• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
میلان به صورت رسمی ون بومل رو خرید:D:D:D:D:D.

این است ادریانو گالیانی

همش داریم پیر پتل جم میکنیم .

باورنکردنیه...

ون بومل بهترین گزینه نیست ولی به هر حال تو خط هافبک یکی رو لازم داشتیم (بازی قبلی آلگری مجبور شد سیلوا رو بذاره هافبک دفاعی ) قراردادش هم6 ماه ست و اگه خوب نبود خب تمدید نمیکنن دیگه.ضمنا حالا ما به این جماعت زیاد بند کردیم که البته حق هم داشتیم ولی امسالو که زیاد پیر پاتال نخریدن زلاتان و روبی و کاسانو و پاپاکه زیر 30 سالن همین چند روز پیش هم که امانئلسون رو از آژاکس خریدیم که 24 سالشه از اونور هم یه مشت بیکاره تیم مثل امثال انیو و یانکو رو که میخان بدن بره و مرکل استراسر رو به تیم اضافه کردن ضمنا گالیانی در جواب خبرنگاری که پرسیده بود که شما میدونید لئو قصد خرید گاتسو رو داره گفته:
"Leonardo likes Ganso? I never went to Brazil for a holiday... his clause? This is very negotiable," Galliani told Il Corriere dello Sport.
اون از قرارداد خرید زلاتان اینم از خریدهای زمستانی کلا حدود 3میلیون خرج کردیم 3 بازیکن خریدیم.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فن بومل خیلی بد نیست. یکم زیادی خنگه ! اما از سیدورف فعلی بهتره :دی

زیادی خطا میکنه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ون بومل بهترین گزینه نیست ولی به هر حال تو خط هافبک یکی رو لازم داشتیم (بازی قبلی آلگری مجبور شد سیلوا رو بذاره هافبک دفاعی ) قراردادش هم6 ماه ست و اگه خوب نبود خب تمدید نمیکنن دیگه.ضمنا حالا ما به این جماعت زیاد بند کردیم که البته حق هم داشتیم ولی امسالو که زیاد پیر پاتال نخریدن زلاتان و روبی و کاسانو و پاپاکه زیر 30 سالن همین چند روز پیش هم که امانئلسون رو از آژاکس خریدیم که 24 سالشه از اونور هم یه مشت بیکاره تیم مثل امثال انیو و یانکو رو که میخان بدن بره و مرکل استراسر رو به تیم اضافه کردن ضمنا گالیانی در جواب خبرنگاری که پرسیده بود که شما میدونید لئو قصد خرید گاتسو رو داره گفته:
"Leonardo likes Ganso? I never went to Brazil for a holiday... his clause? This is very negotiable," Galliani told Il Corriere dello Sport.
اون از قرارداد خرید زلاتان اینم از خریدهای زمستانی کلا حدود 3میلیون خرج کردیم 3 بازیکن خریدیم.
نه من اصلا به خاطر سن و قابلیت هاش نمیگم. درسته که 33 سالشه ولی مثل بعضی ها (راهنمایی: اونم هلندیه!) از کار نیفتاده. از نظر فنی مشکلی نیست. 6 ماه اینجاست و احتمالا بیشتر نیمکت رو گرم نگه میداره.

تعجب من از اینه که همچین بازیکن ... (چی بگم توهین نشه؟) آوردیم. زلاتان و روبینیو و کاسانو کافی نبود؟ :D شدیم تیم اراذل و اوباش!

به هر حال حالا که قراره پیراهن مقدس روسونرو رو بپوشه سعی میکنم بهش سخت نگیرم ولی این چیزی از این حقیقت که فن بومل یکی از منفورترین بازیکن های اروپاست و حضورش در میلان وجهه تیم رو کمی پایین میاره کم نمیکنه.

van-bommel_1673703c.jpg

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
توی بازی فردا با سمپدوریا امانوئلسون و فن بومل بازی میکنن ولی کاسانو بازی نمیکنه

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
مصاحبه ی مارک فن بومل پس از انتقال به میلان

میلان اخیرا با کاپیتان تیم ملی هلند و بازیکن تاثیر گذار بایرمونیخ قراردادی را به ثبت رسانید و این بازیکن را به خدمت گرفت.این بازیکن هلندی در نخستین صحبت های خود گفت "این یک تصمیم کاملا ورزشی است و من از رقابت در میلان هیچ ترسی ندارم"
او در ادامه گفت :
"من لحظات خوشی را در بایرن گذراندم و باید اعتراف کنم که در حال حاضر کمی از ترک بایرن ناراحت هستم.اما من به توانایی های خود ایمان دارم و فکر می کنم می توانم در ایتالیا هم بهترین بازی ها را برای میلان انجام دهم. من فکر می کنم بایرن مونیخ در حال حاضر بازیکنی با خصوصیات من را نمی خواست"

