• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
25r30wi.gif

انصافا گزارشگر توی ایران نیست که این خیابانی رو میفرستند ... سرتاپا سوتی .... باور کنید گزارش نمیکنه انگار داره با دوست دخترش تلفنی حرف میزنه
gigglesmile.gif

تنها سوتی هایی که هنوز بهشون میخندم سوتی هایی که توی جام جهانی 98 میداد ...
کلمات پربار ایشون : می شوت د ...
gigglesmile.gif

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
گزارشگری که طرفداران زیادی ندارد !

شاید یک گزارشگر برای گفته خودش دلایلی دارد که بیراه نیست اما توجهی نمیشود و حتی بیشتر به آن گزارشگر با تعلقات رنگیش بها داده میشود تا جایی که همان فرد در وبلاگ شخصی اش در کار همان باشگاه میگذارد و به نشر اکاذیب (به زعم باشگاه ) میپردازد و گفته میشود کار به شکایت و دادگاه هم کشیده...

به گزارش سرویس ورزشی تابناک ، به بسیاری از گزارشگران در سیمای استانهای مختلف هم اعتراضاتی وارد بوده و هست که بازهم به آنها ترتیب اثر داده نشده است... اما فاجعه آمیز ترین این بی توجهیها مربوط میشود به گزینش جواد خیابانی مبنی بر گزارش بازیهای تیم ملی فوتبال ایران در جام ملتهای آسیا... براستی چه باید گفت؟ به کجا باید شکوه برد؟ گناه مردم چیست؟

اگر واقعا مسئولین فکر میکنند اتتخابشان درست بوده اشکالی ندارد ،همین فردا در یکی از سایتهای مورد تایید خودشان نظر سنجی بگذارند... ببینند این فرد با حرفهایی که متاسفانه به خورد مردم میدهد چه جایگاهی دارد...البته بعیدست که مسئولین از این مهم بی اطلاع باشند... به هر حال آنها هم خانواده دارند و هم در همین مملکت و با همین مردم زندگی میکنند...

واقعا سوال برانگیز نیست وقتی میشنویم کسانی که ماهواره دارند صدای گوش خراش گزارشگر عربی را به گزارشگر ایرانی ترجیح میدهند و برخی دیگر اقدام به قطع کردن صدای تلویزیون خود می کنند..

مسئولین عزیز، ایشان هر کسی که هست و هر جایگاهی که نزد شما دارد برای خودش محترم است اما آیا این فرد وجودش با ارزشتر از شعور ، علاقه و دانایی مردم است؟ چقدر باید تحمل کرد؟ ای کاش یک مسئول حاضر شود دلیل این انتخاب را برای مردم توضیح دهد...

به قسمتی از گزارش دیروز توجه کنید

..کريم عصباني نشو...کريم نبايد اين کارا رو بکني!....داور ميخواد کارت بده...نه داور کارت نده!
تعجب نکنید این جملاتی بود که در ابتدای بازی ایران و کره شمالی از زبان خیابانی در قامت گزارشگر کهنکار بیرون آمد و تماشاچیان تلویزیونی را در حیرت گزارش صحنه بوجود آمده انگشت به دهان کرد.

این اظهارات به این جا ختم نشد وی در ابتدای بازی دائم می گفت: این بازی خانگی را ایران باید ببرد ... . بعد هم برای آنکه سوتی خود را به نوعی توجیه کند گفت: همه جا سرای ماست!
خیابانی یا معنای این جمله را نمی داند یا آنکه هنوز تو زمان قاجار سیر می کند و بر این باور است که هنوز قطر جزئی از خاک ایرانه...

از اینها بگذریم در ابتدای بازی ۱۰دقیقه فقط مختصات جایگاه خودشو توضیح می داد و حوادث بازی را نسبت به جایگاهی که نشسته متر می زد تا جایی که زمان سپری شده از بازی را به شکلی عجیب و غریب اعلام کرد: ۱۲ دقیقه و ۲۶ دقیقه از بازی گذشته!

هیچ کس نبود ...!

هنر نمایی های خیابانی به حرف های حین بازی ختم نشد. در پایان بازی از ذوق پیروزی تیم ملی نتوانست احساسات خود را کنترل کند و گفت: بشینید خونتون دست بزنید!

در یکی از صحنه ها که مهدی رحمتی شوت سنگین بازیکن کره ای را گرفت، گفت:« مثل یک سنگربان از دروازه تیم ملی دفاع می کنه!» حتما آقا جواد انتظار داشته تا گلر تیم ملی مثل یک مهاجم از سنگر تیم ملی دفاع کند.

البته شانس با وی یار بود که بازی های تیم ملی فوتبال کشور مان با برد به پایان می رسد چراکه نحوه گزارشگری وی همانند سوهانی است روی اعصاب ملت و کسی نیست این واقعیت را به وی گوشزد کند البته شاید مدیران تلویزیونی ما نیز چنین گزارش بی حاشیه و ... را می خواهند که نتواند مانند گزارش های فردوسی پور با قیاس کارشناسانه نحوه مدیریت فوتبال کشور را به چالش بکشد.

اینجا مجلس نیست و طرح استیضاحی هم وجود ندارد اما دانستن حق مردم است... آنها باید بدانند گناهشان چیست و چرا باید سوهانی بروی اعصاب داشته باشند و آنرا تحمل کنند؟!

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
گزارشگری که طرفداران زیادی ندارد !

شاید یک گزارشگر برای گفته خودش دلایلی دارد که بیراه نیست اما توجهی نمیشود و حتی بیشتر به آن گزارشگر با تعلقات رنگیش بها داده میشود تا جایی که همان فرد در وبلاگ شخصی اش در کار همان باشگاه میگذارد و به نشر اکاذیب (به زعم باشگاه ) میپردازد و گفته میشود کار به شکایت و دادگاه هم کشیده...

به گزارش سرویس ورزشی تابناک ، به بسیاری از گزارشگران در سیمای استانهای مختلف هم اعتراضاتی وارد بوده و هست که بازهم به آنها ترتیب اثر داده نشده است... اما فاجعه آمیز ترین این بی توجهیها مربوط میشود به گزینش جواد خیابانی مبنی بر گزارش بازیهای تیم ملی فوتبال ایران در جام ملتهای آسیا... براستی چه باید گفت؟ به کجا باید شکوه برد؟ گناه مردم چیست؟

اگر واقعا مسئولین فکر میکنند اتتخابشان درست بوده اشکالی ندارد ،همین فردا در یکی از سایتهای مورد تایید خودشان نظر سنجی بگذارند... ببینند این فرد با حرفهایی که متاسفانه به خورد مردم میدهد چه جایگاهی دارد...البته بعیدست که مسئولین از این مهم بی اطلاع باشند... به هر حال آنها هم خانواده دارند و هم در همین مملکت و با همین مردم زندگی میکنند...

واقعا سوال برانگیز نیست وقتی میشنویم کسانی که ماهواره دارند صدای گوش خراش گزارشگر عربی را به گزارشگر ایرانی ترجیح میدهند و برخی دیگر اقدام به قطع کردن صدای تلویزیون خود می کنند..

مسئولین عزیز، ایشان هر کسی که هست و هر جایگاهی که نزد شما دارد برای خودش محترم است اما آیا این فرد وجودش با ارزشتر از شعور ، علاقه و دانایی مردم است؟ چقدر باید تحمل کرد؟ ای کاش یک مسئول حاضر شود دلیل این انتخاب را برای مردم توضیح دهد...

به قسمتی از گزارش دیروز توجه کنید

..کريم عصباني نشو...کريم نبايد اين کارا رو بکني!....داور ميخواد کارت بده...نه داور کارت نده!
تعجب نکنید این جملاتی بود که در ابتدای بازی ایران و کره شمالی از زبان خیابانی در قامت گزارشگر کهنکار بیرون آمد و تماشاچیان تلویزیونی را در حیرت گزارش صحنه بوجود آمده انگشت به دهان کرد.

این اظهارات به این جا ختم نشد وی در ابتدای بازی دائم می گفت: این بازی خانگی را ایران باید ببرد ... . بعد هم برای آنکه سوتی خود را به نوعی توجیه کند گفت: همه جا سرای ماست!
خیابانی یا معنای این جمله را نمی داند یا آنکه هنوز تو زمان قاجار سیر می کند و بر این باور است که هنوز قطر جزئی از خاک ایرانه...

از اینها بگذریم در ابتدای بازی ۱۰دقیقه فقط مختصات جایگاه خودشو توضیح می داد و حوادث بازی را نسبت به جایگاهی که نشسته متر می زد تا جایی که زمان سپری شده از بازی را به شکلی عجیب و غریب اعلام کرد: ۱۲ دقیقه و ۲۶ دقیقه از بازی گذشته!

هیچ کس نبود ...!

هنر نمایی های خیابانی به حرف های حین بازی ختم نشد. در پایان بازی از ذوق پیروزی تیم ملی نتوانست احساسات خود را کنترل کند و گفت: بشینید خونتون دست بزنید!

در یکی از صحنه ها که مهدی رحمتی شوت سنگین بازیکن کره ای را گرفت، گفت:« مثل یک سنگربان از دروازه تیم ملی دفاع می کنه!» حتما آقا جواد انتظار داشته تا گلر تیم ملی مثل یک مهاجم از سنگر تیم ملی دفاع کند.

البته شانس با وی یار بود که بازی های تیم ملی فوتبال کشور مان با برد به پایان می رسد چراکه نحوه گزارشگری وی همانند سوهانی است روی اعصاب ملت و کسی نیست این واقعیت را به وی گوشزد کند البته شاید مدیران تلویزیونی ما نیز چنین گزارش بی حاشیه و ... را می خواهند که نتواند مانند گزارش های فردوسی پور با قیاس کارشناسانه نحوه مدیریت فوتبال کشور را به چالش بکشد.

اینجا مجلس نیست و طرح استیضاحی هم وجود ندارد اما دانستن حق مردم است... آنها باید بدانند گناهشان چیست و چرا باید سوهانی بروی اعصاب داشته باشند و آنرا تحمل کنند؟!
این مطلب رو قبول ندارم نقد بازیها میتونه یه برنامه برای خودش داشته باشه خیابانی مناسب گزارش بازیهای ملی هست چون تعصب داره اینطوری حرف میزنه حالا درسته ایراد تو صحبتاش هست ما هم بهش میخندیم اما نه اینکه جدی جدی بدمون بیاد اتفاقاً خیابانی محبوبیتش به خاطر همین گزارشای پرحرارتشه
اگر ایشون گزارش نکنه لابد باید اقای میرزایی بیان و سوهان روح یه ملت بشن ! همه مطلعید که چه لحن جدی و خشکی داره ایشون تو هیچ مسابقه ای من ندیدم یک ذره برای هوادارای یه تیم احترام قائل بشه و با خشکی تمام گلها رو اعلام نکنه ! لازم نیست یه سری مسائل رو همه میفهمن از جمله اینکه این تاپیکا حتی اگر برای کوبیدن یه گزارشگر احساساتی و خاطره انگیز ساخته شده که امیدوارم اینطور نباشه اما همین برنامه هم ناچاره از طریق شوخی و گرفتن سوتی به پیش بره
به نظر من چیزی که مسلمه اینه که شنونده های آقای خیابانی اگر مرتب دنبال سوتی هاش میرن و میان اینجا میگن به خاطر تنفرشون نیست بلکه به خاطر جذابیت این مرد هست و اگر واقعاً ضدحال بود کسی با این علاقه و موشکافانه پای حرفاش نمینشست
این مقاله هم کاملاً مشخصه حتی خودش هم دلایل خودشو رد میکنه وقتی نویسنده این مقاله خودش نوشته و با دقت تمام صحبتهای خیابانی رو ضبط کرده نمیتونه نماینده اون گروه خیالی باشه که از شدت نفرت از این آقا ! میشینن پای ماهواره و مسلماً از حرفاشم بی خبرن !!
اصلاً ای کاش ایراد همه مثل خیابانی سوتی دادن اما ذره ای هم از تعصبش تو وجودشون بود که باعث شده یه عده(معلوم الحال) اون رو هم مثل یکی از عوامل موفقیت تیم ملی میکوبن
یادمه همین استاد سوتی ! برای باخت و نتیجه نگرفتن تیم ملی تو جام جهانی 2006 کارش به بیمارستان کشید ....
شما کدوم مجری ورزشی رو دیدین که باخت تیم کشورشو اینطور با احساسات زلال اطلاع بده ؟
633600063911093750.jpg

فقط میتونم بگم ... واقعاً متأسفم برای اونایی که حتی از عرق ملی یه گزارشگر اینقدر میترسن
viannen_38.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزبز ، تعصب از حماقت و لودگی جداست. یه احمق و لوده هم میتونه متعصب باشه.

کسی تعصب اقای خیابانی رو زیر سوال نبرد. مشکل سر چاپلوسی ها و به به و چه چه ها و کلام مذخرف ایشون بود.

کریم عصبانی نشو........ کریم نباید اینکا رو بکنی.... داور کارت نده.........

این جملات مسخره چیه که فقط یه دلقک میتونه توی رسانه ملی به زبون بیاره!! اونم موقع پخش بازی تیم ملی

اقا خیابانی نشون داده هم اطلاعاتش خیلی ضعیفه.. هم همیشه از بازی 1 دقیقه عقبه

الکی جو میده به بازی ......

ولی تعصب داره به تیم ملی .. خیلیها به تیم ملی تعصب دارند. فقط ایشون نیست.

من که شخصا گزارشگر عربی رو ترجیح میدم. با وجود اینکه خیلی ضد ایرانی حرف میزنن. اما شبکه دبی اسپورت هم کیفیت پخشش بهتره. هم صدای ورزشگاه رو حذف نمیکنه. هم گزارشگرش رو اعصاب نیست.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
نظر یکی از دوستان ایمیلیم در مورد خیابانی:

خياباني يك فرد چاپلوس و شرو ور گوئي است كه لنگه ندارد آنقدر حرف ميزند كه قاطي ميكند از شروع بازي سلام درودها را شروع ميكند و تا پايان بازي تمامي مناسبتهاي سال را تبريك و تسليت ميگويد باور كنيد آنقدر از او بدم مي آيد كه بعضي اوقات صداي بازي را قطع مي كنم از بس چرت و پرت ميگويد او فقط براي مجري گري تجليل از افراد و شخصيتها خوب است تا آنقدر تعريف و تمجيد از آن شخص كند تا خود يارو هم از خودش بدش آيد اين هم خيانتي است كه شخصي مثل خياباني را به فردوسي پوري كه از تمام مسئولين فوتبالي بيشتر ميفهمد ترجيح ميدهند البته حق دارند چون خياباني استاد ...

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزبز ، تعصب از حماقت و لودگی جداست. یه احمق و لوده هم میتونه متعصب باشه.

کسی تعصب اقای خیابانی رو زیر سوال نبرد. مشکل سر چاپلوسی ها و به به و چه چه ها و کلام مذخرف ایشون بود.

کریم عصبانی نشو........ کریم نباید اینکا رو بکنی.... داور کارت نده.........

این جملات مسخره چیه که فقط یه دلقک میتونه توی رسانه ملی به زبون بیاره!! اونم موقع پخش بازی تیم ملی

اقا خیابانی نشون داده هم اطلاعاتش خیلی ضعیفه.. هم همیشه از بازی 1 دقیقه عقبه

الکی جو میده به بازی ......

ولی تعصب داره به تیم ملی .. خیلیها به تیم ملی تعصب دارند. فقط ایشون نیست.

من که شخصا گزارشگر عربی رو ترجیح میدم. با وجود اینکه خیلی ضد ایرانی حرف میزنن. اما شبکه دبی اسپورت هم کیفیت پخشش بهتره. هم صدای ورزشگاه رو حذف نمیکنه. هم گزارشگرش رو اعصاب نیست.
خیابانی دلقک نیست ! یه تماشاچی متعصب و دلسوز هم همین حرفا از زبونش شنیده میشه شما اگر بازیهای تیم ملی اینقدر برات بی ارزشه که حاضری اهانتهای عربا رو بشنوی میتونی به همون شبکه های عربی گوش بدی کسی مجبورت نکرده بیای و از ایشون سوتی بگیری
سوتی همه میدن همین بازی امارات و عراق هم که اتفاقاً میرزایی گزارش میکرد 30 ثانیه جلوتر اتفاقاتو میگفت ! این فاجعه آمیزتره به نظر من
منتها بازم میگم اگر شما واقعاً احساسات ایشون برات در حکم دلقک بازیه و گزارشگرای ضدایرانی دوبی اعصابتو خراب نمیکنن میتونی برای همیشه از طریق ماهواره بازیهارو نگاه کنی و نمیخواد نگران مخاطبای شبکه های دیگه باشی

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
با پست 1203 موافقم. هیچکس بجز خیابانی نمیتونه به این خوبی بازی های ملی رو گزارش کنه. بازی های ملی از خودش هیجان داره و با گزارش خیابانی پرشور و باهیجان تر و به قولی کامل تر میشه! خیلی دیگه از گزارشگرها اونقدر خشک گزارش میکنن که آدم از دیدن مسابقه خسته میشه!
برای بعضی از دوستان هم باید واقعاً تأسف خورد! یجوری حرف میزنن انگار با یک بچه دبستانی طرفن........

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیابانی دلقک نیست ! یه تماشاچی متعصب و دلسوز هم همین حرفا از زبونش شنیده میشه شما اگر بازیهای تیم ملی اینقدر برات بی ارزشه که حاضری اهانتهای عربا رو بشنوی میتونی به همون شبکه های عربی گوش بدی کسی مجبورت نکرده بیای و از ایشون سوتی بگیری
سوتی همه میدن همین بازی امارات و عراق هم که اتفاقاً میرزایی گزارش میکرد 30 ثانیه جلوتر اتفاقاتو میگفت ! این فاجعه آمیزتره به نظر من
منتها بازم میگم اگر شما واقعاً احساسات ایشون برات در حکم دلقک بازیه و گزارشگرای ضدایرانی دوبی اعصابتو خراب نمیکنن میتونی برای همیشه از طریق ماهواره بازیهارو نگاه کنی و نمیخواد نگران مخاطبای شبکه های دیگه باشی

ببین دوست عزیز

تعصب ایشون قابل احترامه. من هنوزم مزه گزارش اون حماسه ملبورنش زیر زبونمه.

منتها قبول کنید که چرندیات ایشون واقعا زیاد شده .. نه فقط در بازیهای خارجی بلکه در بازیهای تیم های داخلی هم به وفور دیده میشه.

من فقط در مورد ایشون صحبت کردم. ایشون رو با گزارشگران دیگه مقایسه نکردم. که شما مزدک رو کشیدید وسط. همه اینها عیب دارند. باز عیب فنی تا حدی قابل قبوله اما دیگه چرت و پرت گفتن هم حدی داره

در ضمن وقتی صدا و سیمای محبوبت اینقدر برای بیننده ارزش قائل نیست که کیفیت تصویر رو تا 50 درصد پایین میاره (بخاطر یه چند تا تماشاگر .. به قول خودشون خس و خاشاک) و صدای ورزشگاه رو هم از بین میبره که به اعتقاد من نصف روح بازی صدای تماشاگرهاست

و بعد هم وسط بازی کل صحنه اهسته میده (بخصوص تو بازیهای خارجی)

گزارشگری هم میذاره که گند میزنه به بازی (منظورم شخص اقای خیابانی نیست. کلی عرض کردم)

من چرا باید خودم رو از کیفیت بالای شبکه های دیگه محروم کنم ؟

من بازی رو از دبی اسپورت میبینم. نه بخاطر اینکه خیابانی بازی ایران رو گزارش میکنه. من همه بازیها رو تا جایی که بشه از شبکه های دیگه میبینم. حتی بازی هایی که عادل گزارشگرشون هست.

چون کیفیت پخش بازیهاشون 10 برابر پخش ماست.

مردم ال سی دی یا ال ای دی یا تیونر دیجیتال نمیخرن که توش پخش بی کیفیت ببینن
پخش با کیفیت میخوان. چیزی که صدا سیمای ایران در حال حاضر فاقدش هست.

