• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
دمت گرم بابت راهنمایی. خدایی از فکر و خیال دارم دیوونه میشم! هرکسی یه چیزی میگه.
من مدارک کسری و مدارک فایل و همه اینها رو جور کردم الآن.. دیگه به تاییدیه و اینها نیازی هم نیست چون کسری رو گرفتم. فقط باید برم تحویل آجدانی بدم الآن فکر کنم که دیگه مرکز پیام نره و طول بکشه.. خودم کسری و بقیه مدارک رو به صورت دستی میبرم میدم تحویل آجدانی.. اینطوری میشه دیگه؟ درسته؟

فکر کنم مرکز پیام باید اقدام کنه چون از مرکز پیام نامه شما یک نسخه میره ستاد نیرو و باید 3 تا امضا بشه رعیس گردان +رعیس آجدانی و امیر پادگان در زمن باید همه این 3 نفر کسری شما رو تایید کنن ممکنه از این چند ماهی که کسری داری مقداریش رو قبول کنن که اون هم بستگی داره به امیر رعیس آج و فرمانه گردان .ما که تاحالا ندیدیم کسی کسری رو کم کنه یا درصدی از اون رو قبول نکنه . ایشالا که زود همه چیت حل شه

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
فکر کنم مرکز پیام باید اقدام کنه چون از مرکز پیام نامه شما یک نسخه میره ستاد نیرو و باید 3 تا امضا بشه رعیس گردان +رعیس آجدانی و امیر پادگان در زمن باید همه این 3 نفر کسری شما رو تایید کنن ممکنه از این چند ماهی که کسری داری مقداریش رو قبول کنن که اون هم بستگی داره به امیر رعیس آج و فرمانه گردان .ما که تاحالا ندیدیم کسی کسری رو کم کنه یا درصدی از اون رو قبول نکنه . ایشالا که زود همه چیت حل شه

میگم رفیق حالا واسه من که به +10 تحویل دادم چطور میشه توی برگ سبز هم خورده 432 روز کسری ؟ من بعد از تقسیم باید چیکار کنم ؟ اطلاع داری ؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
سلام. بچه ها من اگر اموزشي و يگانم سپاهه شهر خودم باشه كي يا ميتونم بيام خونه؟؟؟

داخل اموزشي كيا ميتونم بيام؟؟؟

داخل يگان چي؟؟؟:f34r:

اموزشی اخر هفته ها

یگان هم احتمالا ساعت کار اداری میشی

یعنی صبح تا ظهر

البته نمیشه کلی گفت چون یگان ها متفاوتن

jonny depp

Registered User
لایک‌ها
47
آيين نامه جديد معاينه و معافيت پزشكي و چاقی و لاغری
بيماريهاي غدد مترشحه داخلي

ماده 30: مشمولان مبتلا به بيماريهاي غدد مترشحه داخلي با توجه به نوع بيماري كه به آن مبتلا مي باشند از معافيت هاي مندرج در هر بند به شرح زير استفاده خواهند نمود.
بند1- بيماريهاي غدد هيپوفيز اكرومگالي، ژيگانتيسم، سندروم كوشينگ، ديابت بي مزه، آدنوم هيپوفيز، هيپوفونكسيون كلي هيپوفيز معاف دائم.بند 2- بيماريهاي غده تيروئيد
الف) گواتر توكسيك معاف دائم.
ب) هيپرتيروئيدي و هيپوتيروئيدي معاف دائم.
ج) گواترهاي حجيم معاف دائم.
د) ندولهاي گرم و سرد معاف دائم.
ه) تيروئيديتهاي حاد شش ماه معاف موقت.
و) گواتر عمل شده خدمات غیر رزمي.
بند3- بيماريهاي غدد پاراتيروئيد.
هيپر پاتراتيروئيدي و هيپوپاراتيروئيدي معاف دائم.
بند 4- بيماريهاي غدد فوق كليوي
پركاري و كم كاري غده فوق كليوي معاف دائم.
بند 5- بيماريهاي غدد بيضه
الف) تومورهاي بيضه معاف دائم.
ب) ژنيكوماستي شديد معاف دائم.
ج) سندروم كلاين فلتر معاف دائم.
بند 6- بيماريهاي غدد ديگر
الف) تومورهاي هيپوفيز معاف دائم.
ب) هرمافروديسم ها معاف دائم.
بند 7-بيماريهاي تغذيه و متابوليكالف) ديابت قندي معاف دائم.
ب) هيپوانسولينيسم معاف دائم.
ج)بیماریهای ویلسون معاف دائم.
بند 8- چاقي و لاغري مفرط با توجه به عدد A به شرح زير عمل مي شود:

