راستشو بگو چقدر از احمدی گرفتی؟
خیابانی نباشه به کی بخندیم ... اگر بخوام سوتیهاشو بنویسم 10 صفحه میشه
دری وری هاشو بخوام بنویسم میشه 10 صفحه
سوتی مثل اینه : از بازی 12 دقیقه و 26 دقیقه گذشته
حالا میگیم اینا هیچییییییییییی
اما این مردک شعورشششششششششششششششششششششششش نمیرسه
بارهاااااااااااااااا دیدم خمیازه میکشه ... انگار نه انگار 30 میلیون دارن نگاه میکنن ... گوش میکنن
صدای تیک تیک کلیک کردنش تو لپ تاپ بار ها شنیده میشه
1000 بار شدهههههههههههههه مهاجم تک به تک بوده این هیچی نمیگفتتتتتتتتتتتتتتتتتت
برای واقعا جالب بود ... بازی حساسی بود ( یکیش رئال ) بعد مهاجم حریف تک به تک شده بود تو دقیقخ 70 بازی
اصلا حرف نمیزد
بعد یارو شوت زد خورد تیرک ... بعد از 30 ثانیه گفت خوب این توپ هم از دست رفت
چقدر این آدم باید به شعور مردم توهین کنه ؟
وقتی میاد گزارش میکنه : و حالا یه سانتر الکی و بی هدف که هیچ خطری نداره و تویییییییی دروازهههههههه
اوج بی شعوریش زمانی بود که سیسینیو تو رئال مادرید بود ... بازی با رئال بتیس تو زمین بتیس
دقیقاااااااااااا یادمه از بس که این مزخرف گفت ... گفتش خوب سیسینیو الکی خودشو زمین انداخته و واقعا
مصدوم نشده ... بعد برانکادر اومد سیسینیو رو بردن بیرون و تعویض شد ... به جان عزیز ترین کسم گفت
هنوزم فکر میکنم سیسینیو خودشو الکی زمین زد و مصدوم نشده :blink::blink::blink: یعنی چقدرررررررررررر یه
آدم میتونه بی شعور باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو یه بازی گفت مثلا ( دقیق بازی یادم نیست ) وین رونی با برباتوف تعویض میشه
بعد وسط بازی میگفت عجیبه من وین رونی رو نمیبینم ... هر چی تو زمین دنبالش میگردم نیست
آخه به این آدم باید چی گفت ؟
بخوام بنویسم این قدرررررررررررررررررررر دلم پره ازش که حد نداره ... بهترین گزارشگر بدون ادعا ... با شخصیت
خوش صدا واقعا محمد رضا احمدیه ... و روز به روز داره پیشرفت میکنه و بازی های مهمو بهش میدن
حتی فردوسی پور هم دیگه بی حوصله و بی خیال گزارش میکنه و بد تر از همه اینکه به یه چیزی گیر میده ول
نمیکنه ... شورشو در میاره ... برای خودش نظرایی میده که یه گزارش گر حق اینجور نظر دادن هارو نداره
سر بازی میلان - اینتر همین فصل وقتی میلان 1-0 جلو بود گفت این بازی رو اینتر نخواهد باخت و یا مساوی میشه
یا اینتر برنده خواهد بود ... آخه چه حقی داره بیای چنین حرفی بزنی ؟ یا در باره شوک شیث و حقیقی هنوزم که
هنوزه ول کن نیست ... هر چی میشه میگه فلانی داره به فلانی شوک میده ... دهن این دونگارو سرویس کرده
بود ... آقای بد لباس ... سلام اقای بد لباس ... خداحافظ آقای بد لباس ... من نمیدونم این چطوری این قدر بد
لباسه ... دونگا بد لباس ترینه ... آخه به تو چههههههههههههههه ... خودت با اون کله و چشم باباقوریت کسی مگه
بهت تیکه میندازه که تو به عالم و آدم روی این زمین تیکه میندازی ... اون علیفرم که خودشو بالاتر از مورینیو
میبینه .... و بازززززززززززززززززززززززززز هم دفاع خطییییییییییییییییییییییییییی ... من چطوری بگم دفاع نباید خطی
باشه :lol::lol::lol: بهترین ... بی حاشیه تریننننننننننن محمد رضا احمدیه
در کل گزارشگر خوبیه. از اون بالاپور و خیابانی خیلی بهتره.
