webdev
Registered User
- نوشتهها
- 148
- لایکها
- 3
اعزامی اسفند نبود که برگه سفیدش اومده باشه ؟ گرخیدن همه![]()
منم یک اسفندم، هنوز نیومده، چه عجله ای داری؟ :lol:
اعزامی اسفند نبود که برگه سفیدش اومده باشه ؟ گرخیدن همه![]()
آخه باید بفهمم کجا افتادم زودتر بیاد بهتره دیگه این هفته حتمامیاد اگه نیاد خودم میرم بگیرممنم یک اسفندم، هنوز نیومده، چه عجله ای داری؟ :lol:
خیلی عجیبه شما 1 ماه هم نشده که خودت معرفی کردی بعد چطوری انتظار داری برگه سبزت بیاد چ برسه برگه سفیدت در ثانی هنوز هم که برگه سبزت نیامده به گفته خودت چطوری 1/12 اعزام میشی؟ما نیز نرفتنی شدیم
26/10 مدارکم فرستادم 01/12 اعزام خوردم البته رفتم میدان **** برگ سبز بگیرم بهم ندادن برگشتم پلیس+10 کد برگه سبز و سفیدو داد بهم فردا باید برم پست بهم میدن؟
سوال!!
توی دیماه درخواست ارسال شده تاریخ اعزام خورده اول اردیبهشت 1390
حالا:
1- کسری جبهه پدر شامل میشه؟
2- خدمت 24 ماه میشه یا نه؟
3- شنیدم از سال 90 **** دیپلم به بالا نمیگیره، صحت داره؟
مرسی
خیلی عجیبه شما 1 ماه هم نشده که خودت معرفی کردی بعد چطوری انتظار داری برگه سبزت بیاد چ برسه برگه سفیدت در ثانی هنوز هم که برگه سبزت نیامده به گفته خودت چطوری 1/12 اعزام میشی؟
ماه 17/7 فرستادیم 1 ماه برگه سبزم اومد 1/12 باید برم هنوز هم برگه سفیدم نیامده که کجا باید برم 20 روز دیگه باید برم
تا حال ندیده بودم که سرباز 34روز بعد اعزام بشه کی دیده؟؟؟؟؟:blink::blink::blink:
جااااااااااااالبه نههههههههههههههههه:blink:
سلام
چند پست قبل نوشته شده بود که امکان مازاد توی اسفند زیاده.
اگه کسی مازاد بیاد اعزامش می افته اردیبهشت ؟یا معلوم نیست؟
گزینش مازاد ها بر اساس چه معیاریه؟ سن ،مدرک یا هر چی خودشون بخوان؟
یه سوال دیگه:
به جز آموزشی ،مدت زمان خدمت برای لیسانس چند ماهه؟
دوست عزیزان اینجا هر چیزی ممکن در ضمن دورغ ندارم بگم که من 26 دی مدارکمو به پلیس+ 10 تحویل دادم امروزم که 9بهمن رفتم میدون **** که برگ سبز بگیرم بهم نداد ولی گفت تاریخ اعزامت 12/01/ من شک داشتم برگشتم پلیس 10+ محل اونم کارت ملی مو گرفت رو یه برگ نوشت تاریخ اعزام 1389/12/01// بارکد پستی برگ سبزو برگ سفیدو برام نوشت گفت برو پست اگه اومده باشه بهت میدن فردا صبحم میرم اداره پست
من فوق دیپلم تک فرزند بچه تهران شاید بخاطر شرایطم نمیدونم ولی دیگه از تعجیل اینا راحت شدم
سلام دوستان
من اول اسفند عازم هستم اما هنوز برگ سفیدم نیومده!!! دیر نشده!؟
یکی از اشناها گفته که منو میندازه وزارت دفاع!
کسی میدونه وزارت دفاع چطوریه داستانش؟
کسی میدونه پادگان جوادنیای قزوین چه جور جایی هست؟
با تشکر فراوان "صادق
منم میخوام بیفتم وزارت دفاع.کپی برگ سبزتو به کی دادی؟؟؟
دمت گرم که جواب دادی.
معمولا بعدش کجا ها میفرستن؟
خودت کجا افتادی؟