A= وزن (کیلوگرم) / تقسیم بر قد (متر)به توان 2

A<15 =لاغری مفرط
A کمتر از 15 کیلوگرم= لاغری مفرط

15<20>A = لاغر
A بیشتراز 15 کیلوگرم وکمتر از 20 کیلوگرم=لاغر
20<A<25 =نرمال
A بیشتراز 20 کیلوگرم وکمتر از 25 کیلوگرم=نرمال

25<A<35 =اضافه وزن
A بیشتراز 25 کیلوگرم وکمتر از 35 کیلوگرم=اضافه وزن

35<A<40 =چاقی مفرط
A بیشتراز 35 کیلوگرم وکمتر از 40 کیلوگرم=چاقی مفرط

A>40 =چاقی مرضی
A بیشتراز 40 کیلوگرم =چاقی مرضی

الف) اگر عدد A كمتر از 15 و بيشتر از 40 باشد معاف دائم.
ب) اگر عدد A بين 35 تا 40 باشد معاف از رزم.
ج) اگر عدد A بیشتر از 40 باشد معاف دایم.

مثال:
اگر وزن فرد 48 كيلوگرم و قد فرد 180 سانتي متر باشد،( 1/8) چون عدد A كمتر از 15 شده لذا فرد معاف دائم است.
A=48/(1.8)2
A=48/3.24
A=14.8

اگر وزن فرد 105 كيلوگرم و قد فرد 170 سانتي متر باشد، چون عدد A بين 40 –35 است معاف از رزم.
A=105/(1.7)2
A=105/2.89
A=36.33

اگر وزن فرد 110 كيلوگرم و قد فرد 160 سانتي متر باشد ،چون عدد A بيشتر از 40 مي شود معاف دائم.
A=110/(1.6)2
A=110/2.56
A=42.97
____

این هنوز اعتبار داره یا نه؟

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بسیج فعال باشی اگه فعال هم نبودی با پارتی میتونی یه مدرک از مسجد بگیری ایران این چیزاش خوبه همیشه یه راهی برای پیچوندن هست :lol:

این رو از کجا میشه جور کرد؟؟:D
کارت هم نباشه گواهی بدن میخواد فعال بشه هم کافیه... واسه دوره تکمیلی

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
این هنوز اعتبار داره یا نه؟
اینو بگین اعتبار داره ؟ اگه آره که ما الکی نریم دکتر . بریم اول معاف شیم بعد بریم دکتر . عدد A بین 15 و 20 معاف از رزم یا دائم ؟؟؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
خدمت دوستانی که سه ماه اضافه سنواتی دارن باید بگم که احتمالا دهه فجر یه خبرایی باشه!!!
امیدوار باشید!

icmaster

Registered User
لایک‌ها
0
الان چقدر طول میکشه کارت پایان خدمت بیاد؟
با پیگیری و پارتی میشه کاری کرد زودتر بدستت برسه؟

R_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.دوستان ، من 18 بهمن 89 با مدرک پیش دانشگاهی اعزامم به نیروی هوایی ارتش گروه پدافند اراک.
شهر خودمون:D
چون بابام تو پست کار میکنه بلافاصله برگ سفید (20 روز قبل از اعزام) پس از صدور رسید دستم.
امتحان علمی_کاربردی هم دادم.جوابش فکر کنم یکی دو روز قبل از اعزام بیا.

