• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
رفتن!

تركيب كاروان اعزامي به بازيهاي آسيائي زمستاني مشخص شد۲۸ دی ۱۳۸۹

تركيب 9 نفره تيم ملي اسكي آلپاين و صحرانوردي اعزامي به هفتمين دوره بازي‌هاي آسيايي زمستاني قزاقستان مشخص شد.
پوريا ساوه شمشكي، حسين ساوه شمشكي و محمد كيادربندسري در بخش آلپاين مردان، مرجان كلهر، ميترا كلهر و زيبا كلهر در آلپاين زنان و بيژن كنگرلو ،سيد ستار صيد و ياسين شمشكي در اسكي صحرانوردي نمايندگان ايران در اين رقابت‌ها هستند.
ايوان گرباچسكي، عليداد ساوه شمشكي ( مربيان آلپاين آقايان ) حسن ساوه شمشكي، مهين ساوه شمشكي ( مربيان آلپاين بانوان) سيد مصطفي ميرهاشمي ( مربي صحرانوردي) اعضاي كادرفني و سرپرستي تيم ملي هستند كه با سرپرستي كل عيسي ساوه شمشكي، رئيس فدراسيون اسكي چهارشنبه هفته جاري تهران را به مقصد آلماتي ترك مي‌كنند.
مراسم افتتاحيه هفتمين دوره بازي‌هاي آسيايي زمستاني 10 بهمن ماه در آستانه مركز قزاقستان برگزار مي شود و نمايندگان كشورمان از 11 بهمن ماه مسابقات خود را در شهر آلماتي آغاز مي‌كنند.

تیم ایران که چه عرض شود...تیم خانوادگیه ساوه شمشکی ها:D

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
کلی حرف زدم ولی الان همه رو پاک کردم تا سوتفاهم پیش نیاد!
هیچی نمیتونم بگم!
چی بگم؟!

موفق باشین!

soroush253

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دربند سر باز شده یا نه ؟

دقیق آمار بدید اگه باز شده

دربند سر که باز شده اخبارم نشون داد ... چند تا از دوستان که رفته بودن همه راضی بودن البته از این هفته راضی بودن ...من فردا می رم آخرین تغییرات رو می گم

دوستان کسی می دونه استیکر که میزنن روی برد رو که ظاهرش رو کاملا عوض می کنه کجا میشه گیر آورد ؟

soroush253

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز پامون به پیست دربندسر باز شد .. برف که هست فت و فراوون یه ذره سنگ ول بود تو پیست که خیلی مهم نبود .. بدترین چیزی که بود این شلوغی وحشتناک روز جمعه بود که واقعآ پدیده ایه واسه خودش ! ما رفتیم به این هوا دربندسر که خلوت تر از دیزین باشه ولی دریغ ... !
بلیط دربندسر هم 25 تومانه
2 تا وانت هم بچه های انتظامی رو ول داده بودن تو پیست که آموزش ببینن واسه آینده ! اکثرشون تو پیست مبتدی ولو بودن کف برف !! :p

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
2 تا وانت هم بچه های انتظامی رو ول داده بودن تو پیست که آموزش ببینن واسه آینده ! اکثرشون تو پیست مبتدی ولو بودن کف برف !! :p

خوشا بحالشان:) فکر کن اگه شغل ما هم اسکی بود چه حالی می داد! برعکس ما که صبح به زور بیدار می شیم می ریم سرکار اونا با کلی خوشحالی میرن اسکی!!

ممنون از اطلاعات و آماری که دادین از دربندسر

Last edited:

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
این دربند سر باز شده یا نه ؟

دقیق آمار بدید اگه باز شده

سلام .باز شده 5 شنبه اونجا بودم.پاركينگ 2 تومن پيست 25 تا/:lol: برف عالي و هوا عالي /سنگ يه كمكي داره/ صف نداره خيلي عالي /رستوران سياوش عالي /همه چيز خوب بود تازه من 5 شنبه بودم خيلي دوست دارم وسط هفته برم

v20

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان
ديروز (جمعه) هم جاتون خالي نبود من همراه خانواده آبعلي بودم. هوا عالي پيستم بدك نبود. ولي شلوغي افتضاح بود.
ساعت 2 كه مي خواستيم بريم نيم ساعت معطل شديم تا بتونيم خارج بشيم.
قيمت پاركينگ 2000 قيمت تله سيژ 10000 ورودي 1000

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
ديروز (جمعه) هم جاتون خالي نبود من همراه خانواده آبعلي بودم. هوا عالي پيستم بدك نبود. ولي شلوغي افتضاح بود.

سلام

این پیست آبعلی چه جوریه؟ من تا حالا نرفتم. وسط هفته بریم خوبه؟ می ارزه؟ واسه کسی که مبتدیه خوبه؟

ببخشید خیلی سوال شد. :)

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون خانوما دوستان:
مژده مژده:
پیست شمشک بعد از 2 سال امروز باز شد!
بلیط 24 تومان!
هنوز کسی نرفته وضعیت سنگ رو نمیدونم!
من 3شنبه میرم خبر میدم به شما!