امانوئلسون پیراهن شماره 28 و مارک فن بومل پیراهن شماره 4 را بر تن خواهند کرد.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بازیکنان دعوت شده سمپدوریا -میلان
غایبان این بازی:
مارکو آملیا, بونرا, نستا, زامبروتا, آمبروزینی, بوآتنگ, میتو فلامینی, گتوزو, پیرلو, سیدورف, رودنی استراسر و پیپو اینزاگی
اندازه یک تیم مصدوم داریم :eek:
لیست بازیکنان دعوت شده
دروازبان ها : آبیاتی ,دی فابیو, روما
خط دفاعی : آباته , آنتونینی, رودریگو الای, یانکولووسکی,اوددو,سوکراتیس,تیاگو سیلوا,یپس
خط میانی : سیمونه کالوانو, امانوئلسون, مرکل, فن بومل
خط حمله : کاسانو , زلاتان , اودامندی , پاتو , روبینیو

رودریگو الای : همان بازیکنی است که از تیم گرمیو برزیل اوایل ژانویه به میلان پیوست و پست او مدافع وسط می باشد

دیوید دی فایبو : دروازه بان 18 ساله ایتالیایی که در جوانان میلان عملکرد قابل قبولی در تیم داشته و برای این بازی دعوت شده است.

سیمونه کالوانو : این بازیکن 18 ساله ایتالیای که پست او هافبک می باشد از تیم جوانان میلان برای این بازی دعوت شده است.

همچنین در این بازی امانوئلسون شماره 28 و فن بومل شماره 4 را بر تن خواهند کرد

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان 2-1 سامپدوریا رو برد
با دو گل پاتو.نکته جالب بازی تیاگو سیلوا به عنوان هافبک بازی کرد
امانئلسون و ون بومل هم بازی کردند

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
عجب گلی بود گل دوم امانوئلسن پاس داد به پاتو اونم دفاع رو لوله کرد زد تو گل.:D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من به مکس ایمان آوردم. حرکاتی داره میکنه که امثال کارلو و "حتی" لئو عمرا نمیکردن. بازی دادن به بازیکن های جوون. تغییرات تاکتیکی شهامت مندانه!! مثل تغییر پست سیلوا از دفاع وسط هافبک دفاعی یا تغییر سیستم. بعد هم نشون داده از اشتباهاتش درس میگیره. مهم ترین چیز همینه. یکدنده نیست. یه نقطه ضعف هایی البته داره مثل تعویض های بعضا عجیبش که به امد خدا اونا هم برطرف میشه :دی

گل های پاتو هم بسی عالی بودن! شکست دادن سمپ تو زمین شون کار راحتی نیست.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
همه تیما برن کنار میلان میخواد سه گانه رو ببره:rolleyes::rolleyes:

بازی بعدی میلان توی جام حذفی با پالرمویه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب پاتو با دو گل خوشگلی که تو جام حذفی به سمپدوریا زد برای میلان 51 گله شه. در سن 21 سالگی. بدون اینکه حتی یکی از این گل ها پنالتی باشه. معلوم نیست اگه اینهمه مصدوم نشده بود تو این چند سال الان چند تا گل به حسابش داشت.

فکر کنم اگه هیچوقت از میلان نره یا فروخته نشه، بتونه رکورد شوچنکو (175) رو هم بزنه. همش 124 تا گل دیگه باید بزنه! :دی ولی خب، به دلایلی نمیتونم تصور کنم پاتو همیشه بازیکن میلان باقی بمونه متاسفانه!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ديداچ با ميلان به توافق رسيد
خبرهاي رسيده از توافق دو طرف حاكي از انتقال 4 ميليون يورويي او به سن سيرو ست.
این بازیکن که در رده های سنی زیر 19 و زیر 20 سال برای تیم ملی اسپانیا بازی کرده می تواند یک استعداد خوب برای آینده میلان و یک جایگزین مناسب برای "جیانلوکا زامبروتا"ی مصدوم باشد.
میلان با به خدمت گرفتن آنتونیو کاسانو، اوربی امانوئلسون و مار فن بومل یکی از بهترین عملکردها را در نقل و انتقالات ژانویه داشتند.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بازی میلان کاتانیا با نتیجه 2-0 به نفع میلان به اتمام رسید.فن بومل هم اوائل نیمه دوم اخراج شد و تیم 10 نفره شد که به نظرم اگر نگم اشتباه ولی حقیقتا تصمیم سختگیرانه ای از طرف داور بود. گل اول رو هم ضربه ازاد زلاتان رو دروازبان دفع کرد روبینیو زدش تو گل دومی رو هم خودش به زلاتان پاس داد.

