• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
راستشو بگو چقدر از احمدی گرفتی؟

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
خیابانی نباشه به کی بخندیم ... اگر بخوام سوتیهاشو بنویسم 10 صفحه میشه

دری وری هاشو بخوام بنویسم میشه 10 صفحه

سوتی مثل اینه : از بازی 12 دقیقه و 26 دقیقه گذشته

حالا میگیم اینا هیچییییییییییی

اما این مردک شعورشششششششششششششششششششششششش نمیرسه

بارهاااااااااااااااا دیدم خمیازه میکشه ... انگار نه انگار 30 میلیون دارن نگاه میکنن ... گوش میکنن

صدای تیک تیک کلیک کردنش تو لپ تاپ بار ها شنیده میشه

1000 بار شدهههههههههههههه مهاجم تک به تک بوده این هیچی نمیگفتتتتتتتتتتتتتتتتتت

برای واقعا جالب بود ... بازی حساسی بود ( یکیش رئال ) بعد مهاجم حریف تک به تک شده بود تو دقیقخ 70 بازی

اصلا حرف نمیزد

بعد یارو شوت زد خورد تیرک ... بعد از 30 ثانیه گفت خوب این توپ هم از دست رفت

چقدر این آدم باید به شعور مردم توهین کنه ؟

وقتی میاد گزارش میکنه : و حالا یه سانتر الکی و بی هدف که هیچ خطری نداره و تویییییییی دروازهههههههه

اوج بی شعوریش زمانی بود که سیسینیو تو رئال مادرید بود ... بازی با رئال بتیس تو زمین بتیس

دقیقاااااااااااا یادمه از بس که این مزخرف گفت ... گفتش خوب سیسینیو الکی خودشو زمین انداخته و واقعا

مصدوم نشده ... بعد برانکادر اومد سیسینیو رو بردن بیرون و تعویض شد ... به جان عزیز ترین کسم گفت

هنوزم فکر میکنم سیسینیو خودشو الکی زمین زد و مصدوم نشده :blink::blink::blink: یعنی چقدرررررررررررر یه

آدم میتونه بی شعور باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو یه بازی گفت مثلا ( دقیق بازی یادم نیست ) وین رونی با برباتوف تعویض میشه

بعد وسط بازی میگفت عجیبه من وین رونی رو نمیبینم ... هر چی تو زمین دنبالش میگردم نیست

آخه به این آدم باید چی گفت ؟

بخوام بنویسم این قدرررررررررررررررررررر دلم پره ازش که حد نداره ... بهترین گزارشگر بدون ادعا ... با شخصیت

خوش صدا واقعا محمد رضا احمدیه ... و روز به روز داره پیشرفت میکنه و بازی های مهمو بهش میدن

حتی فردوسی پور هم دیگه بی حوصله و بی خیال گزارش میکنه و بد تر از همه اینکه به یه چیزی گیر میده ول

نمیکنه ... شورشو در میاره ... برای خودش نظرایی میده که یه گزارش گر حق اینجور نظر دادن هارو نداره

سر بازی میلان - اینتر همین فصل وقتی میلان 1-0 جلو بود گفت این بازی رو اینتر نخواهد باخت و یا مساوی میشه

یا اینتر برنده خواهد بود ... آخه چه حقی داره بیای چنین حرفی بزنی ؟ یا در باره شوک شیث و حقیقی هنوزم که

هنوزه ول کن نیست ... هر چی میشه میگه فلانی داره به فلانی شوک میده ... دهن این دونگارو سرویس کرده

بود ... آقای بد لباس ... سلام اقای بد لباس ... خداحافظ آقای بد لباس ... من نمیدونم این چطوری این قدر بد

لباسه ... دونگا بد لباس ترینه ... آخه به تو چههههههههههههههه ... خودت با اون کله و چشم باباقوریت کسی مگه

بهت تیکه میندازه که تو به عالم و آدم روی این زمین تیکه میندازی ... اون علیفرم که خودشو بالاتر از مورینیو

میبینه .... و بازززززززززززززززززززززززززز هم دفاع خطییییییییییییییییییییییییییی ... من چطوری بگم دفاع نباید خطی

باشه :lol::lol::lol: بهترین ... بی حاشیه تریننننننننننن محمد رضا احمدیه

تمام مواردی که در مورد خیابانی و علیفر نوشتی مورد تاییده. مثلا یه بار علیفر می گفت: " من خودم اوایل قبول نداشتم که مسی مثل مارادوناست و میگفتم اصلا شباهت ندارند ولی الآن این حرفو قبول دارم". آخه یکی نیست بگه مگه تو کی هستی که قبول نداشتی و یا قبول داشتی؟
از محمدرضا احمدی خوشم نمیاد چون فقط در حال گزارش کردن بازیه و اصلا هیچ حرفی راجع به اطلاعات و اخبار بازی به آدم نمیگه. تمام صحنه های بازی رو به صورت هیجانی گزارش میکنه. خوب یه کمی هم از غیر بازی بگو.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
محمد رضا احمدی بد نیست. مشکلش اینه که فوتبال بازی نکرده به اون شکل

