• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

khodam1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اي يه كارايي مي كردن ولي تيوپ سوارها حق اومدن تو پيست اسكي رو نداشتن خوشبختانه. ولي تا دلت بخواد افراد ناشي زياد بودن. اصلا اسكي تو آبعلي مثل اسكي با مانع هست اونم مانع از نوع متحرك. امنيت جاني نداري.

در ضمن اون دوستي كه گفتن پيست دربندسر آشغاله . واقعا كم لطفي كردن . درسته كه به پيست ديزين نميرسه ولي از توچال خيلي بهتر
نگفتم آشغال گفتم مذخرف لطفا تحریف نکنید . موافق نیستم پیستی مناسب هست که شما میدان دیدتون وسیع باشه و مسیرتون رو به دلخواه انتخاب کنید و دربندر سر اصلا ابنطوری نیست اما دیزین و توچال این حالت رو داره .

mrd.neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل اینه که توچال تا بیای مسیر بدی باید قبلش حتما شوز کنی یه ذره سرعت بگیری، وقتی هم شوز می کنی پیست تموم میشه

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
پيستهاي اسكي روز اربعين حسيني تعطيل است۴ بهمن ۱۳۸۹

با توجه به فرارسيدن اربعين شهادت سرور و سالار شهيدان و اعلام سازمان تربيت بدني تمامي تمرينات و مسابقات در پيستهاي اسكي كشور روز سه شنبه 5/11/89 تعطيل مي باشد.

هر چند که نمی خواستم بهتون دیگه خبر جدید بدم اما!
بفرمایید!

برادر شما تا حالا شمشک گویا نرفتی!
تیوب کجاست؟
شمشک دیدین تا حالا!
شیب شمشک مثل شیب نیم قله دیزین به پایین یه شیب باحال داره ها 45 درجه! کلاشمشک اونجوریا بود تا 4 سال پیش!
با تیوب مستقیم میری بهشت!

Last edited:

Viva Bianconeri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پيستهاي اسكي روز اربعين حسيني تعطيل است۴ بهمن ۱۳۸۹

با توجه به فرارسيدن اربعين شهادت سرور و سالار شهيدان و اعلام سازمان تربيت بدني تمامي تمرينات و مسابقات در پيستهاي اسكي كشور روز سه شنبه 5/11/89 تعطيل مي باشد.

هر چند که نمی خواستم بهتون دیگه خبر جدید بدم اما!
بفرمایید!

برادر شما تا حالا شمشک گویا نرفتی!
تیوب کجاست؟
شمشک دیدین تا حالا!
شیب شمشک مثل شیب نیم قله دیزین به پایین شیب باحالست کلا!
با تیوب مستقیم میری بهشت!

كلي شوق داشتم اين هفته برم دربند سر !!!!!!! :(

v20

Registered User
لایک‌ها
18
نگفتم آشغال گفتم مذخرف لطفا تحریف نکنید . موافق نیستم پیستی مناسب هست که شما میدان دیدتون وسیع باشه و مسیرتون رو به دلخواه انتخاب کنید و دربندر سر اصلا ابنطوری نیست اما دیزین و توچال این حالت رو داره .

شاید هم حق با شما باشه ولی خیلی ها از جمله خودم این غیرقابل پیشبینی بودن پیست را دوست دارن. در واقع تو پیست دربندسر حق انتخاب زیادی برای آلپاین و اسنو وجود داره . در ضمن شیبی که در بعضی از قسمت های دربندسر وجود داره نه تو دیزین هست نه توچال . امیدوارم شما به پیست مسابقه دربندسر یه سری زده باشین. چون اونجا هم دید خیلی وسیعی وجود داره هم شیب عالی داره که برای سرعت گرفتن با آلپاین خیلی عالیه.
به هرحال نظر شما هم قابل احترامه .

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
فردا و پس فردا مسابقات شهر نشینان!

دیر فهمیدم
نمیتونم حتی برای تماشا برم
چه بدبختی دارم من

vanili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان اسکی باز
یه انتقاد به شماها که چند تا بلاگ درس حسابی توی این زمینه وجود نداره بر عکس ورزش کوه نوردی که پر بلاگ و برای خرید وسیله راهنمای آدم کم نمیاره
(دو سال پیش یه خانمی وبلاگ اسکی کده زد که بعد یه فصل اسکی به تعطیل شد و به روز نشد )
شاید به دلیل فصلی بودن این ورزش باشه
قرض از مزاحمت

اسکی alpine touring غیر از فیکس ( Bindings ) که باید مخصوص باشه نوع بوت هم مهم یا نه (یعنی میشه با تمام بو ت ها ی alll moumtain ) استفاده کرد یا نه ؟ (تصمیم دارم بخرم با نماینگی دالبلو و پامچال اسپرت تماس گرفتم ولی نمی دونم چرا متوجه منظورم نشدن نتونستن راهنمایی کنن)

اینم یه عکس از پیست اسکی پاکل (جمعه ها بیشتر غرق تیوپ سواراس ) ولی چون اسکی باز زیاد نداره می رازه
البته از امکانات بوی نبرده ولی پیست وحشیه باحالیه

4c53a52cb3bd.jpg

Last edited:

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام قربان
جسارتا این پیست کجاست؟

بله برای تورینگ هم تا اونجای که من میدونم از کفش معمولی استفاده میشه!
من یه آقایی که تورینگ داشت پرسیدم گفت فقط زیر چوبش فرق میکنه ولی کفشاش هارد معمولی بود!
باز من در این مورد اطلاعات زیادی ندارم بقیه دوستان هم راهنمایی بفرماین!
موفق باشین!

{تورینگ تو ایران تعطیله ها دوست عزیز،مغازه دارا هم اصلا سوادش رو ندارن (اکثرا نه همه) اگه تورینگ میخوای باید ادم بین المللی باشی یعنی راحت به جاهای مختلف سفر کنی!بازم میگم این نظر منه فقط !!!}

soroush253

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی استیکر می دونه از کجا میشه گیر آورد؟ استیکر برچسبیه که روی برد می زنن تا ظاهرش عوض شه

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دوشنبه دیزین بودم بردک خط خطی شد اما پیست بد نبود !! فقط نمیدونم چرا وسط هفته انقدر شلوغ بود !! اما سیژ پیست چمن رو باز کردن اونجا هیشکی نبود 25 دور اسکی کردم

استیکر هم برو فرشته پاساژ فرشته نمایندگی برتون داشتنش داره اما نمیدونم میده یا نه

vanili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پسیت اسکی پاکل 45 کیلومتر اراک د رشهرستان شازنده
در مورد فیکسم فایده ای نداشت اینجا یه کی دو تا مغازه سر زدم چیزی گیر نیوردم (یعنی اصلا اطلاع نداشتن)
فکر کنم باید پاشم بیام تهران

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
این همه برف اومده،یه بار هم نرفتم اسکی!!
دقیقآ وقتی برف نبود 4-5 بار رفتم اسکی !!
الان بیش از یک ماهه رنگ پیست رو ندیدم:(

FarZzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زنگ زدم ۱۴۱ میگه جاده بالا باز ولی‌ فقط واسه ورزشکاران که مجوز از تربیت بدنی دارند!:blink:
یعنی‌ چی‌؟می‌شه یکی‌ خبر از جاده بالا بده:(

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
مارو ببین گیر کی افتادیم!
من میگم شمشک باز شده یکی میگه آبعلی،دربندسر،توچال،دیزین
بابا ..... لاقل یه اهمی اوهومی .........
خیلی ......!
واقعا فقط تاسف!

آقا شرمنده. ما فکر کردیم چون شما حرفه ای هستین می گین آبعلی بده و واسه ما که تازه اسکی رو شروع کردیم خوبه. :)
امروز رفتیم آبعلی. پیست هم شلوغ بود. هم پر چوب و سنگ. واقعا همون 10 تومان هم نمی ارزید.
تا ما باشیم به حرف پیشکسوتامون گوش بدیم.:D

اي يه كارايي مي كردن ولي تيوپ سوارها حق اومدن تو پيست اسكي رو نداشتن خوشبختانه. ولي تا دلت بخواد افراد ناشي زياد بودن. اصلا اسكي تو آبعلي مثل اسكي با مانع هست اونم مانع از نوع متحرك. امنيت جاني نداري.

ظاهرا حق اومدن نداشتن اما بعضی وقتا کنترل تیوپ رو از دست می دادند و وارد پیست می شدند.
مانع متحرک هم که چه عرض کنم. یه بنده خدایی از بالا اومده با سرعت زده به من. می گه منو ندیدی؟ گفتم والا شما از بالا می آمدید, من باید شما رو می دیدم؟

در کل اصلا این پیست رو به هیچ کدام از دوستان توصیه نمی کنم.

babyphilipini

Registered User
لایک‌ها
44
سلام

از دوستان کسی میدونه قیمت اجاره چوب توی ابعلی چنده؟

چی گرو میگیرن؟

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

از دوستان کسی میدونه قیمت اجاره چوب توی ابعلی چنده؟

چی گرو میگیرن؟

من امروز پرسیدم گفتن قیمت اجاره کل وسایل (چوب, باتوم, بوت) ساعتی 5 تومان, کل روز 15 تومان.

Last edited:

babyphilipini

Registered User
لایک‌ها
44
من امروز پرسیدم گفتن قیمت اجاره کل وسایل (چوب, باتوم, بوت) ساعتی 5 تومان, کل روز 15 تومان.

مرسی دوست عزیز

من تازه میخوام این ورزشو شروع کنم.ولی اول میخوام برم ببینم چجوریه و یه فصل رو با چوب کرایه کار کنم و قتی یکم یاد گرفتم یه ست خوب بخرم.

قبل رفتن به پیست میشه یه اموزش تئوری(کتاب-مقاله-عکس-فیلم) معرفی کنید که قبل رفتن به پیست یکم با حرکات و شروع کار اشنا بشم.

لباس چی بپوشم که کمتر خیس بشم.بادگیر خوبه؟

ممنون

بالا