• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها من خرداد بايد چنتا درسه پيشو امتحان بدم...

اگر داخل ماهه دومه اموزشي باشم ساعت امتحانا رو بهم مرخصي ميدن كه برم امتحان بدم و بيام؟؟؟؟:f34r:

آره میزارن به شرط اینکه یتونی سابت کنی ! مدرک داشته باشی

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره میزارن به شرط اینکه یتونی سابت کنی ! مدرک داشته باشی

خوب امتحانام نهاييه...

ديگه بايد با كارت ورود به جلسه بزارن برم درسته؟؟؟؟

خوب اگر امتحانم ساعت 8 صبح بودمن از كي بايد برم بهشون بگم؟؟؟

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
خوب امتحانام نهاييه...

ديگه بايد با كارت ورود به جلسه بزارن برم درسته؟؟؟؟

خوب اگر امتحانم ساعت 8 صبح بودمن از كي بايد برم بهشون بگم؟؟؟

آره با کارت ورود به جلسه همه چی درست میشه
شما از روزه قبلش بگو . ولی اگه من جای تو بودم از 2 هفته قبلش میگفتم . به شما مرخصی ساعتی میدن یا میتونی روز قبلش بگیری بگی ساعت ورودتو 11 اینطورها بزارن

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
ما که از دوستان سوال کردیم کسی جوابمونو نداد ، اشکال نداره من میگم چی شد شاید بدرد کسی خورذ.

من 14 ماه کسری داشتم و دانشجو هم هستم اول از دانشگاه مرخصی گرفتم برای ترم بهمن بعد بردم +10 که ثبت بشه تو سیستم بعد از یک هفته +10 زنگ زد گفت مرخصی ثبت شد منم نامه کسری و دفترچه و با فرم های پر شده بردم همراه با نامه معرفی دانشگاه که ایشون دانشجو هستن و سریع باید برن.

من 14 دی فرستادم دفترچه رو 20 دی برگ سبز اومد درب خونه و تاریخش خورده 1 اسفند . حالا نوشته محل آموزش متعاقبا اعلام میشه که اون طور که میدونم باید منتظر برگ سفید باشم که اگر نیاد میشم مازاد. . .

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
آره با کارت ورود به جلسه همه چی درست میشه
شما از روزه قبلش بگو . ولی اگه من جای تو بودم از 2 هفته قبلش میگفتم . به شما مرخصی ساعتی میدن یا میتونی روز قبلش بگیری بگی ساعت ورودتو 11 اینطورها بزارن
بعد امتحان هم باید یه مدرک بیاری که تو امتحان شرکت کردی و نرفتی یللی تللی

سربازی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من افتادم نیروی انتظامی آموزشی محمد رسول الله بیرجند جای خوبیه یا نه؟

سربازی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا مرکز آموشی محمد رسول الله بیرجند فقط مرزبانی آموزش میده؟

Last edited:

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
اگه برگه سفیدم بیاد میتونم بعدش اعزاممو عقب بندازم یا حتما باید قبل از اومدن برگه سفید اقدام کنم؟

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
اگه برگه سفیدم بیاد میتونم بعدش اعزاممو عقب بندازم یا حتما باید قبل از اومدن برگه سفید اقدام کنم؟

عقب انداختن تاریخ اعزام قبل از اومدن بزگه سفید باید انجام بشه . موقعی که برگه سبز میاد اونجا تاریخ اعرزام رو مینویسن وقتی برگه سفید میاد از برگه سبز تبعیت میکنه . وسلام

ameretat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سرباز گروهان ادوات،گردان128 واکنش سریع،تیپ71 مکانیزه سرپل ذهاب هستم.
14 ماه و 12 روز کسری خدمت جبهه پدر دارم. اعزامی برج 89/8/1 هستم.تا امروز 3ماه خدمت کرده ام. یعنی طبق کسری، 18 بهمن باید ترخیص شوم. اما وقتی به آجدانی تیپ مراجعه کردم گفتند "اینجا چون منطقه عملیاتی است و کسری تو بیشتر از 6ماه است، به ازای هر ماه کسری پدرت 4 روز از کسری کم میشود"
یعنی طبق گفته آنان تا 26 اسفند 89 باید خدمت کنم!!

*آیا چنین قانونی وجود دارد که به ازای هر ماه کسری جبهه پدرم، 4روز از کسری من کم شود؟!!
*اگر مرا بیشتر از موعد مقرر نگه داشتند و تاریخ ترخیص من میتوانم شکایت خود را به جایی برسانم؟ به کجا و چگونه؟!

