجا واکسن بزن فرم رو بیار من ببینم. تا برم این کارارو انجام بدم واکسیناسیون بسته بود رفته بود. برگشتم پیش خودش گفت موردی نداره من برات رد کردم اما حتما برو واکن رو بزن و فرم رو داشته باش....

مرسی مرد، نميدونست ام اين قد اسون ميتونه باشه ، من هم فردا ميرم ببينم چی کار ميتونم کنم ،
اين سربازی گه رو آعصاب ، من هم فقط 2 ماه وقت دارم تا غيبت نخورم ،
فقط اينو به من بگو که عکس رنگی دادی يا سياه سفيد
بازم مرسی مرد :)

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
سلام این پیقام شاید اخرین پیغام من باشه چون امروز ساعت 6 باید **** وظیفه باشم
خیلی خیلی از راهنمایی های شما متشکرم از بابت اینکه منو خیلی کمک کردید
انشالله که همه معاف از خدمت بشن
با تشکر خدا حافظ

doom3

Registered User
لایک‌ها
3
درود
من در اوج پیرمردی ودر استانه 31 سالگی برایم برگه سبز امده در خونه
دی ماه اعزام دارم
الان هم بیکارم به نظر شما برم خدمت یا نه
مدرک تحصیلی من هم دیپلمه

Last edited:

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوباره برگشتم خونه
رفتم برگه سفیدم رو گرفتن ادرس محل اموزشی رو دادن:eek::eek::eek::eek::eek:
نام مرکز آموزش: گروه قدر هادی شهر (نیروی انتظامی):wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
امشب ساعت 8 شب ترمینال جنوب حرکت داره :f34r::f34r::f34r::f34r:
حالا خدا عالمه که چی میشه؟؟:happy::happy::happy:
ممنون

بالا