عادل و مزدک فوتبال بازی کردند. شما وقتی فوتبال بازی کرده باشی حس میکنی یه توپ واقعا خطرناکه یا نه

احمدی اطلاعاتش بد نیست. داره هر روز هم بروز میکنه خودشو. مشکل زبان هم نداره. منتها یه جاهایی هیجان میده که مثلا جاش نیست. الکی صداشو بلند میکنه :دی

در کل گزارشگر خوبیه. از اون بالاپور و خیابانی خیلی بهتره.

کلا این گزارشگرهای اخیر احمدی و تاحدی سیانکی بد نبودن.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
در کل گزارشگر خوبیه. از اون بالاپور و خیابانی خیلی بهتره.

مهرداد جان / آخه شما یکی رو بگو که از خیابانی بدتر نباشه :دی

پوریا هم خیلی توپ نوشته. در مورد اون مثال سیسینیو و منچستر : یه مورد هم من یادم میاد:

نمیدونم بازی ایران با کجا بود که علی دایی اخراج شد. البته دوستانه بود فکر کنم. تلویزیون اون کشور که نمیدونم کجا بود صحنه آهسته حرکت دایی رو هم نشون داد. حتی صحنه کارت قرمز دادن داور رو هم نشون داد. بعد این خیابانی برگشت گفت.((( من نمیدونم چرا دایی با داور دست میده. حالا بازوبند رو هم داد و رفت. واقعا من نمیدونم چه اتفاقی افتاد. من هم همون تصاویری رو میبینم که شما میبینید و الی آخر...)))
صدای ورق زدن روزنامه اش هم میومد

برعکس پوریا من از این احمدی هیچ خوشم نمیاد یه جوریه.
منم موافق ساسان هستم / به دل نمیشینه. ولی شاید جا بیوفته.

در کل بهترین گزارش به نظرم مال دبی اسپورته. اون هم اون گزارشگری که بازیهای بوندسلیگا رو از المان گزارش میکنه. واقعا محشره. وقتی یه گل بزنند اونقدر داد و بیداد میکنه و تعریف میکنه که ادم تا دو روز یادش میوفته حال میکنه.

در ضمن. این روزها برنامه های شبکه های عربی مخصوصا عربستان رو از دست ندید. دیشب ریخته بودند و میزدند تو سر هم که چرا عربستان به فنا رفت. خیلی حال میده :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
وقتی غلامرضا رضایی رو قاطی میکنه و میخواد تند بگه :دیییییییییییییییییییییی
تازه اون موقع خودکارش هم از دستش میافته. بعد میره برداره میزنه لیوان اب رو هم میریزه رو لپ تاپ

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام خدمت دوستان

:D برعکس پوریا من از این احمدی هیچ خوشم نمیاد :f34r: یه جوریه.

ساسان جان اون بحث سلیقست ... اما مورد سوتی فرق داره ... احمدی کسیه که نه سوتی میده

نه دری وری میگه و نه از بی حوصلگی گزارش میکنه

فردوسی پور بهترین بود ... اما الان چون خودشو بالا میبینه به خودش اجازه میده هر چی خواستتتتتت بگه

هر دری وری میخواد میگه ... هر چیزی 2 تا3 بارش جالبه ... اما این تا سالها یه چیزو میگه ... مثلا هر کیو میاره

مهمان 90 میگه صغر سن که نداری و هر هر میخنده ... دیگه لوس شده کاراش ... و مورد مهم که من بحث میکنم

مورد دری وری گفتنه ... ممکنه خیابانی با تعصب ترین باشه ... اما این دلیل نمیشه این قدر بی شعور باشه که

بارهاااااااااااااااااا خمیازههههههههههه بکشه موقع گزارش ... یعنی من موندم چطور به این چیزی نمیگن

به جون خودم خیلی جاها مهاجم تک به تکه تیرک میزنه یا فرصت خطر ناکه ... این اصلاااااا حرف نمیزنه

انگار خوابه ... هیچی نمیگه ... بعد که صحنه آهسته نشون میدن میگه خوب این هم از دست رفت

الانم که قبل بازی ایران - امارات تا 100 داشت میشمرد :lol::lol::lol::lol:

میخواست تست کنه ببینه صدا اوکی یا نه گفت : 1 - 2 - 3 - 4 -5 -6 -7 -8 -9 10 - 11 ....

