• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
امشب بازی میلان -تاتنهام خدا کنه با اختلاف 2گل ببریم
بازیکنان دعوت شده:

گلرها: Christian Abbiati, Marco Amelia;

مدافعین: Ignazio Abate, Luca Antonini, Marek Jankulovski, Nicola Legrottaglie, Alessandro Nesta, Massimo Oddo, Sokratis Papastathopoulos, Thiago Silva, Mario Yepes;

هافبکها: Mathieu Flamini, Gennaro Gattuso, Alexander Merkel, Clarence Seedorf, Rodney Strasser;

مهاجمین: Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato, Robinho
به امید پیروزی
forza milan

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
واای خدا کاش ترکیب اینی نباشه که تو یاهو زده :(
# C. Abbiati
# I. Abate
# A. Nesta
# M. Yepes
# L. Antonini
# Thiago Silva
# G. Gattuso
# M. Flamini
# C. Seedorf
# A. Pato
# Z. Ibrahimovic

واااو ! اونا هم بد نیستن ها !

# Gomes
# V. Corluka
# W. Gallas
# M. Dawson
# B. Assou-Ekotto
# W. Palacios
# S. Pienaar
# A. Lennon
# N. Kranjcar
# R. van der Vaart
# R. Pavlyuchenko

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ترکیب 2 تیم اعلام شد. برای میلان همونهایی که نوشتی قراره بازی کنن . برای تاتنهام هم همونه فقط به جای پاولیوچنکو و کرانچار، ساندرو و کراوچ بازی می کنن.

Last edited by a moderator:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میلان بازی رو باخت متاسفانه :(
تو زمین خودش

کراچ گل برتری تاتنهام رو زد

اخر بازی گتوزو با مربی حریف دعواش شد

با سر زد تو صورتش

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
تو زمین خودش

با سر زد تو صورتش
اره
اول بازی هم کارت زرد گرفت

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
تو زمین خودش

با سر زد تو صورتش

خیلی باحاله این گتوزو همه رو زد
به هیچکس رحم نکرد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خاک بر سر این میلان بکنن که تو خونش به تیم تاتنهام میبازه

تا زمانی که دروازه بان خوب نگیریم همیشه این مسایل هست

کلا میلان تو دفاع و دروازه مشکل داره ... میانیمونم تقریبا تعطیله

نرکیب سیدورف + پیرلو + آمبروزینی = ترکیب مازیار زارع + جواد نکونامو + شجاعی ... یکی از یکی بی مصرف تر

و مفت خور تر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پوریا گل تقصیر دروازه بان نبود

لنون توپ رو از وسط زمین خودشون گرفت و عین موشک رفت جلوی دروازه

اون یه پس هم عین بز دریبل خورد. بعد جلو دروازه 2 به 1 بودند ، پاس داد به کراچ و کراچ گل برتری رو زد.

دقیقه 94 هم ایبرا یه برگردون زد که گل شد اما خطا کرده بود قبلش :(

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من بازی رو دیدم تا دقیقه 85 که همه چی قطع شد .

نکته جالب برای بازی میلان بود که تا دقیقه 12 حتی محوطه جریمه تاتنهام رو هم ندید . معمولا یک تیم توی خونه خودش حمله می کنه دقایق ابتدایی رو اما میلان بیشتر از روی غرور بازی میکرد . من فکر می کنم به نوعی ضعف مربی هم بود.

به هیچ عنوان نمی تونم گتوزو رو درک کنم. اصلا نمی فهمم حرف حسابش چیه ، یا چی میخواد ... گاهی وقت ها فکر می کنم گتوزو بازیکن راگبیه ... اما فکر می کنم داور خیلی بهش لطف کرد دیشب . همون 20 25 دقیفه اول پتانسیل اخراج شدن رو داشت .

به نظر میرسه میلان اولویت اولش سری آ هست و نباید خیلی روی اروپا متمرکز بشه امسال :D

پ ن :‌راستی این دروازبانتون چش شد یهو ؟‌ضربه عجیب غریبی که نخورد به سرش اما خیلی اوضاش نگران کننده شد ... :(

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
مشکل اصلی میلان غیبت هافبک هاش بود اگر پیرلو بازی میکرد مطمئن بودم همچین نتیجه ای رقم نمی خورد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
حوصله ی صحبت در مورد بازی رو ندارم. من از این فصل قهرمانی سری آ رو میخوام و بس.

-

در مورد دیوونه بازی های گتوزو، موقع تماشای بازی نمیدونستم طرف بازیکن سابق میلانه! خاک بر سرت رینو! یه روزی کاپیتانی داشتیم که حتی حریف ها هم براش احترام قائل بودن، حالا چی داریم...

http://goal.blogs.nytimes.com/2011/02/16/did-gattuso-know-who-he-was-shoving
http://bleacherreport.com/articles/...-whos-who-of-the-hardest-men-in-soccer#page/3

joejordansl7.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من بازی رو دیدم تا دقیقه 85 که همه چی قطع شد .

نکته جالب برای بازی میلان بود که تا دقیقه 12 حتی محوطه جریمه تاتنهام رو هم ندید . معمولا یک تیم توی خونه خودش حمله می کنه دقایق ابتدایی رو اما میلان بیشتر از روی غرور بازی میکرد . من فکر می کنم به نوعی ضعف مربی هم بود.

به هیچ عنوان نمی تونم گتوزو رو درک کنم. اصلا نمی فهمم حرف حسابش چیه ، یا چی میخواد ... گاهی وقت ها فکر می کنم گتوزو بازیکن راگبیه ... اما فکر می کنم داور خیلی بهش لطف کرد دیشب . همون 20 25 دقیفه اول پتانسیل اخراج شدن رو داشت .
بدون داشتن یک هافبک مثل پیرلو واقعا سخت بود موقعیت سازی. ولی با این حال دیدی که نیمه دوم تقریبا یک طرفه شده بود بازی و میلان با کمی شانس به گل میرسید و بازی رو اداره میکرد. خصوصا اون عکس العمل گومز روی ضربه سر یپس واقعا یک گل رو خرید.

جالبه سیستمی که تاتنهام دیشب پیاده کرد دقیقا کاتناچیو بود. حداقل تو نیمه دوم دفاع 8 نفره/ضد حمله، که به موفقیت هم رسیدن.

به هر حال من فکر نمیکنم تموم شده همه چیز. حیف که بازی برگشت هم پیرلویی در کار نیست ولی همینکه گتوزو نخواهد بود و به جاش کوین پرینس برمیگرده خودش خیلیه! قرار بود در مورد بازی حرف نزما :دی

-

در مورد گتوزو، دوست داشتم به یکی از فروم های میلان سر بزنی، حتی خون دست راستی ترین هوادار های میلان هم به جوش اومده! حال همه رو به هم زد.

به نظر میرسه میلان اولویت اولش سری آ هست و نباید خیلی روی اروپا متمرکز بشه امسال :D
میلان اول از همه اون شخصیت اروپایی اش رو از دست داده (مثل رئال 6 فصل گذشته (sorry نتونستم جلوی خودم رو بگیرم :دی)) و فقط یک مربی بزرگ میتونه اونو برگردونه. من بقیه رو نمیدونم ولی واقعا عالی میشه اگه همین مرحله حدف شیم ولی به جاش قهرمان سری آ شیم :D

پ ن :‌راستی این دروازبانتون چش شد یهو ؟‌ضربه عجیب غریبی که نخورد به سرش اما خیلی اوضاش نگران کننده شد ... :(
من اوائل بازی رو ندیدم، تا روشن کردم دیدم دارن یکی رو رو برانکارد و با آتل گردن میبرن بیرون و نفهمیدم کی بود. آخرای بازی تازه فهمیده آبیاتی بوده. جالب به نظر نمیرسید. همین دو هفته پیش هم کله ی لگروتالیه ترکید! ماشالله مصدومیت ها هم تمومی نداره...

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اخراج نشدن گتوزو واقعا معجزه بود ! همه رو زد.

فلامینی نباید اخراج میشد؟ بد تکل دو پایی رفت .

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
در مورد گتوزو، دوست داشتم به یکی از فروم های میلان سر بزنی، حتی خون دست راستی ترین هوادار های میلان هم به جوش اومده! حال همه رو به هم زد.

قبل بازی دستیار ردنپ که یکی از بازیکنان اسکاتلندی میلان در دهه 80 بود به گتوزو چیزی گفته بود کنار زمین هم زیاد تحریکش میکرده که این اتفاق افتاد.گتوزو کار درستی نکرد ولی توی اون لحظه شاید هر کسی دیگه ای هم بجای اون بود از کوره در میرفت

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
گتوزو: از جردن معذرت میخواهم

گنارو گتوزو بعد از حرکات زشتش از جردن عذر خواهی کرد
" جردن داشت مدام صحبت میکرد که من از کوره در رفتم."
او ادامه میده" در آخر بازی کنترلم را از دست دادم و کاری کردم که نباید میکردم،مسئولیتش را کامل بر عهده میگیرم. جردن تمام نیمه دوم مشغول حرف زدن بود اما رفتار من غیر عادلانه بود. به خاط کلماتی که در ابتدای بازی به همدیگر گفته بودیم کمی عصبانی بودم. ما اسکاتلندی با هم صحبت کردیم اما نمیگویم که چه کلماتی بینمان رد و بدل شد. در کل حرکت من با یک فرد مسن اصلا مناسب نبود و من عذر خواهی میکنم. منتظر رای فیفا هستم.."
گفتنی است که جردن بازیکن سابق دهه 80 میلان است. از طرفی گتوزو هم به خاطر همسرش کاملا با زبان اسکاتلندی آشناست. او درباره عملکرد میلان در این دیدار گفت" در نیمه اول بازی بدی را به نمایش گذاشتیم اما در نیمه دوم بهتر شدیم. تاتنهام در نهایت گل را زد اما ما در انگلیس نهایت تلاشمان را میکنیم"

