• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
خیر. ولی مدت کوتاهی به اصطلاح جیت کاندو کار کردم که البته 15 سال پیش به ما می گفتن بکس چینی است ولی حالا ظاهرا استاد آن موقع من غیر فعال است به هر حال من آن موقع یکی از قربانیان کم اطلاعی ونوظهور بودن این گونه سبکها در ایران بودم هر چند که تمرینات ورزشی خوبی انجام می دادیم اما هیچ گونه تکنیکی به ما آموزش داده نشد به غیر از نحوه مشت زدن ولگد زدن واین مطالب براساس نتیجه گیری من از خواندن منابع رزمی بوده است که در اختیار بوده است وهمچنین تجربیات من درآن موقع.
به هر حال دوست دارم اگر انتقاد ویا پیشنهادی در باره این مقاله دارید ارایه دهیدو در مورد آن به تبادل نظر بپردازیم.
البته این مقاله را می توان با عنوان فلسفه یا دلایل تفاوت سبکهای رزمی هم نام گزاری کرد.

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
خیر. ولی مدت کوتاهی به اصطلاح جیت کاندو کار کردم که البته 15 سال پیش به ما می گفتن بکس چینی است ولی حالا ظاهرا استاد آن موقع من غیر فعال است به هر حال من آن موقع یکی از قربانیان کم اطلاعی ونوظهور بودن این گونه سبکها در ایران بودم هر چند که تمرینات ورزشی خوبی انجام می دادیم اما هیچ گونه تکنیکی به ما آموزش داده نشد به غیر از نحوه مشت زدن ولگد زدن واین مطالب براساس نتیجه گیری من از خواندن منابع رزمی بوده است که در اختیار بوده است وهمچنین تجربیات من درآن موقع.
به هر حال دوست دارم اگر انتقاد ویا پیشنهادی در باره این مقاله دارید ارایه دهیدو در مورد آن به تبادل نظر بپردازیم.
البته این مقاله را می توان با عنوان فلسفه یا دلایل تفاوت سبکهای رزمی هم نام گزاری کرد.

بله درسته . همین الانش هم سطح رزمی کشور خیلی پایینه .
سبکها خیلی به سمت پول کشیده شده و سبکهای من در آوردی زیاد شده . باز اون زمان میشه گفت یه کونگ فو توأ بود که میشد روش حساب کرد . البته فکر کنم اون زمان هم وینگ چون تو ایران رسمأ وارد شده بود .

به هر حال ممنون بابت مقاله . زیبا بود .

دوستان لطف کنید هر طوری شده نذارید تاپیک بخوابه .

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
آیا کاراته دارای کاتاهای تخصصی شده برای مبارزه از فاصله نزدیک،متوسط وزیاد هست یا نه؟چون همانطور که گفتم کاراته برای مبارزه دفاعی طراحی شده است.(آِیا با این حرف نظر موافقید؟)پس یک مبارزکاراته چگونه در مقابل مبارزی که دارای فنون مبارزه از فاصله نزدیک است مقابله می کند.مثلا در مقابل یک بکسور چگونه باید مبارزه کند. از فاصله نزدیک که نمی توان دفاع کرد.آیا می شود؟پس نظر شما برای مبارزه در فاصله نزدیک بوسیله فنون سبک دفاعی کاراته چیست؟به هرحال اگر کاراته باز در مقابل یک بکسور بخواهد حمله کننده باشد وارد دنیای فنون بکس شده است که بکسور درآن تواناتر است وآموزش بیشتری دارد،چراکه کاراته باز توانا شده بعد از دفاع ضربه حریف ومنحرف کردن آن به بدن حریف که دفاع یا گارد آن براساس دفع حمله باز شده است حمله کند.:wacko::wacko::wacko:

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
آیا کاراته دارای کاتاهای تخصصی شده برای مبارزه از فاصله نزدیک،متوسط وزیاد هست یا نه؟چون همانطور که گفتم کاراته برای مبارزه دفاعی طراحی شده است.(آِیا با این حرف نظر موافقید؟)پس یک مبارزکاراته چگونه در مقابل مبارزی که دارای فنون مبارزه از فاصله نزدیک است مقابله می کند.مثلا در مقابل یک بکسور چگونه باید مبارزه کند. از فاصله نزدیک که نمی توان دفاع کرد.آیا می شود؟پس نظر شما برای مبارزه در فاصله نزدیک بوسیله فنون سبک دفاعی کاراته چیست؟به هرحال اگر کاراته باز در مقابل یک بکسور بخواهد حمله کننده باشد وارد دنیای فنون بکس شده است که بکسور درآن تواناتر است وآموزش بیشتری دارد،چراکه کاراته باز توانا شده بعد از دفاع ضربه حریف ومنحرف کردن آن به بدن حریف که دفاع یا گارد آن براساس دفع حمله باز شده است حمله کند.:wacko::wacko::wacko:

با بقیه صحبتهاتون کاری ندارم ولی دفاع در فاصله نزدیکه که معنی میگیره .
استفاده نکردن بوکسور از پاهاش یه نقطه ضعف براش و یه امتیاز برای کاراته کا باشه . میتونه از این طریق کاری انجام بده .

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
بله در کاراته برای فاصله نزدیک هم مبارزاتی به صورت قراردادی انجام میشه:
ایپون کومیته
نیهون کومیته
سانپون کومیته
گوهون کومیته
که گوهون کومیته و ایپون کومیته بسیار کاربردی تر هستند.
و مبارزه به صورت سنتی هم بسیار موثره ولی الان خیلی کم کار میشه و آسیب بالایی داره و یه چیزی تو مایه ای کیوکوشین هستش و در سبکهای کنترلی بهش میگن:
جی کومیته

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستتون درد نكنه بابت نظرات ارزشمندتون
ممكنه نظرتون درباره اين سوال هم بديد كه اگه مسابقه اي بين تمام سبك هاي رزمي به وجود بيارن كدوم سبك مي تونه حرف اول تو مبارزات بزنه. البته مسابقه به شكل هايي كه عرض مي كنم برگزار بشه . نظر بديد كه در هر شكل كدوم سبك بهتره
1- ضربه زدن با دست به صورت و بيضه خطا باشه . گرفتن حريف (بدن و لباس) خطا باشه
2- ضربه با دستكش بوكس به صورت آزاد باشه ولي گرفتن حريف(بدن و لباس)خطا باشه
3- ضربه بدون دستكش به صورت آزاد باشه ولي گرفتن حريف(بدن و لباس)خطا باشه
4- گرفتن بدن و لباس آزاد باشه و ضربه زدن خطا باشه . و هر سبكي كه بتونه حريف را ضربه فني بكنه برده

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظر من اينه
1- مسابقه در شكل اول كيوكوشين كاراته مي تونه بين تمام سبك هايي كه به اين شكل مبارزه مي كنند بهترين باشه
2- موي تاي بهترينه
3- سبك هايي كه به اين شكل مسابقه مي دند نمي شناسم پس شكل سوم رو من نظري نمي دم
4- جودو

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
ممكنه نظرتون درباره اين سوال هم بديد كه اگه مسابقه اي بين تمام سبك هاي رزمي به وجود بيارن كدوم سبك مي تونه حرف اول تو مبارزات بزنه. البته مسابقه به شكل هايي كه عرض مي كنم برگزار بشه . نظر بديد كه در هر شكل كدوم سبك بهتره
4- گرفتن بدن و لباس آزاد باشه و ضربه زدن خطا باشه . و هر سبكي كه بتونه حريف را ضربه فني بكنه برده

هرچند غلته .
1 - کونگ فو
2 - کیک بوکس یا همون بوکس
3 - این تو مسابقه نداریم که صورت مجاز باشه .
4 - کشتی :D جودو

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

در همه حالات، اونی که شمشیر داره حرف اول رو میزنه :lol:

جاست کیدینگ :happy:

گفتم بیام چند تا عکس براتون بذارم. :happy: از انواع شمشیر و اندازه هاشون، همینطور عکس از یه کاتانای خیلی زیبا :rolleyes:

استفاده میکنیم از مطالبتون، ادامه بدید لطفاً :happy:

فایل های ضمیمه

• nihontou1di5.jpg
    nihontou1di5.jpg
    189.3 KB · نمایش ها: 10
  • nihontou2kh5.jpg
    nihontou2kh5.jpg
    88.2 KB · نمایش ها: 9
  • Sugata_history2.gif
    Sugata_history2.gif
    54.3 KB · نمایش ها: 7
  • k01.jpg
    k01.jpg
    82.1 KB · نمایش ها: 9
  • k02.jpg
    k02.jpg
    75.3 KB · نمایش ها: 7

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

در حالت اول: کیوکوشین کاراته.
در حالت دوم:بوکس یا فول یا ورزشهایی از این دست.
در حالت سوم:تا حالا همچین ورزش خطرناکی ندیدم!
حالت چهارم:جودو.

