• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
امکان نداره دربندسر قبل دیزین باز شه !

چرا بعضی‌ وقتها زود تر باز شده چون به قول دوستمون دیزین رو با برف کم باز نمیکنن ولی‌ دربند سر برف الکی‌ هم داشته دیدم که باز بوده :)

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
سرو ته برد با هم فرق داره آیا؟فرق می کنه کدوم سرش به طرف جلو باشه؟

به فاصله آخرين جا پيچ از هر طرف نگاه كن .

يكي به سر برد نزديك تره . اون ميشه پاي عقب .

اما بردهايي هم هستند كه صد در صد متقارن هستند .

اما احتمالا برد شما بايد modern freestyle باشه كه كمي نا متقارن است .

khodam1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جداً! خوب پس چی کار کنیم؟:( اگه یکی مبتدی باشه واقعا نمی فهمه که بوت باید تو پاش چه جوری باشه تا فیت بشه.
خواهر من پارسال یک بوت خرید و چون مبتدی بود واسش بزرگ بود. حالا از کجا باید بفهمه بوتی که الان می خواد بخره اندازه اش هست یا نه؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
خیلی ساده هست وقتی که بوت رو میخوای ببینی که مناسب هست یا نه ابتدا هیچکدوم از فیکسهای بوت رو نبندید بوت رو پاتون کنید و انگشت شصت پاتون رو تکون بدین و بببینید که تا نوک بوت چقدر فاصله داره به هیچ وجه انگشت نباید با دیواره بوت کوچیکترین تماسی داشته باشه در اینصورت بوت برای شما تنگ هست و به پاتون صدمه میزنه در کل انگشت پا رو باید بتونید بازی بدید و به دیواره نخوره و حدود یک میلی متر تا نوک بوت باید فاصله داشته باشه و بعد تمامی فیکس های بوت رو ببندید ابتدا در حالت عادی و سپس محکم باز باید بتونید انگشت پاتون رو تکون ببدید بعدش با بوت راه برید بگذارید حدود 10 دقیقه پاتون باشه که فرم پاتون رو در بوت احساس کنید و ببینید که راحت هستیذ یا نه . بوتها بنا به قالب و فرم پاها متفاوتن اما یکی از بوتهایی که اکثرا برای ایرانیها و قالب پاشون پیشنهاد میشه بوتهای نوردیکا هست
اینم بگم که هرگز فکره اینکه خوب حالا بوت بزرگ هست جوراب ضخیم میپوشیم فیت میشه رو نکنید چون بوتی مناسب هست که با یک جوراب اسپورت معمولی فیت شه و اکثر بوتها دمای پا رو ثابت نگه میدارن پس نیازی به جورابه ضخیمتر نیست .

Last edited:

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
خبر:
هفته دیگه یکشنبه و دوشنبه یه برف سنگین میاد.بالای 20 سانت..از ما گفتن بود

Last edited:

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
خبر:
هفته دیگه یکشنبه و دوشنبه یه برف سنگین میاد.بالای 20 سانت..از ما گفتن بود

ثل همیشه پیش بینی snowforcast اشتباه از آب در میاد، از من گفتن، منم مثل دوستمون، snowboardrider وسایلمو جمع کردم گذاشتم انباری، خلاص ...! گند بزنن که همه چیه این ممکلت گند شده... مملکته داریم ؟؟؟؟؟:grrr::grrr::grrr::grrr::puke:

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
خیلی ساده هست وقتی که بوت رو میخوای ببینی که مناسب هست یا نه ابتدا هیچکدوم از فیکسهای بوت رو نبندید بوت رو پاتون کنید و انگشت شصت پاتون رو تکون بدین و بببینید که تا نوک بوت چقدر فاصله داره به هیچ وجه انگشت نباید با دیواره بوت کوچیکترین تماسی داشته باشه در اینصورت بوت برای شما تنگ هست و به پاتون صدمه میزنه در کل انگشت پا رو باید بتونید بازی بدید و به دیواره نخوره و حدود یک میلی متر تا نوک بوت باید فاصله داشته باشه و بعد تمامی فیکس های بوت رو ببندید ابتدا در حالت عادی و سپس محکم باز باید بتونید انگشت پاتون رو تکون ببدید بعدش با بوت راه برید بگذارید حدود 10 دقیقه پاتون باشه که فرم پاتون رو در بوت احساس کنید و ببینید که راحت هستیذ یا نه . بوتها بنا به قالب و فرم پاها متفاوتن اما یکی از بوتهایی که اکثرا برای ایرانیها و قالب پاشون پیشنهاد میشه بوتهای نوردیکا هست
اینم بگم که هرگز فکره اینکه خوب حالا بوت بزرگ هست جوراب ضخیم میپوشیم فیت میشه رو نکنید چون بوتی مناسب هست که با یک جوراب اسپورت معمولی فیت شه و اکثر بوتها دمای پا رو ثابت نگه میدارن پس نیازی به جورابه ضخیمتر نیست .

ممنون از راهنمایی تون

mimipanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دربند سر که خبری ندارم ولی فردا دارم میرم بخش داری یه خبری هم از اونجا میگیرم :)
اینکه بی خیال دیزین بشیم رو باید صبر کنیم تا ببینیم چی میشه اگه تا آخر دی باز شد که شد اگه نشد دیگه بازش نمیکنن:(

ممنون از راهنماييتون.
اميدوارم زودتر باز بشن تا مارو از شر اين توجال رها كنن، اخه نميتونيم كه بيخيال اسكى بشيم.

mimipanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا كسي از پيستهاى كشورهاى اطراف خبرى نداره؟
لطف كنين راهنمايى كنين

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
ثل همیشه پیش بینی snowforcast اشتباه از آب در میاد، از من گفتن، منم مثل دوستمون، snowboardrider وسایلمو جمع کردم گذاشتم انباری، خلاص ...! گند بزنن که همه چیه این ممکلت گند شده... مملکته داریم ؟؟؟؟؟:grrr::grrr::grrr::grrr::puke:

به نظرم کم کم باید وسائلت رو بیاری بیرون دو مرتبه !

یه خبرایی هست !

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
به نظرم کم کم باید وسائلت رو بیاری بیرون دو مرتبه !

یه خبرایی هست !

گوشه شیطون کر داره یه ذره سرد میشه:cool: یه 2 تا گوله ابرم تو عکسایه ماهواره ای دیده شده:D:D

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
من که دیگه وسایلم رو تا با چشای خودم اینجا نخونم دیزین باز شده در نمیارم!
امسال 3 بار وسایلم رو در آوردم!

اگه باز شد بگین مرسی!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یادش بخیر ... 8 سال پیش از اواسط آذر پیست دیزین 2 متر برف داشت ... هر روز میکوبیدن

رو نکوبیده شوز میکردیم ... زندگی بود ... الان یه مدته نرفتم ولی مثل اینکه پیست به درد نخور شده :(

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
این اسکی دیگه اسکی بشو نیست!
هیچ کس تنیس باز نیست اینجا با هم تنیس بازی کنیم؟

اینم حرفای جناب ساوه شمشکی:
ساوه شمشكي:در پيست خالي از برف نتوانستيم به آمادگي مطلوب برسيم۱۳ دی ۱۳۸۹

رئيس فدراسيون اسكي كشورمان با اشاره به وضعيت اعضاي تيم ملي براي حضور در بازيهاي آسيايي زمستاني قزاقستان گفت: با توجه به عدم بارش برف در آذرماه، تمرينات تيم ملي در پيست ديزين انجام نشد،به همين خاطر با شرايط خوب و آمادگي كامل راهي اين رقابت ها نمي شويم.
عيسي ساوه شمشكي در گفت وگو با پايگاه خبري ورزش ايران، اظهار داشت: برنامه ريزي صحيح براي تمرينات بدن سازي و آمادگي جسماني ، حضور در دو اردوي تداركاتي برون مرزي در كشور اتريش و سوئد از جمله برنامه هاي ما براي حضور موفق تيم ملي در مسابقات قزاقستان بوده است اما متاسفانه عدم بارش برف در آذر ماه ملي پوشان را به لحاظ بدني از شرايط آرماني دور كرد.
وي تصريح كرد: مقرر شده بود بعد از اين دو اردوي تداكاتي تيم ملي ايران با شروع آذر ماه در پيست ديزين تمرينات خود را پيگيري كند اما با توجه به شرايط جوي و عدم بارش برف نتوانستيم در يك پيست تخصصي تمرين خود را برگزار كنيم اين در حالي است كه اواخر دي ماه تيم ملي ايران راهي قزاقستان مي شود.
رئيس فدراسيون اسكي ادامه داد: پيست توچال با توجه به اينكه يك پيست تفريحي و آموزشي است مكاني مناسب براي اعضاي تيم ملي نبود به همين خاطر يك هفته پيش از شروي مسابقات به محل برگزاري مسابقات خواهيم رفت و تمرينات را به طور حرفه اي در آنجا دنبال مي كنيم.
وي اضافه كرد: با شرايط فعلي مجور شديم تعداد ورزشكارانمان در هر رشته را كاهش دهيم و اميد زيادي براي كسب مدال در اين رقابت ها نخواهيم داشت.
ساوه شمشكي با اشاره به حذف برخي از رشته ها در اين مسابقات اذعان داشت: مسئولين برگزار كننده اين مسابقات برخي از رشته ها را حذف و رشته هاي سرعتي ديگر را اضافه كردند . اين مسئله انتقادهاي زيادي را از سوي شركت كنندگان به همراه داشت اما اين مسئله مورد تاييد قرار نگرفت.
وي تاكيد كرد: قزاق ها با استخدام اسكي بازان روسي به دنبال كسب بهترين مدالها هستند و به نوعي تمام شرايط را به سود خود كرده اند.
رئيس فدراسيون اسكي با اشاره به وضعيت پيست هاي كشورمان ادامه داد: اسكي نياز به يك پيست تخصصي براي خود دارد تا اعضاي تيم ملي در اين پيست به راحتي تمرين كنند. مطمئن باشيد در صورت فراهم كردن تمامي شرايط ايران با توجه به پتانسيلي كه در اين رشته دارد مي تواند در تمامي ميادين موفق باشد.

