• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

ehsan85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی تو این چند روزه رفته دیزین؟ اگه کسی رفته یه آماری راجع به وضعیت پیست بده لطفا

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی . با تخفیف 520 هزار . می ارزه؟

نگفتی بوت کدوم مدل دالبلو گرفتی ولی با توجه به اف اخر فصل تقریبا خوب گرفتی البته مثلا با 600 با اف الان میشه تخته فیکس و بوت اتمیک گرفت که خوب به نسبت بهتره
به هر حال به نظر من در ایران فقط باید در اف اخر فصل یا بعد از فصل وسیله خرید چون وسیله اکثرا به روز نیست فروشنده محترم سال 2008 یک تخته اورده مثلا 700 بوده فروش نرفته فصل امسال هم همون 700 میداده حالا مثلا با اف 30% میده 490 در حالی اگر در بازار اونور تخته 2008 شما ببینید!!!!!!!!!!!!!! قطعا بیشتر 60% حداقل 70% اف خورده
ولی خوب در همین آشفته بازار الان وقت خوبیه برا خرید چون فروشگاهها دارن 2009 و 2010 هر چی مونده با اف میدن
و من به شخصه مقایسه کردم 2011 اکثر برند ها پیشرفت تکنولوژی محسوسی نداشتن البته رده ستهای غیر ریس
هر فروشگاهی هم گفت وسیله 2011 میده بهتون باور نکنید مخصوصا تخته اسکی
بوت و باتوم یا عینک ممکن 2011 باشه ولی تخته اسکی در بهترین حالت 2010 خواهد بود

petrovich21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نگفتی بوت کدوم مدل دالبلو گرفتی ولی با توجه به اف اخر فصل تقریبا خوب گرفتی البته مثلا با 600 با اف الان میشه تخته فیکس و بوت اتمیک گرفت که خوب به نسبت بهتره
به هر حال به نظر من در ایران فقط باید در اف اخر فصل یا بعد از فصل وسیله خرید چون وسیله اکثرا به روز نیست فروشنده محترم سال 2008 یک تخته اورده مثلا 700 بوده فروش نرفته فصل امسال هم همون 700 میداده حالا مثلا با اف 30% میده 490 در حالی اگر در بازار اونور تخته 2008 شما ببینید!!!!!!!!!!!!!! قطعا بیشتر 60% حداقل 70% اف خورده
ولی خوب در همین آشفته بازار الان وقت خوبیه برا خرید چون فروشگاهها دارن 2009 و 2010 هر چی مونده با اف میدن
و من به شخصه مقایسه کردم 2011 اکثر برند ها پیشرفت تکنولوژی محسوسی نداشتن البته رده ستهای غیر ریس
هر فروشگاهی هم گفت وسیله 2011 میده بهتون باور نکنید مخصوصا تخته اسکی

AERRO 55

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0

البته بستگی به انصاف فروشنده داره, من از پیمان اسپرت و پامچال اسپرت که خرید کردم مدل ها مال همون سال بود, و مدل سال قبل رو با 20% تخفیف می دادند (در شروع فصل).

اگه شک داشته باشین که مدل مال چه سالیه, می شه توی اینترنت چک کرد. برای مثال محصولات روسیگنول پامچال اسپرتو که دیدم (اکسسوریز و لباس مخصوصا که هر سال طرحشون عوض میشه) مال همین 2011 بود.

کسی تو این چند روزه رفته دیزین؟ اگه کسی رفته یه آماری راجع به وضعیت پیست بده لطفا

اگه وضعیت جوی رو بخواهید از سایتی که دوستان معرفی کردند می تونید استفاده کنید:

http://www.snow-forecast.com/resorts/Dizin/6day/top

ehsan85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه وضعیت جوی رو بخواهید از سایتی که دوستان معرفی کردند می تونید استفاده کنید:

http://www.snow-forecast.com/resorts/Dizin/6day/top[/QUOTE]

اگه دقت کنید وضعیت پیست و برف و پرسیدم نه وضعیت جوی

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
اگه دقت کنید وضعیت پیست و برف و پرسیدم نه وضعیت جوی

خیلی معذرت می خوام از اینکه به پستتون جواب دادم. مثل اینکه روش جواب دادن به آدماییکه قصد کمک دارند خیلی عوض شده اینجا. مخصوصا اینکه دادن آدرس یک سایت مفید توهین واقعا بزرگی به شما بود. مجددا عذرخواهی می کنم.

ehsan85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی معذرت می خوام از اینکه به پستتون جواب دادم. مثل اینکه روش جواب دادن به آدماییکه قصد کمک دارند خیلی عوض شده اینجا. مخصوصا اینکه دادن آدرس یک سایت مفید توهین واقعا بزرگی به شما بود. مجددا عذرخواهی می کنم.

توهین نکردم بهتون دوست عزیز اما بهتره وقتی جواب سوال کسی رو آدم نمی دونه الکی جواب نده این اعتقادمه

petrovich21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توهین نکردم بهتون دوست عزیز اما بهتره وقتی جواب سوال کسی رو آدم نمی دونه الکی جواب نده این اعتقادمه

در اعتقاد شما اینم هست که هر چی به ذهنت می رسه رو اینجا بنویسی؟ این جناب دشمنت که نیست خواسته کمکت کنه . چون کمکش باب میل شما نبوده باید با این ادبیات برخورد کنی؟

ehsan85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در اعتقاد شما اینم هست که هر چی به ذهنت می رسه رو اینجا بنویسی؟ این جناب دشمنت که نیست خواسته کمکت کنه . چون کمکش باب میل شما نبوده باید با این ادبیات برخورد کنی؟

موفق باشید همتون

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها کسی از پیستا خبر داره
کسی پایه هست تو این چند روز بریم

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
امروز (یکشنبه ) دیزین... جاده بالا باز و خشک و مناسب .