سوالاتم :
1-پدافند اراک چطوریه سخت یا راحت میگیرن؟برا منی که تو شهر خودمونه مرخصی میان دوره میدن؟
آیا میشه جمعه ها که استراحته بیای خونه یا باید بمونی اونجا خرحمالی کنی؟
2-تقسیماش چجوریه؟کجاها میندازن؟ میشه پارتی بازی کرد بیوفتی همونجا یا تو ارتش نمیشه پارتی بازی کرد؟
3-اگه حساب بانکی سپه باز نکنم ، خودشون افتتاح حساب میکنن یا نه؟
4-بابام حدود 5 ماه سابقه جبهه داره.وقتی که مدارکشو از بسیج گرفتیم باید به محل آموزشی ببرم یا یه جای دیگه؟
5-آیا فکر میکنید اگه علمی_کاربردی قبول شدم برم دانشگاه یا سربازی؟اگه با مدرک دانشگاهی برم (فوق دیپلم)
سربازی بهتر نیست؟یا به هیچ وجه فرق نمیکنه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام.دوستان ، من 18 بهمن 89 با مدرک پیش دانشگاهی اعزامم به نیروی هوایی ارتش گروه پدافند اراک.
شهر خودمون:D
چون بابام تو پست کار میکنه بلافاصله برگ سفید (20 روز قبل از اعزام) پس از صدور رسید دستم.
امتحان علمی_کاربردی هم دادم.جوابش فکر کنم یکی دو روز قبل از اعزام بیا.

سوالاتم :
1-پدافند اراک چطوریه سخت یا راحت میگیرن؟برا منی که تو شهر خودمونه مرخصی میان دوره میدن؟
آیا میشه جمعه ها که استراحته بیای خونه یا باید بمونی اونجا خرحمالی کنی؟
2-تقسیماش چجوریه؟کجاها میندازن؟ میشه پارتی بازی کرد بیوفتی همونجا یا تو ارتش نمیشه پارتی بازی کرد؟
3-اگه حساب بانکی سپه باز نکنم ، خودشون افتتاح حساب میکنن یا نه؟
4-بابام حدود 5 ماه سابقه جبهه داره.وقتی که مدارکشو از بسیج گرفتیم باید به محل آموزشی ببرم یا یه جای دیگه؟
5-آیا فکر میکنید اگه علمی_کاربردی قبول شدم برم دانشگاه یا سربازی؟اگه با مدرک دانشگاهی برم (فوق دیپلم)
سربازی بهتر نیست؟یا به هیچ وجه فرق نمیکنه؟

سلام دوست عزیز

اول اینکه خدا رو شکر کن که آموزشی توی شهر خودت افتادی.

2 اینکه قانونا که نه اما رسم هست به بومی ها 5 شنبه جمعه مرخصی بدن ( بعد از هفته ی دوم آموزش ) .حالا اگر سری اول مرخصی دادن و همه سر وقت مشخص برگشتند که باز هم میتونید امیدوار باشید به هفته ی آیندش ولی اگر عده ای فرار کردند و عده ای هم دیر آمدند باید تقریبا قید مرخصی رو بزنید تا پایان دوره ( که خیلی جاها هم پایان دوره نداره ) و اول تقسیمتون میکنن.

3.تقسیماتش تقریبا میشه بگی بستگی به شانس داره ، البته پارتی داشته باشی که 100% همونجایی .

مورد بعد اینکه حتما قبل از اینکه بری حساب باز کن توی بانک خراب شده ی سپه :دی

در مورد سابقه ی جبهه و اینا اطلاعی ندارم اما مثل اینکه از سال 90 میخوات برداشته بشه.

در مورد سوال آخرت هم 100000000000000000000000% برو دانشگاه و مطمئن هم باش که بهترین انتخاب رو کردی.

