• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

petrovich21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستام الان میخورد بورد بخره.
دست 2 هم میخواد،یعنی بورد و فیکس و بوت رو میخواد یه جا دست 2 بخره.

کسی قیمت پایین جایی سراغ نداره؟

الان آخر فصله و قیمت ها پایین اومده .و خیلی مناسبه می تونید نو بگیرید . الان قیمت نو و دست دو زیاد تفاوتی نداره

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها پیست نرفتید تو این چند روز ؟
هوا تهران که خیلی گرمه وضعیت پیستا چطوره

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
با اين وضع معمولا در طول روز برفها اب ميشوند ودر طول شب کامل يخ ميزنه اما از ظهر به بعد کمي ميشه اسکي کرد .

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها پیست نرفتید تو این چند روز ؟
هوا تهران که خیلی گرمه وضعیت پیستا چطوره

جمعه دیزین بودیم ما.
ساعت 9.5 پارکینگ بالا بودیم!
اولش یه ذره یخ بود،ولی کم کم بهتر شد.
البته فقط قله تا رستوران وسط خوب بود،پایین که افتضاح بود!!!

همش هم از سیژ استفاده کردیم،ولی یه جا سیژ یهو قاطی کرد یه تابی خورد که بیا به دیدن،کرک و پرمون ریخت!!
نزدیک بود 4-5 نفر رو ناک اوت کنه!

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
آره منم بودم چند دفعه قطع وصل شد :D
هوا تهران که ابریه فک کنم تو این روزا اونجا برف بیاد

ntnt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام تازه اسکی رو شروع کنم، البته برای فصل آینده. بین اسنوبورد و آلپاین موندم. هردو رو هم دوست دارم. یه کوچولو آلپاین رو بیشتر. یعنی از اسنوبورد میترسم. اینکه پاهام روی یه بورد باشه برام ترسناکه. کسی می تونه راهنماییم کنه که کدوم رو برم. دورو بریام هم همه اسنوبردین. سنم هم 30 است.

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
من میخوام تازه اسکی رو شروع کنم، البته برای فصل آینده. بین اسنوبورد و آلپاین موندم. هردو رو هم دوست دارم. یه کوچولو آلپاین رو بیشتر. یعنی از اسنوبورد میترسم. اینکه پاهام روی یه بورد باشه برام ترسناکه. کسی می تونه راهنماییم کنه که کدوم رو برم. دورو بریام هم همه اسنوبردین. سنم هم 30 است.

معمولآ اینجور اوقات توصیه میشه که یه بار بری پیست و یکیش رو کرایه کنی،بعدش تصمیم نهایی رو بگیری;)

ترس نداره اسنوبورد،2-3 جلسه اولش آمورش میبینی،بعدش کم کم باید خودت تمرین کنی تا بیاد دستت،توی جفتش زمین خوردن هست،زیادم هست!! خیلی هم ممکنه بد بخوری زمین و چند بار اول بعد از اسکی بدن درد بگیری.

ولی ترس نداره،چون ورزشیه که به هیجانش می ارزه.

اگر خواستی الان بگیری،بهترین فرصته،آخر فصل هستش و قیمتا خیلی پایین.

adhan

Registered User
لایک‌ها
2

نظر شخصی من این هست که فقط آلپاین
اسنوبرد فقط زمانی حال میده که توی پیست نبم لوله باشه یا کلا آفرود اسکی کنی که اون مستلزم مهارت بالا در اسکی و صد البته آمادگی جسمانی فوق العاده هست
ساده بگم به نظر من خیلی باید وقت و انرژی بذاری تا اسنوبرد بهت حال بده
ولی آلپاین ترست که بریزه حتی مراحل یاد گیری هم لذت داره و وقتی که هم یاد گرفتی هرکس هر طوری که لذت میبره اسکی میکنه

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0

منم مثل شما بودم امسال هم فصل اولم بود
با یکمی مشورت و علاقه شخصیم بورد رو انتخاب کردم و فوق العاده هم راضی هستم
من خیلی از دوستان و حتی مربی که بم آموزش داد آلپاین بودند و حالا برد کار می کنند
ولی تاحالا بردی رو سراغ نداشتم که بره الپاین . باز تمامش برمی گرده به علاقه
اگه مرددی برو کرایه کن و تصمیمتو زودتر بگیر که برای فصل بعد ست جمع کنی موفق باشی

v20

Registered User
لایک‌ها
18

دوست عزيز اگه اهل سرعت و هيجان هستي شك نكن آلپاين بهتره اسنو هستش ولي اگه اهل پرش هستي دوست داري كلاس بالا باشي برو اسنو در ضمن وسايل اسنو كمي از آلپاين ارزون تر . اسنو تكنيك هاي كمتري داره و احتمالا سريعتر ياد ميگيري . در ضمن اسنو بورد باز حرفه اي من خيلي كم ديدم اكثر اسنو برديا يا رو ضمين نشستن يا دارن آفتاب ميگيرن تا اونجايي هم كه من مي دونم پيست مخصوص اسنو تو ايران نداريم.
از نظر من هيچي آلپاين نميشه
حالا خود داني دوست من

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0

من چهار ساله اسنو برد رو انتخاب کردم . اما احتمال می دهم که یه روز بروم سراغ آلپاین .
چیزهایی که من تو این چند سال متوجه شدم این بوده ...

اسنو لذت بخش تره و آسون تر یاد میگیری . اما آلپاین دیرتر راه می افتی .

اما اسنو برای لذت بردن و پیچ زدن نیاز به سرعت بیشتری داره و برای همین لذت بخشه ...

ولی آلپاین با سرعتهای پایین هم میشه یه مقدار لذت برد اگه هم دوست داشته باشی می تونی حسابی
تند بری ...
تو آلپاین کنترل خیلی زیاد به دستت هست . اگه دقت کنی همه فیلبردارها کنار مسابقات آلپاین هستند ...

برف مناسب برای اسنو برد کمیاب تر است . آلپاین روی یخ راحت تره ، در عوض اسنو روی شلاب و یا نکوبیده راحت تره

بیشتر اوقات پیستها یخ زده هستند تا برف پودری تازه ! ---> و البته هر سال دریغ از پارساله !

اینها فقط تجربه های من هست . شاید دوستان سلیقه های مختلفی داشته باشند .
فکر کنم باید به روحیاتت هم توجه کنی ... بیشتر محافظ کار هستنی یا اهل ریسک ...

Last edited:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
اقا یکی بی زحمت به ما بگه فرق اسلالوم با مارپیچ کوچک چیه؟
و فرق مارپیچ بزرگ با سوپر جی
ممنون

slalom رو مارپیچ کوچک ترجمه کردن . فرق slalom ski با Super-G و Downhill ، در فواصل
بین poles هاست (همون میله های مرتجع که اسکی باز باید از بینشون عبور کنه ) که تو
اسلالوم کمتره و در نتیجه اسکی باز پیچ های با فاصله زمانی کمتر و سرعت بیشتر رو اجرا می کنه .

Giant slalom و Downhill رده بندی مسابقات مارپیچ هستند که فرقشون با Slalom در فواصل
بیشتربین pole ها و یا حتی مسافت پیست هست

Super-G یا Super Giant Slalom skiing که به مسابقات سرعت مشهوره و تنها سرعت
مهم هست و جزء Technical events ها محسوب نمیشه ، مسافت پیست هم در
سوپر جی بیشتره
:)

Last edited:

ntnt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

از تمام دوستان خوبی که من را راهنمایی کردند ممنون هستم. دیروز رفتم و اسنو بورد رو امتحان کردم. خیلی لذت بردم. البته دور اول فقط خوردم زمین ولی از دور دوم قلق کار دستم اومد و راحت اومدم پایین. از اونجاییکه همه میگن آلپاین یادگیریش طول میکشه و من آدمی هستم که میخوام سریع کاری رو یاد بگیرم فکر کنم اسنو رو انتخاب کنم. الان که جوون هستم میرم اسنو پا به سن که گذاشتم میرم آلپاین :))

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
slalom رو مارپیچ کوچک ترجمه کردن . فرق slalom ski با Super-G و Downhill ، در فواصل
بین poles هاست (همون میله های مرتجع که اسکی باز باید از بینشون عبور کنه ) که تو
اسلالوم کمتره و در نتیجه اسکی باز پیچ های با فاصله زمانی کمتر و سرعت بیشتر رو اجرا می کنه .

Giant slalom و Downhill رده بندی مسابقات مارپیچ هستند که فرقشون با Slalom در فواصل
بیشتربین pole ها و یا حتی مسافت پیست هست

Super-G یا Super Giant Slalom skiing که به مسابقات سرعت مشهوره و تنها سرعت
مهم هست و جزء Technical events ها محسوب نمیشه ، مسافت پیست هم در
سوپر جی بیشتره
:)

مرسی از توضیحات دوست عزیز لطف کردی

ALI G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:specool:به نظر من، هم برد خوبه هم آلپاین ،من که خودم به شخصه با برد شروع کردم یکی رو پیدا کنم که آلپاینو مجانی یادم بده :whistle:،یه نصفه روز اسنو میرم یه نصفه روز آلپاین :upsided:
ولی با این تفاصیل دوستان ،کلاّ ورزشهایی که هیجان زیاد دارن خیلی مفرح تر از شترنج :king:هست مثلا زمستونا واسه اسکی تابستونا غواصی تو جنوب ، اون وسطاشم کارتینگو پینت بالو بانجی و ازین کارا خلاصه خوش بگذرون تا جوونی :D

