• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
گل پاتو واقعا شاهکار بود ... استثنایی زد ... نمیدونم چرا فیکس بازی نمیداد ... بازی میلانم این خرس بی خاصیت

گزارش کرد که حالمونو بهم بزنه با این دری وریاش

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
گل پاتو واقعا شاهکار بود ... استثنایی زد ... نمیدونم چرا فیکس بازی نمیداد ... بازی میلانم این خرس بی خاصیت

گزارش کرد که حالمونو بهم بزنه با این دری وریاش

بزن ترک ست ببین کیفیت عااالی !

اون مردکی که کنار کچل نشسته بود کی بود ؟!

ضمنا" تعویض پاتو با راموس رو ا.ن هم تشخیص میده که حماقت ه ! اگه راموس + بنزما یا راموس + کاسیاس یا راموس + دیماریا یا اوزیل ... قابل هزمه :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

اون مردکی که کنار کچل نشسته بود کی بود ؟!

ضمنا" تعویض پاتو با راموس رو ا.ن هم تشخیص میده که حماقت ه ! اگه راموس + بنزما یا راموس + کاسیاس یا راموس + دیماریا یا اوزیل ... قابل هزمه :دی

چون توی اتاق تی وی ایران دارم مجبورم از ایران ببینم ... ماه.واره رو باید برم سالن

راموس + کاسیاس + اوزیل میتونه قابل تفکر باشه

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
چون توی اتاق تی وی ایران دارم مجبورم از ایران ببینم ... ماه.واره رو باید برم سالن

راموس + کاسیاس + اوزیل میتونه قابل تفکر باشه

اوووو به نظرم 3 نفر دیگه خیلی رویایی شد ! هرچند 2 تاشون پیرن

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چه کانالی؟ من قبلا از TV8 میدیدم و بسی حال میکردم، ولی بعد از یک فقره یورش و تخریب دم و دستگاه ها توسط عده معلوم الحال!، مجبور شدیم مرکزی بذاریم و این کانال نمیاد دیگه |: تو از همین میبینی؟

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
در مورد خبر صفحه قبل :
نقل و پاتو ارزونی تون ، راموس نمیدیم بهتون!!
crazy.gif

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
چه کانالی؟ من قبلا از TV8 میدیدم و بسی حال میکردم، ولی بعد از یک فقره یورش و تخریب دم و دستگاه ها توسط عده معلوم الحال!، مجبور شدیم مرکزی بذاریم و این کانال نمیاد دیگه |: تو از همین میبینی؟

نه ntv spor . نشون میده . بعضی وقت ها tv8 هم هست ولی بیشتر ntv spor

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب من کلآ این فصل بازی های میلان و کلآ لیگ ایتالیا رو ندیدم!
خیلی کم شده بازی رو بتونم ببینم! اما این بازی اخر میلان رو دیدم و اگر بخوام با همین تک بازی قضاوت کنم باید بگم واقعآ برای سری آ متاسفم که میلان با این نوع بازی صدرنشینش هست!

بازی چیزی در حد لیگ برتر خودمون بود ، بی نظم ، بی برنامه ، با تکیه کامل روی توانایی های فردی بازیکنان!
وقتی نتیجه بازی میلان و تاتنهام رو دیدم تعجب کردم! الان که بازی میلان رو دیدم هم تعجب کردم اما جنسشون فرق داره!
اولین بار تعجب کردم که چطور میلان تو زمین خودش بازی رو باخته! اما بار دوم تعجب کردم که چطور ردنپ 6 تایی نکرده میلان رو ....

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نه ntv spor . نشون میده . بعضی وقت ها tv8 هم هست ولی بیشتر ntv spor
BISS KEY...!؟ :f34r:

خب من کلآ این فصل بازی های میلان و کلآ لیگ ایتالیا رو ندیدم!
خیلی کم شده بازی رو بتونم ببینم! اما این بازی اخر میلان رو دیدم و اگر بخوام با همین تک بازی قضاوت کنم باید بگم واقعآ برای سری آ متاسفم که میلان با این نوع بازی صدرنشینش هست!

بازی چیزی در حد لیگ برتر خودمون بود ، بی نظم ، بی برنامه ، با تکیه کامل روی توانایی های فردی بازیکنان!
وقتی نتیجه بازی میلان و تاتنهام رو دیدم تعجب کردم! الان که بازی میلان رو دیدم هم تعجب کردم اما جنسشون فرق داره!
اولین بار تعجب کردم که چطور میلان تو زمین خودش بازی رو باخته! اما بار دوم تعجب کردم که چطور ردنپ 6 تایی نکرده میلان رو ....
نه میلان تو طول فصل انقدر ها هم که دیدی بد نبوده و از روی یک بازی نباید قضاوت کنی! کلا زیاد افت و خیز داشتیم این فصل. این روز ها، روهای افت هست فعلا و گرنه بازی های بسیار خوب هم داشتیم. بگذریم که بازی تو مزرعه ی کیه وو چندان آسون هم نبود!
به علاوه بدون پیرلو چرخ تیم درست نمیچرخه.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
BISS KEY...!؟ :f34r:

نه میلان تو طول فصل انقدر ها هم که دیدی بد نبوده و از روی یک بازی نباید قضاوت کنی! کلا زیاد افت و خیز داشتیم این فصل. این روز ها، روهای افت هست فعلا و گرنه بازی های بسیار خوب هم داشتیم. بگذریم که بازی تو مزرعه ی کیه وو چندان آسون هم نبود!
به علاوه بدون پیرلو چرخ تیم درست نمیچرخه.