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در میان سبک های چینی سبکی مشابه آیکیدو وجود داره؟

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرچند غلته .
1 - کونگ فو
2 - کیک بوکس یا همون بوکس
3 - این تو مسابقه نداریم که صورت مجاز باشه .
4 - کشتی :D جودو

1- كونگ فو رو اصلا من رشته رزمي نمي دونم ولي ورزش خوبيه ، رشته رزمي نيست.
2- كيك بوكسينگ رشته رزميه بسيار پرقدرتيه هر چند به نظر توي مسابقات جهاني فكر نكنم به سادگي بتونند موي تاي كارها رو شكست بدند . در اين مورد اگه كسي زبان انگليسييش خوبه مي تونه به سايت مسابقات K_1 سر بزنه ببينيم كدام رشته بيشتر تونسته مقام قهرماني رو از آن خودش كنه
3- اين هم مثل اينكه وجود نداره .
4- اين دو تا رشته اگه با هم يه مسابقه اي ترتيب دهند عالي ميشه . مخصوصا كشتي فرنگي و جودو اين دو تا شبيه هم هستند . بايد به اين شكل مسابقه بدند كه 10 نفر از بهترين هاي كشتي فرنگي با 10 تا از بهترين هاي جودوي كشور اول با لباس بعد بدون لباس يا چيزي توي اين مايه ها طوري باشه كه بتونيم مقايسه كنيم كه كدوم قوي تره . نظرتون چيه مسابقه بسيار پرهيجاني بايد بشه

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
1- كونگ فو رو اصلا من رشته رزمي نمي دونم ولي ورزش خوبيه ، رشته رزمي نيست.
2- كيك بوكسينگ رشته رزميه بسيار پرقدرتيه هر چند به نظر توي مسابقات جهاني فكر نكنم به سادگي بتونند موي تاي كارها رو شكست بدند . در اين مورد اگه كسي زبان انگليسييش خوبه مي تونه به سايت مسابقات K_1 سر بزنه ببينيم كدام رشته بيشتر تونسته مقام قهرماني رو از آن خودش كنه
3- اين هم مثل اينكه وجود نداره .
4- اين دو تا رشته اگه با هم يه مسابقه اي ترتيب دهند عالي ميشه . مخصوصا كشتي فرنگي و جودو اين دو تا شبيه هم هستند . بايد به اين شكل مسابقه بدند كه 10 نفر از بهترين هاي كشتي فرنگي با 10 تا از بهترين هاي جودوي كشور اول با لباس بعد بدون لباس يا چيزي توي اين مايه ها طوري باشه كه بتونيم مقايسه كنيم كه كدوم قوي تره . نظرتون چيه مسابقه بسيار پرهيجاني بايد بشه

1 - بله کونگ فو یه رشته رزمی نیست یه هنر رزمی هست . کونگ فو برای هر کسی ساخته نشده که بتونه بره توش و یاد بگیرتش . رزمی کار میخواد . چیزی که شما دیدی کونگ فو نبوده مهد کودک بوده .

2 - بله سری کامل مسابقات K1 رو دیدم . خیلی جالب بود البته برای اینکه فیلم طنز نبود نگاه کنم اونو نگاه کردم . مثال : 2 عدد سیب زمینی در حال مبارزه .

4 - جودو کار از کجای کشتی گیر باید بگیره اونوقت ؟

Last edited:

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 - بله کونگ فو یه رشته رزمی نیست یه هنر رزمی هست . کونگ فو برای هر کسی ساخته نشده که بتونه بره توش و یاد بگیرتش . رزمی کار میخواد . چیزی که شما دیدی کونگ فو نبوده مهد کودک بوده .

2 - بله سری کامل مسابقات K1 رو دیدم . خیلی جالب بود البته برای اینکه فیلم طنز نبود نگاه کنم اونو نگاه کردم . مثال : 2 عدد سیب زمینی در حال مبارزه .

4 - جودو کار از کجای کشتی گیر باید بگیره اونوقت ؟

منظور من از اينكه كونگ فو رشته رزمي نيست اينه كه به درد مبارزه نمي خوره . يه سري حركات نمايشي كه فقط بايد به عنوان ورزش بهش نگاه كرد نه چيزه ديگه . تمرينات تنفسي اون واقعا عاليه كه اگه بهش وفادار باشي تا سن پيري سلامتي و شادابي يه جوان مي توني داشته باشي . ولي خب انتظار نداشته باش كه بتونه توي مبارزه هم حرفي براي گفتن داشته باشه
منظور از سيب زميني هم نفهميدم چي بود ميشه بيشتر توضيح بدي
جودوكار ها تكنيك هاي بسيار خوبي دارن كه مي تونن روي كشتي گير ها پياده كنند بدون اينكه بخوان لباس حريف رو بگيرن . از خودشون بپرسي بهتر متوجه ميشي . البته گفتم كه يك بار با لباس يه بار هم بدون لباس با هم كار كنند . اگه رزمي كار خوبي باشي اون وقت متوجه ميشي كه كدومشون مسلط تر كار مي كنند . من از استاد جودو اينو پرسيدم جواب داد كه جودو كار به راحتي كشتي گير رو مي زنه . از كشتي گير پرسيدم اون هم گفت كشتي گير مي زنه . بايد تو ميدون عمل ببينيم كدوم برتره

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رشته ی برتر نداریم ورزشکار برتر داریم در واقع این منو شماییم که مبارزه می کنیم نه سبک ها
درضمن جودو به کشتی آزاد شبیه تره!

