• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خیابانی یه گزارشگر از جنس خود فوتباله مثل بعضی تازه به دوران رسیده ها نیست که حتی پاشونم به توپ نخورده مزدک میرزایی وقتی جواد خیابانی دروازه بان بود چه ورزشی بلد بود ...
puke.gif
خیلی بدم میاد از مزدک هم شخصیتش هم گزارشاش

خیابانی قبل از گزارشگر شدن دبیر ورزش بوده تا اونجا که اطلاع دارم !

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با این حساب فک کنم از یه چند میلیون نفری باید شکایت کنه :lol:
هم کار شما اشتباهه هم کار مدیرای سایت که گذاشتن این تاپیک وارد بحثای توهین آمیز بشه
کاری ندارم کسی شکایت کنه یا نه کار این تاپیک شده فحشو توهین به خیابانی !
اینقدر مدیرای محترم ادعای سختگیری میکنن تاپیکای اعضارو به هر بهانه پاک میکنن...! ولی خودشون خیلی حرفا میزنن که مجرمانس !
من الان دیگه باید تک تکشونو به همراه سایر آیدیاشون شناخته باشم
البته براشون احترام قائلم ...!! :cool:
خیابانی از تغییر لحن تو گزارش اخریش میشد همه چیزو فهمید

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
بابا مثکه اوضاع از این هم جالب تره

امروز تو ماشین داشتم رادیو گوش می دادم
برنامه ی توپ موضوعشون این بود: چطور می تونین با گزارش های گزارش گر مورد نظر کنار بیاین!! تاکید هم داشت که در پیام هاتون اسم نیارین
بعد تا دلتون بخواد تیکه بار این بنده خدا می کردن!!

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
تنها اشکال خیابانی اینه که میخواد خیلی هیجان بده به صحنه های معمولی . اینش خوبه . کارش جایی بد میشه که موقع پرداختن به این اتفاقات معمولی اتفاقات اصلی رو یادش میره گزارش کنه و خیلی راحت مثلا میگه و توپ به تیر میخوره .

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
تنها اشکال خیابانی اینه که میخواد خیلی هیجان بده به صحنه های معمولی . اینش خوبه . کارش جایی بد میشه که موقع پرداختن به این اتفاقات معمولی اتفاقات اصلی رو یادش میره گزارش کنه و خیلی راحت مثلا میگه و توپ به تیر میخوره .
به نظر من بزرگترین ایرادش اینه که بیششششششششششش از حد تعریف میکنه از یه بازیکن یا مربی یا یه تیم. یعنی دیگه شورشو در میاره

به قول اون دوستمون میگفت این همون بهتر که بره برای اجرای مراسم های سیاسی مذهبی اونجا اینقدر از زمین و زمان و مقامات و همه تعریف و تمجید کنه طرف از خودش هم بدش بیاد

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

جواد خیابانی به نظر من یک میهن پرست واقعی هستش .

مثلا یادم میاد یکی از بازیهای سپاهان در کشور امارات بود و تماشاگران اماراتی پارچه نوشته ای در دست داشتن که روش نوشته بود خلیج العربی .

تلویزیون جمهوری اسلامی این لحظه رو سانسور کرد . البته یه لحظه نشون داد و بعدش سریع فهمیدن و سانسور کردن !

جواد خیابانی اومد و گفت که جریان از چه قرار بوده و گفت که تماشاچیا پارچه نوشته ای داشتن و ...

خدائیش من ایرانی که اینقدر وطن پرست باشه به اندازه جواد خیابانی تا حالا ندیدم .

در مورد سوتیهای خیابانی باید بگم که به هر حال در پخش زنده ، اجتناب ناپذیره .

خیابانی دوست داره در گزارشهاش از کلمات معمولی و روتین استفاده نکنه . یه جورایی شبیه به آدمهای هنری هست در این زمینه !

من نمیدونم این همه ویژگی مثبت جواد خیابانی رو ول کردید ، چسبیدید به سوتیهایی که میده ؟

مگه عادل فردوسی پور نبود که تو برنامه 90 به محمد احمد زاده گفت : آقای ملوان !!

در بین گزارشگران فوتبال ، خیابانی رو از همه بیشتر دوست دارم .

بعد از خیابانی ، فردوسی پور .

مزدک میرزایی هم ادا و اطوار زیاد میاد و اصلا خوشم نمیاد ازش . همش دوست داره بازیکنا رو تحقیر کنه .

شما تا حالا دیدید خیابانی بیاد و یه بازیکن رو تخریب کنه ؟​

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

جواد خیابانی به نظر من یک میهن پرست واقعی هستش .

مثلا یادم میاد یکی از بازیهای سپاهان در کشور امارات بود و تماشاگران اماراتی پارچه نوشته ای در دست داشتن که روش نوشته بود خلیج العربی .