نمیدونم بیس میزنم یا نه :دی ولی اگه بیس هم داشته باشه باز کردنش سخت نیست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ردیو جان پیغام خصوصیتو چک کن

یه سری اطلاعات سودمند برات فرستادم

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
گالياني : ميلان در قلب برلوسكوني است، روياي ما فتح ليگ قهرمانان است

آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی میلان به 25 سال ریاست سیلویو برلوسکونی بر میلان پرداخته است.

برلوسکونی در 20 فوریه 1986 میلان را خرید و در این مدت از میلان تیمی موفق ساخت. میلانی‌ها در دوران حضور او 26 افتخار بزرگ کسب کردند، از جمله هفت اسکودتو و پنج جام باشگاه‌های اروپا، و جام باشگاه‌های جهان را در سال 2007 بردند.

گالیانی گفته است: «پس از 25 سال هیچ چیز عوض نشده. میلان در قلب سیلویو برلوسکونی است. میلان خود سیلویو برلوسکونی است.

این 25 سال نماینده خوبی برای رییس است و سال‌هایی فوق‌العاده بوده.

برلوسکونی نوآور بزرگی در زمینه فوتبال است.»

گالیانی امیدوار است میلان با برلوسکونی در امسال به فتح لیگ قهرمانان برسد: «رویای ما این است که دوباره فاتح لیگ قهرمانان شویم.»

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
گالياني : ميلان در قلب برلوسكوني است، روياي ما فتح ليگ قهرمانان است

آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی میلان به 25 سال ریاست سیلویو برلوسکونی بر میلان پرداخته است.

برلوسکونی در 20 فوریه 1986 میلان را خرید و در این مدت از میلان تیمی موفق ساخت. میلانی‌ها در دوران حضور او 26 افتخار بزرگ کسب کردند، از جمله هفت اسکودتو و پنج جام باشگاه‌های اروپا، و جام باشگاه‌های جهان را در سال 2007 بردند.

گالیانی گفته است: «پس از 25 سال هیچ چیز عوض نشده. میلان در قلب سیلویو برلوسکونی است. میلان خود سیلویو برلوسکونی است.

این 25 سال نماینده خوبی برای رییس است و سال‌هایی فوق‌العاده بوده.

برلوسکونی نوآور بزرگی در زمینه فوتبال است.»

گالیانی امیدوار است میلان با برلوسکونی در امسال به فتح لیگ قهرمانان برسد: «رویای ما این است که دوباره فاتح لیگ قهرمانان شویم.»

چند وقت پیش رویا نبود برامون ! شما تبدیل به رویا کردید

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
گالیانی انتقال پاتو را تکذیب کرد

آدریانو گالیانی هر گونه حرکتی مبنی بر به فروش رساندن پاتو را تکذیب و رد کرد و در مورد بازی یکشنبه شب برابر ناپولی که همه آن را یک فینال می دانند گفت " این بازی خیلی مهم است اما سرنوشت ساز و تعیین کننده نیست"

روسونری ها در حال حاضر در صدر جدول سری آ ایتالیا به سر می برند و ناپولی پشت سر میلان با 3 امتیاز اختلاف قرار دارد و ایم در حالی است که ناپولی و میلان باید یکشنبه شب در سن سیرو به مصاف هم بروند.

آدریانو گالیانی با جدیت تمام اعلام کرد : " این بازی بسیار مهم است اما تعیین کننده نیست"

گالیانی در رابطه با خبر های اخیر که از به فروش رساندن پاتو در تابستان خبر می دهد و حتی بعضی ها می گویند که سران میلان او را تشویق به رفتن می کنند به اسکای اسپورت ایتالیا چنین گفت " این ستاره برزیل کاملا برای میلان الزامی است و بدون شک در اینجا باقی خواهد ماند"

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ميلان به دنبال سرخيو راموس و آلي سيسوخو

به گزارش نشريه كوريه ره دلو اسپورت، باشگاه ميلان قصد دارد در تابستان آينده سرخيو راموس، مدافع ملي پوش رئال مادريد، را به خدمت بگيرد.

به گزارش اين روزنامه، مديران باشگاه ميلان قصد دارند براي فصل آينده يك مدافع راست و يك مدافع چپ به خدمت بگيرند و از هم اكنون تلاش هاي شان را آغاز كرده اند.

گفته مي شود راموس 24 ساله پيشنهاد تمديد قرارداد باشگاه رئال را نپذيرفته و اين مسئله حاكي از آن است كه قصد دارد فوتبالش را در خارج از اسپانيا دنبال كند.

ميلاني ها شرايط راموس را به دقت زير نظر دارند و گفته مي شود در صورتي كه نتوانند اين بازيكن را به خدمت بگيرند، براي خريد ماتيا كاساني، بازيكن پالرمو يا ماركو كاستي، مدافع رم دست به كار خواهند شد.

ميلاني ها همچنين براي پست مدافع چپ، آلي سيسوخو، بازيكن ليون را در نظر دارند. اين بازيكن 2 فصل پيش نيز در آستانه پيوستن به ميلان قرار داشت.

آريدو برايدا، مدير ورزشي ميلان، هفته گذشته براي ديدن بازي ليون- رئال به فرانسه رفته بود. همچنين او در حال شام خوردن با رئيس باشگاه ليون ديده شد.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
یه شایعاتی سر پاتو و دختر برلو راه افتاده تو نت.

20110224180957_195062_large_alexandre-pato-e-barbara-berlusconi.jpg

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااه

بالا