• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
جدی!:eek:
اوه اوه:wacko:
چه شود!
قربان من هیچ ادعایی ندارما!
فقط چیزایی که میدونم رو میگم!
اگه کل کله من نیستم!
ولی اگه دوستانه اسکی قراره بکنیم باشه!:p
من جمعه با پدرم هستم!
2-3 دور بیشتر نمیتونم در خدمتت باشم!
شماره تونو برام بفرستین پس!
جمعه میبینمتون!:)

موفق باشین!

v20

Registered User
لایک‌ها
18
فكر كنم جمعه اين هفته پيست هاي بالا منفجر بشه . انگار بدجوري همه طالبان . خدا رحم كنه . اميدوارم بيشتر از 20 دقيقه تو صف نمونيم :p
به اميد ديدار همتون تو پيست

ehsaninga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه روز داریوش و ابی میان ایران تو فرودگاه میگیرنشون !!! بعد یارو میره خودشو به زور میچسبونه به اینا میگه ما 3تا آدم مشهور رو کجا میبرین؟؟؟؟؟ ما داریم سر دیزین و دربندسر دعوا میکنم این میگه توچال خوبه !!!
100 البته که توچال بهترین پیست دنیاس البته ما مردمی داریم که میگن تراکتور سازی هم پر طرفدار ترین تیم دنیاس و بعد منچستر اوله توچال که چیزی نیست !

البته فکر کنم مضاح میکردین چون هرچی میگین دقیقا عکسش صادقه !

شما چقدر میخای هزینه کنی و چه مارکی میخوای اینارو بگو تا جاهایی که بلدیم رو معرفی کنیم !

اخر فصل ارزون تره !!! اما بعضی وقتل قبل از شروع فصل هم حراج میزارن !!!

عزیزه دلمی ، کسی که 2 بار بره توچال خودش میفهمه چقدر توچال افتضاحه . منم کاملاً به کنایه گفتم .

مگه آدم دیوانست بره توچال : 3 ساعت حداقل برا کابین باید صبر کنه ، پیست نه شیب داره نه پستی بلندی ، برا هر بار سیژ باید 10 دقیقه صبر کنه ، پایینه پیستم انواع آدمایه تازه به دوران رسیده خوابیدن دارن آفتاب میگیرن که رفتن بیرون همه بفهمن اینا اسکی بودن دریغ از یه نخود مغز که ممکنه یه مبتدی با سرعت بیاد بهشون بخوره و کلی چیزای جور با جور که باعث شده من از توچال متنفر بشم ، و باز هم میگم هیچوقت توچال نرین اگه حتی 1 بار میخوایین تو فصل برین دربندسر برین اگه شلوغ بود شمشک اگرم شمشکه همیشه تعطیل ، تعطیل بود برین دیزین ولی توچال نرین

500-600 تومان می تونم هزینه کنم البته فقط برا برد ، فیکس ، بوت
برا لباس جدا میخوام هزینه کنم
مارکم شنیدم burton و nitro خوبن البته یه جا رفتم flow داشت ، تو این رنج قیمتی چی خوبه ؟!​

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

عزیزه دلمی ، کسی که 2 بار بره توچال خودش میفهمه چقدر توچال افتضاحه . منم کاملاً به کنایه گفتم .

مگه آدم دیوانست بره توچال : 3 ساعت حداقل برا کابین باید صبر کنه ، پیست نه شیب داره نه پستی بلندی ، برا هر بار سیژ باید 10 دقیقه صبر کنه ، پایینه پیستم انواع آدمایه تازه به دوران رسیده خوابیدن دارن آفتاب میگیرن که رفتن بیرون همه بفهمن اینا اسکی بودن دریغ از یه نخود مغز که ممکنه یه مبتدی با سرعت بیاد بهشون بخوره و کلی چیزای جور با جور که باعث شده من از توچال متنفر بشم ، و باز هم میگم هیچوقت توچال نرین اگه حتی 1 بار میخوایین تو فصل برین دربندسر برین اگه شلوغ بود شمشک اگرم شمشکه همیشه تعطیل ، تعطیل بود برین دیزین ولی توچال نرین

مارکم شنیدم burton و nitro خوبن البته یه جا رفتم flow داشت ، تو این رنج قیمتی چی خوبه ؟!​

Flow مارک خوبیه .. من الان 8 ساله فلو گرفتم و راضیم

ehsaninga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Flow مارک خوبیه .. من الان 8 ساله فلو گرفتم و راضیم

دوست عزیزم دستت درد نکنه بابت پاسخ
تو قیمت 500 - 600 چه بردی پیشنهاد میکنی مدل نه ، مارکش
چون مدل که خیلی زیاده ، اصلاً با این قیمت میشه یه برد ، فیکس و بوت خرید ؟!

