• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بحث حق با کسی بودن نیستش شما میری که لذت ببری همراه با هیجان و مسلما هم دوست نداری اتفاقی برات بیفته اما دربندسر پیستی هست که خیلی راحت آسیب میبینی هم به لحاظ شیب زاویه شیب و زمین و سطح و هم عدم دید کافی و دقیقا در انتخاب اینکه چطوری آسیب ببینی حق انتخاب داری که از کدوم مسیر بری که چطوری بلا سرت بیاد :))))))))

اگه قرار باشه اینجوری فکر کنی شطرنج رو به شما پیشنهاد میدم اصلا خطر نداره ! تمام لذت اسکی به ریسکش هست و کسایی که دیگه از این مرز میگزرن میرن اسکی ازاد یعنی جایی اسکی میکنن که پیست نیست کوه هست بد شما از پیست میترسی؟

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یادتونه میگفتم یه روز میاد دنبال روز افتابی میگردین که برین اسکی؟؟;)

variani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بحث حق با کسی بودن نیستش شما میری که لذت ببری همراه با هیجان و مسلما هم دوست نداری اتفاقی برات بیفته اما دربندسر پیستی هست که خیلی راحت آسیب میبینی هم به لحاظ شیب زاویه شیب و زمین و سطح و هم عدم دید کافی و دقیقا در انتخاب اینکه چطوری آسیب ببینی حق انتخاب داری که از کدوم مسیر بری که چطوری بلا سرت بیاد :))))))))

ببین عزیزم شما خودت داری میگی لذت و هیجان آخه پیست اگه شیب خفن نداشته باشه که هیجان نداره فدات شم
اسکی کردنم یعنی تمام هیجان (شیب خفففن )

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
از سه شنبه هفته بعد هوا خوب می شه گویا............. :( یه هفته دیگم روش.

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از هفته بعد بدبختی داریم انقدر شلوغه امتحانا بود او شکلی بود چه برسه به الان که برف اومده بعد دو هفته هوا صاف شده هیشکی کاری هم نداره

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
از هفته بعد بدبختی داریم انقدر شلوغه امتحانا بود او شکلی بود چه برسه به الان که برف اومده بعد دو هفته هوا صاف شده هیشکی کاری هم نداره

دیگه وسطه هفته که شلوغ نمی شه ...میشه؟؟؟ملت کارو زندکی ندارن؟؟؟

old_sn4ke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبرِ قطعی ندارین فردا بازه یا نه دیزین؟

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گذشت اون زمانی که وسط هفته خلوت بود

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
بروبکس گل
کسی پایه بود قرار بزاریم وسط هفته بریم

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها سلام:rolleyes:
4شنبه دربندسر بودم:eek: برف عالي بود هرچند بازم همون قسمت هميشگي سنگ داشت ولي خوب بود /شب قبل حداقل 30 سانت برف اومده بود/
هوا سرد بود سرد :f34r: خيلي سرد بود قله كولاك داشت تو پيستم بدليل ابري بودن هوا اصلاً ديد نداشتي ولي اينم يه جوري حال مي ده.
بچه ها اينقدر سرد بود كه من يه رد بول تو جيبم بود مثل يخ در بهشت شده بود :f34r:
يه مورد ديگه كه من فهميدم و تا حالا نشنيده بودم اين بود كه با 250 هزار تومان مي توني كارت عضويت بگيري و براي يك فصل اسكي كني بدون وروديه پيست و نامحدود.
اين موضوع براي كسايي كه اكثراً دربندسرن و حداقل 2 بار در هفته مي رن اونجا خيلي به صرفه است.
اگه كسي از دوستان اطلاعات دقيقي از اين موضوع داره و يا موضوعاتي شبيه به اين براي پيستهاي ديگه لطفاً اطلاع رساني كنه;):rolleyes:

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
پامچال هم کارش خوبه تعمیراتشون رو من دیدم

ممنون. من تلفن توچال رو پیدا نکردم واسه همین بردم پامچال اسپرت. کارشون خوب بود. تمیز درست کردند و چوب رو هم نسوزاندند.:)

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پایه ام !
اره منم جریان 250 رو شنیدم یکی پیگیری میکنه خبر بده؟

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوه تا شما تصمیم بگیرین قرار بزارین من 2 بار رفتم ! جاتون خالب امروز رفتم دربندسر عالیی بود هوا خوب یه دونه سنگم نبود ! فقط گویا جاده بالا بسته بوده یه سری الاف ریختن تو دربندسر یه کم شلوغ شد اما 25 دور اسکی کردم چه حالی داد

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
اوه تا شما تصمیم بگیرین قرار بزارین من 2 بار رفتم ! جاتون خالب امروز رفتم دربندسر عالیی بود هوا خوب یه دونه سنگم نبود ! فقط گویا جاده بالا بسته بوده یه سری الاف ریختن تو دربندسر یه کم شلوغ شد اما 25 دور اسکی کردم چه حالی داد

ببخشید منظورتون از جاده بالا کجاست؟ من فقط یه راه بلدم اونم از فشم است. من فردا می خوام برم دربندسر چه جوری باید برم؟

بالا