morteza_^^^
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 197
- لایکها
- 82
منم خودم برای نمره چشم معافی گرفتم باید هم پست بدی هم نگهبانی هم رژه یارو بهت چرت گفته خیلیا رو دیدم روز اعزام اعزامشونو لغو کردن .برای نمره چشم اگر ارتش بیفتی میفرستنت بیمارستان 504 ارتش که اونم همیشه وقتش پره نزدیک ترین وقتی که که بهت بده برای یه ماهه دیگست که تا اون موقع اگر اعزام شده باشی تقریبا اموزشیت تموم شده خودت بری میفهمی اموزشی چه جهنمیه حتی یه روزشم عذابه به هرحال خود دانی من جای تو بودم به هر دری میزدم اعزاممو لغو کنم و معافی رو بگیرم اشتباه منو نکن--------------------------------------------------------------
سلام اقا من رفتم که اصلا نرم دکتر اونجا گفت که کی اعزامی گفتم فردا گفت :که باید بری همون جایی که اموزشی افتادی اونجا باید اقدام کنی تو بهداری منم نسخه می برم میگم شماره چشمم 9 هستش ولی فکر کنم به من نه پست بدن نه کار رزمی انجام بدم (((((خدا عالمه))))) ؟؟؟؟
حالا من اگه فردا برم گفتن ساعت 6 اونجا باشیم میدان **** چی کار میکنن لباس میدن میگن برید خونه یا اینکه باید با خودم وسایلم ببرم میفرستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی گفتم که میتونم اعزام نشم معافیت بگیرم گفت باید اونجا انجام بدی وگرنه کارت خیلی سخت میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هرکی میگم فردا میرم میگن میندازن بعد از عاشورا بیا من هم اینو فکر میکنم
ممنون از راهنمایی شما دوستان خوب این سایت