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Burton که عالیه ! با 500 تو من هم نه با 400 میتونی بهترین مدل نیترو رو بگیری !! نمایندگیش تو منیریس پاساژ کاوه !اسم مدلای نیترو رو بلد نستم ! فلو هم خوبه مدلاشو نمیدنم
برتون هم اول مشخص کن چه بردی میخوای (فری استایل فری راید ال مونتاین ) تا بهت بگم اما با 500 600 فکر کنم بشه برد تک معمولی رو به خوب گرفت آشنا برا برتون دارم خواستی بیا با هم بریم ! تو فرشتس ! یه سرم به سایت برتون بزنی سیستم board finderesh باحاله

burton - flow - atomic- nitro - dc - k2 - nidiker - ride - salamon

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوست عزیزم دستت درد نکنه بابت پاسخ
تو قیمت 500 - 600 چه بردی پیشنهاد میکنی مدل نه ، مارکش
چون مدل که خیلی زیاده ، اصلاً با این قیمت میشه یه برد ، فیکس و بوت خرید ؟!

من برای اکس گرل-فرندم 1 ماه قبل از فصل اسکی مارک برتون گرفتم با قیمت عالی ... تقریبا 300 زیر قیمت اصلی

با 650 - 700 میتوی چیز تقریبا مناسب بگیری

rossignol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و تشکر فراوان از همه دوستان که مطالب جالبی که بیشتر با تجربه بدست میاد رو ارائه دادن

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها سلام.:lol:كسي تو اين هفته ديزين يا دربند سر نرفته؟؟؟؟:hmm:يه آماري از راه و جاده بالا و پيست و ... بديد ديگه بابا/:eek: خوده اسكي يادمون رفته معتاد اين فروم شديم انگار:hmm: البته خيلي عاليه ها ولي خوب :f34r:

variani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منو میشناسن اونجا فک میکنن محلیم پول پارکینگم نمیدم ! شاید تورم بتونم با خودم ببرم تو !! تو چه جوری دیزین رو ok
میکنی؟

من توی حراست دیزین آشنا دارم ازش واسه شما اطلاعاتی گرفتم
شانس شما امسال دیزین دیگه کارت 50% هم نمیده چه برسه به 100 % !!!:(
یعنی من که خودم کارت 100 داشتم رفتم واسه تمدید ، تمدیدش نکردن !!:(
حالا من خودم از حراست رفتم یه نامه گرفتم برای ورودی رایگان ولی فقط میتونم با خودم یک نفر رو ببرم داخل اون نامه هم فقط برای یک روزه
ولی میتونم بازم نامه بگیرم !:)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من توی حراست دیزین آشنا دارم ازش واسه شما اطلاعاتی گرفتم
شانس شما امسال دیزین دیگه کارت 50% هم نمیده چه برسه به 100 % !!!:(
یعنی من که خودم کارت 100 داشتم رفتم واسه تمدید ، تمدیدش نکردن !!:(
حالا من خودم از حراست رفتم یه نامه گرفتم برای ورودی رایگان ولی فقط میتونم با خودم یک نفر رو ببرم داخل اون نامه هم فقط برای یک روزه
ولی میتونم بازم نامه بگیرم !:)

40-50 تا نامه بگیر به همه بچه ها بده ... اون دنیا میری بهشت

variani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
40-50 تا نامه بگیر به همه بچه ها بده ... اون دنیا میری بهشت

به خدا اگه میشد میگرفتم
ولی نامه رو که یجا نمیدن ! مثلا صبح که میرم دیزین میرم از حراست میگیرم بعد با همراه میریم داخل اسکی

variani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خدا اگه میشد میگرفتم
ولی نامه رو که یجا نمیدن ! مثلا صبح که میرم دیزین میرم از حراست میگیرم بعد با همراه میریم داخل اسکی

راستی یک راه برای مجانی شدن هستش اینه که بری عضو بسیج اونجا بشی
و لباسهای ارتش رو تن کنی :f34r::f34r:

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
Burton که عالیه ! با 500 تو من هم نه با 400 میتونی بهترین مدل نیترو رو بگیری !!