داشت تا 1000 میرفت که صداشو بستن
25r30wi.gif
25r30wi.gif

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
جمعیتی حدوده 5012 نفر:D:D:lol:

و حالا میریم که گل 3 بزنیم ... بلهههههههه ... و حالااااااااااااااااااا ... گل 3وم ... خوب پاس میده و اینم گل سوممم

نههههههههههههههههههههههه نمیشه :lol::lol::lol::lol: یعنی یکی برای من توضیح بده فقط :lol::lol::lol:

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
و حالا میریم که گل 3 بزنیم ... بلهههههههه ... و حالااااااااااااااااااا ... گل 3وم ... خوب پاس میده و اینم گل سوممم

نههههههههههههههههههههههه نمیشه :lol::lol::lol::lol: یعنی یکی برای من توضیح بده فقط :lol::lol::lol:

:lol::lol:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

تركيدم از خنده

Last edited by a moderator:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اخر مسابقه با قطبي مصاحبه كردن طبق معمول صدا مشكل داشت

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اخر مسابقه با قطبي مصاحبه كردن طبق معمول صدا مشكل داشت
خاک تو سر اینا 90 درصد برنامه شون که تبلیغه این ده درصدم نمیتونن درست اجرا کنن ما یه بار ندیدیم تیتراژو وسط حرفای این کارشناسای بدبخت پخش نکنن !! یه بار ندیدیم از اول تا اخر بازیو بدون ایراد فنی نشون بدن یه بار ندیدیم بازی کیفیت رو 50 درصد پایین نیارن :(
البته کارکنای صداسیما هم بیسواد نیستن نمیدونم چرا اینطوری میکنن درست نمیتونن یه کار بکنن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تو طول گزارش ****** از بس گفت 5 دقيقه به من فرصت بديد تا 90 ثانيه با قطبي مصاحبه كنم :D

ادامه هم میداد ... دقت کنید ! 5 دقیقه فرصت بدید و فقط و فقط 90 ثانیه فرصت هست

پس 5 دقیقه = 90 ثانیه ! پس نتیجه میگیریم شما اگه فقط به من 5 دقیقه فرصت بدید من 90 ثانیههه مصاحبه میکنم

پس به این نتیجه میرسیم که 5 دقیقه ای میتونم 90 ثانیه مصاحبه بکنم

البته من 90 ثانیه رو مصاحبه نمیکنم ... میکروفون رو میدن به قطبی که حرفاشو بزنه و اونم فقط 90 ثانیه

در مقابل 5 دقیقه ای که به من فرصت میدید
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خاک تو سر اینا 90 درصد برنامه شون که تبلیغه این ده درصدم نمیتونن درست اجرا کنن ما یه بار ندیدیم تیتراژو وسط حرفای این کارشناسای بدبخت پخش نکنن !! یه بار ندیدیم از اول تا اخر بازیو بدون ایراد فنی نشون بدن یه بار ندیدیم بازی کیفیت رو 50 درصد پایین نیارن :(
البته کارکنای صداسیما هم بیسواد نیستن نمیدونم چرا اینطوری میکنن درست نمیتونن یه کار بکنن

مجتبی جان حالا فهمیدی چرا من از دبی اسپورت بازی رو نگاه میکنم...:p

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مجتبی جان حالا فهمیدی چرا من از دبی اسپورت بازی رو نگاه میکنم...:p
آره البته همینم جای تشکر ازشون داره (به هرحال شما عربیت خوبه و میتونی حرفاشونو بفهمی ولی ما که بلد نیستیم از همین طریق کلی اطلاعات میگیریم)
ولی حیف شد دیدین گفتم وسط حرفشون تیتراژ پخش میشه ؟؟؟ تازه سوالشم پرسید ولی جواب نداد سوال این بود که کارتا تو دور بعد بخشیده میشه ؟ کسی اینجا میدونه ؟

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
ادامه هم میداد ... دقت کنید ! 5 دقیقه فرصت بدید و فقط و فقط 90 ثانیه فرصت هست

پس 5 دقیقه = 90 ثانیه ! پس نتیجه میگیریم شما اگه فقط به من 5 دقیقه فرصت بدید من 90 ثانیههه مصاحبه میکنم

پس به این نتیجه میرسیم که 5 دقیقه ای میتونم 90 ثانیه مصاحبه بکنم

البته من 90 ثانیه رو مصاحبه نمیکنم ... میکروفون رو میدن به قطبی که حرفاشو بزنه و اونم فقط 90 ثانیه

در مقابل 5 دقیقه ای که به من فرصت میدید
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

خدایی این خیابانی دیگه آخرهشه ... نمیدونم واقعا چرا اینطوریه .... خودش خنده اش نمیگیره
25r30wi.gif

بالا