• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
--------------------------------------------------------------
سلام اقا من رفتم که اصلا نرم دکتر اونجا گفت که کی اعزامی گفتم فردا گفت :که باید بری همون جایی که اموزشی افتادی اونجا باید اقدام کنی تو بهداری منم نسخه می برم میگم شماره چشمم 9 هستش ولی فکر کنم به من نه پست بدن نه کار رزمی انجام بدم (((((خدا عالمه))))) ؟؟؟؟
حالا من اگه فردا برم گفتن ساعت 6 اونجا باشیم میدان **** چی کار میکنن لباس میدن میگن برید خونه یا اینکه باید با خودم وسایلم ببرم میفرستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی گفتم که میتونم اعزام نشم معافیت بگیرم گفت باید اونجا انجام بدی وگرنه کارت خیلی سخت میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هرکی میگم فردا میرم میگن میندازن بعد از عاشورا بیا من هم اینو فکر میکنم
ممنون از راهنمایی شما دوستان خوب این سایت
منم خودم برای نمره چشم معافی گرفتم باید هم پست بدی هم نگهبانی هم رژه یارو بهت چرت گفته خیلیا رو دیدم روز اعزام اعزامشونو لغو کردن .برای نمره چشم اگر ارتش بیفتی میفرستنت بیمارستان 504 ارتش که اونم همیشه وقتش پره نزدیک ترین وقتی که که بهت بده برای یه ماهه دیگست که تا اون موقع اگر اعزام شده باشی تقریبا اموزشیت تموم شده خودت بری میفهمی اموزشی چه جهنمیه حتی یه روزشم عذابه به هرحال خود دانی من جای تو بودم به هر دری میزدم اعزاممو لغو کنم و معافی رو بگیرم اشتباه منو نکن

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
درود
من در اوج پیرمردی ودر استانه 31 سالگی برایم برگه سبز امده در خونه
دی ماه اعزام دارم
الان هم بیکارم به نظر شما برم خدمت یا نه
مدرک تحصیلی من هم دیپلمه
نرو بابا یه چند سال دیگه صبر کن خودشون بهت کارت معافی میدن شما سنتم بالاست بری اونجا حسابی اذیت میشی فرض کن یه بچه 19 ساله بهت بشین پاشو بخواد بده چه حسی بهت دست میده؟؟

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی مرد، نميدونست ام اين قد اسون ميتونه باشه ، من هم فردا ميرم ببينم چی کار ميتونم کنم ،
اين سربازی گه رو آعصاب ، من هم فقط 2 ماه وقت دارم تا غيبت نخورم ،
فقط اينو به من بگو که عکس رنگی دادی يا سياه سفيد
بازم مرسی مرد :)

مال منکه سیاه و سفید بود اما فکر نمی کنم توفیر آنچنانی داشته باشه. آخرش می خوان یه پرینت سیاه و سفید بگیرن ازش دیگه حتما....

فقط سعی کن با زمینه سفید و بدون بزک و آرایش باشه مرد :cool:

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
درود
دی ماه اعزام دارم
مدرک تحصیلی من هم دیپلمه

آقا اگه مشکل مالی نداری و نمیخوای از کشور خارج بشی نرو

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
درود
دی ماه اعزام دارم
مدرک تحصیلی من هم دیپلمه

سلام
دوست عزیز من هم با دو دوست دیگرمو موافق هستم من خودم هم تقریبا 24-25 سالم است اما هم دوره ای های من همه متولد 70 69 هستند .به نظر من اگر قصد خروج از کشور را نداری اصلا نرو.کار هم که اصلا ربطی به مدرک سربازی نداره،داره اما با پول و روابط می تونی ردیفش کنی.اما اگر قصد زندگی در کشور دیگری را داری و می خوام قانونی از ایران بری و عجله هم داری بهتری بری.:happy:

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
مال منکه سیاه و سفید بود اما فکر نمی کنم توفیر آنچنانی داشته باشه. آخرش می خوان یه پرینت سیاه و سفید بگیرن ازش دیگه حتما....

فقط سعی کن با زمینه سفید و بدون بزک و آرایش باشه مرد :cool:

آره . پس من هم ميرم يه عکس سياه سفيد ميگيرم ، بزک و آرايش که نه من هميشه اسکين هد بودم ها ها
ولی نگفتی چطور کپی کارت ملی و شناسنامه بهش ندادی ؟ يا دادی

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها تو این سایت دیدم که بعضی ها نوشته بودن که 10/1 ساعت 7 صبح باید پادگانی که افتادیم خودمون رو معرفی کنیم و مثل سابق نیست که از شهر خودمون راه بیافتیم کسی اطلاع دقیق داره راجع به این موضوع ؟؟

s a j j a d

Registered User
لایک‌ها
20

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان " مالک اشتر اراک" .......اگه کسی تجربه داره بگه چه جور پادگانی هستش ؟؟(از نظر امکانات و بهداشت و سختگیری و......) تقسیم تو گروهان ها چطوره؟ من با چند تا از دوستام با هم هستیم چی کار باید بکنم بیافتیم تو یه گروهان؟ کدوم گروهان از بقیه بهتره؟

amin42

Registered User
لایک‌ها
0
1/10 عجب شیر نبود؟؟

راستی از بچه هایی که 1/6 یا 1/8 اعزام بودن کسی نیست کمی راهنمایی کنه در مورد شرایط جدید این پادگان؟