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
کسی با تعصب داشتن گزارشگر مخالف نیست ولی هر چرت و پرتی که نمیشه پشت میکروفون گفت . کسی که از هیجان بیش از حد حتی جمله بندی و کلمات رو پس وپیش میگه بهتره گزارشگر نشه.گفتن مثلا این جمله به نظر شما مسخره نیست:نتیجه بازی رو با مداد بنویسین تا بعدا بتونین پاک کنین(نقل به مضمون). کریم نکن خطرناکه یا هادی برگرد ! این جملات هیچ هیجانی به من یکی وارد نمی کنه. اگه شفیع گزارش کنه والا هیجانش بیشتر از اینه

مشت نمونه خروار:کامنت های کاربران خبرانلاین

حاجي باشي سه شنبه 28 دی 1389 - 13:42:25
آقاي خياباني تورو خدا يكم بهتر گزارش كن آخه چرا بيخودي گوش مردم و پاره ميكني جان هركي دوست داري اينقدر به اين بازي كنها از 500 متري نگو پاس بده گل بزن برو جلو آخه مگه وايسادن شما بگي تورو خدا خاطره نگو وسط بازي
بدون نام سه شنبه 28 دی 1389 - 13:41:56
جواد آقا حق ماموریت چطوره!! دست بزنیم در خانه ها یا هورا بکشیم؟!!
مهدي سه شنبه 28 دی 1389 - 13:35:43
بنام خدا با سلام خدمت دوستان خبر انلاين شما عزيزان كه با اقاي خياباني در ارتباط هستيد تو را بخدا به ايشان بگوييد بهنگام گزارش اين قدربه حاشيه نرود اعصاب همه را خرد ميكند با تشكر از شما
iman سه شنبه 28 دی 1389 - 13:27:50
از گزارش کردنت متنفریم آقا جواد!
mehdi سه شنبه 28 دی 1389 - 13:25:13
جواد جون باور کن سوتی زیاد میدی ولی با این وجود بیشتر مطالب گفته شده درباره ات رو به عنوان شوخی تلقی کن . به هر حال همین که با شور و نشاط گزارش میکنی و میتونی هیجان را به خانه های ما منتقل کنی جای تشکر داره . موفق باشی
بدون نام سه شنبه 28 دی 1389 - 13:15:36
حالا فرض كنيم خبر مزبور درست باشه و عادل فردوسيپور به هردليل نخواست بره . طبيعي است كه يكنفر بجاي ايشان اعزام ميشود و اين ديگه چيز بدي نيست كه آقاي خياباني خودشو ناراحت و لوش ميكنه. آقاي خياباني بهتره توي گزارشاتش اينقدر توحاشيه و بيمزگي نره كه واقعا بعضي مواقع ميره تو مخ آدم.
پويا سه شنبه 28 دی 1389 - 13:15:06
هيچ گزارشگري بازي هاي ملي رو مثل خياباني اينقدر پرشور گزارش نميكنه. فردوسي پور و ميرزايي براي تيم ملي نحسي ميارن.
مسعود سه شنبه 28 دی 1389 - 13:14:04
نه به اون مخالفاش نه به این موافقاش
aria سه شنبه 28 دی 1389 - 13:10:43
خیابانی با احرای 90*90 ثابت کرد چشمش دنبال کی است
هاشمی سه شنبه 28 دی 1389 - 13:07:30
آفا جواد اگر گزارش و بزاری کنار 1 ملت دعات می کنن
بدون نام سه شنبه 28 دی 1389 - 13:05:08
بابا خيلي حرفاي فضايي ميزنه موقع گزارش شما كه باهاش دوست و همكار هستيد بهش بگين درست گزارش كن اخه گزارشگر قهطي بود كه از خرداد به اين بابا ماموريت دادن.
sara سه شنبه 28 دی 1389 - 13:05:06
براتون متاسفم من سه تا نظردادم ولی هیچ کدوم را نذاشتید
محسن سه شنبه 28 دی 1389 - 12:58:50
امان از ما ایرانی های احساساتی....
sara سه شنبه 28 دی 1389 - 12:55:23
حالا داره چابلوسی شما رو می کنه عجب ادمیه
علی سه شنبه 28 دی 1389 - 12:47:30
ادعای خبرانلاین دروغه
بدون نام سه شنبه 28 دی 1389 - 12:37:43
جواد فوق العاده ای...
بدون نام سه شنبه 28 دی 1389 - 11:58:13
آقا جواد دوست داریم...
بدون نام سه شنبه 28 دی 1389 - 11:45:43
آقا جواد شما راست میگی ما هم به یاد گزارش های خوب گذشته دوست داریم ولی خداییش مدرسه نرفتن دختر شما به دلیل حرف مردم خیلی توجیه نداره

Last edited:

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
اینکه خیابانی روی تیم ملی تعصب داره شکی نیست. بحث سر جملات تعریفی و تمجیدی از بازیکنان و نحوه گزارش کردنشه. در بعضی صحنه ها اصلا بازی رو گزارش نمی کنه، انگار داره با دوستش حرف میزنه مثلا موقع تک به تک شدن عراقی ها به رحمتی می گفت: مهدی برو توپشو بگیر. وقتی رحمتی توپهای عادی رو می گرفت اینقدر تعریف الکی از این بابا می کرد که آدم فکر می کنه بهترین دروازه جهانه. اینقدر به این بازیکنها گفت شیرمردان پارسی که دیگه حالم داره ازش به هم می خوره. یکی نیست به این خیابانی بگه بابا تو رو خدا بازی رو گزارش کن. حداقل مثل همون گزارش های فوتبال خارجی. نمی دونم چرا توی این تورنمنت اینجوری شده! حالش خیلی بد شده....
اگه یه وقت تیم حذف بشه (که به احتمال زیاد میشه) خیلی دوست دارم اون موقع ضایع شدن خیابانی و گزارش کردن و تعریف و تمجیدهای الکی از بازیکنها رو بشنوم.
آقا جواد منتظر سوتی های بعدی ات هستیم. تو خونه فقط بهت میخندیم و بد و بیراه میگیم.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اینکه خیابانی روی تیم ملی تعصب داره شکی نیست. بحث سر جملات تعریفی و تمجیدی از بازیکنان و نحوه گزارش کردنشه. در بعضی صحنه ها اصلا بازی رو گزارش نمی کنه، انگار داره با دوستش حرف میزنه مثلا موقع تک به تک شدن عراقی ها به رحمتی می گفت: مهدی برو توپشو بگیر. وقتی رحمتی توپهای عادی رو می گرفت اینقدر تعریف الکی از این بابا می کرد که آدم فکر می کنه بهترین دروازه جهانه. اینقدر به این بازیکنها گفت شیرمردان پارسی که دیگه حالم داره ازش به هم می خوره. یکی نیست به این خیابانی بگه بابا تو رو خدا بازی رو گزارش کن. حداقل مثل همون گزارش های فوتبال خارجی. نمی دونم چرا توی این تورنمنت اینجوری شده! حالش خیلی بد شده....
اگه یه وقت تیم حذف بشه (که به احتمال زیاد میشه) خیلی دوست دارم اون موقع ضایع شدن خیابانی و گزارش کردن و تعریف و تمجیدهای الکی از بازیکنها رو بشنوم.
آقا جواد منتظر سوتی های بعدی ات هستیم. تو خونه فقط بهت میخندیم و بد و بیراه میگیم.
ببین دوست من
من با خندیدنو سوتی گرفتن مخالف نیستم چون به نظرم برای همه مجریا لازمه به این روش نقد بشن منتها تا جایی که بهشون اهانت نشه و ملاحظه وضع کلیشونم بکنیم خیابانی وضع جسمانی خوبی نداره و مدتهاس با کمردردو ناراحتی قلبی گزارش میکنه و کاراکتر خاص خودشو مدتهاست که داره کسی که از 40 سالگی بگذره دیگه سخته بتونه ویژگیهای رفتاریشو تغییر بده این آقا رو وقتی من از همون اول که 75 بود شناختمش همینطوری بود دست خودشم نبود احساساتی میشد همین قضیه که الان برای ایشون درست شده یادمه 2002 هم درست شد که یه دید مردمی رو تو گزارشش علیه عربها به کار برد و بازی ایران عربستان رو تو آزادی جوری از اعراب و فوتبال عربی گفت که خیلیا رو طرفدار خودش کرد اما برای مدتها برای بازیهای ملی ممنوع المصاحبش کردن ... دیدتون رو عوض کنید نسبت به ایشون
ضمناً به نظرم خیابانی پوستش خیلی کلفته که نه تنها از این سوتی گرفتنا ناراحت نمیشه بلکه خودشم غیرمستقیم بارها بابت این حرفاش عذرخواهی کرده اگر دقت کنید متوجه میشید تو برنامه هایی که مجریشونه میگه بعضی وقتا ... البته من برنامه نود در نود رو یه بارم ندیدم چون از شبکه تهران پخش میشه فکر کنم ... در هر صورت خیابانی با انتقاد مخالف نیست اما از اتهامات اینوری اونوری بدش میاد اینکه میگن این آقا به دنبال اجرای سیاستهای صداوسیما و دوری از نقد بازیهای ملی هست رو قبول ندارم شما مگه بازی ایران کویت رو ندیدین خیابانی چطور به حال این فوتبال تأسف خوردو پرده دری کرد ؟؟؟ یه کم واقع بینانه هم به قضیه نگاه کنید جام ملتها و توی گزارش بازیهای نفسگیر جایی نیست که نه تنها خیابانی حتی خود فردوسیپور وقت نقد رو بین گزارش بازی داشته باشن شک نکنید فردوسیپور هم بود بیشتر محو هیجان این بازیها میشد تا به کار بردن اون کنایه هاش ضمناً ایشالا که ایران نتیجه گیریاش ادامه داشته باشه ولی اگر نتیجه نگیره من تضمین میکنم خیابانی از بقیه گزارشگرا خیلی بیشتر کنایه به کار ببره و حتی بدون کنایه مستقیماً از وضعیت فوتبال گلایه کنه
متأسفانه خیلی اتهامات الکی به این بابا زدن و کار رو از سوتی های ایشون گذروندن من شاید یه تاپیک در حمایت از خیابانی راه بندازم چون به شخصه از همه بیشتر قبولش دارم تو دلسوزیو صادقانه گزارش کردنش
یکی مثل فردوسیپور میاد مرتب نظرات شخصی خودشو به کار میبره من کاری ندارم درست یا غلطه نظراتش اما فردوسیپور به خاطر جایگاهش تو منتقدا راحت دید شخصیشو تو یه گزارش میگه و فکر میکنه بهترین نظرات رو داره فردوسیپور و دستیار خلفش (بخونید بدترین گزارشگر تمام ادوار صداوسیما از نظر داش مجتبی) مزدک خان میرزایی تو گزارششون دیدگاه خودشون و طرفداری از یه تیمو کاملاً نشون میدن اما همین اتهامارو یه عده مغرض دارن به خیابانی میزنن! خدا شاهده هر عقل سلیمی و هر منصفی اینو نمیتونه انکار کنه که ملی ترین گزارشگرمون و مناسب ترین گزارشگر برای بازیهای ملی خیابانیه
اینم خبرم بخونید بد نیست ببینید چقدر دارن اتهامات ناجور به این بابا میزنن به همین چرتو پرت گو به همین دشمن منتقدین فوتبال به همین بدبخت متعصب !

سلام خدمت دوستان
یکی دور روز پیش من خبر زیر رو از قول سایت خبرآنلاین گذاشته بودم

حالا آقای خیابانی یک جوابیه داده که فکر می کنم با توجه به اینکه یک بندش به بحث بالا بر میگرده صحیح اینه که همینجا پاسخ ایشون رو هم بزاریم تا مدیون نشیم.

خبر ویژه : کامنت های جواد خیابانی از قطر برای خبرآنلاین

آنچه می خوانید توضیحی از دوست و همکار خوب مان جواد خیابانی است، گزارشگر صدا و سیما در بازی های جام ملتهای آسیا.

جواد خیابانی دوست و همکار خوب ما که همکاری اش با بچه های گروه ورزش خبر به سال ها قبل حضورش در صفحات سیاسی روزنامه های ورزشی بر می گردد از قطر برای مان کامنت هایی گذاشته و توضیحاتی درباره دو خبر منتشره درباره خود نوشته که بی کم و کاست آنها را برای تان منتشر می کنیم. البته تنها به ما حق بدهید که ایمیل و شماره همراه او را برای تان منتشر نکنیم. جواد این کامنت ها را با اینترنت تلفن همراهش برای مان نوشته و به همین دلیل است که فینگلیش هستند چون فونت فارسی در سیستم خود نداشته.

« سلام ، این ایمیل را دادم و شماره ام در قطر هست.... نوشته بودین که به خبرنگارتان در اینجا گفتم برو هرچی دلتان می خواهد بنویسید... به خدا این انصاف نیست. من هرگز این کار رو نمی کنم ... بخدا من هم یک ایرانی هستم که دلم برای وطنم می تپد... من ایران را و شادی ایران را به دنیا نمی دهم . همه شما را دوست دارم . تلفن بزنید تا باور کنید خودم هستم. در ضمن این عکس مربوط به فینال جام جهانی 1998 فرانسه است.»

Salam. In email ro dada va shomareye man dar qatar ast... Neveshte boo din ke man inja be khabarnegare shoma goftam ke be rid har chi deletoon mikhad az man bad benesisid.... Be khoda ensaf nist... Man hargez in karo nemikonam... Be khoda man ham ye irani has tam ke delay bar aye vatanm mitape.... Man Iran ra va shadiye Iran ra be donya nemidam. Hameye shomara dots daram . Tel bezanid ta bavar konid khodam hastam. Zemnan in ask dar finale world cup 1998 dar france as

کامنتی که برای خبر عکس جوانی های جواد خیابانی منتشر شده و او می گوید این عکس در 35 سالگی اش گرفته شده و آن وقت ها خیلی هم جوان نبوده است.