راستی اگه کسی هر روزی رفت دیزین یه کوچولو گزارشه پیستو بنویسه :rolleyes:

v20

Registered User
لایک‌ها
18
سلام به همه دوستان
يهو به سرم زده يه ست آلپاين سالامون جمع كنم . به نظرتون هنوز فروشگاه چوب هاشون رو نگه داشتن يا جمع كردن ؟
براي خريد برند سالامون به نظرتون تهران كجا برم كه قيمتش خوب باشه هم اينكاره باشن ؟

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان
يهو به سرم زده يه ست آلپاين سالامون جمع كنم . به نظرتون هنوز فروشگاه چوب هاشون رو نگه داشتن يا جمع كردن ؟
براي خريد برند سالامون به نظرتون تهران كجا برم كه قيمتش خوب باشه هم اينكاره باشن ؟

سالامون فکر میکنم نمایندگیش نیک اسپرت هست سرچ کنی سایت داره
و البته نظر شخصی من اینکه سالامون بوت آلپاین خوبی داره ولی تخته هاش زیاد تعریفی نیست و خیلی زود مستهلک میشه

v20

Registered User
لایک‌ها
18
سالامون فکر میکنم نمایندگیش نیک اسپرت هست سرچ کنی سایت داره
و البته نظر شخصی من اینکه سالامون بوت آلپاین خوبی داره ولی تخته هاش زیاد تعریفی نیست و خیلی زود مستهلک میشه

من هم عاشق بوتش هستم چون واقعا تفاوت اساسي با بقيه بوت ها داره ولي در مورد چوب امتحان نكردم ولي اولين باري هست كه ميشنوم چوبش تعريفي نداره
پيشنهادت واسه چوب و فيكس براي كسي كه 4 سالي اسكي ميكنه چيه ؟ چوب فعليم روسيگناله
در ضمن ممنون از جوابت

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

فروشگاه نیک اسپورت تو پاساژ گلستان شهرک غرب طبقه 2.سالامون داره.
هنوز هیچ جا فعلآ جمع نکرده،من دیروز منیریه هم بودم،هنوز دارن،ولی آف زیادی نزدن!!

اگر با آف خوب میخوای یه سر بزن جردن،کوچه ی یزدان پناه.

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
من هم عاشق بوتش هستم چون واقعا تفاوت اساسي با بقيه بوت ها داره ولي در مورد چوب امتحان نكردم ولي اولين باري هست كه ميشنوم چوبش تعريفي نداره
پيشنهادت واسه چوب و فيكس براي كسي كه 4 سالي اسكي ميكنه چيه ؟ چوب فعليم روسيگناله
در ضمن ممنون از جوابت

راستش 4 سال ملاک نیست باید ببینی چقدر پیشرفت داشتی با بوت سالومون موافقم چون فوق العاده هست خودم تست کردم (این رو از چند اسکی باز حرفه ای هم شنیدم) ولی تخته هاش ماندگاری خوبی نداره البته بازم میگم برداشت شخصیمه من خودم بوت بعدی که بگیرم صد درصد سالومون خواهد بود در مورد تخته اگر عشق شوس و سرعت هستی خوب سریهای ریس قطعا خیلی بهتر سرعت میگیرن ولی در عوض خشک تر هستن و خیلی سریع واکنش نشان میدهند و در کل جای اشتباه کمی دارند و صد البته رنج قیمت بالاتری دارند
به نظرم تخته سری همه منظوره که به All mountain معروف هست میتونه انتخاب خوبی باشه برای کسی که میخواهد تفریحی در پیست اسکی کنه گاهی بزنه به آف پیست و نهایتا در مسابقه شهر نشین ها شرکت کنه( نخواد حرفه ای مسابقه بده)
من خودم تخته کلاسیک بلیزارد ریس قدیمی داشتم و تخته کارو هم الان اتمیک پیست دارم.
به نظر شخصی من برندهای معتبر برای تخته اسکی آلپاین به ترتیب اتمیک (atomic)- هد (head)- روسیگنل(rossignol)- فیشر(fischer)- بلیزارد(bllizard) اینها در ایران نمایندگی دارند و خوب راحت میشه خرید نگاهی هم به اسکیهای برنده های مسابقات کنی همین برند هارو میبینی
مارک کی2 (K2) هم هست که شناختی ندارم ازش ولی خیلی معروف نمیدونم نمایندگی داره یا نه
و البته مارک کن ایسل(kneissl) که قدیمیها مطمئنا میشناسن تخته های معرکه ای داره ولی خوب فقط تخته میزنه 
فقط هرچی خریدی دقت کن چون الان دیگه اکثر تخته ها با یک فیکس از طرف کمپانی ست شده اون فیکس برات از نظر وزنت و سطح اسکی که میکنی کم نباشه
اینم آدرس سایت هاشون:
www.kneissl.com
www.head.com
www.fischerskis.com
www.atomicsnow.com
http://www.rossignol.com/
www.blizzard-ski.com
http://k2skis.com/
www.salomon.com

بالا