امکان نداره دربندسر قبل دیزین باز شه !
چرا بعضی وقتها زود تر باز شده چون به قول دوستمون دیزین رو با برف کم باز نمیکنن ولی دربند سر برف الکی هم داشته دیدم که باز بوده
امکان نداره دربندسر قبل دیزین باز شه !
سرو ته برد با هم فرق داره آیا؟فرق می کنه کدوم سرش به طرف جلو باشه؟
خیلی ساده هست وقتی که بوت رو میخوای ببینی که مناسب هست یا نه ابتدا هیچکدوم از فیکسهای بوت رو نبندید بوت رو پاتون کنید و انگشت شصت پاتون رو تکون بدین و بببینید که تا نوک بوت چقدر فاصله داره به هیچ وجه انگشت نباید با دیواره بوت کوچیکترین تماسی داشته باشه در اینصورت بوت برای شما تنگ هست و به پاتون صدمه میزنه در کل انگشت پا رو باید بتونید بازی بدید و به دیواره نخوره و حدود یک میلی متر تا نوک بوت باید فاصله داشته باشه و بعد تمامی فیکس های بوت رو ببندید ابتدا در حالت عادی و سپس محکم باز باید بتونید انگشت پاتون رو تکون ببدید بعدش با بوت راه برید بگذارید حدود 10 دقیقه پاتون باشه که فرم پاتون رو در بوت احساس کنید و ببینید که راحت هستیذ یا نه . بوتها بنا به قالب و فرم پاها متفاوتن اما یکی از بوتهایی که اکثرا برای ایرانیها و قالب پاشون پیشنهاد میشه بوتهای نوردیکا هستجداً! خوب پس چی کار کنیم؟اگه یکی مبتدی باشه واقعا نمی فهمه که بوت باید تو پاش چه جوری باشه تا فیت بشه.
خواهر من پارسال یک بوت خرید و چون مبتدی بود واسش بزرگ بود. حالا از کجا باید بفهمه بوتی که الان می خواد بخره اندازه اش هست یا نه؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
خبر:
هفته دیگه یکشنبه و دوشنبه یه برف سنگین میاد.بالای 20 سانت..از ما گفتن بود
خیلی ساده هست وقتی که بوت رو میخوای ببینی که مناسب هست یا نه ابتدا هیچکدوم از فیکسهای بوت رو نبندید بوت رو پاتون کنید و انگشت شصت پاتون رو تکون بدین و بببینید که تا نوک بوت چقدر فاصله داره به هیچ وجه انگشت نباید با دیواره بوت کوچیکترین تماسی داشته باشه در اینصورت بوت برای شما تنگ هست و به پاتون صدمه میزنه در کل انگشت پا رو باید بتونید بازی بدید و به دیواره نخوره و حدود یک میلی متر تا نوک بوت باید فاصله داشته باشه و بعد تمامی فیکس های بوت رو ببندید ابتدا در حالت عادی و سپس محکم باز باید بتونید انگشت پاتون رو تکون ببدید بعدش با بوت راه برید بگذارید حدود 10 دقیقه پاتون باشه که فرم پاتون رو در بوت احساس کنید و ببینید که راحت هستیذ یا نه . بوتها بنا به قالب و فرم پاها متفاوتن اما یکی از بوتهایی که اکثرا برای ایرانیها و قالب پاشون پیشنهاد میشه بوتهای نوردیکا هست
اینم بگم که هرگز فکره اینکه خوب حالا بوت بزرگ هست جوراب ضخیم میپوشیم فیت میشه رو نکنید چون بوتی مناسب هست که با یک جوراب اسپورت معمولی فیت شه و اکثر بوتها دمای پا رو ثابت نگه میدارن پس نیازی به جورابه ضخیمتر نیست .
از دربند سر که خبری ندارم ولی فردا دارم میرم بخش داری یه خبری هم از اونجا میگیرم
اینکه بی خیال دیزین بشیم رو باید صبر کنیم تا ببینیم چی میشه اگه تا آخر دی باز شد که شد اگه نشد دیگه بازش نمیکنن![]()
ثل همیشه پیش بینی snowforcast اشتباه از آب در میاد، از من گفتن، منم مثل دوستمون، snowboardrider وسایلمو جمع کردم گذاشتم انباری، خلاص ...! گند بزنن که همه چیه این ممکلت گند شده... مملکته داریم ؟؟؟؟؟:grrr::grrr::grrr::grrr:uke:
به نظرم کم کم باید وسائلت رو بیاری بیرون دو مرتبه !
یه خبرایی هست !
ثل همیشه پیش بینی snowforcast اشتباه از آب در میاد، از من گفتن، منم مثل دوستمون، snowboardrider وسایلمو جمع کردم گذاشتم انباری، خلاص ...! گند بزنن که همه چیه این ممکلت گند شده... مملکته داریم ؟؟؟؟؟:grrr::grrr::grrr::grrr:uke: