گل پاتو واقعا شاهکار بود ... استثنایی زد ... نمیدونم چرا فیکس بازی نمیداد ... بازی میلانم این خرس بی خاصیت
گزارش کرد که حالمونو بهم بزنه با این دری وریاش
بزن ترک ست ببین کیفیت عااالی !
اون مردکی که کنار کچل نشسته بود کی بود ؟!
ضمنا" تعویض پاتو با راموس رو ا.ن هم تشخیص میده که حماقت ه ! اگه راموس + بنزما یا راموس + کاسیاس یا راموس + دیماریا یا اوزیل ... قابل هزمه :دی
چون توی اتاق تی وی ایران دارم مجبورم از ایران ببینم ... ماه.واره رو باید برم سالن
راموس + کاسیاس + اوزیل میتونه قابل تفکر باشه
چه کانالی؟ من قبلا از TV8 میدیدم و بسی حال میکردم، ولی بعد از یک فقره یورش و تخریب دم و دستگاه ها توسط عده معلوم الحال!، مجبور شدیم مرکزی بذاریم و این کانال نمیاد دیگه |: تو از همین میبینی؟بزن ترک ست ببین کیفیت عااالی !
چه کانالی؟ من قبلا از TV8 میدیدم و بسی حال میکردم، ولی بعد از یک فقره یورش و تخریب دم و دستگاه ها توسط عده معلوم الحال!، مجبور شدیم مرکزی بذاریم و این کانال نمیاد دیگه |: تو از همین میبینی؟
در مورد خبر صفحه قبل :
نقل و پاتو ارزونی تون ، راموس نمیدیم بهتون!!![]()
از همه مهاجم های الان شما بهتره .
از همه مهاجم های الان شما بهتره .
BISS KEY...!؟ :f34r:نه ntv spor . نشون میده . بعضی وقت ها tv8 هم هست ولی بیشتر ntv spor
نه میلان تو طول فصل انقدر ها هم که دیدی بد نبوده و از روی یک بازی نباید قضاوت کنی! کلا زیاد افت و خیز داشتیم این فصل. این روز ها، روهای افت هست فعلا و گرنه بازی های بسیار خوب هم داشتیم. بگذریم که بازی تو مزرعه ی کیه وو چندان آسون هم نبود!خب من کلآ این فصل بازی های میلان و کلآ لیگ ایتالیا رو ندیدم!
خیلی کم شده بازی رو بتونم ببینم! اما این بازی اخر میلان رو دیدم و اگر بخوام با همین تک بازی قضاوت کنم باید بگم واقعآ برای سری آ متاسفم که میلان با این نوع بازی صدرنشینش هست!
بازی چیزی در حد لیگ برتر خودمون بود ، بی نظم ، بی برنامه ، با تکیه کامل روی توانایی های فردی بازیکنان!
وقتی نتیجه بازی میلان و تاتنهام رو دیدم تعجب کردم! الان که بازی میلان رو دیدم هم تعجب کردم اما جنسشون فرق داره!
اولین بار تعجب کردم که چطور میلان تو زمین خودش بازی رو باخته! اما بار دوم تعجب کردم که چطور ردنپ 6 تایی نکرده میلان رو ....
BISS KEY...!؟ :f34r:
نه میلان تو طول فصل انقدر ها هم که دیدی بد نبوده و از روی یک بازی نباید قضاوت کنی! کلا زیاد افت و خیز داشتیم این فصل. این روز ها، روهای افت هست فعلا و گرنه بازی های بسیار خوب هم داشتیم. بگذریم که بازی تو مزرعه ی کیه وو چندان آسون هم نبود!
به علاوه بدون پیرلو چرخ تیم درست نمیچرخه.
گالياني : ميلان در قلب برلوسكوني است، روياي ما فتح ليگ قهرمانان است
آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی میلان به 25 سال ریاست سیلویو برلوسکونی بر میلان پرداخته است.
برلوسکونی در 20 فوریه 1986 میلان را خرید و در این مدت از میلان تیمی موفق ساخت. میلانیها در دوران حضور او 26 افتخار بزرگ کسب کردند، از جمله هفت اسکودتو و پنج جام باشگاههای اروپا، و جام باشگاههای جهان را در سال 2007 بردند.
گالیانی گفته است: «پس از 25 سال هیچ چیز عوض نشده. میلان در قلب سیلویو برلوسکونی است. میلان خود سیلویو برلوسکونی است.
این 25 سال نماینده خوبی برای رییس است و سالهایی فوقالعاده بوده.
برلوسکونی نوآور بزرگی در زمینه فوتبال است.»
گالیانی امیدوار است میلان با برلوسکونی در امسال به فتح لیگ قهرمانان برسد: «رویای ما این است که دوباره فاتح لیگ قهرمانان شویم.»
یه شایعاتی سر پاتو و دختر برلو راه افتاده تو نت.
![]()
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااه