• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
آقاي محترم اين چه طرز صحبت كردنه شما از كجا مي‌دوني كه اين حرفها را مي‌زنيد. آدم مشكل دار همجا هست ولي آيا اين درسته كه چون اينجور آدما همه جا هستند بگيم همه جا و همه ... .
پس با اين حساب شما سربازي نرفتين يا نمي‌خواهيد بريد چون در هر صورت وارد **** مي‌شوبد.
لطفاً تو صحبت كردنتون يكم دقت كنيد.
من منظورم کادری جماعت بود که توی عقده ای بودن و بیدست و پا بودنشون کسی شک نداره منظورم از کسایی که میرن طرف **** کسایی بود که برای مفت خوری میرن استخدام **** میشن و عرضه هیچ کاره دیگه ای جز مفت خوری رو تو زندگیشون ندارن نه عرضه درس خوندن داشتن نه عرضه اینکه یه حرفه و کاری رو یاد بگین.در ضمن من خدمت رفتم تو پادگان تکاور لشگرک که اونجا هم از این کادریای بی پدر و مادر زیاده و من پای حرفم هستم همه کادریای نیروی انتظامی پدر و مادر درست حسابی ندارن اینو تو سال 88 خوب فهمیدم

Last edited:

s a j j a d

Registered User
لایک‌ها
20
اموزش من نیشابور افتاده ولی تو برگ سفید نوشته که 7 صبح جلوی ناحیه شهر خودمون باشم
یه سوال دیگه قضیه این کفالت از آموزش ها چیه؟(برگ سبز)چند روز تو یگان آموزشی نگه میدارن ؟؟؟
کسی اطلاعی داره؟؟؟:blush::blush::blush::blush:

karoon1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان، من 1 /10 افتادم 05 کرمان
اگه کسی رفته و خبر داره به چه صورته ممنون میشم اگه راهنمایی کنه.
کسانی هم که مثل من کرمان هستند خبر بدن همدیگرو بشناسیم.

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کسی برا معافیت پزشکی اقدام کنه و معاف از رزم بشه میتونه بعد از اعزام به خدمت دوباره برا همون بیماری تقاضای معافیت بده؟(بیماری نارسایی قلبی)

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اگه کسی برا معافیت پزشکی اقدام کنه و معاف از رزم بشه میتونه بعد از اعزام به خدمت دوباره برا همون بیماری تقاضای معافیت بده؟(بیماری نارسایی قلبی)

بله میشه از طریق بهداری مرکز آموزش اعزام میشید به کمیسیون

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معدلت چه ربطی دارشت حالا که گفتی؟؟میخواد معدلت 10 باشه یا بیست فرغ التحصیل شریف باشی یا غیر انتفاعی به مدرکت نگاه میکنن فکر کنم با لیسانس الان تو نیروی انتظامی استوار بشی فقط رفتی اونجا حواست باشه تو نیروی انتظامی بی پدر و مادر و حروم زاده زیاده اونجا راجب مسایل سیاسی و... اصلا صحبت نکن کلا کسایی که میرن طرف **** اکثرا ننه بابای درست حسابی ندارن ولی دیگه نیروی انتظامی واقعا نوبرن خیلی بی پدر و مادرن بعضی از کادریای نیروی انتظامی به خاطر خوش خدمت حتی امار ننه بابا و خواهر برادرشونم حاضرن بدن

راستش من خودم که نمیدونم ولی تو همین سایت بعضی ها میگفتن که معدل هم تاثیر گذاره....نمیدونم !

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها تو این سایت دیدم که بعضی ها نوشته بودن که 10/1 ساعت 7 صبح باید پادگانی که افتادیم خودمون رو معرفی کنیم و مثل سابق نیست که از شهر خودمون راه بیافتیم کسی اطلاع دقیق داره راجع به این موضوع ؟؟

fery826

Registered User
لایک‌ها
0
از دی به بعد غیر حضوری شده

یعنی باید 7 صبح خودتو به دزبانی مشکین شهر معرفی کنی

اگه دیر بیای غیبت می خوری

اگه دقت کنی واست کد ننوشتن
بچه کجایی؟

منم افتادم مشکین شهر

من بچه نقده ام. پس با این حساب باید خودم برم مشکین شهر. اصلا کد ننوشته و نوشته مرکز آموزش شهید بیگلری مشکین شهر.

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
سلام اقا من رفتم میدان **** گفتم که میخوام معاف کامل بشمولی فردا اعزامم گفت باید بری بهداری همون جایی که میفرستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا من فردا میرم اونجا ببینن میفرستن کمسیون یا اینکه میگن خدمت کن بعد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

amin42

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد سوالي كه بچه ها دارن در مورد اينكه توي برگه سفيد زده به پادگان مراجعه بشه، بايد بگم تا اونجايي كه من اطلاع دارم هرچي توي برگه سفيد بنويسن همونه.
براي من مركز آموزش نوشته 03 عجب شير ، و توي برگه سفيد محل مراجعه نوشته : ميدان ****
جلوي محل مراجعه هرچي بنويسه همونه.

راستي عجب شير 1/10 ديگه نبود ؟؟ شديم 2 نفر

راستي در مورد تقسيم، كسي ميدونه بعد تقسيم تو عجب شير ممكنه كجاها بفرستن؟

fery826

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که از مشکین شهر تموم شدن لطفا اینو جواب بدن:
بعد از آموزش کجاها تقسیم می کنند؟

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
پدافند هوایی مشهد نبود ؟؟؟؟پ.خ بدید

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
درود به همه
من ميدونم که اينجا همه عزام شدند، ولی من هنوز اول راهم ميشه يکی به من روند پر کردن دفترچه و مراهلشو بگه. من واقعاً کسی رو ندارم که ازش سؤال کنم .
اگه کسی بتونه کمکم کنه که اين فرم ها رو مثل معاينه اوليه پزشلی و واکسينسيون استعلام متولدين پيش از 64 و اينها رو کجاا بايد برم تو تهران
يک دنيا به من کمک کرده، ديگه نميدونستم از کی و کجا بپرسم
مرسی از پيش

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
درود به همه
من ميدونم که اينجا همه عزام شدند، ولی من هنوز اول راهم ميشه يکی به من روند پر کردن دفترچه و مراهلشو بگه. من واقعاً کسی رو ندارم که ازش سؤال کنم .
اگه کسی بتونه کمکم کنه که اين فرم ها رو مثل معاينه اوليه پزشلی و واکسينسيون استعلام متولدين پيش از 64 و اينها رو کجاا بايد برم تو تهران
يک دنيا به من کمک کرده، ديگه نميدونستم از کی و کجا بپرسم
مرسی از پيش

دوست من شما برو پست دفترچه سربازی بخر . 3-4 تا فرم هست (واکسیناسیون - اطلاعات - پزشکی )

واکسیناسیون : میری یکی از درمانگاههای محل ، لیست درمانگاههایی که در روزها و ساعات مشخص سربازها رو به رایگان واکسن میزنن رو میبینی .

همه درمانگاهها هم معاینه پزشکی میکنن .

فرمها رو که پر کردی میبری پلیس 10+ . و ثبت میکنن . 10 -20 روز بعد برگه سبز به آدرست میاد که تازیخ اعزام رو زده .
تو این مدت اگه میخوای امریه یا ارگان خاصی(پارتی بازی) بری اقدام میکنی وگرنه صبر کن دو هفته قبل از اعزام برگه سفید میاد که محل اعزام رو نوشته .

Last edited:

hooman_diablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من هم اعزامم 10/01/ (اول دی ماه هشتاد و نه ) هست و از اصفهان هستم
نیروی زمینی ارتش ، مرکز آموزش 01 که فکر کنم افسریه تهران هست
از بروبچ اگه کسی هم پادگانی من هست خودشو معرفی کنه

Last edited:

s a j j a d

Registered User
لایک‌ها
20
من کفالت از اموزش دارم به من گفتن میری محل اموزش اونجا ازت امتحان می گیرن کسی می دونه چه امتحانی میگیرن؟؟؟:(

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
دوست من شما برو پست دفترچه سربازی بخر . 3-4 تا فرم هست (واکسیناسیون - اطلاعات - پزشکی )

واکسیناسیون : میری یکی از درمانگاههای محل ، لیست درمانگاههایی که در روزها و ساعات مشخص سربازها رو به رایگان واکسن میزنن رو میبینی .

همه درمانگاهها هم معاینه پزشکی میکنن .

فرمها رو که پر کردی میبری پلیس 10+ . و ثبت میکنن . 10 -20 روز بعد برگه سبز به آدرست میاد که تازیخ اعزام رو زده .
تو این مدت اگه میخوای امریه یا ارگان خاصی(پارتی بازی) بری اقدام میکنی وگرنه صبر کن دو هفته قبل از اعزام برگه سفید میاد که محل اعزام رو نوشته .

ليست کجاست مرد، دفترچه رو گرفت ام ، نميدون ام پزشکی و وکسينسيون رو کجا برم ،ليستی تو دفترچه نيست

s a j j a d

Registered User
لایک‌ها
20
ليست کجاست مرد، دفترچه رو گرفت ام ، نميدون ام پزشکی و وکسينسيون رو کجا برم ،ليستی تو دفترچه نيست

باید بری مرکز بهداشت شهرتون یا هم از پلیس +10 بپرسی بهت میگن فقط کمی عجله کن چون میگن سال اینده 24 ماه میشه;)

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
باید بری مرکز بهداشت شهرتون یا هم از پلیس +10 بپرسی بهت میگن فقط کمی عجله کن چون میگن سال اینده 24 ماه میشه;)

شوخی ميکنی مرد، يعنی اگر عزامم سال 90 بيفته بايد 24 ماه خدمت کنم ، يا اينکه هنوز شايعه است
2: مرکز بهداشتی شهرمون ديگه کدوم گروييه ، تهران شهر بزرگيه ها ها

بالا