• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ادامه هم میداد ... دقت کنید ! 5 دقیقه فرصت بدید و فقط و فقط 90 ثانیه فرصت هست

پس 5 دقیقه = 90 ثانیه ! پس نتیجه میگیریم شما اگه فقط به من 5 دقیقه فرصت بدید من 90 ثانیههه مصاحبه میکنم

پس به این نتیجه میرسیم که 5 دقیقه ای میتونم 90 ثانیه مصاحبه بکنم

البته من 90 ثانیه رو مصاحبه نمیکنم ... میکروفون رو میدن به قطبی که حرفاشو بزنه و اونم فقط 90 ثانیه

در مقابل 5 دقیقه ای که به من فرصت میدید
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
لووووول

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آره البته همینم جای تشکر ازشون داره (به هرحال شما عربیت خوبه و میتونی حرفاشونو بفهمی ولی ما که بلد نیستیم از همین طریق کلی اطلاعات میگیریم)
ولی حیف شد دیدین گفتم وسط حرفشون تیتراژ پخش میشه ؟؟؟ تازه سوالشم پرسید ولی جواب نداد سوال این بود که کارتا تو دور بعد بخشیده میشه ؟ کسی اینجا میدونه ؟

نه والا عربی هم اصلا نمیفهمم. فقط بازی رو نگاه میکنم.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
ادامه هم میداد ... دقت کنید ! 5 دقیقه فرصت بدید و فقط و فقط 90 ثانیه فرصت هست

پس 5 دقیقه = 90 ثانیه ! پس نتیجه میگیریم شما اگه فقط به من 5 دقیقه فرصت بدید من 90 ثانیههه مصاحبه میکنم

پس به این نتیجه میرسیم که 5 دقیقه ای میتونم 90 ثانیه مصاحبه بکنم

البته من 90 ثانیه رو مصاحبه نمیکنم ... میکروفون رو میدن به قطبی که حرفاشو بزنه و اونم فقط 90 ثانیه

در مقابل 5 دقیقه ای که به من فرصت میدید
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

فكرشو بكن اين 90 ثانيه رو هم كه مي خواد مصاحبه كنه به قطبي بگه آقاي قطبي من از بيندگان 5 دقيقه فرصت خواستم كه بتونم 90 ثانيه با شما مصاحبه كنم شما تو 90 ثانيه بگيد و .... و همين طوري 90 ثانيه رو به چيز بده :دي

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
آخراي بازي يه حركت باحال كه كرد و خوشم اومد اين بود كه يه يادي از عادل فردوسي پور كرد و گفت به قول عادل چه مي كنه اين ...:rolleyes:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
توپ سه متر از کنار دروازه ایران رفت بیرون جواتی گفت توپ با اختلاف 20 متر به بیرن میره !ً!!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فكرشو بكن اين 90 ثانيه رو هم كه مي خواد مصاحبه كنه به قطبي بگه آقاي قطبي من از بيندگان 5 دقيقه فرصت خواستم كه بتونم 90 ثانيه با شما مصاحبه كنم شما تو 90 ثانيه بگيد و .... و همين طوري 90 ثانيه رو به چيز بده :دي

فکر کن ندهههههههههههههههههه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آخراي بازي يه حركت باحال كه كرد و خوشم اومد اين بود كه يه يادي از عادل فردوسي پور كرد و گفت به قول عادل چه مي كنه اين ...:rolleyes:

اونجا هم ********تا اومد بگه به قول عادل چه میکنه این بازیکن یدفه داور سوت زد :lol::lol::lol:

Last edited by a moderator:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
شمارش اول بازی که پوریا بهش اشاره کرد خیلی باحال بود :دی

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
خياباني: به خدا جاي فردوسي‌پور را نگرفتم!

جواد خياباني تلاش فراواني به خرج داده تا با گزارش‌هاي به اصطلاح حماسي‌اش رضايت مخاطبان تلويزيوني را جلب كند
اما به نظر مي‌رسداستفاده از جملات نامتعارف و القاي هيجان مصنوعي به لحظات كم اهميت بازي‌هاي تيم ملي به تعداد منتقدان او افزوده است. در اين ميان سايت‌هاي خبري هم با انعكاس جملات عجيب و در عين حال احساسي تنها گزارشگر تلويزيوني حاضر در دوحه به اين جو دامن زده اند.

تجربه نشان داده خياباني حتي اگر در حال انجام ماموريت در خارج از كشور هم باشد خبرهاي پيرامون خودش را با وسواس رصد مي‌كند. او پس از آنكه از بازتاب گزارش بازي ايران و كره شمالي در يك سايت خبري مطلع شد مطابق معمول آستين‌ها را بالا زد و به قصد شرمنده كردن دوستان قديمي‌اش براي اين خبرگزاري كامنت‌هاي مفصلي ارسال كرد. خياباني اين كامنت‌ها را با اينترنت تلفن همراهش براي سايت مذكورارسال كرده و به دليل نداشتن فونت فارسي از حروف فينگليش استفاده كرده است. او اولين كامنت را به پيوست يكي ازعكس‌هاي دوران جواني‌اش با اين مضمون فرستاده است: «سلام، اين ايميل را دادم و شماره ام در قطر هست.... نوشته بودين كه به خبرنگارتان در اينجا گفتم برو هرچي دل‌تان مي‌خواهد بنويسيد... به خدا اين انصاف نيست. من هرگز اين كار رو نمي‌كنم...

به خدا من هم يك ايراني هستم كه دلم براي وطنم مي‌تپد... من ايران را و شادي ايران را به دنيا نمي‌دهم. همه شما را دوست دارم. تلفن بزنيد تا باور كنيد خودم هستم. در ضمن اين عكس مربوط به فينال جام‌جهاني 1998 فرانسه است.» خياباني در كامنت بعدي شايعه قهر فردوسي‌پور و اينكه در آخرين روزها به عنوان جايگزين او عازم دوحه شده را تكذيب كرده: «به‌خدا اين طور نيست... حكم ماموريتم به قطر قبل از مرداد صادر شده بود. چرا اين قدر بي‌انصافيد؟... به‌خدا همه ما مي‌رويم زير تلي از خاك «آخرش.. دخترم براي اين دروغ، سه روزه كه مدرسه نمي‌ره.... چرا؟»

تهران امروز

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
چون می دونم همتون به عمو جواد خیابانی علاقه دارید اینم تقدیم به همه ی عزیزان مخصوصا جواد ِ خودمون

qvc73yilbbpr78z952qk.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چون می دونم همتون به عمو جواد خیابانی علاقه دارید اینم تقدیم به همه ی عزیزان مخصوصا جواد ِ خودمون

qvc73yilbbpr78z952qk.jpg

محسن من الان بهت چی بگم؟:wacko: :eh:
خدا تو را در قیامت با خود جواد خیابانی محشور کنه. امیدوارم وسط دوزخ براتون نود ثانیه وقت بگیره و نتایج بازی ما رو تو بهشت براتون بگه.

- چون عکس محسن رو من نتونستم ببینم / دوباره خودم آپلود میکنم. جدا به این بشر(خیابانی) چی میشه گفت.؟؟؟!؟؟؟
1aci00tjb6i4pxqjg28.jpg

ببینید چه قدر پیشرفت کرده! جدا بهش باید تبریک گفت. هر چند که راه را خوب یا بد رفته باشه.
من یادمه یه موقع تو کرج تیم سالنی هم داشت. البته بعدا خبری ازش نشد/ احتمالا کل باشگاه رو به فنا داده :دی
از اینها که بگذریم همین عکس میتونه بزرگترین چراغ برای خودش باشه که خودشو گم نکنه و فکر نکنه خبریه. بهتره خودشو درست کنه وگرنه باید به اینم گفت : بای بای

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

فایل های ضمیمه

• qvc73yilbbpr78z952qk.jpg
    qvc73yilbbpr78z952qk.jpg
    117.8 KB · نمایش ها: 5

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
جواد تو آب رو کجا دیدی؟

دو تا دستش نوشابه هست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این مال چه زمانیه ؟!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد تو آب رو کجا دیدی؟

دو تا دستش نوشابه هست
دست چپش مگه آب نیست؟
ادیت: اینجا رو اصلاح کنم/ آره یاشار جان درسته دوتاش نوشابه هست. من فکر کردم بطری کوچیکتری هست و توش آبه. الان دیدم اون سیاهی ادامه بطری هست. معلوم همراه هم داشته.
احتمالا اون داره عکس میگیره.

این مال چه زمانیه ؟!

والا من موندم این اصلا کجا هست؟ خارجه؟ شاید بازی با استرالیا باشه.
انگار خیابانی کچل بوده./ بقل کلاه رو نگاه کنید.
از یه طرف انگار به زمانی برسه که به عنوان یه آدم فوتبالی استادیوم رفته و نه یه گزارشگر. اما درست نیست چون کارت گردنشه.
مهرداد جان من خیلی فکر کردم ولی عقلم قد نداد. :دی فقط به چشماش نگاه کنید. چه معصومیتی داره. :دی

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حالا اینقدر لقبای زشت به خیابانی میدین فکرشو کردین میتونه شکایت کنه ؟

لطفاً رعایت انصاف رو بکنید شک نکنید خیابانی وقتی برگشت به این جوسازیا واکنش نشون میده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان یکی به من گفت قبلا تو رادیو خود خیابانی گفته که هیچ وقت یادش نمیره از کجا اومده

ایشون گفته که من تو استادیوم تخمه - آب - چایی - نوشابه میفروختم و بعد به کمک اقای کوتی گزارشگر شدم

بالا