در پایان هم باید بگم که ارتش خیلی با **** فرق داره ، توی ارتش نظم حرف اول رو میزنه اگه جای درست و درمون افتاده باشی حتی نمیذارن ریش بذاری و باید با شماره 4 همیشه کوتاه کرده باشی مثل **** نیست که چرکولک باشی :دی

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یعنی باید تو ارتش ریشت رو حتما بزنی؟ من معمولا ریش میذارم. اون هایی که ارتش بودن میشه بگن ریش زدن تو ارتش یه قانونه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
آقا یعنی باید تو ارتش ریشت رو حتما بزنی؟ من معمولا ریش میذارم. اون هایی که ارتش بودن میشه بگن ریش زدن تو ارتش یه قانونه؟

قانون نیست ، اما مثل **** هم نیست ، نباید زیاد بلند باشه ، بستگی به ارشدت داره که گیر بده بهت یا نه /.

چون وقتی آموزشی بره پیش فرمانده ای جایی با یه من ریش ، بعد فرمانده به ارشد گیر میده /.

ولی بعد از آموزشی زیاد به ریش گیر نمیدن ، این در صورتی هست که اگر سه تیغ هم کنی گیر بهت نمیدن اما توی **** اگر سه تیغ کنی کارت رو میسازن :دی

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
الان چقدر طول میکشه کارت پایان خدمت بیاد؟
با پیگیری و پارتی میشه کاری کرد زودتر بدستت برسه؟

بعد از تموم کردن یگان 4 ماه باید منتظر باشید ...پارتی هم فک نکنم بتونه کاری کنه

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس کی این برگه سفید میاد 1 اسفند اعزامیم؟

irantejaratco

Registered User
لایک‌ها
0
پس کی این برگه سفید میاد 1 اسفند اعزامیم؟

صبر داشته باشید
همانا خداوند صابران را دوست دارد :D
راستی از کسایی که 1 اسفند اعزام شدن خواهش میکنم بیان بگن بیشتر کجاها افتادن میگن احتمال مازاد بودن تو اسفند بالاست :f34r:

R_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد سوال آخرت هم 100000000000000000000000% برو دانشگاه و مطمئن هم باش که بهترین انتخاب رو کردی.
________________________________________________________________________________________

دوست عزیز جناب captive فکر کنم شما بدون مدرک دانشگاهی رفتی سربازی که اینجوری صددرصد رو نوشتی:D
آره؟

Last edited:

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من 18 بهمن اعزامم و مسلماً تا 18 فروردین آموزشی طول می‌کشه.
پدرم 21 ماه سابقه جبهه داره که نامه‌ش رو هم گرفته که به گفته خودشون کسر خدمت من می‌شه: 378 روز کسر خدمت.
سوالم اینه که :
1- توی آموزشی می‌شه اقدام کنم برای کسر خدمت یا تو یگان باید این کار رو بکنم؟
2-من نیروی انتظامی شهید قاسمیان شیرگاه افتادم، این چیزی که راجع به کسر خدمت کمتر توی نیروی انتظامی می‌گن راسته؟
3- این چیزی که راجع به برداشته شدن کسر خدمت از اول سال 90 می‌گن راسته؟
ممنون می‌شم راهنماییم کنید.:)

R_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 18 بهمن اعزامم و مسلماً تا 18 فروردین آموزشی طول می‌کشه.
پدرم 21 ماه سابقه جبهه داره که نامه‌ش رو هم گرفته که به گفته خودشون کسر خدمت من می‌شه: 378 روز کسر خدمت.
سوالم اینه که :
1- توی آموزشی می‌شه اقدام کنم برای کسر خدمت یا تو یگان باید این کار رو بکنم؟
2-من نیروی انتظامی شهید قاسمیان شیرگاه افتادم، این چیزی که راجع به کسر خدمت کمتر توی نیروی انتظامی می‌گن راسته؟
3- این چیزی که راجع به برداشته شدن کسر خدمت از اول سال 90 می‌گن راسته؟
ممنون می‌شم راهنماییم کنید.:)
ای خوش به حالت هی! کاشکی ما هم مث تو 12 ماه کسری داشتیم:(

R_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا قبول می‌کنن؟
احتمال زیاد قبول میکنن باکت نباشه مگه میتونن قبول نکنن:hmm:
فقط نمیدونم مدارک کسری رو باید به کجا تحویل بدی که باید دوستان دارای تجربه تو این زمینه نظر بدن.

بالا