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
تبریک
حتی 10نفره هم نمیتونن جلوی میلان رو بگیرن.پیش به سوی سه گانه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
گانسو ، اعجوبه برزيلي در ميلان ؟!!

به گزارش ميلان نيوز :

طبق آخرين اخبار منتشر شده آدريانو گالياني - نائب رئيس باشگاه ميلان - در حال ارائه كردن پيشنهادي براي به خدمت گرفتن گانسو ستاره ي جوان باشگاه سانتوس است.

مبني بر مستندات موجود رقم پيشنهاد شده از سوي سران ميلان مبلغ 25 مليون يورو اعلام شده .

تيم هاي بزرگ جهان به دنبال اين ستاره ي جوان برزيلي هستند ولي دو مسئله هست كه به احتمال حضور اين جوان و آينده دار را در ميلان مي افزايد.

يكي از اين دو مسئله طبيعتا مبلغ بالايي است كه سران ميلان به سانتوسي ها پيشنهاد كرده اند و مسلما 25 مليون عدد كوچكي نيست كه سران اين باشگاه به راحتي از كنار آن بگذرند .

arton1543.jpg

اما مسئله ي دوم مربوط مي شود به ملاقات آدريانو گالياني با شركتي با نام DIS و اين شركت همان كمپاني اي است كه داراي مالكيت 45% از قرارداد گانسو است و مي توان گفت رضايت اين كمپاني برابر با انتقال اين بازيكن به تيم مورد رضايتشان است و گويا اين كمپاني همان شركتي است كه به واسطه ي آن رونالدينيو به فلامينگو پيوست و به اين ترتيب مي توان به رابطه ي خوب آدريانو گالياني با رئيس شركت DIS پي برد و مطمئنا اين به سود ميلان است.

البته لازم به ذكر است كه گالياني در سفري كه در ماه دسامبر به برزيل داشت ( براي به فروش رساندن رونالدينيو ) ملاقاتي با گانسو انجام داده و همواره شرايط مصدوميت زانو ي اين بازيكن را ( كه به نظر جدي است ) دنبال كرده و به نظر مي رسد كه خود گانسو هم براي حضور در ميلان لحظه شماري مي كند.

به هر حال اين انتقال - در صورتي كه انجام گيرد - در پنجره نقل و انتقالات تابستاني - در فصل آينده - انجام خواهد شد و در نهايت همه چيز همان زمان مشخص خواهد شد.

منبع : کانون طرفداران میلان

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
نیکولا لگروتالیه، یک قدم تا ثبت قرارداد!

خرید بعدی روسونری ها در راه است و این بار مدافع یوونتوس ایتالیا می خواهد راهی سن سیرو شود...

مدافع یوونتوس از اتمام موفقیت آمیز مذاکراتش با میلان خبرداد و اعلام کرد در 24 ساعت آینده برای امضای قرارداد به میلان خواهد رفت.
این مدافع که در این فصل جایی در برنامه های لوییجی دل نری نداشت، در اکثر بازی ها پشت خط کیه لینی و بونوچی قرارگرفت و فرصتی برای نشان دادن خود پیدا نکرد.

C_3_Media_1096604_immagine_xl.jpg

این مدافع 34 ساله گفت :
" پیش از ترک تورین به مدیران یووه می گویم که در مورد آن ها چه احساسی دارم ! فردا برای امضای قراردادم به میلان پرواز می کنم و هنگام خداحافظی از یووه دقیقا احساسم را بیان خواهم کرد !
این ملی پوش سال های نه چندان دور تیم ملی ایتالیا قراردادی دو ساله را با تیم میلان امضا خواهد کرد و به جمع دیگر خرید های زمستانی میلان، کاسانو، امانوئلسون،ویلا و مارک فن بومل خواهد پیوست.

منبع : کانون هواداران میلان

بالا