من شخصا حال کردم و خوشحال شدم!
چون الان واقعا برای پیچام شیب لازمم!

موفق باشین!

khodam1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .باز شده 5 شنبه اونجا بودم.پاركينگ 2 تومن پيست 25 تا/:lol: برف عالي و هوا عالي /سنگ يه كمكي داره/ صف نداره خيلي عالي /رستوران سياوش عالي /همه چيز خوب بود تازه من 5 شنبه بودم خيلي دوست دارم وسط هفته برم

هوا خوب بود صف نداشت همین و میتونم بگم مذخرفترین پیستی که میتونه وجود داشته باشه دربندسره .پر از سنگ اونهم در تمامی نقاط پیست .یکی از نکات جالبش این بود که رستوران قله قلیون میداد .
اینهمه اینجا تعریفش رو کردید من گفتم چی هست !!!! یکی از ایرادهای اصلی که این پیست داره اینه که جلو دید کلی و کافی نداری روی پیست که مسیرو بتونی به راحتی و خوب انتخاب کنی خیلی محدود هست تا یک مسافت کوتاهی از جلو روت رو میبینی و این اصلا خوب نیست .
در کل صد رحمت به توچال .

babaee_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هوا خوب بود صف نداشت همین و میتونم بگم مذخرفترین پیستی که میتونه وجود داشته باشه دربندسره .پر از سنگ اونهم در تمامی نقاط پیست .یکی از نکات جالبش این بود که رستوران قله قلیون میداد .
اینهمه اینجا تعریفش رو کردید من گفتم چی هست !!!! یکی از ایرادهای اصلی که این پیست داره اینه که جلو دید کلی و کافی نداری روی پیست که مسیرو بتونی به راحتی و خوب انتخاب کنی خیلی محدود هست تا یک مسافت کوتاهی از جلو روت رو میبینی و این اصلا خوب نیست .
در کل صد رحمت به توچال .

با شما موافقم .
پیست دیزین را هم حتما امتحان کنید. پشیمان نمی شوید.

khodam1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با شما موافقم .
پیست دیزین را هم حتما امتحان کنید. پشیمان نمی شوید.

دیزین رو هم رفتم بسیار مناسب هست اما اینجا نرفته بودم که رفتم و پشیمون شدم واقعا پیست افتضاحی بود .

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

امروز پامون به پیست دربندسر باز شد .. برف که هست فت و فراوون یه ذره سنگ ول بود تو پیست که خیلی مهم نبود .. بدترین چیزی که بود این شلوغی وحشتناک روز جمعه بود که واقعآ پدیده ایه واسه خودش ! ما رفتیم به این هوا دربندسر که خلوت تر از دیزین باشه ولی دریغ ... !
بلیط دربندسر هم 25 تومانه

سلام ممنونم دوستان عزیزم

بزودی شمارو در دربند سر میبینیم :D

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
سلام دوستان

عزیز جان اونجا اصلا کسی‌ اسکی میکرد امسال چیزی که من دیدم همش ملت با تویوپ داشتن سور میخوردن فکر کنم سیژ اونجا برا بالا بردن تویوپه :دی

v20

Registered User
لایک‌ها
18
عزیز جان اونجا اصلا کسی‌ اسکی میکرد امسال چیزی که من دیدم همش ملت با تویوپ داشتن سور میخوردن فکر کنم سیژ اونجا برا بالا بردن تویوپه :دی

اي يه كارايي مي كردن ولي تيوپ سوارها حق اومدن تو پيست اسكي رو نداشتن خوشبختانه. ولي تا دلت بخواد افراد ناشي زياد بودن. اصلا اسكي تو آبعلي مثل اسكي با مانع هست اونم مانع از نوع متحرك. امنيت جاني نداري.

در ضمن اون دوستي كه گفتن پيست دربندسر آشغاله . واقعا كم لطفي كردن . درسته كه به پيست ديزين نميرسه ولي از توچال خيلي بهتر

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
مارو ببین گیر کی افتادیم!
من میگم شمشک باز شده یکی میگه آبعلی،دربندسر،توچال،دیزین
بابا ..... لاقل یه اهمی اوهومی .........
خیلی ......!
واقعا فقط تاسف!

FarZzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان کسی‌ تماس گرفته برای ۳شنبه که پیستا(دیزین،توچال،دربندسر) باز یا بخاطر اربعین تعطیل هستش؟
:rolleyes:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اي يه كارايي مي كردن ولي تيوپ سوارها حق اومدن تو پيست اسكي رو نداشتن خوشبختانه. ولي تا دلت بخواد افراد ناشي زياد بودن. اصلا اسكي تو آبعلي مثل اسكي با مانع هست اونم مانع از نوع متحرك. امنيت جاني نداري.

در ضمن اون دوستي كه گفتن پيست دربندسر آشغاله . واقعا كم لطفي كردن . درسته كه به پيست ديزين نميرسه ولي از توچال خيلي بهتر

:lol::lol::lol::lol:

----------------------

من با دربند سر خیلی حال میکنم ... دیزین یه چیز دیگست اما دربند سرم خیلی خوبههههه

بالا