ببخشید وسط حرفاتون میپرما ولی آقا اصلا پیست نیست!
میگیم مدیر عامل کو باهاش حرف بزنم میگن آقا رفته چین!
توچال اسکی نکنین!

مرسی!

Last edited:

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اینم مال المپیک 2010 اگه خواستین:
بر گرفته از سایت فدراسیون اسکی ایران!:hmm:
من خارجی هاغ رو که دیدم اسکی شونو فهمیدم آقا همین که این دوستان رفتن المپیک دمشون گرم!
فقط اشتباهی که بوده این بوده که با پرچم یک کشور دیگه رفتن!:mad::eh:
پرچم ما که این پرچم عربی نیست اینو به همه میگم !هیچ ورزشکار ایرانی نباید قبول کنه با اون پرچم بره!
مگر اینکه ورزشکار جمهوری اسلامی لبنان و سید حسن و ....!:evil2:

فایل های ضمیمه

• wintersport.pdf
    3.8 MB · نمایش ها: 26

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوستان پیش بینی snowforecast برای پیست دیزینه نه شهر تهران !!! همیشه هم درست در میاد من شک ندارم چون اب و هوای اونجا با اینجا فرق داره ! خودم به شخصه دیدم اینجا هوا ابری بوده و اونجا صاف و سایت درست زده بود ! برف هم میاد ! اما کمه !

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اینجا مسئول کیه؟
من شکایت دارم؟
بابا اینا چیزشون به اونجاشون پنالتی میزنه!{ببخشید ها}

با هم دیدیم که ساوه شمشکی درباره توچال چی گفت!
حالا دوستان بفرمایین اینم حرف های رئیس مجموعه توچال!مثل اینکه فقط وقتی ما کارش داریم چینه بقیه موقع ها سر جاشه!
اینم حرفاش:
تاريخ: 89/10/06
عنوان خبر: برپایی اردوی تیم ملی اسکی درتوچال

تیم ملی اسکی ایران با برپایی اردویی در توچال تمرین خود را آغازنمود.به گزارش روابط عمومی شرکت تله کابین توچال، تمرینات تیم ملی اسکی ایران از حدود یک ماه قبل در پیست اسکی این مجموعه به عنوان تنها پیست فعال ایران آغاز شده است .براساس این گزارش عیسی ساوه شمشکی، رئیس فدراسیون اسکی، مجید پاشنا معاون امور ورزش اداره کل تربیت بدنی استان تهران و رستم کلهر معاون امور ورزشی استان تهران البرز و رئیس کمیته تیم های ملی پایه و جوانان با حضور در پیست اسکی توچال از نزدیک شاهد تمرین تیم های ملی آلپاین مردان و زنان شدند.رئیس فدراسیون اسکی در حاشیه این بازدیدگفت : با توجه به بارش کم برف طی ماه گذشته و آغازبه کارپیست اسکی توچال به عنوان نخستین پیست فعال کشور، اردوی تیم ملی اسکی برای حضور موفق درهفتمین دوره بازی های آسیایی زمستانی در این پیست آغاز شده است .وی شرایط پیست اسکی توچال را از نظر فنی یکی از پیست های مناسب ایران و دارای گواهی های بین المللی دانسته گفت : این اردو یکی از بهترین اردوهای تشکیل شده برای تیم ملی اسکی ایران بوده، امیدواریم با تمرینهای مناسب اعضاء تیم ملی شاهد کسب مقام های درخورشانی برای کشور باشیم.

یکی تکلیف ما رو روشن کنه!
بالاخره پیست خوبیه یا نه؟
چون من تا حالا پیست رو ندیدم اصلا هم آقایون رو نمیشناسم!بععععع!
جمع کنین بابا!
یکی از بهترین اردو ها ....
کدوم بهترین ... یعنی پیست زوری شما از پیست سوئد یا اتریش بهتره؟!؟!
من که باور کردم شما چی دوستان؟
نمیذارن آدم مودب بمونه که اونقد چرت و پرت میگن که ...!

مرسی!

Last edited:

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
آقا این 2 تا پیست لطفا خودتون مقایسه کنید!

فایل های ضمیمه

• Tochal%20SKI.jpg
    Tochal%20SKI.jpg
    69 KB · نمایش ها: 65
  • Dizin.jpg
    Dizin.jpg
    14.5 KB · نمایش ها: 45

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
4شنبه ی هفته پیش اگر اشتباه نکنم بچه های تیم ملی داشتن توچال اسکی میکردن!!!
یه چند تا پرچم هم فرو کردن تو برف که مارپیچ بزنن!!
منم پریدم جلو یکیشون،اینجوری شدم بعدش:blink:

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
snowboard rider اعصاب معصاب تعطیله ها:D:D:D چرا اینقد ناراحتی ، امسال که نشد، کاریشم نمیشه کرد، در جواب رادون، آره، همون موقع درست میگه، ولی خیلی وقتا، نظرش تو روزایه بعد عوض میشه

Last edited:
بالا