و خیابانی در کامنتی دیگر برای خبر قهر عادل فردوسی پور برای مان می نویسد:« بخدا این طور نیست ... من از قبل از مرداد ماه حکم ماموریتم برای قطر صادر شده بود. چرا این بی انصافید؟... بخدا همه ما می رویم زیر تلی از خاک آخرش.. دخترم برای این دروغ ، سه روزه که مدرسه نمی ره.... چرا؟

Be khoda intor nist... Man az qabl az mordad mah hokum mamooritam bar aye Qatar sader shod.... Chera inward bi ensafid...?.. Be khoda hame Miri zire tali az khak mikhabim... Dokhtare man be khatere in doorooq madrases

nemire.... Chera ?.. ( javad khiabani has tam dar Qatar

منبع:خبرآنلاین

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
ببین دوست من
من با خندیدنو سوتی گرفتن مخالف نیستم چون به نظرم برای همه مجریا لازمه به این روش نقد بشن منتها تا جایی که بهشون اهانت نشه و ملاحظه وضع کلیشونم بکنیم خیابانی وضع جسمانی خوبی نداره و مدتهاس با کمردردو ناراحتی قلبی گزارش میکنه و کاراکتر خاص خودشو مدتهاست که داره کسی که از 40 سالگی بگذره دیگه سخته بتونه ویژگیهای رفتاریشو تغییر بده این آقا رو وقتی من از همون اول که 75 بود شناختمش همینطوری بود دست خودشم نبود احساساتی میشد همین قضیه که الان برای ایشون درست شده یادمه 2002 هم درست شد که یه دید مردمی رو تو گزارشش علیه عربها به کار برد و بازی ایران عربستان رو تو آزادی جوری از اعراب و فوتبال عربی گفت که خیلیا رو طرفدار خودش کرد اما برای مدتها برای بازیهای ملی ممنوع المصاحبش کردن ... دیدتون رو عوض کنید نسبت به ایشون
ضمناً به نظرم خیابانی پوستش خیلی کلفته که نه تنها از این سوتی گرفتنا ناراحت نمیشه بلکه خودشم غیرمستقیم بارها بابت این حرفاش عذرخواهی کرده اگر دقت کنید متوجه میشید تو برنامه هایی که مجریشونه میگه بعضی وقتا ... البته من برنامه نود در نود رو یه بارم ندیدم چون از شبکه تهران پخش میشه فکر کنم ... در هر صورت خیابانی با انتقاد مخالف نیست اما از اتهامات اینوری اونوری بدش میاد اینکه میگن این آقا به دنبال اجرای سیاستهای صداوسیما و دوری از نقد بازیهای ملی هست رو قبول ندارم شما مگه بازی ایران کویت رو ندیدین خیابانی چطور به حال این فوتبال تأسف خوردو پرده دری کرد ؟؟؟ یه کم واقع بینانه هم به قضیه نگاه کنید جام ملتها و توی گزارش بازیهای نفسگیر جایی نیست که نه تنها خیابانی حتی خود فردوسیپور وقت نقد رو بین گزارش بازی داشته باشن شک نکنید فردوسیپور هم بود بیشتر محو هیجان این بازیها میشد تا به کار بردن اون کنایه هاش ضمناً ایشالا که ایران نتیجه گیریاش ادامه داشته باشه ولی اگر نتیجه نگیره من تضمین میکنم خیابانی از بقیه گزارشگرا خیلی بیشتر کنایه به کار ببره و حتی بدون کنایه مستقیماً از وضعیت فوتبال گلایه کنه
متأسفانه خیلی اتهامات الکی به این بابا زدن و کار رو از سوتی های ایشون گذروندن من شاید یه تاپیک در حمایت از خیابانی راه بندازم چون به شخصه از همه بیشتر قبولش دارم تو دلسوزیو صادقانه گزارش کردنش
یکی مثل فردوسیپور میاد مرتب نظرات شخصی خودشو به کار میبره من کاری ندارم درست یا غلطه نظراتش اما فردوسیپور به خاطر جایگاهش تو منتقدا راحت دید شخصیشو تو یه گزارش میگه و فکر میکنه بهترین نظرات رو داره فردوسیپور و دستیار خلفش (بخونید بدترین گزارشگر تمام ادوار صداوسیما از نظر داش مجتبی) مزدک خان میرزایی تو گزارششون دیدگاه خودشون و طرفداری از یه تیمو کاملاً نشون میدن اما همین اتهامارو یه عده مغرض دارن به خیابانی میزنن! خدا شاهده هر عقل سلیمی و هر منصفی اینو نمیتونه انکار کنه که ملی ترین گزارشگرمون و مناسب ترین گزارشگر برای بازیهای ملی خیابانیه

من خودم هم قبول دارم بهترین گزینه برای بازیهای ملی خیابانی است. و این هم میدونم که خیابانی منصف تر از فردوسی پور و بقیه است. (هنوز گزارش های فردوسی پور توی جام 2006 رو یادمه که چطوری از برانکو انتقاد میکرد و میخواست که برکنار بشه، و همین چند وقت پیش بود که توی 90 گفت برانکو رو همه می خواستنش) همونطور که اشاره کردی توی بازی با کویت هم به حال این فوتبال تأسف خورد. و اتهاماتی هم که بهش میزنن رو قبول ندارم. من قبلا با گزارش های خیابانی مشکل زیادی نداشتم درسته که سوتی میداد، اما خوب هر گزارشگری سوتی های خاص خودش رو داره. اما توی این تورنمنت نمیدونم چرا خیابانی اینجوری شده، خیلی تعریف و تمجید الکی از بازیکنها میکنه، بازی رو گزارش نمیکنه و انگار داره با دوستهاش حرف میزنه. نمیدونم شاید میخاد سبک نوینی توی گزارش به وجود بیاره. ولی من فکر میکنم اگر عادی گزارش میکرد خیلی بهتر بود. خداییش توی بازی های ملی برای هیجانی گزارش کردن بهترین گزینه خیابانی است. حیف که قدر استعدادهاشو نمیدونه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ساسان جان میدونم که شما خودت هم از این بابا ذله شدی ولی از انتقال خبر کامنت خیابانی ممنونم. من ندیده بودم. الان دیدم و فشارم زد بالا. :دی

حتی یک درصد هم شکی وجود نداره که در این زمینه هر مشکلی بوجود بیاد قطعا مقصر شماره یک شخص خیابانی هستش.

شاید در سطح دنیا هم گزارشگری پیدا نشه که گزارشش 100 درصد بی اشتباه باشه چه برسه به ایران . ما هم کاری به سوتی های این آقا نداریم. سوتی همه میدهند. حتی خود ما تو حرف زدن های عامیانه.

اما (این اما از اون اما هاست.... بخوانید آما)

یه سوال ساده: چرا همه این حرفها دنبال خیابانی هست؟
یوسفی / سرهنگ/ مزدک / عادل / بالاپور و ..... n تا گزارشگر داریم . همه هم از دم خدای سوتی. کسی بهشون حرفی میزنه؟
این مسخره بازیها که خیابانی بخواد بگه بچه ام مدرسه نرفته و.... فقط و فقط مظلوم نمایی هست برای آروم کردن اوضاع به نفع خودش. همش جو سازیه

الان همه سایتها و روزنامه ها و مردم دارند از این مینالند. یعنی همه با این دشمنند؟ آخه ارزش اینو داره که ملت با این همه بدبختی بخواهند دنبال این باشند؟ مشکل از خودشه.
این آقا شعور مردم رو به بازی گرفته.
هر اراجیفی که به ذهنش میاد میگه تا بگه من وطن پرستم . شاید سالی و ماهی بعد از یجا به عنوان یه ادم وطن پرست ازش یاد کنند و یه سکه بهش بدن.
نمیدونم چقدر سواد داره ولی دیگه هر بچه ای که مدرسه هم نرفته از دست جملات این آقا زمین رو گاز میگیره، چه برسه به نداشتن اطلاعات فنی و غیر فنی صحیح و بکار بردن جملاتی که دیگه کاملا تابلوست که صاحبش میخواد بگه من وطن پرستم.