تلویزیون جمهوری اسلامی این لحظه رو سانسور کرد . البته یه لحظه نشون داد و بعدش سریع فهمیدن و سانسور کردن !

جواد خیابانی اومد و گفت که جریان از چه قرار بوده و گفت که تماشاچیا پارچه نوشته ای داشتن و ...

خدائیش من ایرانی که اینقدر وطن پرست باشه به اندازه جواد خیابانی تا حالا ندیدم .

در مورد سوتیهای خیابانی باید بگم که به هر حال در پخش زنده ، اجتناب ناپذیره .

خیابانی دوست داره در گزارشهاش از کلمات معمولی و روتین استفاده نکنه . یه جورایی شبیه به آدمهای هنری هست در این زمینه !

من نمیدونم این همه ویژگی مثبت جواد خیابانی رو ول کردید ، چسبیدید به سوتیهایی که میده ؟

مگه عادل فردوسی پور نبود که تو برنامه 90 به محمد احمد زاده گفت : آقای ملوان !!

در بین گزارشگران فوتبال ، خیابانی رو از همه بیشتر دوست دارم .

بعد از خیابانی ، فردوسی پور .

مزدک میرزایی هم ادا و اطوار زیاد میاد و اصلا خوشم نمیاد ازش . همش دوست داره بازیکنا رو تحقیر کنه .

شما تا حالا دیدید خیابانی بیاد و یه بازیکن رو تخریب کنه ؟​

حاجی اصل قضیه رو نگرفتی

این سوتی هایی که شما مدنظرت هست منظور ما نبود

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

ممکنه بفرمائید چه سوتیهایی مد نظر شماست ؟

بگید بلکه منم بدونم .

از 5 صفحه قبل شروع کن به خوندن متوجه میشی ... سوتی با خمیازه کشیدن وسط گزارش فرق داره

این شعورش نمیرسه 30 میلیون ممکنه یه بازی رو ببینن ... 100 بار صدای خمیازشو شنیدم

100 بار کلیک کردن کامپیوترشو شنیدم ... و هزاران چیز دیگه که از 5 صفحه قبل شروع کن به خوندن

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

ممکنه بفرمائید چه سوتیهایی مد نظر شماست ؟

بگید بلکه منم بدونم .

دوست عزیز! به گواه اکثر بینندگان تلویزیون، ایشون از اول تا آخر بازی فقط 30 درصد کار اصلی که همون گزارش بازی هست رو انجام میده. 70 درصد در حال چرت و پرت گفتن هست

اون وقت شما میای میگی حالا یه سوتی داده عب نداره همه سوتی میدن؟ !!!!!!!!!!!

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
پارازیت هم به صف مملو از جمعیت منتقدین پیوست

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

والا من تاحالا صدای خمیازه خیابانی رو نشنیدم ! نمیدونم چی بگم .

من نمیگم که خیابانی در گزارشهاش سوتی نداده . سوتیهایی داده .

نمیدونم گزارشهای اسکندر کوتی رو شنیدی یا نه ؟

یه برنامه ای که جمعه ها کانال 2 میداد و کوتی در اون برنامه انواع اقسام سوتیها رو میداد .

ولی این جوی که بر علیه خیابانی در فیس بوک و ... راه انداختن ، اصلا خوب نیست و خیابانی شایسته این همه انتقاد نیست .

خیابانی آدمی فوتبالی هستش و اطلاعات خوبی داره .

این قضیه دستمال چی چی بید ؟؟!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

والا من تاحالا صدای خمیازه خیابانی رو نشنیدم ! نمیدونم چی بگم .

من نمیگم که خیابانی در گزارشهاش سوتی نداده . سوتیهایی داده .

نمیدونم گزارشهای اسکندر کوتی رو شنیدی یا نه ؟

یه برنامه ای که جمعه ها کانال 2 میداد و کوتی در اون برنامه انواع اقسام سوتیها رو میداد .

ولی این جوی که بر علیه خیابانی در فیس بوک و ... راه انداختن ، اصلا خوب نیست و خیابانی شایسته این همه انتقاد نیست .

خیابانی آدمی فوتبالی هستش و اطلاعات خوبی داره .

نه 1 بار نه 2 بار ... 100 بارررررررررررررررررررر ...خیابانی اگه سوتی میداد که خیالی نبود ... دریییییی ورییییی میگه

برو حرفایی که در باره بازی رئال - بتیس نوشتمو بخون ... در باره سیسینیو چی گفتش

با اینکه از اون بازی 4 یا 5 سال میگذره اما هنوزم که هنوزه دری وریش یادمه

malaki_mall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
احتمالا مربوط به المپیک آتن باشه.

w5crsz5j42r7ufvj8la.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

دیگه فکر نمیکنم خیابانی جایی برای بحث در مورد خوب و بد بودن خودش باقی گذاشته باشه. مشخصه که وضعش خرابه.

یه جورایی بهش عادت کردیم. ولی با این حال هر آن ممکنه که دیگه خیلی خیلی خارج بزنه و با اینکه یجورایی درکش میکنیم و نمیکنیم بازم ممکنه بره رو اعصاب.

من فکر کنم بهترین کار اینه فقط فرمایشاتش رو بیاریم اینجا و یه جورایی برای هم درد دل کنیم و یا بخندیم و شاید هم افسوس بخوریم.

پارازیت هم به صف مملو از جمعیت منتقدین پیوست

محسن من نگرفتم منظورتت چیه؟ پارازیت کیه؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام

دیگه فکر نمیکنم خیابانی جایی برای بحث در مورد خوب و بد بودن خودش باقی گذاشته باشه. مشخصه که وضعش خرابه.

یه جورایی بهش عادت کردیم. ولی با این حال هر آن ممکنه که دیگه خیلی خیلی خارج بزنه و با اینکه یجورایی درکش میکنیم و نمیکنیم بازم ممکنه بره رو اعصاب.

من فکر کنم بهترین کار اینه فقط فرمایشاتش رو بیاریم اینجا و یه جورایی برای هم درد دل کنیم و یا بخندیم و شاید هم افسوس بخوریم.

محسن من نگرفتم منظورتت چیه؟ پارازیت کیه؟
برنامه پارازیت voa

خیابانی رو به عنوان شخصیت بد هفته انتخاب کرد

هیچی آقا. شما یا کلا در جریان امور نیسی یا خودتو زدی به اون راه :D

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دفاعيه جواد خياباني- نمي خواهم از من تعريف كنيد

سایت گل- يكي از حاشيه هاي جام ملتها براي ايرانيان گزارش هاي جواد خياباني بود. او با گزارش هايش در سالهاي اخير نوعي حساسيت بوجود آورده وكوچكترين اشتباهي از سوي او با واكنش هاي شديد مواجه مي شود. جواد خیابانی به شدت از اين قضيه شاكي است. او در مصاحبه اي در مورد جو بوجود آمده مي گويد:«
نمي خواهم از خاطراتتان از بازي ايران و استراليا برايم بنويسيد. من بازی های زیادی را گزارش کردم که آخرش را نبردیم ولی شما مدام می گویید بازی ایران و استرالیا. حتی آمارتان دقیق نیست و دارید من را متهم به بی سوادی می کنید. من را می‌کوبید چون در گزارشم گفتم برای تیم ملی در خانه های آن کف بزنید. مگر مردمی که می روند در سینما فیلم هندی ببینند وقتی قهرمان قصه یکی را می زند برایش کف نمی زنند؟ این که تیم ملی کشورمان است. دارد می برد و مردم حسابی خوشحالند. گناه می شود اگر به مردم بگویم شادی کنید؟ خوب است مدام در گزارش هایم به زمین و زمان متلک بیاندازم؟ مدام از بدی ها بگویم و قصه ها را بیشتر کنم؟ این طوری می شوم گزارشگر محبوب؟»
خیابانی در ادامه در خصوص اصطلاحاتی که در حین گزارش هایش در وصف بازیکنان به کار می برد حرف می زند.وقتی به او می گوییم برای یک بازیکن نمی گویند جشن میلاد یا قضیه سنگربان جواد می گوید:«یادم نمی آید گفته باشم جشن میلاد اما اگر گفتم عذر می خواهم. درباره سنگربان هم معتقدم سنگر جایی نفوذ ناپذیر است نه مثل دروازه که هر لحظه ممکن است باز شود برای همین وقتی مهدی توپ خوبی را گرفت گفتم مثل یک سنگربان ، مثل یک سرباز فداکار...»

پ ن : خوب است مدام در گزارش هایم به زمین و زمان متلک بیاندازم؟ مدام از بدی ها بگویم و قصه ها را بیشتر کنم؟ این طوری می شوم گزارشگر محبوب؟

چه دل خونی داره از عادل فردوسی پور ... :f34r:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
پ ن : خوب است مدام در گزارش هایم به زمین و زمان متلک بیاندازم؟ مدام از بدی ها بگویم و قصه ها را بیشتر کنم؟ این طوری می شوم گزارشگر محبوب؟

فکرشو کن اگه این مجری برنامه 90 بود، مسئولین هیچ غمی نداشتن :lol: چون هر گندی دلشون میخواست بالا میاوردن و خیابانی هم مثه همیشه با تمام وجود ازشون تعریف و تمجید میکرد

بالا