• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی دوست عزیز

من تازه میخوام این ورزشو شروع کنم.ولی اول میخوام برم ببینم چجوریه و یه فصل رو با چوب کرایه کار کنم و قتی یکم یاد گرفتم یه ست خوب بخرم.

قبل رفتن به پیست میشه یه اموزش تئوری(کتاب-مقاله-عکس-فیلم) معرفی کنید که قبل رفتن به پیست یکم با حرکات و شروع کار اشنا بشم.

لباس چی بپوشم که کمتر خیس بشم.بادگیر خوبه؟

ممنون

بیخیال آبعلی.
بهتره از توچال یا دیزین واسه یاد گرفتن شروع کنی.من توچال رو بهت پیشنهاد میکنم،چون شیب کمتری داره،واسه اولش بهتره.
بادگیر چیه!! یخ میکنی!! الان دیگه خیلی سرد شده و وحشتناک میشه اگر خیس بشی!! سرعت هم که بگیری اگر خیس باشی ....لرزه میزنی دیگه:p

واسه شروع کار هم مربی داشته باشی خیلی به نفعته.

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
بیخیال آبعلی.
بهتره از توچال یا دیزین واسه یاد گرفتن شروع کنی.من توچال رو بهت پیشنهاد میکنم،چون شیب کمتری داره،واسه اولش بهتره.
بادگیر چیه!! یخ میکنی!! الان دیگه خیلی سرد شده و وحشتناک میشه اگر خیس بشی!! سرعت هم که بگیری اگر خیس باشی ....لرزه میزنی دیگه:p

واسه شروع کار هم مربی داشته باشی خیلی به نفعته.

1. راستش من هم موافقم که آبعلی پیست خوبی نیست اما واسه جلسه اول که بیشتر می خواین پله بزنید و 8 کنید بیاین پایین بد نیست. بر خلاف دوستمون من واسه جلسه اول توی این هوا توچال را پیشنهاد نمی کنم. الان آنقدر توچال سرده و باد می یاد که نمی شه زیاد خوب یاد گرفت. حداقل واسه یه مبتدی سخته. اگر دربندسر برین خیلی بهتره. پیست مبتدی اش هم شیبش خوبه و هم ارتفاعش پایینه و اذیت نمی شین.

2. اگر می خواین واقعا یاد بگیرین باید مربی بگیرید. حداقل واسه چند جلسه. با کتاب و تئوری زیاد نمی شه چیزی فهمید. اما اگر می خواین یک کم قبلش آشنا بشین این سایت بد نیست www.abc-of-skiing.com

3. لباس اسکی بپوشین. بادگیرتون با دو سه دفعه زمین خوردن پاره می شه و خیس می شین. تا آخر روز با لباس خیس چه جوری می خواین اسکی کنین؟:)

Last edited:

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
88f7de5c9c6b47448ce8.jpg

اینم واسه منه، ولی من بیخیالش شدم :D:D:D

ببخشید یک سوال. شما این بردتون رو درست کردین؟ اگر درست کردین کجا دادین؟ چوب اسکی من هم رسیده به core.:( کجا بدم درستش کنن؟ کسی از دوستان می دونه پامچال اسپرت خوب درست می کنه یا نه؟

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید یک سوال. شما این بردتون رو درست کردین؟ اگر درست کردین کجا دادین؟ چوب اسکی من هم رسیده به core.:( کجا بدم درستش کنن؟ کسی از دوستان می دونه پامچال اسپرت خوب درست می کنه یا نه؟

من اطلاع دارم مدرسه اسكي توچال ( انتهاي پاركينگ اسكي توچال)
اينگونه تعميرات رو انجام ميده .

v20

Registered User
لایک‌ها
18
سلام

از دوستان کسی میدونه قیمت اجاره چوب توی ابعلی چنده؟

چی گرو میگیرن؟
سلام اول بهت ميگن بيست تومان تا غروب بعد تا 10 تومن هم ميان حتي تا 8 تومان هم دوستان گرفتن . گول حرفاشون رو نخور خيلي تو پاچه آدم مي كنن .

مرسی دوست عزیز

من تازه میخوام این ورزشو شروع کنم.ولی اول میخوام برم ببینم چجوریه و یه فصل رو با چوب کرایه کار کنم و قتی یکم یاد گرفتم یه ست خوب بخرم.

قبل رفتن به پیست میشه یه اموزش تئوری(کتاب-مقاله-عکس-فیلم) معرفی کنید که قبل رفتن به پیست یکم با حرکات و شروع کار اشنا بشم.