ما با عربها مشکل داریم. بدون تعارف ازشون بدمون میاد ولی دیگه قرار نیست من بیام جلو شما خودمو بزنم که شما بگید آفرین / اینم مثل ماست و از اونها بدش میاد.
ما از خیلی از کشور ها عقب هستیم ولی دیگه این نمیشه که هر وقت برابرشون یه موفقیت بدست اوردیم واستیم و بجه بازی در بیاریم. مثلا من شک ندارم که هر ایرانی روزی که ما تا ثانیه های آخر ایتالیا رو تو فوتسال برده بودیم واقعا منقلب شده بود و خیلی دوست داشت که پیروز بشیم . شاید خیلی ها واقعا گریه هم کردند. ولی این که ما از حال و هوای خودمون بوسیله تریبون ملی به نفع خودمون استفاده ابزاری کنیم که بگیم بله ما هم هستیم اصلا درست نیست، چه برسه که طرف برگرده و بخواد خودش رو به نمایندگی از ملت تافته جدا بافته بدونه.
الان اشکهای این آقا که البته بزور با فشار دادن چشمهاش خارج میشد از خود بازی ما با ایتالیا بیشتر معروف شده. بطوری که اگه ما بخواهیم این بازی رو به کسی یادآوری کنیم باید بگیم همون بازی که خیابانی گریه کرد. :دی

این کارا به بازی گرفتن شعور مردم هست و خیابانی هم میدونه که همه این انتقاد ها پاسخی بسیار مهربانانه در برابرش هست. وگرنه که اگه قرار بود مثل خودش باهاش رفتار بشه ، اوضاش خیلی خرابتر بود.
بهتره خودش رو اصلاح کنه.
خیلی ها هنوز هم گزارش بازی با استرالیا رو بیاد دارند ولی دیگه این گزارش ها ادای اون بازی رو درآوردن هست.
آهای جواد خیابانی گوش کن: نمیشه بازی بحرین و گوام رو به اندازه بازی ایتالیا و برزیل حساس کرد.
آفرین تو بیشتر از همه ایران رو دوست داری
برو خودت رو درست کن / نگو همه به من گیر میدند. بازی با استرالیا تموم شد. اون بازی سکوی پرتابت بود. مبارکت باشه و نوش جونت. اما الان مدتهاست که همون بازی شده نقطه سقوطت.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من خودم هم قبول دارم بهترین گزینه برای بازیهای ملی خیابانی است. و این هم میدونم که خیابانی منصف تر از فردوسی پور و بقیه است. (هنوز گزارش های فردوسی پور توی جام 2006 رو یادمه که چطوری از برانکو انتقاد میکرد و میخواست که برکنار بشه، و همین چند وقت پیش بود که توی 90 گفت برانکو رو همه می خواستنش) همونطور که اشاره کردی توی بازی با کویت هم به حال این فوتبال تأسف خورد. و اتهاماتی هم که بهش میزنن رو قبول ندارم. من قبلا با گزارش های خیابانی مشکل زیادی نداشتم درسته که سوتی میداد، اما خوب هر گزارشگری سوتی های خاص خودش رو داره. اما توی این تورنمنت نمیدونم چرا خیابانی اینجوری شده، خیلی تعریف و تمجید الکی از بازیکنها میکنه، بازی رو گزارش نمیکنه و انگار داره با دوستهاش حرف میزنه. نمیدونم شاید میخاد سبک نوینی توی گزارش به وجود بیاره. ولی من فکر میکنم اگر عادی گزارش میکرد خیلی بهتر بود. خداییش توی بازی های ملی برای هیجانی گزارش کردن بهترین گزینه خیابانی است. حیف که قدر استعدادهاشو نمیدونه.
قبول دارم
فکر کنم با این انتقاد گسترده مطبوعات مجبور بشه بازی بعد رو آرامتر گزارش کنه البته بازی کره شمالی واقعاً حساس شده بود ولی یه چیزیم بگم :
اگر یه روز خیابانی تصمیم گرفت گزارشگری رو کنار بگذاره با نبودش چیکار کنیم ؟ من میگم با این هجوم گسترده که صورت گرفته بعید نیست یه واکنش غیرمنتظره از جوادخانو هم داشته باشیم حالا صبر کن ببینیم تیم ملی چیکار میکنه موقعی که همشون برگشتن احتمالاً یکی از کسانی که کلی حرف برای گفتن داره همین خیابانیه
ولی واقعاً خیابانی و همه سوتیهاشو گزارشای پرهیجانشو اون طنزی که حالا خوب یا بد توش استاد شده اگر تو فوتبال ما نباشه هم تأثیر منفی کم نداره ...

اما من واقعاً فکر میکنم سوتیهاش ناخواسته هست و نمیتونه دیگه عوض بشه دلیل دفاعم هم همینه بیشتر که این فشارها ممکنه باعث از دست رفتن این گزارشگر خوبو قدیمی بشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد
خبر آنلاین یک متنی رو در جواب صحبتهای استاد دادن بیرون با این مضمون :

نگار خانوم خیابانی ،« 13 ساله از ایران »؛ ببخشید!

بچه ها فقط یک خواهش : بالاخره موافق ، مخالف آقای خیابانی کم نداریم ، بعضی وقتها احساس می کنم بعضی صحبتها تند میشه. فکر می کنم خیلی خوبه یه وقت حرفی نزنیم که باعث دلگیری بشه. مخلص همه دوستان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بنده هم اگه تندی کردم عذرخواهی میکنم.

البته من اصلا بحثم این نبود که اقای خیابانی جای کسی رو گرفته یا حق کسی رو خورده.

بله خیابانی گزارشگر متعصبی بوده و هست. من هم یادمه که از روی عصبانیت میگفت مسبب حذف تیم ملی رو باید معرفی کنن . مشخص بود ناراحته .

اما همه اینها به کنار . ادم باید هیجان بده به بازی . این درست. اما نه طوری که از اونور بوم بیفته پایین

من امیدوارم اقای خیابانی عزیز . نظرات مردم رو بخونن. (هرچند معتقدم بعضی نظرات خیلی تند هست) اما ایشون هم برای اینکه محبوب مردم باشه باید خودش رو با سلیقه مردم تطبیق بده

تو رسانه ملی که یه عالمه ادم دارن میشنون و میبینن ادم باید حواسش جمع حرفهایی که میزنه باشه

در ضمن خوبه صدا سیمای ما هم یه فکری بکنه که بخاطر کیفیت پایین تصویرش بینندگان باقیموندش رو از دست نده

کیفیت پخش تلویزیونی ما واقعا تو همه بازیها پایینه. مشخصه هم پایین میارنش .. بخاطر حذف لوگو ها و ....

اینطوری همه میرن سراغ شبکه های دیگه

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
من هم فقط به نحوه گزارش کردنش توی این تورنمنت اعتراض داشتم واگرنه من خودم وقتی بازیهای بارسا رو گزارش میکرد تقریبا راضی بودم. و اصلا حاضر نیستم که کسی بخواد جاشو بگیره. خیابانی واقعا از بهترین گزارشگرهاست اما متأسفانه با نحوه گزارش کردنش داره خودشو خراب میکنه. این جوگیر شدن ها موقع گزارش میره روی اعصاب آدم.
مثلا من که خودم طرفدار بارسلونام وقتی که پارسال مزدک میرزایی بعد از 4 گل مسی به آرسنال گفت: "خیلی خوشحالیم از اینکه در زمانی زندگی می کنیم که میتونیم بازی مسی رو ببینیم" خیلی ازش بدم اومد. آدم باید یه کم خودشو کنترل کنه. مثل علیفر!!!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
خیابانی: بگید اونقدر بنویسه تا جونش در بیاد!

به گزارش خبرآنلاین ، خیابانی که پس از گزارش معروف بازی ایران و استرالیا ، خودش هم در صف حماسه سازان بازی بزرگ فوتبال ملی لقب گرفت در بازی ایران و کره شمالی هم گزارشش برای تیم ملی خوش یمن بود و تیم به دومین پیروزی اش دست یافت. با این وجود او این بار هم مثل روال بازی های قبلی جماتی را استفاده کرد که قطعا برای خیلی از بینندگان تلویزیونی جالب بود. مثلا وقتی توپ به هادی عقیلی رسید گفت:« امروز ، روز میلاد هادی عقیلی بود که این میلاد را به او تبریک می گوییم ، امیداوریم که گل هم بزند!»

او دقایقی بعد از گل تیم ملی و درحالی که در ورزشگاه مردم فریاد ایران سر داده بودند خطاب به بینندگان تلویزیونی مسابقه گفت:« پاشید و شما هم برای تیم ملی در خانه ها دست بزنید!»

و البته در یکی از صحنه ها که مهدی رحمتی شوت سنگین بازیکن کره ای را گرفت، گفت:« مثل یک سنگربان از دروازه تیم ملی دفاع می کنه!» حتما آقا جواد انتظار داشته تا گلر تیم ملی مثل یک مهاجم از سنگر تیم ملی دفاع کند.

البته وقتی همکار ما در دوحه در این باره با خیابانی حرف زد او در جواب همان پاسخ همیشگی اش را تکرار کرد:« بگو این قدر علیه من بنویسه تا جونش در بیاد!»

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خیابانی نباشه به کی بخندیم ... اگر بخوام سوتیهاشو بنویسم 10 صفحه میشه

دری وری هاشو بخوام بنویسم میشه 10 صفحه

سوتی مثل اینه : از بازی 12 دقیقه و 26 دقیقه گذشته

حالا میگیم اینا هیچییییییییییی

اما این مردک شعورشششششششششششششششششششششششش نمیرسه

بارهاااااااااااااااا دیدم خمیازه میکشه ... انگار نه انگار 30 میلیون دارن نگاه میکنن ... گوش میکنن

صدای تیک تیک کلیک کردنش تو لپ تاپ بار ها شنیده میشه

1000 بار شدهههههههههههههه مهاجم تک به تک بوده این هیچی نمیگفتتتتتتتتتتتتتتتتتت

برای واقعا جالب بود ... بازی حساسی بود ( یکیش رئال ) بعد مهاجم حریف تک به تک شده بود تو دقیقخ 70 بازی

اصلا حرف نمیزد

بعد یارو شوت زد خورد تیرک ... بعد از 30 ثانیه گفت خوب این توپ هم از دست رفت

چقدر این آدم باید به شعور مردم توهین کنه ؟

وقتی میاد گزارش میکنه : و حالا یه سانتر الکی و بی هدف که هیچ خطری نداره و تویییییییی دروازهههههههه

اوج بی شعوریش زمانی بود که سیسینیو تو رئال مادرید بود ... بازی با رئال بتیس تو زمین بتیس

دقیقاااااااااااا یادمه از بس که این مزخرف گفت ... گفتش خوب سیسینیو الکی خودشو زمین انداخته و واقعا

مصدوم نشده ... بعد برانکادر اومد سیسینیو رو بردن بیرون و تعویض شد ... به جان عزیز ترین کسم گفت

هنوزم فکر میکنم سیسینیو خودشو الکی زمین زد و مصدوم نشده :blink::blink::blink: یعنی چقدرررررررررررر یه

آدم میتونه بی شعور باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو یه بازی گفت مثلا ( دقیق بازی یادم نیست ) وین رونی با برباتوف تعویض میشه

بعد وسط بازی میگفت عجیبه من وین رونی رو نمیبینم ... هر چی تو زمین دنبالش میگردم نیست

آخه به این آدم باید چی گفت ؟

بخوام بنویسم این قدرررررررررررررررررررر دلم پره ازش که حد نداره ... بهترین گزارشگر بدون ادعا ... با شخصیت

خوش صدا واقعا محمد رضا احمدیه ... و روز به روز داره پیشرفت میکنه و بازی های مهمو بهش میدن

حتی فردوسی پور هم دیگه بی حوصله و بی خیال گزارش میکنه و بد تر از همه اینکه به یه چیزی گیر میده ول

نمیکنه ... شورشو در میاره ... برای خودش نظرایی میده که یه گزارش گر حق اینجور نظر دادن هارو نداره

سر بازی میلان - اینتر همین فصل وقتی میلان 1-0 جلو بود گفت این بازی رو اینتر نخواهد باخت و یا مساوی میشه

یا اینتر برنده خواهد بود ... آخه چه حقی داره بیای چنین حرفی بزنی ؟ یا در باره شوک شیث و حقیقی هنوزم که

هنوزه ول کن نیست ... هر چی میشه میگه فلانی داره به فلانی شوک میده ... دهن این دونگارو سرویس کرده

بود ... آقای بد لباس ... سلام اقای بد لباس ... خداحافظ آقای بد لباس ... من نمیدونم این چطوری این قدر بد

لباسه ... دونگا بد لباس ترینه ... آخه به تو چههههههههههههههه ... خودت با اون کله و چشم باباقوریت کسی مگه

بهت تیکه میندازه که تو به عالم و آدم روی این زمین تیکه میندازی ... اون علیفرم که خودشو بالاتر از مورینیو

میبینه .... و بازززززززززززززززززززززززززز هم دفاع خطییییییییییییییییییییییییییی ... من چطوری بگم دفاع نباید خطی

باشه :lol::lol::lol: بهترین ... بی حاشیه تریننننننننننن محمد رضا احمدیه

بالا