اینم از اون حرفا بودا !!!!! با 500 تو من هم نه با 400 میتونی بهترین مدل نیترو رو بگیری

از کجا همچین قیمتایی آوردی؟؟؟یه سر به نمایندگی نیبرو بزن تو همون پاساژ پایتخت منیریه!!!:)

khodam1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Burton که عالیه ! با 500 تو من هم نه با 400 میتونی بهترین مدل نیترو رو بگیری !! نمایندگیش تو منیریس پاساژ کاوه !اسم مدلای نیترو رو بلد نستم ! فلو هم خوبه مدلاشو نمیدنم
برتون هم اول مشخص کن چه بردی میخوای (فری استایل فری راید ال مونتاین ) تا بهت بگم اما با 500 600 فکر کنم بشه برد تک معمولی رو به خوب گرفت آشنا برا برتون دارم خواستی بیا با هم بریم ! تو فرشتس ! یه سرم به سایت برتون بزنی سیستم board finderesh باحاله

burton - flow - atomic- nitro - dc - k2 - nidiker - ride - salamon
من برتون میخوام حدودا چقدر میتونی تخفیف بگیری؟ من برتون اسکان رو رفتم قیمتهاش افتضاح بود یک بردی که توسایت 400$ هست رو میده 750 300 هم فیکسش بوتشم 350 ببین یک ست معمولی برتون رو این قیمت در میاد
فکر میکنی از این ارزونتر باشه قیمت هاش؟؟؟؟
اگر کسی نمایندگی راید رو میشناسه لطف کنه ادرس بده ممنون .

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم از اون حرفا بودا !!!!! با 500 تو من هم نه با 400 میتونی بهترین مدل نیترو رو بگیری

از کجا همچین قیمتایی آوردی؟؟؟یه سر به نمایندگی نیبرو بزن تو همون پاساژ پایتخت منیریه!!!:)

دقیقا 3 ماه پیش تاونجا بودم گرون ترین بردش 399 تومان بود ! یا 499

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون سه ماه پیش فقط یه برد داشت 200 بود بقیش بالا 395 بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من فصل پیش خودم بهترین نیترو رو برای دوستم با فیکسش گرفتیم 650 بهترین فیکس فلکس داره کپسولی اهنی با
گرون ترین بردشو مشکی سبز بود اسم درست حسابی هم ندارن این نیترو ها ادم یادش بمونه یارو اصلا نمیدونست فری استایله یا فری راید ! فقط روش فلکسش رو زده بود همین ! دیگه اینو خودم پول دادم بگو اشتباه میکنی ! اگه گرون تر از این باشه ادم دیونه باید باشه بره نیترو بخره فلو میدن برتونم میدن !

Last edited:

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برتون میخوام حدودا چقدر میتونی تخفیف بگیری؟ من برتون اسکان رو رفتم قیمتهاش افتضاح بود یک بردی که توسایت 400$ هست رو میده 750 300 هم فیکسش بوتشم 350 ببین یک ست معمولی برتون رو این قیمت در میاد
فکر میکنی از این ارزونتر باشه قیمت هاش؟؟؟؟
اگر کسی نمایندگی راید رو میشناسه لطف کنه ادرس بده ممنون .

دوست عزیز شما به قیمت سایت کاری نداشته چون همون موقغ تو خود آمریکا از سایت بخری باید نزدیک 40% مالیات رو بهش اضافه کنی با پول ارسال ! توی سایت قیمت خام رو زدن من میخواستم برام از امریکا بخرن بفرستن نمی ارزید همینجا خریدم

پول حمل و نقل و گمرک و سود ایرانم حساب کن ! تازه ایران تحریمه ! واردات سخته اما ساختمان اسکان کلا گرون فروشه ! ولی بقیه جاها مثل برج سفید و فرشته و شهرک غرب چون نمایندگی هستن قیمتاشون یکیه ! کمم نمیکنن !

در ضمن برتون برد داره 2 ملیون تومان شما برای برد و فیکس برتون حد اقل باید 700 800 بدی بوت هم از 200 تا 500

بالا