لباس چی بپوشم که کمتر خیس بشم.بادگیر خوبه؟

ممنون
دوست عزيز اگه از نظر هزينه مشكلي نداري حتما برو دربندسر چون يه پيست مخصوص آموزش داره . خيلي هم پيست خوبيه دوم اينكه وسايلي كه تو دربندسر اجاره ميدن خيلي بهتر از آبعليه . اگه از من ميشنويي حتما برو وسايل بخر . چون من راه شما را امتحان كردم . اول رفتم آبعلي ولي پشيمون شدم. چون هم مربياش فقط دنبال پولن هستن نه آموزش. هم وسايلش اجاره خيلي بده. وسايل اجاره مي تونه سلامتيت رو به خطر بندازه. همون طور كه فيكس همسر من بدون دليل باز شد و باعث كش اومدن ماهيچه رانش شد و يك ماه خوابيده بود . به خاطر همين اگه واقعا به اسكي علاقه داري وسايل را حتي اگه خيلي هم ارزون شده بخر . وقتي با يه چوب هر هفته تمرين كني سريعتر مي توني ياد بگيري. لباس هم بستگي به خودت داره اگه سرمايي هستي هيچي جاي لباس اسكي رو نميگيره . مخصوصا شلوار اسكي

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
من اطلاع دارم مدرسه اسكي توچال ( انتهاي پاركينگ اسكي توچال)
اينگونه تعميرات رو انجام ميده .

ممنون از راهنمایی تان. نمی دونید خوب درست می کنن یا نه؟ و آیا تلفنی ازشون دارید؟

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه علاقه مندان نو شکفده!
من اصلا این ورزش رو به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم و از بقیه هم می خوام این ورزش مزخرف رو ترک کنند!;):blink:

آقا مگه ورزش قحطی برین فوتبال،شنا،هندبال،والیبال ....
نیاین اسکی نه لذت داره نه هیچی بی خود وقت و عمر و پولتون رو دور نریزید!:eek::f34r:

قابل توجه دوستای حرفه ای خودم!!!;):cool:
گرفتین که:rolleyes:
هوم؟:p
آره...:D

موفق باشین!

v20

Registered User
لایک‌ها
18
من اصلا این ورزش رو به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم و از بقیه هم می خوام این ورزش مزخرف رو ترک کنند!;):blink:

نیاین اسکی نه لذت داره نه هیچی بی خود وقت و عمر و پولتون رو دور نریزید!:eek::f34r:

موفق باشین!
برادر حالا ما تو ايران امكاناتمون كمه دليل نميشه اينجوري پيست ها رو خلوت كني :)

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
:):):blush:

فایل های ضمیمه

• sport_40.jpg
    sport_40.jpg
    150.4 KB · نمایش ها: 27
  • 137316.jpg
    137316.jpg
    58.5 KB · نمایش ها: 32
  • sport_38.jpg
    sport_38.jpg
    29.6 KB · نمایش ها: 24
  • there_i_fixed_52.jpg
    there_i_fixed_52.jpg
    67.4 KB · نمایش ها: 24

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

موفق باشین!

والا به خدا چیه این ورزش الکی پول خرج کن اصلا ورزش هم نیست هیچی بیخود ! نیاین اقا نیاین زمین میخورین درد میگیره :lol:

variani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا به خدا چیه این ورزش الکی پول خرج کن اصلا ورزش هم نیست هیچی بیخود ! نیاین اقا نیاین زمین میخورین درد میگیره :lol:

راست میگه دیگه !!! از این ورزش چرت تر تو دنیا وجود نداره مزخرف آقا اااا مزخرففففففف

khodam1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید هم حق با شما باشه ولی خیلی ها از جمله خودم این غیرقابل پیشبینی بودن پیست را دوست دارن. در واقع تو پیست دربندسر حق انتخاب زیادی برای آلپاین و اسنو وجود داره . در ضمن شیبی که در بعضی از قسمت های دربندسر وجود داره نه تو دیزین هست نه توچال . امیدوارم شما به پیست مسابقه دربندسر یه سری زده باشین. چون اونجا هم دید خیلی وسیعی وجود داره هم شیب عالی داره که برای سرعت گرفتن با آلپاین خیلی عالیه.
به هرحال نظر شما هم قابل احترامه .

بحث حق با کسی بودن نیستش شما میری که لذت ببری همراه با هیجان و مسلما هم دوست نداری اتفاقی برات بیفته اما دربندسر پیستی هست که خیلی راحت آسیب میبینی هم به لحاظ شیب زاویه شیب و زمین و سطح و هم عدم دید کافی و دقیقا در انتخاب اینکه چطوری آسیب ببینی حق انتخاب داری که از کدوم مسیر بری که چطوری بلا سرت بیاد :))))))))

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

آقا میشه منم این ورزش رو یاد بگیرم ؟:lol:
ولی‌ از شوخی‌ گذشته
گناه دارن اینجوری حرف نزنید رفقا این بنده خدا ها هم حق استفاده دارن بهتر از اونه که طرف میاد اونجا سیژ میبینه با شلوار کردی میاد اسکی هیچ کدومتون هم جرات ندارین بگین سلام بهش چون خودش رو قدیمی‌ می‌دونه بعد ۱ روز

old_sn4ke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جمعه کسی میدونه پیست بازه یا نه؟

old_sn4ke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا