• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال:

به نظر شما بهترین صبحانه قبل از اسکی چیه؟

یا

خودتون صبح قبل از اسکی چی می میل می کنید؟

سوال بعدی:

با این صبحانه, احتیاجی به صرف ناهار هست یا نه؟ و اگر هست, به نظر شما بهترین ناهار چیه؟

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
یک سوال:

یا

سوال بعدی:

با این صبحانه, احتیاجی به صرف ناهار هست یا نه؟ و اگر هست, به نظر شما بهترین ناهار چیه؟

هر چی‌ بطلبه :D

البته شما هر پیستی جز توچال بری بالاخره از رستوران کوهستان احتمالاً سر در میاری که خودش برات صبحونه‌ لازم رو میاره نهار هم ما که همیشه بعد اسکی یه راست میریم فریدون حالا چی‌ خوبه بعدش با خودته :lol:
زیاد سخت نگیر کلا ;)

king.james

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
من مبتدی هستم و می خوام یک بورد با قیمت مناسب بگیرم. چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟ بورد و فیکس از چه قیمتی شروع میشه؟ راستی کسی آشنا نداره برای خرید؟!
ممنون

petrovich21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز از منیریه ست آلپاین بلیزارد گرفتم
تخته و فیکس . باتوم . بوت . عینک
با تخفیف . 520 هزار تومان
مناسب خریدم ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یک سوال:

یا

سوال بعدی:

بهترین صبحانه چیزیه که توش مقداری شیرینی هم داشته باشه

یعنی هر چی میخورید سعی کنید شیر+عسل یا امثال این توش باشه که سر حالتون میاره و چون سریع تو خون حل

میشه خیلی شاداب ترید و انرژیتونم بیشتره ... کلپچ هم بعضی مواقع نرسیده به میدون فشم توصیه میشه

نهار هم جوجه عالیه تو رستوران سفیر یا دهکده

جاده بالا بازه ؟ 4 شنبه ها چطوره ؟ اگه بشه میخوام 4 شنبه برم بعد از 2 سال ... 2 ساله نرفتم نمیدونم چی شده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام دوستان،
من مبتدی هستم و می خوام یک بورد با قیمت مناسب بگیرم. چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟ بورد و فیکس از چه قیمتی شروع میشه؟ راستی کسی آشنا نداره برای خرید؟!
ممنون

دست 2 بخوای دارم

king.james

Registered User
لایک‌ها
0
دست 2 بخوای دارم
نه می خوام نو بگیرم، امروز رفتم پاساژ گلستان یه اسنو برد Head قیمت گرفتم، طرف می گفت رفته تو آف شده 120 تومان!!!!! نظرتون چیه؟ تقلبیه؟!
برند Ltd یا Lamar چطوره؟!
سپاس

Last edited:

petrovich21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مناسب خریدم ؟

king.james

Registered User
لایک‌ها
0
امروز عجب برفی اومد، فردا مناسبه برای پیست؟!

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
مناسب خریدم ؟

بوت چی گرفتی دالبلو؟ چون با بلیزارد دالبلو میدن منم 1 ماه کفش دالبلو گرفتم زیاد راضی نیستم فقط چون میخاستم پنجه پهن باشه گرفتم تخته چه مدل بلیزارد و عینک چه مارکی
البته در کل بد نیست از نظر قیمت

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
این فیلم خوبیه, البته نمی دونم سید داره یا نه. اگه نداشت رپیدشر هم سرچ کنید احتمالاً پیداش کنید:

http://thepiratebay.org/torrent/5165913/Skiing_Skills

(توضیح: این فیلم مربوط به انجمن اسکی بریتانیا هست. توش تمرین های خوبی داده, به علاوه اینکه اصولی رو می گه که خیلی ها نمی دونن یا به آدم نمی گن.
فیلم چند قسمت داره:1. آموزش اولیه, 2.عملکرد در پیست (بیشتر مربوط به کارو کردن), 3.عملکرد در mogulها (چیزی مثل ناهمواری فجیع), 4.آموزش اسکی در برف نکوبیده, 5.آموزش اسکی در برف نکوبیده خیلی خفن (با شیب های فجیع و پرش و غیره).

