مرسی . با تخفیف 520 هزار . می ارزه؟
نگفتی بوت کدوم مدل دالبلو گرفتی ولی با توجه به اف اخر فصل تقریبا خوب گرفتی البته مثلا با 600 با اف الان میشه تخته فیکس و بوت اتمیک گرفت که خوب به نسبت بهتره
به هر حال به نظر من در ایران فقط باید در اف اخر فصل یا بعد از فصل وسیله خرید چون وسیله اکثرا به روز نیست فروشنده محترم سال 2008 یک تخته اورده مثلا 700 بوده فروش نرفته فصل امسال هم همون 700 میداده حالا مثلا با اف 30% میده 490 در حالی اگر در بازار اونور تخته 2008 شما ببینید!!!!!!!!!!!!!! قطعا بیشتر 60% حداقل 70% اف خورده
ولی خوب در همین آشفته بازار الان وقت خوبیه برا خرید چون فروشگاهها دارن 2009 و 2010 هر چی مونده با اف میدن
و من به شخصه مقایسه کردم 2011 اکثر برند ها پیشرفت تکنولوژی محسوسی نداشتن البته رده ستهای غیر ریس
هر فروشگاهی هم گفت وسیله 2011 میده بهتون باور نکنید مخصوصا تخته اسکی
بوت و باتوم یا عینک ممکن 2011 باشه ولی تخته اسکی در بهترین حالت 2010 خواهد بود
بوت و باتوم یا عینک ممکن 2011 باشه ولی تخته اسکی در بهترین حالت 2010 خواهد بود
کسی تو این چند روزه رفته دیزین؟ اگه کسی رفته یه آماری راجع به وضعیت پیست بده لطفا
اگه دقت کنید وضعیت پیست و برف و پرسیدم نه وضعیت جوی
خیلی معذرت می خوام از اینکه به پستتون جواب دادم. مثل اینکه روش جواب دادن به آدماییکه قصد کمک دارند خیلی عوض شده اینجا. مخصوصا اینکه دادن آدرس یک سایت مفید توهین واقعا بزرگی به شما بود. مجددا عذرخواهی می کنم.
توهین نکردم بهتون دوست عزیز اما بهتره وقتی جواب سوال کسی رو آدم نمی دونه الکی جواب نده این اعتقادمه
در اعتقاد شما اینم هست که هر چی به ذهنت می رسه رو اینجا بنویسی؟ این جناب دشمنت که نیست خواسته کمکت کنه . چون کمکش باب میل شما نبوده باید با این ادبیات برخورد کنی؟
شهاب جان من تا حالا دیزین نرفتم، پیستش خوب بود؟ شیبش زیاده؟ مسیرش طولانیه؟!سُلام امروز ( پنجشنبه ) دیزین بودیم جای همگی خالی
برف تا قله عالی بود یکمکی یخ زده بود . و در حال اب شدن ....
من باره اولم بود دیزین ، جادش نسبت به دربندسر خیلی طولانی تره
دربندسر کسی رفته ؟ برفش خوبه ؟
شهاب جان من تا حالا دیزین نرفتم، پیستش خوب بود؟ شیبش زیاده؟ مسیرش طولانیه؟!
من 2 هفته پیش دربندسر بودم، برفش داشت یخ میزد.![]()
شهاب جان من تا حالا دیزین نرفتم، پیستش خوب بود؟ شیبش زیاده؟ مسیرش طولانیه؟!
من 2 هفته پیش دربندسر بودم، برفش داشت یخ میزد.![]()