• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
احتمال زیاد قبول میکنن باکت نباشه مگه میتونن قبول نکنن:hmm:
فقط نمیدونم مدارک کسری رو باید به کجا تحویل بدی که باید دوستان دارای تجربه تو این زمینه نظر بدن.

اونش رو می‌دونم خودم، یه جاییه توی بلوار ارتش، قبلاً رفتم.

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان ... اینکه میگن بچه های لیسانسه که تهرانین ، یگان رو تهران میفتن درسته ؟

در ضمن من 1 اسفند اعزامم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
در مورد سوال آخرت هم 100000000000000000000000% برو دانشگاه و مطمئن هم باش که بهترین انتخاب رو کردی.
________________________________________________________________________________________

دوست عزیز جناب captive فکر کنم شما بدون مدرک دانشگاهی رفتی سربازی که اینجوری صددرصد رو نوشتی:D
آره؟

بله من با مدرک دیپلم رفتم هر چند با زیر دیپلم ها هم فرقی نمیکنیم /.

اما میدیدم کسایی که لیسانس داشتند چه حالی میکردند و چه احترام عزتی داشتند و ما.... :rolleyes:

icmaster

Registered User
لایک‌ها
0
صبر داشته باشید
همانا خداوند صابران را دوست دارد :D
راستی از کسایی که 1 اسفند اعزام شدن خواهش میکنم بیان بگن بیشتر کجاها افتادن میگن احتمال مازاد بودن تو اسفند بالاست :f34r:

دلیلش چیه؟

h@di

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من این ماه فارغ التحصیل (لیسانس)شدم
به نظرتون چه موقع دفترچه بگیرم البته واسه ارشد هم ثبت نام کردم ولی با توجه به وقت کمی که دارم خیلی سخته بخوام قبول بشم....
میگم این امریه خوبه برم دنبالش؟؟؟
حالا **** بهتره یا ارتش؟؟؟

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
کسی این جا هست که توی پادگاه شهید قاسمیان شیرگاه خدمت کرده باشه یا قراره خدمت کنه؟

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه من تازه عضو شدم
مرسی از همه دوستان بابت توضیحات و تجربیاتشون
اما سوال من:
من 1/2/90 اعزامم
با مدرک کارشناسی
1) ایا برم دنبال امریه اموزش و پرورش چون کسری خدمت هم می خورم؟
2) ازمون ارشد ازاد 22/2/90 تا 24/2/90 پس می تونم چند روزی مرخصی بگیرم برم هم یه جمع بندی کنم هم ازمون رو بدم ؟
پیشاپیش ار جواباتون سپاسگذارم
عطا:rolleyes:

R_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله من با مدرک دیپلم رفتم هر چند با زیر دیپلم ها هم فرقی نمیکنیم /.

اما میدیدم کسایی که لیسانس داشتند چه حالی میکردند و چه احترام عزتی داشتند و ما.... :rolleyes:
اما بعضی ها حرف شما رو رد میکنند!:) میگن : کم هی مسخره بازی دربیار!:D
تو خو اول تا آخرش میخوا بری سربازی. پس بیا تا قبل از این که 24 ماه بشه و کسری ها برداشته بشه بیا سربازیتو برو با خیال راحت بعدش هر کاری خواستی کن.
اما منظور شما اینه که حالا فرض بگیریم که دوسال بشه که نمیشه . همین دو سال رو هم با عزت با احترام بگذرونی.
چرا وقتی که میتونی درس بخونی با دیپلم که هم مث بیسوادا بات برخورد میکنن بری سربازی؟!
لطفا دوستان هم نظر بدن مخصوصا کسایی که با مدرک دانشگاهی رفتن اجباری.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اما بعضی ها حرف شما رو رد میکنند!:) میگن : کم هی مسخره بازی دربیار!:D
تو خو اول تا آخرش میخوا بری سربازی. پس بیا تا قبل از این که 24 ماه بشه و کسری ها برداشته بشه بیا سربازیتو برو با خیال راحت بعدش هر کاری خواستی کن.
اما منظور شما اینه که حالا فرض بگیریم که دوسال بشه که نمیشه . همین دو سال رو هم با عزت با احترام بگذرونی.
چرا وقتی که میتونی درس بخونی با دیپلم که هم مث بیسوادا بات برخورد میکنن بری سربازی؟!
لطفا دوستان هم نظر بدن مخصوصا کسایی که با مدرک دانشگاهی رفتن اجباری.

اگر کسری دارید و 100% هم قرار هست برداشته بشه که پیشنهاد میکنم زودتری برید و حالش را ببرید :دی

اما اگر نداشته باشید و بخواید با دیپلم برید سربازی ، بعد از اونم فکر نکنم دل و دماغ رفتن به دانشگاه رو داشته باشید.