در هر صورت اگه سرعت اینترنتتون جواب می ده, همه شو دانلود کنید و ببینید خیلی چیزها دستتون میاد.

البته در نهایت هرچند دیدن فیلم آموزشی خوب هست, ولی اشکالهای آدم رو نمی گه. چون هر کسی اشکالات مخصوص خودشو داره. اگه فکر می کنید استیل تون خرابه و براتون مهمه که درستش کنید, شاید بهتر باشه 1-2 ساعت مربی بگیرید تا اشکالات کار رو بهتون بگه (البته مربی که با تجربه باشه). اگر هم نمی خواهید این کار رو بکنید, می تونید از خودتون فیلم بگیرید و با استیل درست مقایسه کنید, شاید جواب بده.

بسیار ممنون دوست گرامی بابت لینک و راهنمایی

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
فردا چهارشنبه و پنجشنبه همدان مسابقه هست اول مارپیچ کوچک و پنجشنبه بزرگ
تله سیژ که راه افتاده پیست خوبی شده

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
اینم از پوستر مسابقات

فایل های ضمیمه

• MakeThumbnail.aspx.jpg
    MakeThumbnail.aspx.jpg
    15.3 KB · نمایش ها: 50

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
نه می خوام نو بگیرم، امروز رفتم پاساژ گلستان یه اسنو برد Head قیمت گرفتم، طرف می گفت رفته تو آف شده 120 تومان!!!!! نظرتون چیه؟ تقلبیه؟!
برند Ltd یا Lamar چطوره؟!
سپاس

الان اکثر جاها اف زدن چون اکثرا تخته اسکی هاشون مدل 2009 و 2010 هست و دیگه باید بفروشن چون اکثر برند ها مدلهای 2009 و 2010 یکسان داشتن ولی 2011 حداقل مثلا طراحی ظاهری اکثر مدلها عوض شده
مثلا پیمان اسپرت اقدسیه 40% اف زده اینه که اف زدنشون غیر عادی نیست و اینکه قیمت نسبتا اینقدر بالاست که وقتی اف میخوره شک میکنیم
در مورد بورد هم من خودم الپاین اسکی میکنم ولی اینجور که شنیدم burton و k2 خوبن
میتونی در سایت www.skis.com برند، مدل و قیمت هارو ببینی البته قیمت اونور

king.james

Registered User
لایک‌ها
0
الان اکثر جاها اف زدن چون اکثرا تخته اسکی هاشون مدل 2009 و 2010 هست و دیگه باید بفروشن چون اکثر برند ها مدلهای 2009 و 2010 یکسان داشتن ولی 2011 حداقل مثلا طراحی ظاهری اکثر مدلها عوض شده
مثلا پیمان اسپرت اقدسیه 40% اف زده اینه که اف زدنشون غیر عادی نیست و اینکه قیمت نسبتا اینقدر بالاست که وقتی اف میخوره شک میکنیم
در مورد بورد هم من خودم الپاین اسکی میکنم ولی اینجور که شنیدم burton و k2 خوبن
میتونی در سایت www.skis.com برند، مدل و قیمت هارو ببینی البته قیمت اونور
خیلی ممنون از راهنمایی دوست عزیز

ALI G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این فیلم خوبیه, البته نمی دونم سید داره یا نه. اگه نداشت رپیدشر هم سرچ کنید احتمالاً پیداش کنید:

http://thepiratebay.org/torrent/5165913/Skiing_Skills

(توضیح: این فیلم مربوط به انجمن اسکی بریتانیا هست. توش تمرین های خوبی داده, به علاوه اینکه اصولی رو می گه که خیلی ها نمی دونن یا به آدم نمی گن.
فیلم چند قسمت داره:1. آموزش اولیه, 2.عملکرد در پیست (بیشتر مربوط به کارو کردن), 3.عملکرد در mogulها (چیزی مثل ناهمواری فجیع), 4.آموزش اسکی در برف نکوبیده, 5.آموزش اسکی در برف نکوبیده خیلی خفن (با شیب های فجیع و پرش و غیره).