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
آیا مرکز آموشی محمد رسول الله بیرجند فقط مرزبانی آموزش میده؟

داداش دهنت سرویسه:D:D:D:D نمیخوام بترسونمت ولی چون خودم اونجا بودم بت میگم

از همین الان برو سراغ امریه جایی که بیفتی شهر خودتون... وگرنه می افتی مرز سیستان بلوچستان 100 در 100

ما از یه گروهان 150 نفری 10 نفر افتادیم شهر خودمون که 3-4 نفر متاهل 2 3 نفر پدر نظامی 2 3 نفر پ داشتن بقیه از دم افتادن س & ب :D:D

اموزش هم مثل جاهای دیگس ولی چون مرزبانی بتون از اسلحه کلفتارم اموزش میدن..(ببین چقد خوب اموزش دادن اسمشونو یادم رفته :D)

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها من اگر اموزشي و يگانم سپاهه شهر خودم باشه كي يا ميتونم بيام خونه؟؟؟

داخل اموزشي كيا ميتونم بيام؟؟؟

داخل يگان چي؟؟؟:f34r:

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
14 ماه و 12 روز کسری خدمت جبهه پدر دارم. اعزامی برج 89/8/1 هستم.تا امروز 3ماه خدمت کرده ام. یعنی طبق کسری، 18 بهمن باید ترخیص شوم. اما وقتی به آجدانی تیپ مراجعه کردم گفتند "اینجا چون منطقه عملیاتی است و کسری تو بیشتر از 6ماه است، به ازای هر ماه کسری پدرت 4 روز از کسری کم میشود"

*آیا چنین قانونی وجود دارد که به ازای هر ماه کسری جبهه پدرم، 4روز از کسری من کم شود؟!!
*اگر مرا بیشتر از موعد مقرر نگه داشتند و تاریخ ترخیص من میتوانم شکایت خود را به جایی برسانم؟ به کجا و چگونه؟!

دوسته عزیز من هم سرباز اجدانی هستم و چنین قانونی نشنیدم تا حالا . شما یک تعیدیه میگیری از رکن یکم گردانت میری کسریت رو اقدام میکنی و کسری میاد به رکن 1 بعد مرکز پیام بعد شعبه وظیفه و بعد هم بایگانی میشه یعنی همون مقدار کسری که گفتی مورد موافقت قرار میگیره (( کسری رو محل خدمت پدرت میده نه پادگان محل خدمتت )) . بعد اونها طبق مقدار کسریت تورو کمیسیون میکنن و تاریخ ترخیص مشخص میشه . حالا این موردی که گفتی از فرمانده کل اجدانی بپرس و یک سری هم به بازرسی بزن و از اونها بپرس .
موفق باشی

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

چرا همچین بخشنامه ای بود تو ناجا،
اونم 1.7 روز خدمت بیشتر بود برای هر ماه کسری خدمت.
که برای شما میشه حدود24-25روز،
البته امکان داره این مقدار در مناطق عملیاتی تا 3.4 روز هم برای هر ماه کسری باشه.

++
یه مورد دیگه
کسانی که تو مناطق محروم خدمت کنند به ازای هر ماه خدمت 1.7 روز کسری بهشون تعلق می گیره
که این مقدار تو مناطق عملیاتی 3.4 فکر کنم باشه

ameretat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوسته عزیز من هم سرباز اجدانی هستم و چنین قانونی نشنیدم تا حالا . شما یک تعیدیه میگیری از رکن یکم گردانت میری کسریت رو اقدام میکنی و کسری میاد به رکن 1 بعد مرکز پیام بعد شعبه وظیفه و بعد هم بایگانی میشه یعنی همون مقدار کسری که گفتی مورد موافقت قرار میگیره (( کسری رو محل خدمت پدرت میده نه پادگان محل خدمتت )) . بعد اونها طبق مقدار کسریت تورو کمیسیون میکنن و تاریخ ترخیص مشخص میشه . حالا این موردی که گفتی از فرمانده کل اجدانی بپرس و یک سری هم به بازرسی بزن و از اونها بپرس .
موفق باشی

دمت گرم بابت راهنمایی. خدایی از فکر و خیال دارم دیوونه میشم! هرکسی یه چیزی میگه.
من مدارک کسری و مدارک فایل و همه اینها رو جور کردم الآن.. دیگه به تاییدیه و اینها نیازی هم نیست چون کسری رو گرفتم. فقط باید برم تحویل آجدانی بدم الآن فکر کنم که دیگه مرکز پیام نره و طول بکشه.. خودم کسری و بقیه مدارک رو به صورت دستی میبرم میدم تحویل آجدانی.. اینطوری میشه دیگه؟ درسته؟

بالا