قله تا رستوران برفش بهتر بود .

بقیه اش صبح یخ بود اما ظهر به بعد درست شد .

یه مقداری هم شلوغ بود .

ITstudio

Registered User
لایک‌ها
7
ما هم یکشنبه توچال رفتیم ولی دفعه اول و آخرمه میرم اون جا، اول از همه که ساعت 9:30 شروع کردن به بلیت فروختن، نیم ساعت تو صف وایسادیم. ساعت 10:30 شروع کردیم و ساعت 2:30 هم طناب رو انداختند. در ضمن مسیر پیست هم خیلی کوتاهه و شیبش کمه، به نظر من بهترین پیست تهران دربندسره !

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
سُلام امروز ( پنجشنبه ) دیزین بودیم جای همگی خالی
برف تا قله عالی بود یکمکی یخ زده بود . و در حال اب شدن ....
من باره اولم بود دیزین ، جادش نسبت به دربندسر خیلی طولانی تره
دربندسر کسی رفته ؟ برفش خوبه ؟

ITstudio

Registered User
لایک‌ها
7
سُلام امروز ( پنجشنبه ) دیزین بودیم جای همگی خالی
برف تا قله عالی بود یکمکی یخ زده بود . و در حال اب شدن ....
من باره اولم بود دیزین ، جادش نسبت به دربندسر خیلی طولانی تره
دربندسر کسی رفته ؟ برفش خوبه ؟
شهاب جان من تا حالا دیزین نرفتم، پیستش خوب بود؟ شیبش زیاده؟ مسیرش طولانیه؟!
من 2 هفته پیش دربندسر بودم، برفش داشت یخ میزد. ;)

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
شهاب جان من تا حالا دیزین نرفتم، پیستش خوب بود؟ شیبش زیاده؟ مسیرش طولانیه؟!
من 2 هفته پیش دربندسر بودم، برفش داشت یخ میزد. ;)

دیزین همه چیش عالیه.
هم پیستش،هم شیب متوسط داره،چون مسیر طولانیه میتونی از قسمتهای مختلف اسکی کنی که شیبهای مختلف رو هم ببینی.

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
راستی کسی خبر داره فردا پیستها بازه یا نه؟؟
به هر حال فردا روز 12 فروردینه و روز جمهوری اسلامی.ممکنه یهو تعطیل کنن!

cyrus.84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به توضیحاتی که بچه ها در مورد خرید بوت آلپاین دادن به چند نکته توجه جدی داشته باشید و بی توجهی به این موارد میتونه فصل اسکی شما رو به جهنم تبدیل کنه.
1-از خرید بوت های دسته دوم جدا پرهیز کنید چون اون بوت قالب پایه صاحب اولش است نه قالب پای شما
2- هنگام خرید بوت اطمینان حاصل کنید که مچ پای شما در بوت کاملا فیکس بشه و به هیچ وجه جای حرکت نداشته باشه چون اگر زمین بخورید و چوب شما به شکل عمودی در برف گیر بکه مچ پای شما در کفش میچرخه و اگر فیکس به موقع آزاد نکنه احتمال شکستن مچ پای شما بسیار بالا خواهد رفت در حالی که اگر این نکته را رعایت کنید مطمئن باشید که شما هیچ آسیبی نخواهید دید.
3- به هیچ عنوان بوت اسکی خود را به کسی قرض ندهید. این اشتباهی بود که من کردم و اسکی در تعطیلات نوروز برام جهنم شد. فوم داخل کفش به حدی برام گشاد شد که پاشنه پام به راحتی به اندازه 1.5 تا 2 سانت بالا میومد. پاهام به راحتی به بغل بازی میکرد. و من مجبور بودم برای کنترل چوب وزن خودم رو به عقب ببرم تا پاشنم بالا نیاد که بسیار خطرناک است و باعث میشه نوک چوب بالا و پایین بره (البته این روش اسکی برای برف نکوبیده مناسب است)
و کنترل چوب بسیار سخت میشه. پس اگر کسی از شما بوت آلپاین خواست احساساتی نشید و اگر شدید سریعا به فکر خرید یک بوت جدید باشید مگر اینکه شانس بیارید و پای طرف از نظر اندازه و فرم(دقت کنید فرم پا بسیار مهم است شاید از نظر اندازه با پای شما تفاوت نکنه ولی فرم پاهایش متفاوت باشه و بوت شما را بلااستفاده کنه) با شما فرق نکنه.
پس دقت کنید که انتخاب بوت مناسب بهترین تضمین برای سلامت شما در اسکی است بخصوص سلامت پاهای شما.
راستی در مورد سلامتی در اسکی یک مورد هست که باید بگم. حتما از هلمت(کلاه محافظ سر) استفاده کنید و فکرایی مثل اینکه این کار سوسول بازیه و ... سعی نکنید بدون هلمت اسکی کنید چون قطعا رعایت این نکته میتونه به شما کمک کنه که سالهای طولانی از بازی اسکی لذت ببرید بدون اینکه تجربه بدی از این ورزش زیبا داشته باشید. شایع ترین مشکل در مورد کسایی که اسکی سریع دارن پس از زمین خوردن و از هلمت استفاده نمیکنند ازدست دادن حافظه به صورت کوتاه مدت است.

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
تو صفحات قبل آموزش های اسکی با آلپاین رو گذاشتن
کسی آموزش های بوردو نداره لینک بزاره

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستام الان میخورد بورد بخره.
دست 2 هم میخواد،یعنی بورد و فیکس و بوت رو میخواد یه جا دست 2 بخره.

کسی قیمت پایین جایی سراغ نداره؟

بالا