• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
من سمت رسالتم شما کجایید
خلاصه پایه بودید بریم
البته من مبتدی ام اونجا باید جدا شیم ;))

ما سمت غربیم.
یکیمون مرزداران،یکی دیگه شهرزیبا.

اشکال نداره،ما هم شما رو همراهی میکنیم:p:lol:

حالا شمارت رو واسم بفرست.
ما که دیروز دیزین بودیم خواستیم بریم هماهنگ میکنم باهات.

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انتی فوگ عینکم پاک شده بخار میکنه چی کار کنم؟

variani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انتی فوگ عینکم پاک شده بخار میکنه چی کار کنم؟

عزیزم برو مغازه لوازم اسکی بعد بگو که آنتی فوگ و از این حرفا 3 تومن هم میگیره یه اسپری میکنه دیگه بخار نمیکنه:D:D

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
سلا م لطفا راهنمایی کنید تا 400 تومان تخته کار چی خوبه؟ چی بگیرم؟ و از کجا ؟قبلا تخته کلاسیک داشتم ولی هنوز خوب اسکی بلد نیستم
مرسی

cologne

Registered User
لایک‌ها
0
سلا م لطفا راهنمایی کنید تا 400 تومان تخته کار چی خوبه؟ چی بگیرم؟ و از کجا ؟قبلا تخته کلاسیک داشتم ولی هنوز خوب اسکی بلد نیستم
مرسی

تخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه جدیده یکی بگه منم بدونم

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من بچه اهوازم میخوام بیام تهران برای اولین بار اسکی کنم هیچ آموزشی ندیدم فقط قبلاً یه کم اسکیت برد بلد بودم اونم 15 سالی هست کار نکردم میخوام بیام توچال اسکی کنم یاد گرفتنش سخته ؟ میشه یکی دوساعت تمرین کنم یاد بگیرم؟

پ.ن: هدفم کلاً فقط برای تفریحه نمیخوام به قصد یادگیری حرفه ای یا مسابقه باشه فقط تا اندازه سر خوردن رو برفا و زمین نخوردن میخوام یاد بگیرم

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
تخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه جدیده یکی بگه منم بدونم

منظورم تخته اسکی هست استاد
برا قد 174 باید سایز 165 گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اگه باز به اساتید بر نمیخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اسکی بلیزارد چطوره که فیکسش هم مخصوص خوبه؟

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من بچه اهوازم میخوام بیام تهران برای اولین بار اسکی کنم هیچ آموزشی ندیدم فقط قبلاً یه کم اسکیت برد بلد بودم اونم 15 سالی هست کار نکردم میخوام بیام توچال اسکی کنم یاد گرفتنش سخته ؟ میشه یکی دوساعت تمرین کنم یاد بگیرم؟

پ.ن: هدفم کلاً فقط برای تفریحه نمیخوام به قصد یادگیری حرفه ای یا مسابقه باشه فقط تا اندازه سر خوردن رو برفا و زمین نخوردن میخوام یاد بگیرم

یا توچال یا دربند سر البته چون شما وارد نیستی‌ جاده بالارو بهتره همون توچال بری کرایه کنی‌ اونجا دوبار بخوری زمین را میافتی بی‌ مربی‌

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یا توچال یا دربند سر البته چون شما وارد نیستی‌ جاده بالارو بهتره همون توچال بری کرایه کنی‌ اونجا دوبار بخوری زمین را میافتی بی‌ مربی‌
دستت درد نکنه
happysmiley.gif

دوست عزیز کلی امیدوارم کردی من دیگه دارم لحظه شماری میکنم که بیام تهران مهمترین برنامه ام میشه گفت تو این سفر همون اسکی هست
happysmiley.gif

گفتین جاده بالارو ؟ کجا هست ؟ من میخوام برم توچال یه چیزایی تو سایت توچال خوندم ولی شما هم راهنمایی کنین توچالو کجاش برم که هم پر برفو باحال باشه هم راحت اسکی بشه کرد ؟ ضمناً من یه کم زانو درد داشتم ولی دیگه چاره ای نیست با همین پاهای خرابم که شده یه دور میزنم اسکی زیاد به زانو فشار میاره نه ؟

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
دستت درد نکنه
happysmiley.gif

دوست عزیز کلی امیدوارم کردی من دیگه دارم لحظه شماری میکنم که بیام تهران مهمترین برنامه ام میشه گفت تو این سفر همون اسکی هست
happysmiley.gif

گفتین جاده بالارو ؟ کجا هست ؟ من میخوام برم توچال یه چیزایی تو سایت توچال خوندم ولی شما هم راهنمایی کنین توچالو کجاش برم که هم پر برفو باحال باشه هم راحت اسکی بشه کرد ؟ ضمناً من یه کم زانو درد داشتم ولی دیگه چاره ای نیست با همین پاهای خرابم که شده یه دور میزنم اسکی زیاد به زانو فشار میاره نه ؟

سلام!

منظورشون جاده تهران -فشم- دربندسره که اگر بخواین برین باید ماشین داشته باشین و اگر کسی همراهتان باشه که راه رو بلد باشه خیلی بهتره.

راستش توچال که یه پیست و یک مسیر بیشتر نداره:)

اصلا بدون مربی نرو چون یک ساعت مربی بگیری به اندازه یک روز که خودت کار کنی بهت چیز یاد میده. اما دقت کن مربی اش خوب باشه و اصولی یاد بده. تو توچال یکی دو تا مربی خوب هستند. با تله کابین که رفتی بالا همون بالا یک مدرسه اسکی هست. هزینه هر ساعت هم 13 تومان است (تک نفری).

بستگی داره زانو دردتون بخاطر چی باشه و چقدر درد می کنه. اگر اصولی کار کنید به زانو فشار نمی یاد اما چون خیلی از مربی ها اصولش را خوب توضیح نمی دهند اولش ممکنه به زانوتون یک ذره فشار بیاد. نکته خیلی مهم اینه که فیکس اسکی تون رو درست تنظیم کنید (کاری که من اولش بلد نبودم!!) تا اگر پاتون پیچ خورد فیکس دربیاد و زانوتون آسیب نرسه.

موفق باشین

Last edited:

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
کسی به من کمک نمیکنه؟؟؟

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
پیمان اسپرت نمایندگی فروش Atomic ، تخفیف 40% زده تا آخر فصل .

v20

Registered User
لایک‌ها
18
منظورم تخته اسکی هست استاد
برا قد 174 باید سایز 165 گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اگه باز به اساتید بر نمیخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اسکی بلیزارد چطوره که فیکسش هم مخصوص خوبه؟
سلام دوست عزيز
خانم من ست اسكيش بيليزارده . ازش راضيه اسكيش عالي نيست ولي براي شروع خيلي خوبه فيكساش هم به موقع باز ميشه

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
پیمان اسیپرت تا کی هست حراجش؟

آدرس و تلفن PM کنین

vahidaga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
یه چوب اسکی فروشی دارم. (فقط چوب اسکی و فیکس )
Ficher CTX200
تمیزه 3-4 بار بیشتر باهاش اسکی نشده . قدشم 155cm.
قیمت 190هزار تومان .
شماره تلفن : 09354068309 وحید . تـهران
اینم عکسش :

07_skis_fischer_ctx-200.jpg

بالا