منم موافق ساسان هستم / به دل نمیشینه. ولی شاید جا بیوفته.برعکس پوریا من از این احمدی هیچ خوشم نمیاد یه جوریه.
سلام خدمت دوستان
برعکس پوریا من از این احمدی هیچ خوشم نمیاد :f34r: یه جوریه.
جمعیتی حدوده 5012 نفر:lol:
و حالا میریم که گل 3 بزنیم ... بلهههههههه ... و حالااااااااااااااااااا ... گل 3وم ... خوب پاس میده و اینم گل سوممم
نههههههههههههههههههههههه نمیشه :lol::lol::lol::lol: یعنی یکی برای من توضیح بده فقط :lol::lol::lol:
و حالا میریم که گل 3 بزنیم ... بلهههههههه ... و حالااااااااااااااااااا ... گل 3وم ... خوب پاس میده و اینم گل سوممم
نههههههههههههههههههههههه نمیشه :lol::lol::lol::lol: یعنی یکی برای من توضیح بده فقط :lol::lol::lol:
اخر مسابقه با قطبي مصاحبه كردن طبق معمول صدا مشكل داشت
خاک تو سر اینا 90 درصد برنامه شون که تبلیغه این ده درصدم نمیتونن درست اجرا کنن ما یه بار ندیدیم تیتراژو وسط حرفای این کارشناسای بدبخت پخش نکنن !! یه بار ندیدیم از اول تا اخر بازیو بدون ایراد فنی نشون بدن یه بار ندیدیم بازی کیفیت رو 50 درصد پایین نیارناخر مسابقه با قطبي مصاحبه كردن طبق معمول صدا مشكل داشت
تو طول گزارش ****** از بس گفت 5 دقيقه به من فرصت بديد تا 90 ثانيه با قطبي مصاحبه كنم![]()
خاک تو سر اینا 90 درصد برنامه شون که تبلیغه این ده درصدم نمیتونن درست اجرا کنن ما یه بار ندیدیم تیتراژو وسط حرفای این کارشناسای بدبخت پخش نکنن !! یه بار ندیدیم از اول تا اخر بازیو بدون ایراد فنی نشون بدن یه بار ندیدیم بازی کیفیت رو 50 درصد پایین نیارن
البته کارکنای صداسیما هم بیسواد نیستن نمیدونم چرا اینطوری میکنن درست نمیتونن یه کار بکنن
آره البته همینم جای تشکر ازشون داره (به هرحال شما عربیت خوبه و میتونی حرفاشونو بفهمی ولی ما که بلد نیستیم از همین طریق کلی اطلاعات میگیریم)مجتبی جان حالا فهمیدی چرا من از دبی اسپورت بازی رو نگاه میکنم...![]()
ادامه هم میداد ... دقت کنید ! 5 دقیقه فرصت بدید و فقط و فقط 90 ثانیه فرصت هست
پس 5 دقیقه = 90 ثانیه ! پس نتیجه میگیریم شما اگه فقط به من 5 دقیقه فرصت بدید من 90 ثانیههه مصاحبه میکنم
پس به این نتیجه میرسیم که 5 دقیقه ای میتونم 90 ثانیه مصاحبه بکنم
البته من 90 ثانیه رو مصاحبه نمیکنم ... میکروفون رو میدن به قطبی که حرفاشو بزنه و اونم فقط 90 ثانیه
در مقابل 5 دقیقه ای که به من فرصت میدید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()