• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
وظیفه بود عزیز.... راستش در مورد برند نظر شخصی من salomon و Atomic هست البته Fischer هم خیلی خوبه
که متاسفانه الان تو ایران تنوع محصولاتش کم هست //
نمایندگی Atomic , salomon نیک اسپرت و پیمان اسپرت هستن که الان حراج هم گذاشتن !!
fischer هم فکر کنم پامچال اسپرت باشه
:)

دوست عزیز پامچال اسپرت نمایندگی روسیگنل هست مطمئن نیستم فیشر هم داشته باشه

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز پامچال اسپرت نمایندگی روسیگنل هست مطمئن نیستم فیشر هم داشته باشه

تا جایی که یادمه فیشر هم داشت. البته بهتره از خودشون بپرسید.

تلفن پامچال اسپرت: 88060265

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
لباس اسکی؛ لباس زیر کاپشن

زیر کاپشن اسکی چی باید پوشید؟

وقتی داشتم برای اولین بار کاپشن اسکی می خریدم, فروشنده (پیمان اسپرت) گفتند که برای مبتدی همه چیز لازمه. کاپشن, جوراب, و لباس مخصوص زیر کاپشن. من هم فکر کردم "اون قسمت آخر مال حرفه ای ها میشه, به ما مربوط نیست". البته بعد از یک بار سرما خوردن نظرم عوض شد.

دفعات اولی که می رفتم برای اسکی, زیر کاپشن یک لباس معمولی (مثلا تی شرت) می پوشیدم. این کار اصلا توصیه نمی شه. علتش هم اینه:

لباس های روزمره معمولا نخی هستند یا مقدار زیادی نخ دارند. لباس نخی در اثر تعرق خیس میشه. البته وقتی گرم اسکی هستید متوجه این مسئله نمی شید. ولی وقتی سوار تله کابین یا تله سی می شید, یا در پایان روز که بر می گردید و حرارت بدنتون تا حدی پایین میاد, سرمای لباس خیسی که پوشیدین رو احساس می کنید. مخصوصا توی تلسی که باد بهتون می خوره و توی پیستی مثل توچال که بالاش خیلی سردتر و بادگیرتر از پایینشه, این مسئله رو کاملاٌ احساس می کنید.

پس زیر کاپشن اسکی چی باید پوشید؟
لباس مخصوص که جنس خاصی غیر از نخ داره. منافذ این جنس پارچه ها که لباس های ورزشی رو معمولا از اونها درست می کنند, طوری هست که رطوبت رو رد می کنه, اما آب رو نه. در نتیجه رطوبت بدن می تونه خارج بشه, ولی آب نمی تونه داخل بشه.
موقع خرید این لباس دقت داشته باشید که چسبان باشه تا شما رو گرم نگه داره. بعضی هاشون هم یقه ایستاده دارند که بهتره. بعضی جنس هاش هم در صد کمی نقره توش کار شده که از ایجاد بوی نامطبوع جلوگیری می کنه.
قیمت این لباس ها از 40 تومان (پیمان اسپرت) تا هر تکه (بلوز یا شلوار) 50 تومان (پامچال اسپرت) هست.
بعد از یک بار استفاده از این لباس, راحتی و تفاوتش نسبت به تی شرت یا لباس دیگه رو کاملا احساس می کنید.

resizer.php

در مواردی که احساس بکنید این یک لایه لباس کافی نیست و لازمه چیز دیگه ای هم روش بپوشید, از سویشرت مخصوص اسکی استفاده کنید. جنس این سویشرت ها هم از مواد خاص خودشه.

resizer.php

v20

Registered User
لایک‌ها
18
سلام

من یک خانم 50 ساله هستم. با قد 160 و وزن 72. تا حالا هم اسکی نکرده ام. قدرت بدنیم خوبه (کوه می رم) ولی سرعت عکس العملم پایینه. آیا شما کسی را می شناسید که با شرایطی مثل شرایط من شروع به اسکی کرده باشه؟ من از جوانی آرزو داشتم اسکی کنم, ولی هیچ وقت موقعیت نداشتم. ولی الان که بچه هام می رن اسکی می تونم باهاشون برم. لطفا منو راهنمایی کنید.

سلام سرکار خانم از اونجایی که زمین خوردن جزئی از این ورزش هست باید خیلی احتیاط کنید، البته قبلش مطمئن باشین که پوکی استخوان نداشته باشین ، اگه داشتین اصلا توصیه نمی کنم این ورزش را شروع کنین

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
از جایی شنیدم که پیست های اسکی شنبه, یکشنبه و دوشنبه (28 اسفند تا روز اول فروردین) تعطیله. با توجه به اینکه هوا خیلی خوبه, حیفه این اتفاق بیفته. :(

کسی خبری از روزهای کاری پیست توی هفته آینده داره؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره شیر کنه :)

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
از جایی شنیدم که پیست های اسکی شنبه, یکشنبه و دوشنبه (28 اسفند تا روز اول فروردین) تعطیله. با توجه به اینکه هوا خیلی خوبه, حیفه این اتفاق بیفته. :(

کسی خبری از روزهای کاری پیست توی هفته آینده داره؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره شیر کنه :)

:(:( از کجا شنیدین؟؟آخه چرا؟؟چه دلیلی داره؟؟
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::blink::blink::wacko:

sami90

Registered User
لایک‌ها
0
توچال فردا تعطیله؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1

آقا شایعس ، آمار گرفتم دیزین بازه.....