R_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر کسری دارید و 100% هم قرار هست برداشته بشه که پیشنهاد میکنم زودتری برید و حالش را ببرید :دی

اما اگر نداشته باشید و بخواید با دیپلم برید سربازی ، بعد از اونم فکر نکنم دل و دماغ رفتن به دانشگاه رو داشته باشید.
کسری من حدود سه ماهه:(
100%ش رو هم نمیدونم والا.اینا خوب هیچیشون معلوم نی:eek:

sajjad30000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز از پادگان مالک اشتر ناجا - اراک اومدم میان دوره دوستانی که اونجا میفتن بدونن که جای خیلی خوبیه فقط هوا خیلی سرده

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا خدا نیرو انتظامی نصیب گرگ بیابون هم نکنه:D
من خودم حاضرم بیافتم ارتش موزامبیک اما نیرو انتظامی جمهوری اسلامی خدا نشناس نیافتم

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان من توی میان دوره هستم .(دوره کد)
تقریبا 4 ماه از سربازیم می گذره.مدرکم فوق دیپلم هست .آموزشی توی 05 کرمان بودم.الان توی تبریز دارم دوره ی کد مخابرات رو می گذرونم.1 ماه دیگه هم این دوره تموم میشه.
اگر سوالی هست در خدمتم.
در مورد این که به فوق دیپلم احترام نمی زارن و ...
باید بگم که اومدید سربازی نه خوش گذرونی! البته بهتون خوش می گذره و بی احترامی هم خواهید دید دوستان گلم.ولی بی احترامی ها معمولا در موقع ورودتون به پادگان هست و معمولا تا 1 هفته اول گاهی تا حداکثر 2 هفته ی اول و بعدش با فرماندتون دوست می شید آشنا اونجا پیدا می کنید و راه ها ی ورود اشیائی مثل موبایل رو یاد می گیرید!بعد اضافه خدمت می خورید!
بزارید یه قانون رو بگم:
تو ارتش اگر احترام بزارید ; احترام می گیرید.
اگر به دلیل غرور احترام نزارید و یا هر دلیل دیگری اگر لیسانس هم باشید روی زمین سینه خیز خواهید رفت و اعتراض هم نمی تونید بکنید! بسا که دیدم لیسانس هایی رو که با کت و شلوار اومدن و چون مغرور بودن با همون کت و شلوار سینه خیز رفتن.
اما اگر حجتتون کامل کردید به **** و احترام و چرت و پرت ها دیگه رو گذاشتید اون وقت نمی تونن کاری بکنن .توی ارتش اگر مشکلی با فرمانده ای پیدا کردید برید بازرسی.هیچ گونه پارتی بازی ای نخواهدی دید.مطمئن باشید دهن آن کسی را که به شما توهین می کنه حتما سرویس می کنن. قبلا باور نمی کردم ولی با چشمای خودم دیدم که چقدر می ترسن از بازرسی.بعضی ها شاید بخوان گنده بیان بگن برو بازرسی خودم اصلا بهت نامه می دیم و ....! شما هم برید بازرسی بعد اون وقت می بینید که چقدر حساب خواهد برد!سربازی دوران آموزشیش 2 هفته اول سخت و بعد لذت بخشه!دوره کد آسون تر می شه ولی قانون مند تر!یگان که می رید می شه آبه خوردن به غیر از 1 ماه اول که ازتون بیگاری می کشن تا زمانی که بفهمی اطرافت چیه و کارت رو یاد بگیری!چون تو یگان بهت مسئولیت می دن.

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
اقا اگه کسی جواب این سوالامو میدونه خواهشا بگه

1 . دوره کد چیه ؟ به همه تعلق میگیره ؟
2. اگه ارتش بیفتم و لیسانس دارم چقدر احتمال داره یگان تهران باشم ؟
3. من 1 اسفند اعزامم . کسری بهم تعلق میگیره یا نه ؟ من 5 ماه کسری دارم ولی گفتن باید نامه اشتغال به خدمت از یگان محل خدمت بیارم تا نامه کسریمو بزنن . یگان میفته سال 90 . اون موقع قانون چه جوریه ؟ من که آموزشیم 89 هست این ملاکه یا یگان که 90 هست ؟ چون میگن قراره کسری رو بردارن ؟

اگه کسی جوابمو بده خیلی خیلی ممنون میشم

td-user01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز از پادگان مالک اشتر ناجا - اراک اومدم میان دوره دوستانی که اونجا میفتن بدونن که جای خیلی خوبیه فقط هوا خیلی سرده

آقا یه سوال،
مالک اشتر مال سپاهه دیگه ؟ آره؟
اگه مال سپاهه آیا اونجا لیسانس هم میاد یا فقط دیپلم و فوق دیپلم هستش؟

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
مالک اشتر نیروی انتظامیه . منم دیروز از خاتمی یزد اومدم میان دوره .

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوال،
مالک اشتر مال سپاهه دیگه ؟ آره؟
اگه مال سپاهه آیا اونجا لیسانس هم میاد یا فقط دیپلم و فوق دیپلم هستش؟

مالک اشتر مال نيروي انتظاميه..و به پادگان تحصيل کرده ها معروفه..حتي شنيدم چون پادگان نمونه هس روي سربازا و محيط حساسيت خاصي دارن..جاي خوبي افتادي..

ali9090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای sajjad30000 چند روز میان دوره دادن؟مالک اشتر به همه ی گردان ها با هم مرخصی میان دوره داده؟
آخه شنیدم به یه سری 5شنبه گذشته مرخصی دادن این درست بوده یا شایعه است??

ali9090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
nokhodchiha خانوم چه خبر؟ نامزدتون اومدن مرخصی؟

بالا