لباس اسکی؛ لباس زیر کاپشن
زیر کاپشن اسکی چی باید پوشید؟
وقتی داشتم برای اولین بار کاپشن اسکی می خریدم, فروشنده (پیمان اسپرت) گفتند که برای مبتدی همه چیز لازمه. کاپشن, جوراب, و لباس مخصوص زیر کاپشن. من هم فکر کردم "اون قسمت آخر مال حرفه ای ها میشه, به ما مربوط نیست". البته بعد از یک بار سرما خوردن نظرم عوض شد.
دفعات اولی که می رفتم برای اسکی, زیر کاپشن یک لباس معمولی (مثلا تی شرت) می پوشیدم. این کار اصلا توصیه نمی شه. علتش هم اینه:
لباس های روزمره معمولا نخی هستند یا مقدار زیادی نخ دارند. لباس نخی در اثر تعرق خیس میشه. البته وقتی گرم اسکی هستید متوجه این مسئله نمی شید. ولی وقتی سوار تله کابین یا تله سی می شید, یا در پایان روز که بر می گردید و حرارت بدنتون تا حدی پایین میاد, سرمای لباس خیسی که پوشیدین رو احساس می کنید. مخصوصا توی تلسی که باد بهتون می خوره و توی پیستی مثل توچال که بالاش خیلی سردتر و بادگیرتر از پایینشه, این مسئله رو کاملاٌ احساس می کنید.
پس زیر کاپشن اسکی چی باید پوشید؟
لباس مخصوص که جنس خاصی غیر از نخ داره. منافذ این جنس پارچه ها که لباس های ورزشی رو معمولا از اونها درست می کنند, طوری هست که رطوبت رو رد می کنه, اما آب رو نه. در نتیجه رطوبت بدن می تونه خارج بشه, ولی آب نمی تونه داخل بشه.
موقع خرید این لباس دقت داشته باشید که چسبان باشه تا شما رو گرم نگه داره. بعضی هاشون هم یقه ایستاده دارند که بهتره. بعضی جنس هاش هم در صد کمی نقره توش کار شده که از ایجاد بوی نامطبوع جلوگیری می کنه.
قیمت این لباس ها از 40 تومان (پیمان اسپرت) تا هر تکه (بلوز یا شلوار) 50 تومان (پامچال اسپرت) هست.
بعد از یک بار استفاده از این لباس, راحتی و تفاوتش نسبت به تی شرت یا لباس دیگه رو کاملا احساس می کنید.
در مواردی که احساس بکنید این یک لایه لباس کافی نیست و لازمه چیز دیگه ای هم روش بپوشید, از سویشرت مخصوص اسکی استفاده کنید. جنس این سویشرت ها هم از مواد خاص خودشه.