Viva Bianconeri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از مدت ها تونستم به اينجا سري بزنم و واقعا از خواندن اين پست هاي جويو لذت بردم. مرسي از اطلاعات اي كه شير كردين :)

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام سرکار خانم از اونجایی که زمین خوردن جزئی از این ورزش هست باید خیلی احتیاط کنید، البته قبلش مطمئن باشین که پوکی استخوان نداشته باشین ، اگه داشتین اصلا توصیه نمی کنم این ورزش را شروع کنین

دوست عزیز ایشان فرمودن کوهنوردی میکنن با توجه به سنی که گفتن پس حتما از لحاظ جسمانی آماده هستن بعضی از دخترهای جوان پله رو هم نمیرن بالا به هر حال ایشان هم تحت نظر مربی میتونه از دنیای لذت اسکی بهره ببره

v20

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز ایشان فرمودن کوهنوردی میکنن با توجه به سنی که گفتن پس حتما از لحاظ جسمانی آماده هستن بعضی از دخترهای جوان پله رو هم نمیرن بالا به هر حال ایشان هم تحت نظر مربی میتونه از دنیای لذت اسکی بهره ببره

آمادگی جسمانی یه چیزه پوکی استخوان یه چیز دیگه است من کوهنوردی نکردم ولی می دونم که اون قدری که تو اسکی زمین می خوری تو کوه نوردی زمین نمی خوری با نظر شما موافقم پله کردن احتیاج به قوای جسمانی داره ولی زمین خوردن هم استخوان های سفت می خواد به هر حال از ما گفتن بود

kush.deala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید بابته این تاپیک عالیتون:p
من و که واقعن علاقه مند کرده
و میخوام از اف اخر فصل استفاده کنم و برد و بوت و فیکس و بگیرم و لباس و عینکم سال بعد چند تا سوال داشتم:
با اینکه مبتدیم چه بوردیو پیشنهاد میکنین؟ (طرحش برام مهم ه) از طرح های burton خوشم میاد قیمتش چه حدودیه؟ نمایندگیش کجاس؟

پیست ها تا کی بازن؟(الان لبتس بخرم یا نه؟)
کدوم پیست برا شروع بهتره؟
صفحات قبل گفتین که مربیا کش میدن و بهتره نگیریم

مربی اشنا سراغ دارین یا کسی که اشنا باشه و اموزش بده؟

ممنون:rolleyes:

petrovich21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بوت چی گرفتی دالبلو؟ چون با بلیزارد دالبلو میدن منم 1 ماه کفش دالبلو گرفتم زیاد راضی نیستم فقط چون میخاستم پنجه پهن باشه گرفتم تخته چه مدل بلیزارد و عینک چه مارکی
البته در کل بد نیست از نظر قیمت

آره دالبلو گرفتم . تخته 160 xcs . iq system .... عینک sinner

Last edited:

kush.deala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید بابته این تاپیک عالیتون:p
من و که واقعن علاقه مند کرده
و میخوام از اف اخر فصل استفاده کنم و برد و بوت و فیکس و بگیرم و لباس و عینکم سال بعد چند تا سوال داشتم:
با اینکه مبتدیم چه بوردیو پیشنهاد میکنین؟ (طرحش برام مهم ه) از طرح های burton خوشم میاد قیمتش چه حدودیه؟ نمایندگیش کجاس؟

پیست ها تا کی بازن؟(الان لبتس بخرم یا نه؟)
کدوم پیست برا شروع بهتره؟
صفحات قبل گفتین که مربیا کش میدن و بهتره نگیریم

مربی اشنا سراغ دارین یا کسی که اشنا باشه و اموزش بده؟

ممنون:rolleyes:

کسی جواب نمیده؟:(

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اسکی باز و پی تی, سال نو رو خدمت همه تبریک می گم :D امیدوارم یک سال عالی و سرشار از سلامتی در پیش رو داشته باشید.

کسی جواب نمیده؟:(

:) من معلم آلپاین خوب سراغ دارم اگه یه وقت هوس آلپاین کردید :D ولی بردو شرمنده :)

در مورد برد نمی دونم, ولی در مورد آلپاین باید بگم که گرچه چند تا مربی عوض کردم که همه شون هم خوب نبودن و شاید حتی کش هم می دادند, ولی هیچ وقت از مربی گرفتن پشیمون نشدم (با اینکه هزینه بالایی برام داشته تا حالا).

برای شروع هم دربندسر پیست مبتدی خوبی داره. شیبش کم و مسیرش کوتاهه. البته بالابرش چکشی هست (با برد نمی شه سوار شد). دیزین هم پیستش خوبه, بیشتر مسیر آسونش شیب زیادی نداره, فقط یک تکه حدودا 70 متری داره که شیبش یک مقدار زیاد میشه.

باز هم آسون یا سخت بودن مسیر به برفی که اومده بستگی زیاده داره. اگه پیست یخ زده باشه حتی یک مسیر آسون هم ممکنه مشکل ساز باشه. اگه برف تازه و پودری باشه حتی توی شیب های زیاد هم میشه راحت اسکی کرد.

مزیتی که دیزین داره اینه که چون خیلی بزرگه, تراکم اسکی باز توش کمتره. برای همین با خیال راحت تری می تونید اسکی کنید.

Last edited:
بالا