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رشته ی برتر نداریم ورزشکار برتر داریم در واقع این منو شماییم که مبارزه می کنیم نه سبک ها
درضمن جودو به کشتی آزاد شبیه تره!

شما داريد بحث اخلاقي رو با بحث فني قاطي مي كنيد ، رشته برتر توي مبارزه داريم رشته برتر توي انعطاف بدني داريم. آيا يك مبارزه گر كنترلي مي تونه از پس غير كنترلي كارها بر بياد . مبناي يك مبارزه گر كنترلي امتيازه و تمريناتي كه انجام مي دن براي گرفتن امتيازه بيشتر از حريفه ولي غير كنترلي كارها مبناي برد و باختشون از پا انداختن حريفه و بايد تمريناتشون فرق كنه . پس توي مسابقات آزاد غير كنترلي كارها برترند و كنترلي كارها جرات شركت در اين مسابقات رو ندارند
آيا غير كنترلي كارها مي تونند انعطافي شبيه ووشو كارها و تاي چي كارها داشته باشند . اين هم امكان نداره پس كونگ فو كارها و تاي چي كارها و ورزش هايي از اين دست نسبت به سبك هاي رزمي از اين نظر مي تونند برتر باشند

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
منظور من از اينكه كونگ فو رشته رزمي نيست اينه كه به درد مبارزه نمي خوره . يه سري حركات نمايشي كه فقط بايد به عنوان ورزش بهش نگاه كرد نه چيزه ديگه . تمرينات تنفسي اون واقعا عاليه كه اگه بهش وفادار باشي تا سن پيري سلامتي و شادابي يه جوان مي توني داشته باشي . ولي خب انتظار نداشته باش كه بتونه توي مبارزه هم حرفي براي گفتن داشته باشه
منظور از سيب زميني هم نفهميدم چي بود ميشه بيشتر توضيح بدي
جودوكار ها تكنيك هاي بسيار خوبي دارن كه مي تونن روي كشتي گير ها پياده كنند بدون اينكه بخوان لباس حريف رو بگيرن . از خودشون بپرسي بهتر متوجه ميشي . البته گفتم كه يك بار با لباس يه بار هم بدون لباس با هم كار كنند . اگه رزمي كار خوبي باشي اون وقت متوجه ميشي كه كدومشون مسلط تر كار مي كنند . من از استاد جودو اينو پرسيدم جواب داد كه جودو كار به راحتي كشتي گير رو مي زنه . از كشتي گير پرسيدم اون هم گفت كشتي گير مي زنه . بايد تو ميدون عمل ببينيم كدوم برتره

شما کونگ فو رو فقط توی تای چی و قسمت فرمش دیدی ؟ :blink: 2 نفر رو در یک سطح ( کاملأ در یک سطح ) با هم به مبارزه دعوت کن که یکی کونگ فو کار باشه و یکی کیک بوکس کار . اگر کیک بوکس کار برد من دیگه این هنر رو ادامه نمیدم .
کونگ فو فقط تایچی چوان نیست عزیز دل .
نمونش بروسلی و استاد فقیدش .

منظورم رو از سیب زمینی زمانی میفهمید که فیلم های مسابقات k1 رو نگاه کنید . من قبل از دیدنش واقعأ فکر میکردم خیلی بدجور میزنن .

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
اما به غیر از شیوه های مبارزاتی ما دارای کاتاهای مخصوص برای مبارزه از فاصله نزدیک برای تربیت فکر و ذهن داریم.

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
بله در کاراته برای فاصله نزدیک هم مبارزاتی به صورت قراردادی انجام میشه:
ایپون کومیته
نیهون کومیته
سانپون کومیته
گوهون کومیته
که گوهون کومیته و ایپون کومیته بسیار کاربردی تر هستند.
و مبارزه به صورت سنتی هم بسیار موثره ولی الان خیلی کم کار میشه و آسیب بالایی داره و یه چیزی تو مایه ای کیوکوشین هستش و در سبکهای کنترلی بهش میگن:
جی کومیته
اما به غیر از شیوه های مبارزاتی آیا ما دارای کاتاهای مخصوص برای مبارزه از فاصله نزدیک برای تربیت فکر و ذهن داریم؟

بالا