آبیاتی 5 روز دور از میدان

مصدومیت از ناحیه گردن این بازیکن او را 5 روز خانه نشین کرد
کریستین آبیاتی در بازی شب گذشته مقابل تاتنهام از ناحیه گردن در دقیقه 15 بازی دچار مصدومیت شد و راهی بیمارستان برای گرفتن ام ار ای شد
هواداران روسونری به خاطر مصدومت کهنه گردن آبیاتی نگران بودند اما به نظر میرسد این مصدومیت چندان جدی نیست.
او میتواند بعد از 5 روز به تیم برگردد و همراه سایرین تمرین کند

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
مدیر برنامه های گتوزو: رینو کسی را نکشته

مدیر برنامه های رینو از درگیری دیشب میگوید
" رینو یک جنتلمن واقعی است زیرا در رسانه های صحبت های جردن را فاش نکرد. جردن به رینو گفت: حر**م زاده ایتالیایی"
اینها سخنان مدیر برنامه های رینو است. او ادامه میدهد"رینو دیروز عذر خواهی کرد و این تاثیر زیادی بر روی وجه اش به عنوان یک بازیکن میلان و کاپیتان این تیم دارد.درست است که او اشتباه کرد اما بر روی نیمکت نشستن یک چیز است و نود دقیقه دویدن یک چیز دیگر. که فشار زیاد میتواند باعث بوجود آمدن این موارد شود."
او درباره رسانه های انگلیسی گفت" بعصی از رسانه های انگلیسی قضیه را بیش از حد بزرگ میکنند. گذشته گتوزو گویای همه چیز است. او بازیکنی است که همیشه بازی جوانمردانه انجام میدهد و دور از حاشیه بازی میکند. رینو بازیکن بزرگ است. او میداند زمانی که کاپیتان تیمی مثل میلان هست وظایف خواصی در قبال هواداران دارد و به همین خاطر عذر خواهی کرد. گتوزو کسی را نکشته. این مورد اشتباهاتی است که همیشه اتفاق میوفتد. او حالا عذر خواهی کرده و منتظر حکم فیفا است"

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
انتقال پاتو به رئال مادرید در ازای انتقال راموس به میلان!
Ramos_young.jpg

به نقل از توتومرکاتوب- که در شب گذشته در گزارشی جنجال بر انگیز اعلام کرد که باشگاه میلان و رئال مادرید ممکن است در تابستان انتقالی جنجالی انجام دهند و دو ستاره جوان خود را با یکدیگر تعویض کنند.
این خبر از آن جایی قوت می گیرد که کریم بنزما که نتوانسته انتظارات را در مادرید برآورده کند و انتظار می رود تا در تابستان مجبور به ترک مادرید شود و رئالی ها که به دنبال یک مهاجم تمام عیار هستند همواره به دنبال ستاره جوان روسونری ها الکساندر پاتو بوده اند و می خواهند او را به خدمت بگیرند.

به نظر می رسد این غول اسپانیایی در نظر دارد تا برای به خدمت گرفتن این بازیکن پیشنهادی جنجالی و وسوسه برانگیز به روسونری ها ارائه دهد و گفته می شود که رئال در نظر دارد تا سرخیو راموس را که روسونری ها از گذشته در آرزوی او هستند را به میلان پیشنهاد دهد.

قیمت الکساندر پاتو 40 میلیون یورو برآورد شده است اما رئال معتقد است که این مدافع 24 ساله برای انتقال ستاره برزیلی میلانی ها کافی می باشد.
از طرفی الکساندر پاتو پیش از این در مصاحبه ای اعلام کرده بود که میلان را تنها به مقصد بارسلونا ترک خواهد کرد ,رقیب سنتی و دیرینه رئالی ها, باید دید تا چه حد می تواند در جذب این ستاره پیش رود.
میلانی ها همچنان علاقه مند هستند تا پپه 27 ساله از رئال مادرید که بعید به نظر می رسد قرارداد خود را با باشگاه اسپانیایی تمدید کند را به خدمت بگیرند.راموس و پپه یکی از خشن ترین بازیکن ها در نوع خود هستند که با نگاهی به کارت قرمز ها محرومیت ها می توان به این مسئله پی پرد اما هر دو آن ها دارای کلاس جهانی هستند.
در نهایت باید دید سران دو باشگاه چه واکنشی نسبت به این خبر از خود ارائه می دهند

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
یعنی یکی از اون حماقتهایی هست که فقط از گالیانی و مدیر احمقش برمیاد!

چی میشه این میلان رو بفروشن به یک سری آدم حسابی از شر اینها راحت شیم!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یعنی یکی از اون حماقتهایی هست که فقط از گالیانی و مدیر احمقش برمیاد!

چی میشه این میلان رو بفروشن به یک سری آدم حسابی از شر اینها راحت شیم!

فکر نمیکنم این قدرا احمق باشن ... اما اگر روزی دیدید که پاتو رو با راموس تعویض کردن بدونید حتی از .... احمق ترن

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان برددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
تبریکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
چه حالی میده میلان به ما
1a10qk36r6.gif
f0mbkfp0aj.gif
d209rggiyp.gif

بالا