• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جاده بالا که بسته میشه از اول فشم که نمیبندن فقط مسیر شمشک به دیزین رو میبندن تا دربندسر بازه

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ممنون :). جاده دربندسر خوب بود؟ با 206 می شه رفت؟

آره داداش بعد رستوران کوهستان یه دوراهه میشه شما بپیچ چپ برو تا تش میشه دربند سر
سر دو راه نوشته دربند سر ، راست میره شمشک دیزین که از زمان آدم حوا بسته هستش :دی

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره بابا فقط یه تیکه کوجیک 100 مترم نمیشه جاده خاکیه که مشکلی نیست !! بابا من دیدم با پراید میان قله دیزین ! اگه قرار باشه جاده بد باشه همه میمونن حتی شاسی بلندا اگرم خوب باشه همه حتی رنو

تازه جاده شمشک دیزین واسه این خفنه که میره تا قله ! اما دربندسر از پایین پیست سر در میاری مسیرشم خیلی کمتره ! من 3:30 از پیست راه افتادم 4 خونه بودم

امروز 2تا دیوونه با دوچرخه اومده بودن

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی معذراتا ولی دیوونه نیستن ورزشکار هستن!
چرا ایجور؟!
ای بابا!
خیلی ورزشکارن!
ببخشیدا!
مرسی!

بیا داداش اینم خبرش:
سه شنبه 19 بهمن برگزار مشود ؛
پیست شمشک میزبان برنامه نمایشی دوچرخه سوای در برف

با حضور تنی چند از اعضای تیم ملی اسکی اسکی کشورمان ، مسابقه ورزشی نمایشی "دانهیل" یا همان دوچرخه سواری در برف و کوهستان در پیست اسکی شمشک برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی مجموعه های اسکی ، مسابقه ورزشی نمایشی "دانهیل" سه شنبه 19 بهمن ماه با حضور 5 نفر از اسکی بازان تیم ملی کشورمان در پیست اسکی شمشک برگزار میشود.

قرار است این برنامه از روی قله شمشک آغاز و پس از سپری کردن مسیر داخلی پیست از جمله انتهای سیژ بشقابی و جاده داخلی به طرف انتهای پیست خاتمه یابد.

فایل های ضمیمه

• danhil_01.jpg
    danhil_01.jpg
    43.8 KB · نمایش ها: 19
Last edited:

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
ممنون از راهنمایی همه دوستان :)

امروز رفتم دربندسر. جاده خوب بود و راحت رفتیم. هوا هم عالی بود. پیست هم عالی بود فقط برخی جاهاش سنگ داشت. خیلی هم شلوغ بود. حداقل 600 تا ماشین اومده بودند. جاده بالا هم بسته بود اما گفتند دارند باز می کنند و احتمالا تا فردا باز می شه.:D

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی همه دوستان :)

امروز رفتم دربندسر. جاده خوب بود و راحت رفتیم. هوا هم عالی بود. پیست هم عالی بود فقط برخی جاهاش سنگ داشت. خیلی هم شلوغ بود. حداقل 600 تا ماشین اومده بودند. جاده بالا هم بسته بود اما گفتند دارند باز می کنند و احتمالا تا فردا باز می شه.:D

متشکرم دوست عزيز از اطلاع رساني

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من سه شنبه ديزين بودم بازم مثل هميشه گفتند جاده بالا بستس و ما از چالوس رفتيم و وقتي رفتيم بالا ديديم جاده بالا بازه ه ه ه ه ه ه:hmm::hmm:
نمي دونم ديگه چيكارشون كنم.ولي من ديگه تصميم گرفتم از جاده بالا برم اگه بسته بود برم دربندسر.
راستي پيست خيلي خيلي عالي بود.شلوغ بود بازم سربازاي نيرو انتظامي هم بودند (عزيزان) به دوربينهاي لنز دار هم گير مي دادند.تو جاده چالوس هم 2 جا عزيزان شانسي بهتون گير مي دادن و مدارك مي خواستن:(

Last edited:

mrd.neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من سه شنبه ديزين بودم بازم مثل هميشه گفتند جاده بالا بستس و ما از چالوس رفتيم و وقتي رفتيم بالا ديديم جاده بالا بازه ه ه ه ه ه ه:hmm::hmm:
نمي دونم ديگه چيكارشون كنم.ولي من ديگه تصميم گرفتم از جاده پايين برم اگه بسته بود برم دربندسر.:(
جاده پایین ؟ !! ؟
به دربند سر راه داره ؟ !

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
[ ؟ !! ؟
به دربند سر راه داره ؟ ! [/FONT][/SIZE][/RIGHT][/QUOTE]

نه اشتباه من بود ممنون/الته درستش كردم:blink:

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
سلام برادرا امروز دربندسر رفتیم جای همگی خالی با این که مبتدی بودیم ولی عالی بود
خلوت جاده هم کاملا باز بود مشکلی نداشت . ایشالا یکی 2 هفته دیگه هماهنگ می کنیم بریم ..

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
امروز 5شنبه ما دیزین بودیم.یعنی به نیت دربند سر رفتیما.یه 100 متریم جاده دربندسرو رفتیم تو؛اما گفتیم حالا که شمشک دیزین بازه بریم اونجا تا نبستنش.:):)
خیلی حال داد ولی پدرمون دراومد.برف سبک همینجور میومد دیگه؛؛ قله هم که میرفتی جلو پاتو نمی دیدی اونقدر مه غلیظ بود.
از 10 به بعد هم نسبتا شلوغ شد.یه یه ربع ،بیست دقیقه ای هر دفعه تو صف کابین بودیم دیگه.

جاده بالا عالی بود ؛ تمیز تمیز.

با اینکه شرایط خیلی خوب نبود ولی خیلی حال داد در کل ،جاتون خالی:D:rolleyes:

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
همه چی عالی بود دیزین،حسابی پشتک وارو میزدیم دیروز و با کله میرفتیم تو برف:D

اتفاقآ امیر من که خیلی حال کردم رفتیم قله!!
مه همراه با اون کولاک خیلی باحال بود،هیجان انگیز بود:)

Last edited:

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام:hmm:
جاتون نه خالي جمعه پيست بي خود شمشك بودم.واقعاًحال نكردم.بارش برف داشتيمو يه عالمه سنگ.:hmm:دست گلشون درد نكنه تازه ساعت 12 شروع به برف كوبي كردن اونم افتضاح.پاركينگ و جاي پارك و ترافيك و گل بازي بيرون پيستم كه دمش گرم بود:eek:(دوستاني كه شمشكو دوست دارن بهشون بر نخوره) ولي من پيست شمشك را داغون تر از دربندسر و ديزين يافتم :(جالبترين نكته پيست شمشك كه من خيلي حال كردم خونه ها يا ويلاهاي شخصي بود كه داخل پيست بود .بله داخل پيست/
راستي يادم رفت جاده هم برگشتني يخ زده بود تصادف شده بود خيلي شلوغ بود تا تهران 2ساعته اومديم :f34r:

v20

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
من هم ديروز مي خواستم برم ديزين ولي جاده دوباره بسته بود و مجبور شديم بريم دربندسر . هوا خيلي خراب بود ولي در عوض پيست نسبت به روزهاي جمعه خلوت و خوب بود .
جاي همه كسايي كه دوست دارن توبرف و مه اسكي كنن خالي :)

vanili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
fischer.jpg

دنبال آدرس و تلفن نمایندگی رسمی فیشر هستم
کسی سراغ داره ؟
dynafit-600x337.jpg

بعد مارک dynafit تو ایران نمایندگی داره ؟
اینم اگه کسی سراغ داره ممنون ؟
:f34r:

Last edited:

khodam1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
fischer.jpg

دنبال آدرس و تلفن نمایندگی رسمی فیشر هستم
کسی سراغ داره ؟
dynafit-600x337.jpg

بعد مارک dynafit تو ایران نمایندگی داره ؟
اینم اگه کسی سراغ داره ممنون ؟
:f34r:

فیشر پامچال اسپورت یوسف آباد میدان فرهنگ پاساژ فرهنگ

khodam1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه قرار باشه اینجوری فکر کنی شطرنج رو به شما پیشنهاد میدم اصلا خطر نداره ! تمام لذت اسکی به ریسکش هست و کسایی که دیگه از این مرز میگزرن میرن اسکی ازاد یعنی جایی اسکی میکنن که پیست نیست کوه هست بد شما از پیست میترسی؟

ممنون از پیشنهاد و توضیحی که دادی نمیدونستم اینهارو واقعا لطف کردی که آگاهم کردی.!

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان کسی از جاده بالا خبر نداره؟ بازه یا هنوز بسته است؟:)

بالا