در هر صورت اگه سرعت اینترنتتون جواب می ده, همه شو دانلود کنید و ببینید خیلی چیزها دستتون میاد.

البته در نهایت هرچند دیدن فیلم آموزشی خوب هست, ولی اشکالهای آدم رو نمی گه. چون هر کسی اشکالات مخصوص خودشو داره. اگه فکر می کنید استیل تون خرابه و براتون مهمه که درستش کنید, شاید بهتر باشه 1-2 ساعت مربی بگیرید تا اشکالات کار رو بهتون بگه (البته مربی که با تجربه باشه). اگر هم نمی خواهید این کار رو بکنید, می تونید از خودتون فیلم بگیرید و با استیل درست مقایسه کنید, شاید جواب بده.

مرسی از لینک و پاسختان ولی منظورم بیشتر فیلم های تبلیغاتی هر کمپانی بود
که توسط رایدرهای معروف همان برند گرفته می شود ...

این لینکی که معرفی کرده اید برای اسنوبرد هست یا آلپاین ؟؟؟

ALI G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان آلپاین باز یک راهنمایی می خواستم !!!!
برای یه مبتدی با توجه به قیمت های آف خورده الان که فقط برای تفریح اسکی بخواد بکنه و یکی دو فصل هم بتونه ازش استفاده کنه چه
برندی برای چوب آلپاین ،چه برندی برای کفش بهتره که نه ارزون و آشغال باشه نه مخصوص مسابقات یا سرعت؟؟؟؟؟؟

خوشحال میشم سریع نظرهایتان را بدونم دوستان آلپاینی تا حراج هاپایان نیافته :p در ضمن از کاربر adhan هم بابت حسن انتخاب k2 بعنوان
یک برد خوووب ممنونم :happy: چون خودم از اول سرخوردنم k2 داشتم و تا الان ازش راضی ام.:happy:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
چند تا نکته خیلی کلی برای دوستانی که میخوان ست آلپاین بخرن :
---------------------------------------------------------------------------------------------------

- انتخاب قد اسکی ها : برای اسکی کارو استاندارد معمول بین چانه تا ابرو هست
(هرچه کوتاهتر باشه پیچ زدن راحت تر و سریعتره هرقدر هم بلند تر بشه به سمت Race میره )
- وزن اسکی ها : وزن چوب هم با توجه به مهارت افزایش پیدا میکنه یعنی سنگین ترین چوب مال Race هست .
- انتخاب بوت : یه نقطه مشترک توی همه بوت ها فلکس بوت هست که یا از 1 تا 10 و یا از 0 تا 120طبقه بندی میشه
(البته صفر واقعی نداریم!!) فلکس هر چی بیشتر بشه اصطلاحا بوت خشکتره و برای مهارت بالاتر
- باتوم : قد باتوم هم باید طوری باشه که وقتی باتوم رو گرفتین و سرش روی زمینه ، ساعد و آرنج با هم زاویه 90 داشته باشه.

ALI G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوابگرد جان از راهنماییت ممنونم ،فکر کنم نکات خریدشو کمو بیش گرفتم و فقط میمونه چه برندی برای این منظور خوب هست ؟؟؟اگه راجع به کفش بیشتر توضیح بدی هم بیشتر ازت ممنونم مثلا" باید چه مشخصاتی دقیقا داشته باشه ....

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
امروز توچال دیر باز کرد . 9:30 تازه بلیط فروختند .
رسیدیم بالا برف عالی بود .
فقط سی اچ کار نمیکرد . تا 12 هم درست نبود .

به نظرم توچال هر وقت برف بیاد یه چیزیش از کار می افته . احتمالا تابستون همیشه سالمه .

حیف برف به این خوبی ، کم استفاده کردیم .

بالا