9 روز مونده تا اعزام

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
آره . پس من هم ميرم يه عکس سياه سفيد ميگيرم ، بزک و آرايش که نه من هميشه اسکين هد بودم ها ها
ولی نگفتی چطور کپی کارت ملی و شناسنامه بهش ندادی ؟ يا دادی

هیچ چیز بغیر از این چیزایی که بهت گفتم بهش ندادم. حتی نامه دانشگاه رو هم گذاشته بودن تو پاکت (ولی نبسته بودن درشو) به معنی اینکه باید تحویل اونا بدی؛ اما بعد از ثبت شماره نامه و بقیه مشخصات همه چیز را بهم برگردوند، حتی عکسم رو!!! (از روش اسکن کرده بود و وارد سیستم میشه) بعدم اون رسید رو که یه گزارش خیلی شیک و کامل از تمام مشخصاتی بود که بهش داده بودم (بهمراه تصویر عکسم) برام پرینت کرد و من امضاه کردم یه نسخه خودش برداشت یه نسخه من. در کل وقتی بر می گشتم همه چیز رو با خودم برگردوندم هیچ یه رسید هم اضافه داشتم.

امروز از دوستام پرسیدم گفتن قضیه واکسن هم همینه، اصلا نیازی بهش نیست تا روز اعزام که باید ظاهرا نشونشون بدییم برگه واکسن رو.

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
:Dسلام دوباره بر هه ما که فردا داریم می ریم بابل کسی نبود ؟!!!ترمینال شرق ساعت 7 .............جا نمونی؟!!!!!!!:(

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
هیچ چیز بغیر از این چیزایی که بهت گفتم بهش ندادم. حتی نامه دانشگاه رو هم گذاشته بودن تو پاکت (ولی نبسته بودن درشو) به معنی اینکه باید تحویل اونا بدی؛ اما بعد از ثبت شماره نامه و بقیه مشخصات همه چیز را بهم برگردوند، حتی عکسم رو!!! (از روش اسکن کرده بود و وارد سیستم میشه) بعدم اون رسید رو که یه گزارش خیلی شیک و کامل از تمام مشخصاتی بود که بهش داده بودم (بهمراه تصویر عکسم) برام پرینت کرد و من امضاه کردم یه نسخه خودش برداشت یه نسخه من. در کل وقتی بر می گشتم همه چیز رو با خودم برگردوندم هیچ یه رسید هم اضافه داشتم.

امروز از دوستام پرسیدم گفتن قضیه واکسن هم همینه، اصلا نیازی بهش نیست تا روز اعزام که باید ظاهرا نشونشون بدییم برگه واکسن رو.

برگه معاينه پزشکی چی ، اونو نخاست ازت؟
من که امروز رفت ام پليس 10 يه آدرس برای واکسن داد و گفت برو يه درمانگاه برايه معاينه ،
بنظر مياد به تو خاسته هال بده ، پس بگو برگه پزشکی رو چی کار کردی

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
کسی اینجا پذیرش **** گرفته؟
من برای پذیرش رفتم گفت 20 روز دیگه بیا!
20 روز دیگه هم می شه 50 روز قبل از تارخ اعزامم
شنیدم 45 روز قبل از تاریخ اعزام کد ها بسته می شه!
اینا دسته؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
اینا دسته؟

درسته دوست عزیز 45 روز قبل از اعزام باید حتما پذیرش گرفت اما من خودم 1ماه مونده بود به اعزامم پذیرش گرفتم.البته برای اینکار باید حتما اشنا داشته باشی اما سعی کن تا به 45 روز نرسیده این کار را انجام بدی.از جاها دیگر هم سوال کردی برای پذیرش؟!باید هواست باشه ممکن زود تر از موئد اعلام کنند برای پذیرش.:happy:

fery826

Registered User
لایک‌ها
0
اینا دسته؟

به نظر من که برای پذیرش **** اول باید کارت فعال داشته باشی، بعد کارت سبز.
دوستان منم الان راهی تهران میشم تا ببینم فردا می تونم اعزاممو بندازم اسفند یا نه؟ دعا کنید جور شه!

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
نه خیلی از جاها و پادگان ها و ناحیه ها هستند که با کارت بسیج معمولی هم پذیرش می کنند حتی به غیبت هم کاری ندارند درحالی که **** به شدت به غیبت گیر می ده.ایشالا که اعزامت می افته عقب ...

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
89/10/1

مشکین شهر

نیروی انتظامی

فقط 9 روز موند

:f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r:

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
اینا دسته؟

من از نيرو هوايي **** گرفته‌ام. شما از كدام نيرو مي‌خواي بگيري؟
من اواخر شهريور براي گرفتنش اقدام كردم و يك دي اعزامم يعني حدود سه ماه قبل. البته هنوز برگه سفيدم نيومده.

نيرو هوايي **** اردكان كسي نبود.
اعزام 10/1

كسي تازگيها اونجا نبوده؟ مي‌خوام نحوه رفت و آمد را ازش بپرسم تو گوگل ارث ديدم كه يك ايستگاه قطار نزديك پادگان هست. آيا قطار اونجا نگه ميداره يا نه؟
اتوبوس چي؟

Last edited:

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
موعد وقت ما هم رسید خدا همه سربازهارا نجات بدهد :انشالله دارم میرم ترمینال غرب
خوشحال شدم از راهنمایی شما دوستان گرامی برگشتم حتما میام در جریان قرار میدهم

بای تا Hi بعدی دوستان

بالا